2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

buket cok ıı gule gule kullansın meleın..aynen ındurmlerı takıp etmek lazım..iş konusundada mecbur mutfak salon hergun supuruluo yada gırgırlıorum ama ece mafedıo...ama sılemıorum buara cunku kayıp dustu uyurkende baska ısler...bızım ev suan ace kokuo belkıde ondan mıdem bulandı

buket bızım ev 1 saat sonra supurulmemıs gıbı..bıde saclarım asırı dokulo heryer sac.

makınamı yapamadılar elektronık kartı bozulmus servıse gıttı ..gıyecek bıseyım kalmadı alttaa camasırhane var belkı ora vercem..haftada 3kez makına acılıo bu evde enaz..dusnun yergok camasır

nurdan eklediğin resmle şuana ki haline inanamıyorum
şimdi cin alinni nurdan şubesi gibisin.
gerçekden çok güzel toparladın ya.

nurişim beni geçmişe götürdü fotoğrafın ne günlerdi beaaa
ne kadar zayıfladın o günden bugüne darısı başıma artık
merci sekerler:))esra pasta super ya..tadida oyledir kesin..

ESRAKO berkeye gecmis olsun cnm..msj icin sagol..

Ben de Özlem ve Burcu neredeler diyordum ki Özlem gelmiş.
Burcu da Dorukzede olarak fırsat bulamıyor galiba. Çocuğun mu var uykun var :93:

Yakaladığın anda Özde saldırıda bulundu kapatmak zorunda kaldım Kayınvlidem bizdeydi okuyup çıktım hep genelde açıktı ama yazamadım :26:
Aklımda kalanlarla az sonra buradayım

Evet saçlarla baş edemiyorum evde bağlıyorum ben de.
Makina bozulması çok kötü geçenlerde ben de yaşadım. Kızınkileri falan elde yıkamıştım. İyi bari yıkatacak yer varmış. Eskiden nasıl yaparlarmış bu işleri ne kadar zor çamaşır işi bile başlı başına olay...

lahanayı ben de bu şekil yaparım..her seferinde doğra, ov, yumuşat vs..çok zahmetli..böyle pratik oluyor..kısıra da koyuyorum ben bu şekilde..
pırasayı deniycem..Ispartalılar pırasayı taze soğan gibi yemeğin yanında yiyorlar..soğangillerden ama çok şaşırmıştım ilk gördüğümde..hani çiğ yenirmi falan olmuştum..:)

Esracım pastan güzel olmuş..eline sağlık..tahminlerimdeki gibi ürkütücü değil temadan dolayı.:)

Esra kuyu gözlü pastanı yesinler senin çok şirin olmuş maşallah sana koyduğun tepsiden mi sıcaktan mı bilemedim yan tarafı azıcık bozulmuştu... Daha değişik temalarda pastalarla buluşmak üzere Bu işi ilerleteceksin... Özsüt ün aynaları solda sıfır kalacak inanıyorum :81: Bu ara mami krizivar dmeek aşmışsınızdır umarım.. Bu kadar hamurişi pasta son kilo durumun nedir bakalım.. Esrako sen ben aynıydık bir zamanlar... :82: Bu arada geçmiş olsun boynun için cnm...
Pervin çok güzel olmuşsun bacakların incecik :97: Saçlarında çok yakışmış düzleştirmeden de güzel olmuş. Birde kendini şişko hisediyorsun öyle mi? Sen 50 li kilolardaydın sanırım boyun kaç ki merak ettim :)) 60 ları göremedim gitti ya ben Ecoşta çok tatlı gülmüş kuzum benim kıyamam gittikçe güzelleşiyor maşallah size Beslenme saatini sen sordun sanırım 9 da başlıyor akşam 9 a kadar 3 saat arayla besliyorum Özde yi... Arada tırtıklıyor bizden yada eline meyve veriyorum bugünlerde yine mızıkçılık yapıyor ama idare ediyoruz işte... Sende inş. bir gün kendi işini kurarsın cnm...
Derya Tuba ma tebrik ederim daha nice başarılarını gör inş. İnsan ne kadar gururlanır darısı başımıza.. Umarım diğer yarışmadan da iyi bir derece kazanır yavrum...
Nur geçmiş olsun Musti ye off çok 1 saat sürdü demek aman sağlıklı olsun geçti bitti bile şimdi Yiğit i de kollarına alacaksın 2 tane delikanlıyla ne ağrın ne sızın kalacak... Yarın doğum sanırım sğlıkla kucağına al kuzunu kokla yerimize :))
Buketcim valla o evden bizde de var bugün temizledim 2 saat sonra ev berbat Özde elinde ekmek meyve falan ne varsa alıp döke saça, geze geze yiyor.. Yeter ki yesin diye çöp evde yaşıyoruz işte :)) Sende bu aralar pek aktifsn :81:
Tuba Şevval e geçmiş olsun umarım bir an önce atlatır ya! Aftlar felaket acı veriyor kıyamam (
Nurdan nostalji yapmışsın ne kadar güzel bazen hamileliği özlüyorum ne güzel korkmadan yiyordum :)) Sen kaç kilo almıştın? Azmini tebrik ediyorum çok çıtırsın sende :82: Ayrıca gecelere akma olayını bende çok istiyorum geleyim akalım gecelere Teo nun videolara byıldım çok tatlı maşallah gözlüklerde 10 numara yakışmış :)
Esra bazen hepimiz patlama yaşıyoruz demek ki! Şükür bu ara o kadar sinir etmiyor yeme sorunu dışında ama zor cidden birde 2 tane olunca daha zor... Bütün bebiklerimiz uslu akıllı olsunlar :) Çalışırken nefes alıyorsun demek işe mi başlasam bende :)
Gülim ne o romantizm falan olan var olmayan var çok ayıp çoook :) Allah muhabbetinizi arttırsın :90: Afik e bol uyku size bol bol diz dize göz göze vakitler :90: Minik Güli gelir bu gazla :)
Evrim bu defa seni çok istikrarlı gördüm diyet konusunda darısı başıma eşin gibi bir metabolizmam olsaydı var ya dünyayı yerdim
Seçil sizin durumlar nasıl diyeti nasıl? Ruzy paşa nın sünnet durumu nasıl oldu?
Ayça sizinde durumlar ne karışık ya! Annen az daha sabretse aslında Anne çalışma konusunda sana ısrar etmemiş miydi?
Burcu nun durum cidden vahim herhalde gelmiyor buralara
Semra Özlem i aklından geçir demişsin bak geldim işte :)
Gizze gelmiş hoşgeldin canım kendi fotonuda koysaydın bir bakalım... Kızın çok tatlı maşallah ona :)
Aklımda başka birey kalmadı sanırım diski kontrol ettim bulamadım... Geçmişin üzerinden çok geçti...

