2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inanamıyorum NUR büyük gün geldi demek çok şaşırdım duygulandım dualarımız seninle sağlıkla kucağına alacaksın yiğit bebeği.... güzel haberlerini bekliyoruz...

evet sehpa koltuk kanepe her türlü ıvır zıvır üstüne çıkılıp dikiliniyor ve her türlü yaramazlık yapılıyor....... yada bazen sehpayı ters çevirip içine giriyor.... canım evde kaldırmadık henüz takipteyiz 1 dk. boş bıramıyoruz ama geçen gün komşuya gittim kız ikramları koymak için sehpa çıkarttı çıktı onun üstüne oturdu allah sonumuzu hayır eyleye....evde korusan dışarda buluyor sehpa...

20'lik dişimin birinden kurtuldum.. biraz zor oldu ama kurtuldum desteği olan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim:)))

Ben salonda oturmuyorum sadece misafire açıyorum. o yüzden sehpa duruyo. Ama oturma odamda çıkabileceği bişey yok. odayıda tehlikeli halinden değiştirdim.. Şükür şuan kanepeyede çıkamıyo sayılır.. kırlentleri yere atıp üstüne basıp çıktıklarını saymazsak tabi:))
Benim küçük cadı da beşiğinden ayağını sallamıştı bi kere ödüm mokuma karışmıştı görünce.. Beşik te hediye gelmişti yükseklik ayarı da yok malesef ( bende çareyi yere battaniye katlyıp koymakta buldum.. Dedim hiç değilse düşse bile yumuşak düşer. Oda takımı alana kadar böle malesef...

Canım Allah Yar ve Yardımcın olsun.. Yiğit kuzuyla sağ salim dönün inşallah.. Hayırlı doğumlar.

20'lik dişimin birinden kurtuldum.. biraz zor oldu ama kurtuldum desteği olan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim:)))

Sibel geçmiş olsun.. 20 lik dişin gömük müydü?? biraz anlatırmısın.. Benim 3 tane var çekilmeyi bekleyen ve 1inin ucu yanağıma doğru çıktı.. Çıkarken mahvetti beni.

Son düzenleme:
çok heyecanlı bir gün !!! yiğit kuzumuz doğacak bugün. nasıl bir mutluluk yeni dünyayı koklayacak bugün nur mis gibi. sağlıkla derya'nın da dediği gibi kuş gibi girsin cıksın inşallah! dualarımız seninle nur'cum. kolay bir doğum olsun heyecanla foto bekliyorum.

Özlemmm inegöl'e mi geldin gelmemiş ol niye aramadın

orta sehpa bizde aylardır yerinde değil, çok büyük ve kenarları cok sivri. şimdi başka bir eve gittiğimizde ortada sehpa var ise alperen cıldırıyor üzerine cıkmak için. çocuk sehpa görmediği için kaldırmakta iyi bişey değil aslında.

sibelim kurtuldun 20 likten gözün aydın.

esra hatunu şahane işler çıkarıyosun. önün açık senin :))

aa hiç girip bakmadıgım bir magaza kazık oldugundan ve benim tarzıma pey uymadıgından çocuk esyalarınıa bakmayı akıl etmedim ve dun cadde deydim bilseydim bakardım ne gibi rakamlara neler aldın yazsana bii

deminki mesajından alıntı yapmıstım kilonu sormaya yazmıssın bunda onu sildim :))
72 sin demek gıcıkkk :))
ben bir ara 74 dum ne guzel simdi 77 oldum yine kabuss gibii
offf yaza kadar inmessem 60 lı birseyler bittigim andır kimse beni toplayamaz

adaşşş cipsi abla olayına bayıldımm berkeye zaten ayrı bayılıyorum
meraklı meraklı bitmek bilmez sorular sorar
yerinde duramaz sürekli hareket halinde
sebebini çokta uzakta aramamak gerek
gipsi esra abla ama sadece gipsi abla degil :))))
sus terbiyesiz uzakta aramamak gerekmis :)))

sehpa yok bizde kaldırmıstık kenara aylardır ustunde bir dolu esya var ondan olas gerek çıkmayı akıl etmiyor:))
yanlız puf vardı berjerlerin ayak uzatıyorduk onu kaldırdık ona çıkıyor malum arkası onu bos kut dusecek diey onu attık yan odaya

koltuklara yeni çikmaya basaldı ece bir an bile odada bırakamayacagız yanlız ne yapacagız derken inmeyi çikmayı ogrendi bir hafta evel aval aval aayagını bosluga uzatıyordu bir anda kavradı olayı ve ters emekleme pozisyonu alıp iniyor istedigi yerden anında yeni duruma alısıyorlar yani burcu merak etme.

