2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ESRAKO evet bende haberlerde izledim patlamayı... ucuz atlatmışsınız hayatımız pamuk ipliğine bağlı.. bazen işte böyle tesadüflerle yaşıyoruz...

MİNİK geçmiş olsun... ıhlamur boğazları yumuşatıyor büyük ihtimal o iyi gelmiştir...

ayy Esra ucuz atlatmıssınız gercekten.zaten istanbulda bıse olunca hemen aklıma sizler gelıyorsunuz.acaab yakınındalarmıydı dıe
mesela gecen gun haberlerde bayrambasada apartman dairesınde yangın cıkmıs hemen Güli geldı aklıma

Allah yardımcın olsun Nur. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Ne büyük heyacan...

20'lik dişimin birinden kurtuldum.. biraz zor oldu ama kurtuldum desteği olan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim:)))
Geçmiş olsun, çok zor bu 20 likler benim de duruyor...

Çok şükür atlattı demek kuzun. sana da geçmiş olsun.

ESRAKO ben triko kapşonlu hırka aldım , hayvan çiçek desenleri falan var üzerinde rengarek tam kızlara göre 23 tl, yanında ikinci ürün %50 indirimli bir kot pantolon aldım o da 9,5 tl ye geldi.

Son düzenleme:
buket acayip ucuza almıssın ya marc spencer saskınbakkaldan aldındegilmi
ne indirimi bu boyle sezonun basındayız daha donemsel birseymi hemen bakayım bir aksam

Gülizcim ilacın adını hatırlamıyorum evde bakıp yazarım. Bir ay kullanıcaz. Senelik kür olarak uygulanıyormuş. Senede bir ay içiliyor. Buzdolabında saklanıyor ve tam bir ayda tüketilmesi gerek. Onun için kutuya başladığımız tarihi attım. Doktor gerek görürse bir ay ara verip sonra tekrar yazabilir.

nurrrcumm yiğit sağlıkla gelmiştir inşallah, geçmiş olsun canım.

hesram koptum konulardan ama pastalarına bayıldım takipteyim kuyu göslüm unutma beni:))))

buket acayip ucuza almıssın ya marc spencer saskınbakkaldan aldındegilmi
ne indirimi bu boyle sezonun basındayız daha donemsel birseymi hemen bakayım bir aksam

Ben nautilus dan aldım. Tüm ürünlerde yok, bazılarında var indirim. Bir Marks Spencer indirim kartı formu doldurdum anında verdiler kasadan, onunla indirim yapılıyormuş .

Burcu bizimki de bayılıyor sehpaya çıkmaya, büyük sehpa yok zaten. Ufak zigon olanlara da tırmanıyor. Mutfakta da sandalyeye ordan masaya çıkıyor. Tuzluk peçetelik ne bulursa yere atıyor. Ben de bir çare bulamadım. Mutfağın kapısı kapalı. gidip kapısında bekliyor, açmaya çalışıyor...

Sabah gazatesinde böyle bir haber var. Aklım durdu
ABD'nin Oklahama eyaletinde, 26 yaşındaki bir anne 10 günlük bebeğini yanlışlıkla çamaşır makinesine attı.

allah korumuş hakikaten..geçen fırına çörek koydum aradan 5 dk geçti bi bakayım dedim üzeri kapkara olmuş....250 ye çıkarmış derecesini..gitti çöpe mecburen..

tamam o zaman..benim de tavsiyem pastanın tepsiyle öpüştüğü yere bir şerit geçsen ya da bir saçörgüsü vs...daha muntazam durur..naçizane..

kaldırdım çoktan..koltuğa da çıkıp pencere denizliklerine çıkıyor, manzara seyrediyor..sehpayı kaldırmayı düşünmüyordum hatta köşelere sünger geçtim ama altına girip çıkarken kafasını vuruyordu sürekli..

O da beni mutfakta yalnız bırakmıyor zaten. Dahası kucağıma gelip tezgahın üstündekileri görmek istiyor. 13 kg oldu it, tek kolumda taşıyarak iş yapamıyorum.

hele ki suyu açık görmesin..başlıyor al beni diye ağlamalar..mutfakta iş yapamıyorum artık uyanıkken..

20'lik dişimin birinden kurtuldum.. biraz zor oldu ama kurtuldum desteği olan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim:)))

darısı 2.ye...

çok şaşırdım Belma..düzenli et veriyordun hatırlıyorum..nası bomboş oluyor..hiç mi faydası olmaz..et konusunda demir yapıyor diye titizleniyorum ben de..merak ettim şimdi biz ne durumdayız..