ayyy çok geçmiş olsun şimdi nasıl durumu?

cuma aksami evdeyim yalnizim canim sikiliyor;gecelere akmak istiyorum(ev arkadasim arkadaslariyala cikti, bende cikmak istiyorum(
gel biseeeee.... çay yaparııım, kısır yaparım sanaaaa... yer yer otururusss.....ne çılgın eğlence di miiiii....

çok geçmiş olsun nur. bedenleri çok çabuk yeniliyor kendilerini. sen de hayırlısıyla al bebişi kucağına herşey bitip gitmiş olacak..

pervin ne güzelsiniz ana kız. maşallah..
esracım , cipsi abla, pasta süpper, eline sağlık canım.. devamı da olsun inşallah..
şevval hemen iyi olsun olur mu????

yarın sabah gidiyorum ankaraya kısmetse.. anneciğimin kollarına bırakıvericem kendimi...cok yorgunum yaa.. biraz rahatlamaya çok ihtiyacım var cunku yorgunluktan dolayı sabrım da azaldı.. çocuğu hırpalıyorum yok yere çok üzülüyorum sonra..onurdan ayrı kalmaktan hoşlanmıyorum ama çok kısa süre neyseki. inşallah şirket pazartesiyi de tatil eder de cumartesiatlayıp gelir.. yoksa pazartesi iş çıkışı gelecek.. hayırlısı.. kazasız belasız gelsin de..
bugün onurların şirketinin pikniği vardı sarıyerde biyerde. kasımda da piknik mi olur diyodum ama allahtan hava süperdi. ada da çok eğlendi, herkes ilgilendi onla tabii, bi de koştu oynadı.. bizden böle işte.. ankaradan seslenirim size, öpüldünüz..

eskilerden bahsedlince bende arkadaş listeme baktım. artık aramızda olmayan ne çok kişi var.
helin hivda doğum yapmış kasım annelerinde takılıyo
bide namı değer furkoomuz var nerlerde kim bilir
nazanı zaten hep özlüyorum.keşke küsüp gitmeseydi.

Özde geçen biz kayınvalideyle kahvaltı yaparken 2 dk gözönünden kayboldu telefonumla uğraşıyordu bataryayı çıkarmış sim kartıda çıkarmış ağzında çiğniyor.. Allahtan yutmamış tabi kart iptal numarlar gitti (
Daha bir ton yaramazlıklarını anlatsam bitmez maddi hasar konusunda süperiz :))

Gizem iyi tatiller :) Çay kısır bende isterim ama :) Dünyayı yedim doymadım
Dilek geçmiş olsun kayınvalidene... Sizede bir ömür mutluluklar cnm :)

ozlmem +25 kilo almistim ben; -26 seklinde verdim:))
ya ozde demen cignedi sim karti, bizimkide gecen gun evi yakiyormus, firini acmis 200 dereceye en ust programa, gelmis iceri babam bakiyormus annem disardaymis bi gelmis evden isler kokular, allah korumus..

Süpersin cidden sen ana ara öğünler şeklinde mi verdin bu kadar kiloyu azıcık tüyo alalım :) Geri almadın da Bende 25 aldım 20 verdim daha Aman çok tehlikeli oldu bu bücürükler ya! Allah korusun 2 dk göz önünden ayırmamak lazım işte ama mümkün olmuyor :18:

ozlemcim ben ocak-haziran siki recim yaptim sporla ama hazirandan beri biraktim recimi..kalori hesabi yidim ben hep uc saatte bir ana ara ogun seklinde. simdi yine kalori hesabi yapmaya calmisiyorum yani oglen iyi yediysemù aksam sadece cora salata, ama mesla bugun coozuttum, arada odullerim var baya ama ertesi gun dikkat ediyorum ama recim seklinde degil, bugun su boregi goturdum mesela, sinemadada popcorn,; aksam cig kofte:))yarin corba salata olucak menum:))57 ye kadar bile indim yazin SUAN 58_59 GIDIP GELIYORUM asil uc kilo daha verebilsem ideal kiloma ulasicam, ama mutluyum bole kasmiyorum belki spora basliycam ama..

Kalori hesabı derken günde kaç kalori acaba aslında doktorun verdiği liste işime gelmedi ondan uygulamıyorum 1800 kaloriydi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…