2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nur, Yiğit biraz daha değişik geldi bana da bu sefer,daha sarışın gibi, büyümüş epeyce ele avuca gelir olmuş. Beraber uyudukları fotoğraflar harika. Ama Ruzy'yi yatırsam ben Yiğit'in yanında çocuğun üzerine çıkardı diye aklımdan geçti bir an:) Allah mutluluğunuzu bozmasın..

çaçaa;
bnmde aklımdan o sahne geçti yani afik gibi deli divane yatan bi çocugun yanına bebek yatırmak demek afikin bebegi ezmesi demek..!

pervinn;

nurdanla konuştum
aşırı yogun bi porgramı var bu aralar
ankaradaymış 1 gun kalmış falan dun gelmişti hnuz
vakti olmamıştır girmeye bide azcık sıkıntılı ya ondandır
yoksa alınganlık yapmamıştır ya nurcik sevrr bizi.. şu sıralar anlamak lazım onu..
belki tibet gelicekdi yılbaşı tatili vss için yine yogun olur bu hafta bakalım inş. tibet gelir ve daha iyi olurlar..

afikin kitap okuma hallerini yuklemey çalışıyorum bakalım ne zaman olacak

bıcır bıcır okumuştur o sarı fırtına..mrk ettim gerçi ama burda görüntü var ses yok, evden artık izlerim..
çaçaam
malesef video yuklenmiyor resimlerden kolaj yaptım.
ama sen zaten şahit olmuştun okuyuşuna
yani okumak derken
anlat ne var orda diyorum gördüklerini anlatıyor
bide bır bır saçma sesler çıkarıyor psoröför oglum:)

babası öyle diyor kuzuma PSÖRÖFÖR...

nur bebikierin cok guzeller masallah..musti ayrı yıgıt ayrı pek benzemiolar artık ikiside super yakısıklı....

secilim oglunun hatrına ins alırsın paranı...

saol canım inşallah inşallah..

Bir iki kişiye alıncaksan bile toptan burayı terketmek de iş değil, hoş Nurdan alınmaz sanmıyorum...

bak merak ettim şimdi kimdi ki o..ben olduğumu sanmıyorum çünkü insanları kırmaktan imtina ederim..seçe seçe yazıyorum bazen siliyorum acaba alınır mı diye..

Son düzenleme:
Nurdan ı çok merak ediyorum ben de..hep dua ediyorum O nun için..kadın tam huzura erdi dedik bu defa da ailevi sorunlar hortladı..allah yardımcısı olsun..tez zamanda dönsün aramıza

çeçill pıtıpıtıpıtı rüzgar ne olaki?
yeni gördüm ben

çaça bende hatırlamadım hatta olayı bile anımsıyamadım.
merak ettim yaff kimdi*

imageshake de sorun var yükliyemoruum

yeni gördüm ben..

:))..kısık ses tonuyla yüzüne doğru eğilip ''pıtıpıtıpıtı'' diyoruz..hemen O da aynı kısık sesle aynı şekilde söylüyor..çok tatlı oluyor o anda..bu ara iyice alıştı söylemeye..bazen kendi başlatıyor..o yüzden adı pıtıpıtı Rüzgar oldu.

yeni gördüm ben

çaça bende hatırlamadım hatta olayı bile anımsıyamadım.
merak ettim yaff kimdi*

imageshake de sorun var yükliyemoruum

finkicim olay olmamıştı zaten...ben kendi içimde yaşayıp bitirmiştim..mrk etme canımcım..sen fotoları ekle yavyum

Rüzgar hafif öksürmeye başladı..balgamlı gibi sanki..aile hekimine götürücez birazdan..yarın pazar iyice kötüleşir felan..boğazı da kızarmış gibi..(

hava nası yağıyor nası yağıyor anlatamam..ve tüm hafta boyunca gök gürültülü sağanak yağışlı gösteriyor..buraların da yağmuru fena işte..3.makina çamaşır yıkanıyor..ev çingene çadırı gibi oldu..nası kururlar bilmem artık..

Belma geel geeel gell noolur gel..bi açıklık getir şu Ayın 10 u muhabbetine..Ali iş görüşmesine gitti şimdi..nolur olursa kötü mü olur...aklım takıldı kaldı..anlaşırsa diğer işi bırakacak çünkü..eskiyi aramayalım sonra..

abooo ceceil inşallah hasta olmaz pıtıpıtı rüzgar...

bu arada inat ettim resm için ama malesef imageshake hata veriyor
başka fikri olan?

İyi düşün iyi olsun Seçil. Yeni işi kabul ederse, mesai saatleri daha mı iyi olacak, her akşam sizinle olabilecek mi??

bipppp...........yanlış oldiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…