10 puanlık uzmanlık sorusu geliyor; sıpalarınız sehpaya çıkıyor mu? çıkıp ayağa kalkıyor mu? napıcam, düşmemesini nasıl sağlıycam, illa da sehpayı kaldırmalı mıyım? Bugün sehpaya çıkan, yarın koltuğa çıkacak. Düşmeden olur mu bu iş? Salonda yalnız bırakamıyorum.
Ben salonda oturmuyorum sadece misafire açıyorum. o yüzden sehpa duruyo. Ama oturma odamda çıkabileceği bişey yok. odayıda tehlikeli halinden değiştirdim.. Şükür şuan kanepeyede çıkamıyo sayılır.. kırlentleri yere atıp üstüne basıp çıktıklarını saymazsak tabi:))10 puanlık uzmanlık sorusu geliyor; sıpalarınız sehpaya çıkıyor mu? çıkıp ayağa kalkıyor mu? napıcam, düşmemesini nasıl sağlıycam, illa da sehpayı kaldırmalı mıyım? Bugün sehpaya çıkan, yarın koltuğa çıkacak. Düşmeden olur mu bu iş? Salonda yalnız bırakamıyorum.
Benim küçük cadı da beşiğinden ayağını sallamıştı bi kere ödüm mokuma karışmıştı görünce.. Beşik te hediye gelmişti yükseklik ayarı da yok malesef10 puanı kazandımmı bari??
sizde bana bir akıl verin madem öyle
yahonun sürekli park yataktan atlama eğilimlerini nasıl yok edeceğim
her seferinde kılpayı yakalıyorum tırmanmış oluyor ve bir bacağını dışarı doğru atmış oluyor yani yetişmesem o kadar yükseklikten yere yapışacak :S
herkese günaydınnn......kısa bir süreliğinede elveda:)
9.40 hastaneye gideceğim ama saçlarımı düzleştiriyim die erken kalktım hoş uykumda yoktu...beni merak eden arklar çok tşk ederim varlığınızı hissetmek çok güsel...
20'lik dişimin birinden kurtuldum.. biraz zor oldu ama kurtuldum desteği olan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim:)))
Bugün biz de akşam bir dışarıya çıktık ve indirim var diye Marks& Spencer'e uğradık, sözde kendime birşeyler bakacaktım. Bir anda çocuk reyonunda buldum kendimi hiç aklımda yokken ve %60 indirim+ikinci ürüne %50 indirim kampanyası var. Bir triko kapşonlu hırka ve pantolon aldım. İlk defa ordan kızıma birşey aldım tasarımlar güzel ama indirim olmasa yanına uğrayamam...
ama neden öyle diyorsun ki! Ben tedavide de aldım hamile kalmaya uğraşırkende 5 kilo almıştım... 62 tedavi başlangıcı 67 hamile kalma 92 ile doğuma gitme şuan 72 kiloyum ( 6o ideal kilom 12 kilo var vermem gereken Asıl senin çıtır fotonu gördüm doğumdan sonra sen niye zorluyorsun kendini
gipsi esra abla ama sadece gipsi abla degil :))))adaşşş cipsi abla olayına bayıldımm berkeye zaten ayrı bayılıyorum
meraklı meraklı bitmek bilmez sorular sorar
yerinde duramaz sürekli hareket halinde
sebebini çokta uzakta aramamak gerek
10 puanlık uzmanlık sorusu geliyor; sıpalarınız sehpaya çıkıyor mu? çıkıp ayağa kalkıyor mu? napıcam, düşmemesini nasıl sağlıycam, illa da sehpayı kaldırmalı mıyım? Bugün sehpaya çıkan, yarın koltuğa çıkacak. Düşmeden olur mu bu iş? Salonda yalnız bırakamıyorum.
10 puanı kazandımmı bari??
her seferinde kılpayı yakalıyorum tırmanmış oluyor ve bir bacağını dışarı doğru atmış oluyor yani yetişmesem o kadar yükseklikten yere yapışacak :S
herkese günaydınnn......kısa bir süreliğinede elveda:)
9.40 hastaneye gideceğim ama saçlarımı düzleştiriyim die erken kalktım hoş uykumda yoktu...beni merak eden arklar çok tşk ederim varlığınızı hissetmek çok güsel...
9:40 dr ye gideceğim ama yatıştı filann öğle arasında alacaklar bebişi... korkuyormuyum EVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT... salı günü sabah erkenden çıkacağım eve geçeceğim dr mustinin durumunu bilioyoryaa yavrum ii olsaydı aklım onda kalmıyacaktı neyseki gözüm arkada deil annem bakacak..
ben sizden bugün benim ve yiğit için bol bol dua istiyorum...
birazdan özelden evrimi tel no yazacağım o sizi haberdar eder hepinizi öpüyorummm...
geldiğimde size bayrak sallarım....:92::92::92:
Tekrar geçmiş olsun.. Zormuş bayağı desenedişim için geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun...
