Süpersin cidden sen ana ara öğünler şeklinde mi verdin bu kadar kiloyu azıcık tüyo alalım :) Geri almadın daBende 25 aldım 20 verdim daha Aman çok tehlikeli oldu bu bücürükler ya! Allah korusun 2 dk göz önünden ayırmamak lazım işte ama mümkün olmuyor :18:
Kalori hesabı derken günde kaç kalori acaba aslında doktorun verdiği liste işime gelmedi ondan uygulamıyorum1800 kaloriydi :26:
ozlemcim ben ocak-haziran siki recim yaptim sporla ama hazirandan beri biraktim recimi..kalori hesabi yidim ben hep uc saatte bir ana ara ogun seklinde. simdi yine kalori hesabi yapmaya calmisiyorum yani oglen iyi yediysemù aksam sadece cora salata, ama mesla bugun coozuttum, arada odullerim var baya ama ertesi gun dikkat ediyorum ama recim seklinde degil, bugun su boregi goturdum mesela, sinemadada popcorn,; aksam cig kofte:))yarin corba salata olucak menum:))57 ye kadar bile indim yazin SUAN 58_59 GIDIP GELIYORUM asil uc kilo daha verebilsem ideal kiloma ulasicam, ama mutluyum bole kasmiyorum belki spora basliycam ama..
Raatsız mısın kadın.. 25 almıs, 20 vermıs.. bı de surat büküyor.. ay dayanamadım yazdım vallaa.. daa neler!!!
1800 kalorı ıyı masallahh.. once 1500 sonra da 1200 ıle devam edılır genellıkle.. bunu mu begenmıyordun :))))
benimde duş almam lazım denize yemek yapmam lazım bittim. patlamak üzereyim.
özlemim hoşgeldin tatlım
pastamı beğenmenize çook sevindimm
ferfinim harbi kadın tipsiz ama ilk insan modelleme çalışmamdı bundan sonrakiler daha başarılı olur inşallah
elimde alet edevat yok tam olarak mesela burun ve gözler komedi oldu ama onlara şekil vermek için özel uçlar var onlardan alacağummm
eleştirilerinizi bekliyorum dört gözle
benim için çok önemli ona göre kendimi düzeltirim sizlerin gözlemleri benim işimi kolaylaştırır
özlemim pastanın yanı eridi biraz şansızlığıma havada sıcaktı dolapta bekletmeme rağmen öyle oldu maalesef ama sadece orada arıza vardı arka sağlamdı
10 puanlık uzmanlık sorusu geliyor; sıpalarınız sehpaya çıkıyor mu? çıkıp ayağa kalkıyor mu? napıcam, düşmemesini nasıl sağlıycam, illa da sehpayı kaldırmalı mıyım? Bugün sehpaya çıkan, yarın koltuğa çıkacak. Düşmeden olur mu bu iş? Salonda yalnız bırakamıyorum.
yani bu kadar park yatak kullanan anneler var aramızda hiçbirinizden böyle şikayet duymadım benim park yatağın boyunda vs sorunmu var acaba
yada oğlum hakikaten anormal
yani adam çok rahat tırmanabiliyor başka nerede yatıracağım oradan daha güvenilir neresi olur??
artık bebekte değilki yere yatırayım kalktığınde neler yapar tahmin bile edemiyorum
herkese günaydınnn......kısa bir süreliğinede elveda:)
9.40 hastaneye gideceğim ama saçlarımı düzleştiriyim die erken kalktım hoş uykumda yoktu...beni merak eden arklar çok tşk ederim varlığınızı hissetmek çok güsel...
9:40 dr ye gideceğim ama yatıştı filann öğle arasında alacaklar bebişi... korkuyormuyum EVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT... salı günü sabah erkenden çıkacağım eve geçeceğim dr mustinin durumunu bilioyoryaa yavrum ii olsaydı aklım onda kalmıyacaktı neyseki gözüm arkada deil annem bakacak..
ben sizden bugün benim ve yiğit için bol bol dua istiyorum...
birazdan özelden evrimi tel no yazacağım o sizi haberdar eder hepinizi öpüyorummm...
geldiğimde size bayrak sallarım....:92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?