Özlem..3 günden sonra diyet miyet kalmamıştı bende..şimdi yine başladım porsiyon küçülterek..artık önümüzdeki yaza bari ince gireyim..

nurcum dualarımız seninle...

esrako berkeye geçmiş olsun
bazen bu çocuklar bizi çileden çıkartıyorlar
dün akşam bende kıvança çok sinirlendim
altını değiştirmekte o kadar çok zorlanıyorun ki
artık sinirlerim tepeme çıktı
o sinirle çocuğa öyle bir bağırdımki yerinden hopladı
tabi sonra çok pişman oldum
eşimlede atıştık bu yüzden:-(
bu arada ucuz atlatmışsınız patlama olayını
insanın başına nerde ne zaman ne geleceği belli değil..

gpsy pastan tek kelimele harikaaa..

özlem geçmiş olsun özdeye
geçen günde kıvanç elinde arabasıyla oynuyordu
bi baktım arabanın tekerleklerindeki lastikleri dişiyle çıkarmış
ağzında geveliyor ödüm koptu..

sibel geçmiş olsun kurtuldun dişten..

tazecim ben orta sehpa, bir kanepe, masa takımının altı sandalyesi vardı onun iki tanesini ve tabureleri attım şimdilik.

önceden bilseydim eşyaların yarısını hiç almazdım.

gizomun dediği gibi sığıntı misali yaşıyoruz denizin yanında.

birde sehpa takımı var, üstünde bi ton kitap var bide iki tane küçük kaktüs, bir kere o kaktüslere elini çarptı, artık önünden selamlayarak geçiyor sehpayı:))) iki tane büyük çiçeğide kanepelerin arasına koydum.

birde denizde duvarı çizme eğilimleri seziyorum. kordidordan bi tarafı gözden çıkardım boyada var elimizde. ama nereye kadar gider bilmiyorum.

bu arada alıntı yapamıyorum kafam allak bullak, okuldada tadilat başladı baştan aşağı yıkılıp tozlarımızdan yeniden ortaya çıkacağız inşallah heryer toz duman işçi öğrenci karıştı birbirine. neyse,

sibelcim geçmiş olsun kurtuldun bitti.

efrimim güzel insan nurdanda vurgulamış hümanizmin en önemli temsilcilerindendir kendisi bende bu vesileyle öpücüklerimi gönderirimmmm . öperimmmm...

belmacım geçmiş olsun. denizde içiyor sürekli o iğrenç şeyden. bende aralık ayında tekrar kontrole götüreceğim. sürekli vermeye çalış, çok önemli biliyorsun.

ay buket bende gördüm o haberi oha oldum kadın uyuşturucu bağımlısymış
aklıma güneşi gördüm filmi geldi ordaki bebeğide atmışlardı çok fena olmuştum
bide hamileydim o filme gittiğimde

belma geçmiş olsun
şimdi senin yazını okuyunca kafama takıldı
ben kıvança herhangi bir vitamin vermiyorum
doktor gerek yok dedi
vitamin değilde kafama takılan
şu balık yağı kafama takıldı
kıvançın yemesi iiştahı güzel maşallah
acaba versem iştahı açılırmı iştahına etki etmesini istemiyorum
acaba bende balık yağından alsammı
çünkü biz çok az balık yiyoruz haftada bir kez
kıvançta yese yese bi gıdım bişey yiyor

Son düzenleme:
hocam o duvarları çizme eğilimi bizdede var ne yapacağız bu duruma?? engel olduğum zaman yerleri çizmeye çalışıyor yada üstünü çiziyor bütün kıyafetlerde renkli kalem çizikleri karalamaları var Allahtan lekeleri çıkıyor

eğer gelişimde sorun yoksa demir eksikliği sözkonusu olduğunda "demir depolarının gelişim hızına yetişemediği" gibi bir yorum yapmıştı ibni sinada gittiğimiz bir hoca. zaten demir eksikliği pek çok soruna yol açıyor bunlar yaşanmamışsa depoları doldurmak sorunu ortadan kaldırıyor. et yemesi iyi bir çözüm ama daha fazlasına ihtiyacı var anlamına geliyor çeçilcim bildiğim kadarıyla.

hesra o lekeler nasıl çıkıyor cancağzım ben haftasonumu bu konuya adadım ama olmadı acele cevap kestane kebap

ayrıca kanımca tahta almak lazım bu sıpalara birde masa ve sandalye masanın üstüne koycaz resim kağıtlarını hatta duvaradamı yapsak boydan boya kağıt???? üzüm üzüm acele çözüm

neden neden balık yağı neden haftada bir gün neden neden

bu sene hamsi o kadar çok ki biz bütün ayancık balık yiyosss . ayancık balık kokuyor artık kokusunu açık havada bile alıyoruz o derece. öğlen hamsi akşama barbun çinekop abarttık yav günde iki öğün balığa çıkardık. habire yazıyorum aklınıza gelsin diye hooppp izmirliler istanbullular sizde yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…