dün bagdat caddesi suadiye mado da tup patlaması olmus saat 17 sularında diyor biz saat tam 5 de caddede oralardaydık hatta araba mado nun çok yakınında idi. biz eve gelmisiz patlama olmus yada yolda ikeno kadar ucundan kurtulmusuz. bugun ogrendim haberi sok oldum bir kisi yanarak olmus( teror diye odum koptu ama degilmis tup patlamasıymıs.
Allah yardımcın olsun Nur. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Ne büyük heyacan...herkese günaydınnn......kısa bir süreliğinede elveda:)
9.40 hastaneye gideceğim ama saçlarımı düzleştiriyim die erken kalktım hoş uykumda yoktu...beni merak eden arklar çok tşk ederim varlığınızı hissetmek çok güsel...
9:40 dr ye gideceğim ama yatıştı filann öğle arasında alacaklar bebişi... korkuyormuyum EVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT... salı günü sabah erkenden çıkacağım eve geçeceğim dr mustinin durumunu bilioyoryaa yavrum ii olsaydı aklım onda kalmıyacaktı neyseki gözüm arkada deil annem bakacak..
ben sizden bugün benim ve yiğit için bol bol dua istiyorum...
birazdan özelden evrimi tel no yazacağım o sizi haberdar eder hepinizi öpüyorummm...
geldiğimde size bayrak sallarım....:92::92::92:
Geçmiş olsun, çok zor bu 20 likler benim de duruyor...20'lik dişimin birinden kurtuldum.. biraz zor oldu ama kurtuldum desteği olan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim:)))
kuzuma gecmıs olsun dıleklerınıze cok tesekkur edıyorum,bugun daha ıyı kızarıklık baya azalmıs.ögleden sonra randevuzmıuz vardı ama haftaya erteleyebılırız.
cunku ates vs bie olmadı sanırım aft cıktı bogazında.muhtemelende bızdeen bulastı.zaten 2 hafta sonra kan tahlılı için gidicektık haftaya gideriz dedık.
benım bıle gecmedı hala bogazım ,yutkunurken falan nasılda acıyo.Şevvalı yemege cok zorlamıyorum ama yınede ıyı yıyo.bılmıyorum alakası varmı ama ıhlamur ıyı geldı sanırım.bol bol ıhlamur içti 2 gun,bıraz rahatladı sanırım
belma cım demek demir depoları boşmuş inşallah rahat içer alışır şuruplarına. balık yağını ne aldın? 2 tatlı kaşığı yazıyor bizim doktor tek kaşık yeter demişti. ne kadar kullanılacak balık yağı ile ilgili birşey söyledi mi? ben sormayı unuttum aksi bir durum olmadıkça doktora götürmeyi düşünmüyorum sana sorayım dedim.
buket acayip ucuza almıssın ya marc spencer saskınbakkaldan aldındegilmi
ne indirimi bu boyle sezonun basındayız daha donemsel birseymi hemen bakayım bir aksam
ozlmem +25 kilo almistim ben; -26 seklinde verdim:))
ya ozde demen cignedi sim karti, bizimkide gecen gun evi yakiyormus, firini acmis 200 dereceye en ust programa, gelmis iceri babam bakiyormus annem disardaymis bi gelmis evden isler kokular, allah korumus..
özlemim hoşgeldin tatlım
pastamı beğenmenize çook sevindimm
ferfinim harbi kadın tipsiz ama ilk insan modelleme çalışmamdı bundan sonrakiler daha başarılı olur inşallah
elimde alet edevat yok tam olarak mesela burun ve gözler komedi oldu ama onlara şekil vermek için özel uçlar var onlardan alacağummm
eleştirilerinizi bekliyorum dört gözle
benim için çok önemli ona göre kendimi düzeltirim sizlerin gözlemleri benim işimi kolaylaştırır
özlemim pastanın yanı eridi biraz şansızlığıma havada sıcaktı dolapta bekletmeme rağmen öyle oldu maalesef ama sadece orada arıza vardı arka sağlamdı
10 puanlık uzmanlık sorusu geliyor; sıpalarınız sehpaya çıkıyor mu? çıkıp ayağa kalkıyor mu? napıcam, düşmemesini nasıl sağlıycam, illa da sehpayı kaldırmalı mıyım? Bugün sehpaya çıkan, yarın koltuğa çıkacak. Düşmeden olur mu bu iş? Salonda yalnız bırakamıyorum.
O da beni mutfakta yalnız bırakmıyor zaten. Dahası kucağıma gelip tezgahın üstündekileri görmek istiyor. 13 kg oldu it, tek kolumda taşıyarak iş yapamıyorum.
20'lik dişimin birinden kurtuldum.. biraz zor oldu ama kurtuldum desteği olan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim:)))
Bugün aklım fikrim Nur'da. Hayırlısıyla doğuma girer çıkar inşallah, minik kuzusuna sağlıkla kavuşsun.
C.tesi tahlil sonuçlarımızı doktora götürdük, ben cahil kafamla sonuçlara bakıp birşey yok yazmıştım ama meğer demir deposu boşmuş. 6 ay Demir şurubu içeceğiz. Vitamin olarak Supravit verdi günde yarım ölçek. Marnysi sordum o çok iştah açar, Didarın iştaha ihtiyacı yok dedi. Bu verdiği iştahı etkilemezmiş. Bir de balık yağı verdi. Balık yediriyoruz dedim ama yeterli omegayı alabilmesi için haftada en az 2 kez balık yemeliymiş. o kadar da değil, sen yaz balık yağını doktorcum dedim. Günde 3 şurubumuz var ve Didar sultan içmiyoor. Daha önce demir şurubunu ağzını şapırdata şapırdata içen çocuk şimdi nazlanıyor. Miktarı azaltıp 3 e böldüm sabah öğle akşam içiricem.. of ki of.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?