BİRTANEM sormuşsun 20 lik dişimin akıbetini... canım benim dişimde yanağıma doğru çıkmıştı birşey yerken falan yanağımı iyice acıtmaya başlamıştı gittim çektirdim biraz zor oldu çünkü dişçi dişi göremedi el yordamıyla çekmeye çalıştı.... yerde dar olunca biraz zor oldu... bir tane daha dişim var oda yarısı gömük yarısı dışarda onu çekemiyorlar çene cerrahına yönlendirdi bakalım ona ne zaman giderim bilinmez:)))
Bugün aklım fikrim Nur'da. Hayırlısıyla doğuma girer çıkar inşallah, minik kuzusuna sağlıkla kavuşsun.
C.tesi tahlil sonuçlarımızı doktora götürdük, ben cahil kafamla sonuçlara bakıp birşey yok yazmıştım ama meğer demir deposu boşmuş. 6 ay Demir şurubu içeceğiz. Vitamin olarak Supravit verdi günde yarım ölçek. Marnysi sordum o çok iştah açar, Didarın iştaha ihtiyacı yok dedi. Bu verdiği iştahı etkilemezmiş. Bir de balık yağı verdi. Balık yediriyoruz dedim ama yeterli omegayı alabilmesi için haftada en az 2 kez balık yemeliymiş. o kadar da değil, sen yaz balık yağını doktorcum dedim. Günde 3 şurubumuz var ve Didar sultan içmiyoor. Daha önce demir şurubunu ağzını şapırdata şapırdata içen çocuk şimdi nazlanıyor. Miktarı azaltıp 3 e böldüm sabah öğle akşam içiricem.. of ki of.
ınanmıyorum yaa,daha neler görcez bakalım.valla artık cokda şaşırmıyorum desaem yalan olmaz,Şebvvalde buna benzer cok fazla seyt yaptıgından alıstım nerdeyseÖzde geçen biz kayınvalideyle kahvaltı yaparken 2 dk gözönünden kayboldu telefonumla uğraşıyordu bataryayı çıkarmış sim kartıda çıkarmış ağzında çiğniyor.. Allahtan yutmamış tabi kart iptal numarlar gitti(
Daha bir ton yaramazlıklarını anlatsam bitmez maddi hasar konusunda süperiz :))
ooo bız orta sehpayı Şevval emeklerken kaldırdık,tutunup kalmak isterken agzını kafasını sıvrıyerıne catrpmasın dıe.maalesf kaldırcaksın ama koltujlar kalkmadıgından benım gıbı asker olabılırsın basına.1.5 aydır koltuk sevdası vurdu kızımı.cıkıyor ve ayaga kalkıp ordan oraya kosuyor.ama şu sıra bıraktı onu,yınede gözüm hep üstünde10 puanlık uzmanlık sorusu geliyor; sıpalarınız sehpaya çıkıyor mu? çıkıp ayağa kalkıyor mu? napıcam, düşmemesini nasıl sağlıycam, illa da sehpayı kaldırmalı mıyım? Bugün sehpaya çıkan, yarın koltuğa çıkacak. Düşmeden olur mu bu iş? Salonda yalnız bırakamıyorum.
off 3 kerede ben yakaladım Şevvalı.yatagımız en yuksek sevıyede ama yorganına basıp tek ayagını dısarı atmaya calısırken yakaladım.ne yapcam bılmıyorıum Allah korusun düşerse cok yuksek yatak yavff10 puanı kazandımmı bari??
Nurr hayırlısıyla kucagına almıssındır inş.cok heycanlandımmmherkese günaydınnn......kısa bir süreliğinede elveda:)
geldiğimde size bayrak sallarım....:92::92::92:
ohh kurtuldun gecmıs olsun20'lik dişimin birinden kurtuldum.. biraz zor oldu ama kurtuldum desteği olan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim:)))
ıns düzenlı içirebılırsın ilacını.Şevval nefvret edıyor bakalım bızım tahlıller nasıl cıkacak yaptırıncaBugün aklım fikrim Nur'da. Hayırlısıyla doğuma girer çıkar inşallah, minik kuzusuna sağlıkla kavuşsun.
C.tesi tahlil sonuçlarımızı doktora götürdük, ben cahil kafamla sonuçlara bakıp birşey yok yazmıştım ama meğer demir deposu boşmuş. 6 ay Demir şurubu içeceğiz. Vitamin olarak Supravit verdi günde yarım ölçek. Marnysi sordum o çok iştah açar, Didarın iştaha ihtiyacı yok dedi. Bu verdiği iştahı etkilemezmiş. Bir de balık yağı verdi. Balık yediriyoruz dedim ama yeterli omegayı alabilmesi için haftada en az 2 kez balık yemeliymiş. o kadar da değil, sen yaz balık yağını doktorcum dedim. Günde 3 şurubumuz var ve Didar sultan içmiyoor. Daha önce demir şurubunu ağzını şapırdata şapırdata içen çocuk şimdi nazlanıyor. Miktarı azaltıp 3 e böldüm sabah öğle akşam içiricem.. of ki of.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?