ay nasıl yani yaa nasıl atıyor ayagını çukur epey park yataklar.

ayy çok duygulandım nur ya bekliyorum guzel haberini

dişim için geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun...

BİRTANEM sormuşsun 20 lik dişimin akıbetini... canım benim dişimde yanağıma doğru çıkmıştı birşey yerken falan yanağımı iyice acıtmaya başlamıştı gittim çektirdim biraz zor oldu çünkü dişçi dişi göremedi el yordamıyla çekmeye çalıştı.... yerde dar olunca biraz zor oldu... bir tane daha dişim var oda yarısı gömük yarısı dışarda onu çekemiyorlar çene cerrahına yönlendirdi bakalım ona ne zaman giderim bilinmez:)))

Bugün aklım fikrim Nur'da. Hayırlısıyla doğuma girer çıkar inşallah, minik kuzusuna sağlıkla kavuşsun.

C.tesi tahlil sonuçlarımızı doktora götürdük, ben cahil kafamla sonuçlara bakıp birşey yok yazmıştım ama meğer demir deposu boşmuş. 6 ay Demir şurubu içeceğiz. Vitamin olarak Supravit verdi günde yarım ölçek. Marnysi sordum o çok iştah açar, Didarın iştaha ihtiyacı yok dedi. Bu verdiği iştahı etkilemezmiş. Bir de balık yağı verdi. Balık yediriyoruz dedim ama yeterli omegayı alabilmesi için haftada en az 2 kez balık yemeliymiş. o kadar da değil, sen yaz balık yağını doktorcum dedim. Günde 3 şurubumuz var ve Didar sultan içmiyoor. Daha önce demir şurubunu ağzını şapırdata şapırdata içen çocuk şimdi nazlanıyor. Miktarı azaltıp 3 e böldüm sabah öğle akşam içiricem.. of ki of.

nurumun Allah yardımcısı olsun...

sıbelcım gecmıs olsun kurtuldun dısınden

ozlem 165 boyum kılomda buara 58lere vuruo adetten oldugunu umuorum

AİDA geçmiş olsun canım..... günde 3 şurup çok zor bıktılar artık içmekten allahyardımcınız olsun...

büssürü alıntı yaptım, explorer bi kapandı hepsi gitmiş. Aklımda bişey de kalmadı.

Sibel dişin için geçmiş olsun canım.

Esra pastana bayıldım, siftahı yaptın Allah bereket versin devamı gelir artık.

Burcucum sehpaya çıkıyoruz tabi çıkmaz mıyız. Potansiyel tehlikeleri olabildiğince azaltmaya çalışıyoruz. En çok tv.nin arkasına girip kablolarla oynamaya çalışıyor, orayı yastık ve sandalye vb.. kapattık. çıkıp düşe bileceği sehpaları kaldırdık. Allah korusun kuzularımızı.

Pervin yaklaşık 3 bazen 4 saat arayla yiyor.Sabah 8,30 - 9 gibi kahvaltı 11,30 gibi yoğurt, 2 -2,30 gibi öğlen çorbası, 5,30- 6 civarı akşam yemeği 7,30-8 gibi meyvesini yiyor. Saat 3 ten sonra yatana kadar istedikçe süt emiyor.

pervin bizim öğün aralarımız 2 saatte bir. alperen bebekliğinden beri teresa teyzenin dediği gibi atıştırmacı bi cocuk. tam bitirmez hiçbişeyini dolayısıyla sık acıkır. bende öyleyim az ama sık sık yerim. alperende uyanık olduğu vakitlerde 2 saatte bir, uyumadan hemen önce ve uyandığı gibi ayrıca beslenir. elinde hep meyvesi vardır gezerken. bu ara favorisi ayva. durup durup anne mama ava ava diye geziyor ortalıkta.

