2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun Belma,
Bu demir olayına dikkat etmek gerekiyor demek ki. Biz 1 yaş kontrolünde kan testi yaptırmıştık normal çıkmıştı ama şimdi durum farklı olabilir. Köfte falan yemiyor artık tükürüyor sıpa.
Bu arada eşim pazar günü ben mutfakta yemek yaparken Elif de altını kirletmiş ve Kocam beni çağırmadı kendi temizlemiş. İnsanlık için küçük, eşim için büyük adım . Çok sevindim...

bende allahtan koptum iyimi kopmasam monolog benden sorulacak ama kaçtım işim çok elif hiç gelmedi bugün dimi

Ne güzel afiyet şeker olsun.
Bizde sık pişmez eşim sevmez çünkü. Haftada bir bile çok fazla geliyor ona. Benim çok işime geliyor, şipşak yemek hem de lezzetli ve sağlıklı.
Kendimize pişirince ona ayrı yemek yapmak gerekiyor malesef...

bunu tebrik edemeden gidemiycem. bravo alkışlar kendisine...!!!!

hüsolinin en büyük başarısı denizide bezinide alıp nazlıya götürmek olmuştu.

lekeler için size ARİEL leke çıkarıcıyı tavsiye ederim arkadaşlar
ben çok memnunum çıkaramadığım leke olmadı bu güne kadar
hemde beklemiş kurumuş lekeleri bile tertemiz yapıyor

lekeler için size ARİEL leke çıkarıcıyı tavsiye ederim arkadaşlar
ben çok memnunum çıkaramadığım leke olmadı bu güne kadar
hemde beklemiş kurumuş lekeleri bile tertemiz yapıyor
Bak o iyiymiş.
Ben Kosla kullanıyordum ama ancak yüksek ısıda etkili oluyor meyve lekelerinde falan.

anlaşıldı merkez

sabahtan berı bı yazamadım bu kız esır aldı benı...

nuru merak edıorum ıns ııdır

soruma cevap veren herkese cok tskler bızde aynen 3-4 saatı buluo.ama dun ve bugun ac gezıo resmes sanırım dısten cok ustelemıorum

dilek dilek ariel leke çıkarıcı toz olanı kullanıyorum ben çıkarmıyor ama ama ????

daha öncede sormuştum ya domestos renkliler için olanıda denedim olmadı

Nur'dan haber yok galiba. Merak ettim napıyolar acaba, mis kokulu bebeğini almış mıdır koynuna...

Cipsi pastan çok güzel olmuş, ben de tepsiyle pastanın birleştiği yere takıldım, oralara bi çözüm bulursan tam süper olacak kardeşim...

Esra oy oy zor bir haftasonu geçirmişsin anlaşılan. Biz de öyleydik pazar günü, sürekli mızmızdı. Büyüyorlar ve işimiz her geçen gün zorlaşıyor.

Taze bizim de sehpaya çıkıyor, ben evin köşesine almıştım, 3 tarafı da kapandı tek kenarı açıkta. Kendi inip çıkıyor ama yine de gözümüz hep üzerinde, ters bir hareketle düşebilir yani..

Tam bu aylar evi, üstü başı boyama ayları diye duymuştum. Sonumuz karanlık!!!

ay buket bende gördüm o haberi oha oldum kadın uyuşturucu bağımlısymış
aklıma güneşi gördüm filmi geldi ordaki bebeğide atmışlardı çok fena olmuştum
bide hamileydim o filme gittiğimde

sen hamileyken bende hamileydim ya hani henhe :) garip bir cumle oldu neyse
bende gitmek istemistim gidenler gitme kotu olursun demislerdi gitmemistim sonra tv den izlemistim ece yi emzirirken yine kotu olmustum yaa

anlamadım boya kalemlerini vermesek eline daha kolay olmazmı biz daha kalem falan vermiyoruz da pek eline o istede gerimi kaldım acaba oldum bir an boyaların lekelerinin nasıl çıkarılacagı konusunu gorunce
. gozlerin falan girmezmi hem daha çok kuçukler yahu yıllarca boya yapacaklar ana okullarında

Yok canım gelmedi kendileri...

Kendimi durakta otobüs bekleyenler gibi hissettim hani olur ya bazen.
112 numara geçti mi?
Şimdi geçti teyzeciğim
Ay tühh...

birde su versiyon va ha geldi ha gelcek simdi gelir bu kadar bekledim gitmeyeyim artk deyip 3 saat bekleyen versiyon :)

selam arkadaşlar.nasılsınız ben çok iyiyim.hepinize desteğiniz için teşekkür ederim. bu hafta sonu eşimle taşınma işimizi uzun uzun konuştuk.pazar akşamları anneme gidiyorum genelde giderken eşyalarımı oflaya poflaya topladım bi yandanda çınara ah annem ne zaman biticek bu günler bıktım eşyalrı getir götür yapmaktan falan diye söyleniyordum.baktım eşim geldi yanımıza .tülin bende çok üzülüyorum bu duruma kim isterki karısından çocuğundan ayrı yaşamak falan dedi.ben başladım ağlamay.dedim bu şekilde hiç mutlu değilim.ben seninle çocuğumuzla olmak istiyorum.artık dayanacak gücüm kalmadı.çınarda seni çok özlüyor.durmadan seni sayıklıyor.çocuğun psikolojisi bozulacak baba yok başında sürekli anane ve annesiyle.haftada 2 yada 3 kere babasını görüyor hiç hoş şeyler değil.dedim sadece 2 yıl bize yeter.çınar 3 yaşına gelince bi kreşe veririz istediğimiz yere yine taşınırız .tamam dedi.bayramdan sonra allah nasip ederse taşınıuyoruz.:)

Tülin çok sevindim ya süper olmuş, eşinin lafın üzerine gelmesi iyi olmuş.

yusuf paşanın altı dişi çıkmış sanki geçmişe bakınırken gördüm doğruysa aman tanrım ...!!!!

çınarın yatağı bizim yatağımızla neredeyse yapışık durumda.ctesi günü beyefendiyi yatırdım.mutfakta bulaşık falan yyıkamaya gittim 20 dk sonra bi ses duydum yanına gittim baktım.uyanmış yatağında oturuyordu gözler kapalı.heralde dönerken ayağını falan çarptı uyandı.tekrar uyuttum.aradan yine bi 20 dakika tekrar ses duydum.tam yatak odasına doğru gidiyordumki çınarla koridorda karşılaştık.şoka girdim.kendi yağağından atlamış bizim yatağımıza oradanda yere inmiş ve bana doğru gelmiş.allahım ödüm koptu.yatağımızda bazalı yüksek bir düşseydi kafasını falan patlatırdı.onu düşünmekten bütün gece uyuyamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…