neden neden balık yağı neden haftada bir gün neden neden
bu sene hamsi o kadar çok ki biz bütün ayancık balık yiyosss . ayancık balık kokuyor artık kokusunu açık havada bile alıyoruz o derece. öğlen hamsi akşama barbun çinekop abarttık yav günde iki öğün balığa çıkardık. habire yazıyorum aklınıza gelsin diye hooppp izmirliler istanbullular sizde yazın.
Geçmiş olsun Belma,
Bu demir olayına dikkat etmek gerekiyor demek ki. Biz 1 yaş kontrolünde kan testi yaptırmıştık normal çıkmıştı ama şimdi durum farklı olabilir. Köfte falan yemiyor artık tükürüyor sıpa.
Bu arada eşim pazar günü ben mutfakta yemek yaparken Elif de altını kirletmiş ve Kocam beni çağırmadı kendi temizlemiş. İnsanlık için küçük, eşim için büyük adım . Çok sevindim...
bende allahtan koptum iyimi kopmasam monolog benden sorulacak ama kaçtım işim çok elif hiç gelmedi bugün dimi
Bak o iyiymiş.lekeler için size ARİEL leke çıkarıcıyı tavsiye ederim arkadaşlar
ben çok memnunum çıkaramadığım leke olmadı bu güne kadar
hemde beklemiş kurumuş lekeleri bile tertemiz yapıyor
eğer gelişimde sorun yoksa demir eksikliği sözkonusu olduğunda "demir depolarının gelişim hızına yetişemediği" gibi bir yorum yapmıştı ibni sinada gittiğimiz bir hoca. zaten demir eksikliği pek çok soruna yol açıyor bunlar yaşanmamışsa depoları doldurmak sorunu ortadan kaldırıyor. et yemesi iyi bir çözüm ama daha fazlasına ihtiyacı var anlamına geliyor çeçilcim bildiğim kadarıyla.
ay buket bende gördüm o haberi oha oldum kadın uyuşturucu bağımlısymış
aklıma güneşi gördüm filmi geldi ordaki bebeğide atmışlardı çok fena olmuştum
bide hamileydim o filme gittiğimde
anlamadım boya kalemlerini vermesek eline daha kolay olmazmı biz daha kalem falan vermiyoruz da pek eline o istede gerimi kaldım acaba oldum bir an boyaların lekelerinin nasıl çıkarılacagı konusunu goruncehocam o duvarları çizme eğilimi bizdede var ne yapacağız bu duruma?? engel olduğum zaman yerleri çizmeye çalışıyor yada üstünü çiziyor bütün kıyafetlerde renkli kalem çizikleri karalamaları var Allahtan lekeleri çıkıyor
Yok canım gelmedi kendileri...
Kendimi durakta otobüs bekleyenler gibi hissettim hani olur ya bazen.
112 numara geçti mi?
Şimdi geçti teyzeciğim
Ay tühh...
Tülin çok sevindim ya süper olmuş, eşinin lafın üzerine gelmesi iyi olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?