belma cım demek demir depoları boşmuş inşallah rahat içer alışır şuruplarına. balık yağını ne aldın? 2 tatlı kaşığı yazıyor bizim doktor tek kaşık yeter demişti. ne kadar kullanılacak balık yağı ile ilgili birşey söyledi mi? ben sormayı unuttum aksi bir durum olmadıkça doktora götürmeyi düşünmüyorum sana sorayım dedim.

nur un dogum yapacagı yozgat sifa hast sayfasına baktım yeni doganlar gunluk girilmiyor tek tuk var her bir ayda yani aktif degil ordan bebegi goremeyeceğiz

çok geri sayfamızdan çookk.. meraktayım arkadaşlar. nurun durumu nedir biri yazabilir mi?

Tekrar geçmiş olsun.. Zormuş bayağı desene ( Dün bende kardeşimden duydum da gömük diş için çene cerrahisine yönlendirdiklerini detaylı öğreneyim dedim.. Onun söylediğine göre ameliyatla alınıyomuş o gömük dişler ver dikiş atılıyormuş.. Gözüm korktu yaa.. İşin kötüsü arkadan onlar çıktıkça ön dişlerim eğiliyor (

Belma geçmiş olsun.. Ben Defneye hiç kan damlası filan kullanamadım.. Hep yan etki yaptı nedense.. Gıdalarla karşılamaya çalıştım ama zor tabi.. Bende yarın hastaneye götürücem kan verelim bakalım bizimki ne durumda..
Günde 3 şurupta fazlaymış.. bu yaramazlara içir içirebilirsen

dün bagdat caddesi suadiye mado da tup patlaması olmus saat 17 sularında diyor biz saat tam 5 de caddede oralardaydık hatta araba mado nun çok yakınında idi. biz eve gelmisiz patlama olmus yada yolda ikeno kadar ucundan kurtulmusuz. bugun ogrendim haberi sok oldum bir kisi yanarak olmus ( teror diye odum koptu ama degilmis tup patlamasıymıs.

ınanmıyorum yaa,daha neler görcez bakalım.valla artık cokda şaşırmıyorum desaem yalan olmaz,Şebvvalde buna benzer cok fazla seyt yaptıgından alıstım nerdeyse
ooo bız orta sehpayı Şevval emeklerken kaldırdık,tutunup kalmak isterken agzını kafasını sıvrıyerıne catrpmasın dıe.maalesf kaldırcaksın ama koltujlar kalkmadıgından benım gıbı asker olabılırsın basına.1.5 aydır koltuk sevdası vurdu kızımı.cıkıyor ve ayaga kalkıp ordan oraya kosuyor.ama şu sıra bıraktı onu,yınede gözüm hep üstünde
off 3 kerede ben yakaladım Şevvalı.yatagımız en yuksek sevıyede ama yorganına basıp tek ayagını dısarı atmaya calısırken yakaladım.ne yapcam bılmıyorıum Allah korusun düşerse cok yuksek yatak yavff
bulursan bı yöntem haber ver garii
Nurr hayırlısıyla kucagına almıssındır inş.cok heycanlandımmm
ohh kurtuldun gecmıs olsun
ıns düzenlı içirebılırsın ilacını.Şevval nefvret edıyor bakalım bızım tahlıller nasıl cıkacak yaptırınca

kuzuma gecmıs olsun dıleklerınıze cok tesekkur edıyorum,bugun daha ıyı kızarıklık baya azalmıs.ögleden sonra randevuzmıuz vardı ama haftaya erteleyebılırız.
cunku ates vs bie olmadı sanırım aft cıktı bogazında.muhtemelende bızdeen bulastı.zaten 2 hafta sonra kan tahlılı için gidicektık haftaya gideriz dedık.
benım bıle gecmedı hala bogazım ,yutkunurken falan nasılda acıyo.Şevvalı yemege cok zorlamıyorum ama yınede ıyı yıyo.bılmıyorum alakası varmı ama ıhlamur ıyı geldı sanırım.bol bol ıhlamur içti 2 gun,bıraz rahatladı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…