bipppp...........yanlış oldiiiiiiiiiiiii
iyi oldu yeni aldığın gecelikli fotoğrafını silmen..neyse bir ben gördüm allahtan... hihohooooo
aşk olsun ayça beaa
nie çaık veriyosun
tühh bende kimsecikler yokken sana göstermek istedimdi.
gerçi pervinin aklı kaldı ama neyhhseee
Rüzgar hafif öksürmeye başladı..balgamlı gibi sanki..aile hekimine götürücez birazdan..yarın pazar iyice kötüleşir felan..boğazı da kızarmış gibi..(
,
aşk olsun ayça beaa
nie çaık veriyosun
tühh bende kimsecikler yokken sana göstermek istedimdi.
gerçi pervinin aklı kaldı ama neyhhseee
Özlem 69 lara indiysen baya baya ince görünüyosundur. Boyun uzun malum. İnsan kilo verdikçe daha da gazlanıyordur eminim. . Ben 66,5'um hala ve hala...
Bu arada Seda sana cvp veremedik doğum yapan arkadaşın hakkında. Pes etmesin emzirmeye devam etsin derim. Acaba çok erken mi pes edip mama vermişler. Hani bebek emdikçe geliyor ya bu süt mevzusu..İyi uyku, bol su ve emzireceğine inanmak önemli. Ayvanın her türlüsü (hoşaf, reçel...) dereotunu yazmışsın, bende bulgur çok etkili olmuştu, ısırgan tohumu, rezene, alkolsüz bira.. Aklıma gelenler bunlar.
Rüzgar hafif öksürmeye başladı..balgamlı gibi sanki..aile hekimine götürücez birazdan..yarın pazar iyice kötüleşir felan..boğazı da kızarmış gibi..(
Ayçacım yakalandım mı
Canım sağol, inan bende hepinizi, sohbetinizi çok özledim. Son günlerde biraz boşluklarım oluyor, girip sohbetlerinizi okuyorum. Ben biraz vakti doğru kullanma konusunda yeteneksizim galiba..
Okuduğum kadarıyla anneler ve bebekler iyiler. Resimlerinden seviyorum hepsini zaten :) Konuşmalar başlamış kuzularda, Deva henüz sadece baba,dede,mama ve biji biji (pisi pisi) diyebiliyor. Bana da nen-ne :)
bı kac gundur pek bı gezentıyım gırmeyede okumAyada hıc fırsatım olmadı ama yakın gecmişi gördüm alıntılardan.kısacıkk....
Güliiii Afıkı yemek istiyorum adam olmus yavff.fotolar cok guzel
vee ayrıcana arsıvıznı baya genıs.maşaşalh dıyorum oğluşumuza
Nurrrr damadım ve yakısıklı kucuk oğlusun cok tatlılarr.maşşalah bahtlarıda yuzlerı kadar guzel olsun inş.helekı mınnak olanı nıyese cok duygulandırıyo benı.Şevvalın bebeklık halı gelıyo hep aklıma
Özzzleeemmm 69ları görmüşsün cook sevındımmmm canım.darısı acılen basıma.bende 2 haftada anca 1 kılo vermısım.yavas ama... yınede ılerlıyor olmak güzel.baskülümmmm 74.5 sın dıyorrr
Evrımcım anladıgım kadarıyla ev buldun tasınıyormussun haftaya.hadı hayırlı olsunn,yenı evın yenı hayatın guzellıkler getırsın sana
Yalnızlık da zor bea...Hava soğuk bzzzzzzzzzzzz...Herkes bebesinin yanında şimdi...Ben?
vay anasını sayın seyırcıler.. nası soguk hava, nası.. az once balkondan asagı bısı cırptım, resmen gozlerım yasardı 30 sanıyede. Hemen aklıma gelen ılk sey, nöbet tutan askerlerımıze, dısarıdakı evsızlere, sokak hayvanlarına Rabbım dayanma gucu versın dedım.. dayanılacak gıbı degıl hava.
Ama su havadakı mıkropların kırılması ıcın sart be sarttı bu kadar soguk. Hayatımda ılk kez bogazlarımdan rahatsızlandım ve bu yuzden antıbıyotık kullanmaya basladım.. su an evde Ozy Pinu ve ben hastayız.. Tusi yi de korumaya calsııyoruz.. ne kadar basarabıleceksek artık..
canim gecmis olsun öncelikle..sizde siringali degil mi suruplar..onlarla cok rahat iciyor hayat..en azindan istemesede agzina yavas yavas sikabiliyorsun ve ziyan olup dkülmüyor..ben rahat ettim acikcasi..Tusi dün ToysRoss da market arabası gordu.. hemen yapıstı, dakıkalarca surdu.. hadı dedık cıkalım, aman bır kıyamet.. halıyle aldık da cıktık arabayı.. evde dunden berı ıcıne oyuncaklarını dolduruyor baslıyor surmeye.. :)) ne degısık su cocuklar.
Ben Antalya da ıken, Fatoş doktora goturdu Tusı yı.. bıraz oksurmeye baslamıstı.. su hepınızın kullandıgı oksuruuk surubundan vermıs, Fatoş sadece bır gun cıırebıldı o da zorla kavga dövüş ağlaya ağlaya, daha da ıcıremedık. Tusı bıraz ıce dogru basıyormus, dr yarı ortapedık ayakkbı gıysın demıs.. bugun gıttık Ozdılekten aldık... 50 lıra ıdı ayakkabı 70 den dusmus, su ara ındırım varmıs o derı yarı ortapedık bıleklı ayakkabılarda.. ıhtıyacı olanların haberı olsun.
Surup ıcırırken orjınal fıkrı olan varmı? meyve suyunda ıcmıyor, kasıkla asla ıcmıyor, bu ılac halıyle süte katılmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?