2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Raatsız mısın kadın.. 25 almıs, 20 vermıs.. bı de surat büküyor.. ay dayanamadım yazdım vallaa.. daa neler!!!

masallahın var gercekten de.. 52 ye kadar ben de durmayı dfusunmuyorum.. ama metabolızmam oldukca yavaslamıs.. bır haftada yarım kılo kaybetmısım kı.. ınanılmaz dıkkat ederek yıyorum..

Raatsız mısın kadın.. 25 almıs, 20 vermıs.. bı de surat büküyor.. ay dayanamadım yazdım vallaa.. daa neler!!!

ama neden öyle diyorsun ki! Ben tedavide de aldım hamile kalmaya uğraşırkende 5 kilo almıştım... 62 tedavi başlangıcı 67 hamile kalma 92 ile doğuma gitme şuan 72 kiloyum ( 6o ideal kilom 12 kilo var vermem gereken Asıl senin çıtır fotonu gördüm doğumdan sonra sen niye zorluyorsun kendini

1800 kalorı ıyı masallahh.. once 1500 sonra da 1200 ıle devam edılır genellıkle.. bunu mu begenmıyordun :))))

işte ondan beğenmiyorum ya 1800 kalori bir liste var oku oku bitiremedim o listedekileri hazırlrken bir deri bir kemik kalacağım o listeyi ondn verdi sanırım :)) Yemeye halim kalmıyor...

özlemim hoşgeldin tatlım

pastamı beğenmenize çook sevindimm

ferfinim harbi kadın tipsiz ama ilk insan modelleme çalışmamdı bundan sonrakiler daha başarılı olur inşallah
elimde alet edevat yok tam olarak mesela burun ve gözler komedi oldu ama onlara şekil vermek için özel uçlar var onlardan alacağummm

eleştirilerinizi bekliyorum dört gözle
benim için çok önemli ona göre kendimi düzeltirim sizlerin gözlemleri benim işimi kolaylaştırır
özlemim pastanın yanı eridi biraz şansızlığıma havada sıcaktı dolapta bekletmeme rağmen öyle oldu maalesef ama sadece orada arıza vardı arka sağlamdı

nurrrrrrrrrr
kalbimiz dualarımız seninle
rabbim kolaylıklar versin sağsalim bebeğini kucağına al
güzel haberlerini bekliyor olacağız

adaşşş cipsi abla olayına bayıldımm berkeye zaten ayrı bayılıyorum
meraklı meraklı bitmek bilmez sorular sorar
yerinde duramaz sürekli hareket halinde
sebebini çokta uzakta aramamak gerek

10 puanlık uzmanlık sorusu geliyor; sıpalarınız sehpaya çıkıyor mu? çıkıp ayağa kalkıyor mu? napıcam, düşmemesini nasıl sağlıycam, illa da sehpayı kaldırmalı mıyım? Bugün sehpaya çıkan, yarın koltuğa çıkacak. Düşmeden olur mu bu iş? Salonda yalnız bırakamıyorum.

O da beni mutfakta yalnız bırakmıyor zaten. Dahası kucağıma gelip tezgahın üstündekileri görmek istiyor. 13 kg oldu it, tek kolumda taşıyarak iş yapamıyorum.

tazecim cim cim
o sehpa bizim salondan kalkalı 5 ay oluyor
evet illa sehpa kalkacak hem üzerine çıkıp süpermencilik oynamasını engellemek hemde deli dürdaneler gibi sürekli kendi ekseni etrafında dönme çabaları sonucu düşüp sehpa köşesine kafasını çarpmamak adına

10 puanı kazandımmı bari??

sizde bana bir akıl verin madem öyle
yahonun sürekli park yataktan atlama eğilimlerini nasıl yok edeceğim
her seferinde kılpayı yakalıyorum tırmanmış oluyor ve bir bacağını dışarı doğru atmış oluyor yani yetişmesem o kadar yükseklikten yere yapışacak :S

yani bu kadar park yatak kullanan anneler var aramızda hiçbirinizden böyle şikayet duymadım benim park yatağın boyunda vs sorunmu var acaba
yada oğlum hakikaten anormal
yani adam çok rahat tırmanabiliyor başka nerede yatıracağım oradan daha güvenilir neresi olur??
artık bebekte değilki yere yatırayım kalktığınde neler yapar tahmin bile edemiyorum

benimde duş almam lazım denize yemek yapmam lazım bittim. patlamak üzereyim.

Kolay gelsin hocam bende daha yeni çıktım sabah duştan yarın bir inegöl ziyaretimiz olacak hatta 6 gibi çıkarız sanırım Oralara kaar gidip Güliz i görememem kötü olacak

Hoşbulduk cnm :)) Olsun o kadarda kusur nazar boncuğu işte :) Bu arada 27 kasımda İst da görümcemin nişanı var.. Tam sizin buluşma günü

Özde hiç yerde durmuyor tazem ya hep ya sehpa tepesi yada koltuk tepesinde çıkıp oturur tv karşısına kurulur sıkılır diğer koltuğa atlar genelde sehpa üzerinde ama... Hatta bugün 5 litrelik sular var ya yarıya kadar doluydu kucaklamış sehpaya koyacak sonra kendi de çıkacakmış. Tabi suyu taşımak kolayda kaldırıp sehpaya koymak yemedi tutuştu anne anne diye bana bağırıyor Zamanla alışıyor inip çıkıyor Düşme yşmadık pek alışma döneminde kendini sağlama almadan yapmıyor pek atraksiyon

Özde de karyoladan inmiş bir sabah hala nasıl başarmış anlamadım ağlama falanda duymadım ki ben o karyolaya zor çıkıyorum korumalıkları en üst seviyedeo nasıl inmiş anlamadım
Tuba da minik toka çıkmış dedi Şevvalin mokundan şey aklıma geldi geçen badem aldım kimseye yedirtmedi bir avuç ben bir avuç deniz yedi diğerlerini kendi yedi biz yiyince ağladı verdim sıpa çiğnemeden yutmuş 3 gün badem dolu bez aldım altından biz yemeyelim diye bütün bütün yutmuş hepsini

Son düzenleme:
herkese günaydınnn......kısa bir süreliğinede elveda:)

9.40 hastaneye gideceğim ama saçlarımı düzleştiriyim die erken kalktım hoş uykumda yoktu...beni merak eden arklar çok tşk ederim varlığınızı hissetmek çok güsel...

9:40 dr ye gideceğim ama yatıştı filann öğle arasında alacaklar bebişi... korkuyormuyum EVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT... salı günü sabah erkenden çıkacağım eve geçeceğim dr mustinin durumunu bilioyoryaa yavrum ii olsaydı aklım onda kalmıyacaktı neyseki gözüm arkada deil annem bakacak..

ben sizden bugün benim ve yiğit için bol bol dua istiyorum...

birazdan özelden evrimi tel no yazacağım o sizi haberdar eder hepinizi öpüyorummm...

geldiğimde size bayrak sallarım....:92::92::92:

hayırlı doğumlar aklımız sende duamız yiğit bey ve seninle canım.kuş gibi gir kuş gibi çık inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…