nurdan eklediğin resmle şuana ki haline inanamıyorum
şimdi cin alinni nurdan şubesi gibisin.
gerçekden çok güzel toparladın ya.
merci sekerler:))esra pasta super ya..tadida oyledir kesin..nurişim beni geçmişe götürdü fotoğrafın ne günlerdi beaaa
ne kadar zayıfladın o günden bugüne darısı başıma artık
Ben de Özlem ve Burcu neredeler diyordum ki Özlem gelmiş.
Burcu da Dorukzede olarak fırsat bulamıyor galiba. Çocuğun mu var uykun var :93:
buket bızım ev 1 saat sonra supurulmemıs gıbı..bıde saclarım asırı dokulo heryer sac.
makınamı yapamadılar elektronık kartı bozulmus servıse gıttı ..gıyecek bıseyım kalmadı alttaa camasırhane var belkı ora vercem..haftada 3kez makına acılıo bu evde enaz..dusnun yergok camasır
Sizlere salatalar için nacizene önerilerim olacak belki seven olur.
Marul salatasının içine çiğden ince kıyılmış pırasa ve beyaz lahana ekliyorum güzel oluyor.
Mor lahanayı da ince ince kıyıp (1kg kadar), içine 1 limon suyu, yarım çay bardağı sirke (büyük çay bardaklarıyla), biraz tuz, zeytin yağı ile yaptığım sosu da ekleyip bir cam kavanoza koyuyorum. Buzdolabında dayanıyor bu şekilde hem de yumuşak oluyor. Doğrudan salatalara eklenip yenebiliyor.
ayyy çok geçmiş olsun şimdi nasıl durumu?herkese selam
geçmişe göz attım biraz ama almış başını gitmiş
okudum fakat yorum yapmadan geçtim
bu aralar sık giremiyorum
kayınvalidem hasta onunla ilgileniyorum
tansiyonu düşmüş evde tek başınayken bayılmış ve kafasını taşa vurmuş kafası delinmiş
bu aralar böyle biraz telaş içindeydik
bi yandanda kıvançın huysuzlukları o yüzden sık giremiyorum
gel biseeeee.... çay yaparııım, kısır yaparım sanaaaa... yer yer otururusss.....ne çılgın eğlence di miiiii....cuma aksami evdeyim yalnizim canim sikiliyor;gecelere akmak istiyorum(ev arkadasim arkadaslariyala cikti, bende cikmak istiyorum (
çok geçmiş olsun nur. bedenleri çok çabuk yeniliyor kendilerini. sen de hayırlısıyla al bebişi kucağına herşey bitip gitmiş olacak..sırf senin için girdim pervincim telden bi bakıyım dedim mustiyi sallarken yatmadanda pc yi açıp cvp yazıyım dedim.............
çok şükür iiz ameliyat 1 saatten fazla sürdü rabbim kimseyi o kapının önünde bekletmesin yokluğunu vermesin küçücük pipide tam 13 tane dikiş var narkoz verildi ama damardan deil o biraz sesini etkilermiş ameliyathanmeden alıyarak çıktı zaten ağlıyarak uyumuş annem girdi yanında bayıltana kadar durdu bayılınca çıkarmışlar baya ağladı yine bugün kontrolü vardı dr 3 haftada düşer dikişler dedi benimde son 2 günüm kaldı........
geçmişe bakma gibi bi imkanım yok ark...
beğendim beğenmedim gitmiş..
özzlem döktürmüşsün
misafirin gitii heralde
ozlmem +25 kilo almistim ben; -26 seklinde verdim:))
ya ozde demen cignedi sim karti, bizimkide gecen gun evi yakiyormus, firini acmis 200 dereceye en ust programa, gelmis iceri babam bakiyormus annem disardaymis bi gelmis evden isler kokular, allah korumus..
ozlemcim ben ocak-haziran siki recim yaptim sporla ama hazirandan beri biraktim recimi..kalori hesabi yidim ben hep uc saatte bir ana ara ogun seklinde. simdi yine kalori hesabi yapmaya calmisiyorum yani oglen iyi yediysemù aksam sadece cora salata, ama mesla bugun coozuttum, arada odullerim var baya ama ertesi gun dikkat ediyorum ama recim seklinde degil, bugun su boregi goturdum mesela, sinemadada popcorn,; aksam cig kofte:))yarin corba salata olucak menum:))57 ye kadar bile indim yazin SUAN 58_59 GIDIP GELIYORUM asil uc kilo daha verebilsem ideal kiloma ulasicam, ama mutluyum bole kasmiyorum belki spora basliycam ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?