2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yalnızlık da zor bea...Hava soğuk bzzzzzzzzzzzz...Herkes bebesinin yanında şimdi...Ben?

yaramaz zıptıp mı ne o okuduğu.. Sanırsan kocaman çocuk kitap okuyor sıpaa seni.. Keyfe bak allahım yaaa..Öperim onu nanaktan

deneme 1-2 deneme

ahaanda bişey keşfettim imageshkaele ugraşmaya gerek yok
kk dan eklenti düğmesinden halloldu sanırsam..

iyi oldu yeni aldığın gecelikli fotoğrafını silmen..neyse bir ben gördüm allahtan... hihohooooo

aşk olsun ayça beaa
nie çaık veriyosun
tühh bende kimsecikler yokken sana göstermek istedimdi.
gerçi pervinin aklı kaldı ama neyhhseee

aşk olsun ayça beaa
nie çaık veriyosun

ben anlatırım ona...şöyle bembeyaz bişeydi, beyaz ve şeffaf işte..başka şey anlatmaya gerek var mı...
İçinde mavi gözlü de bir hatun vardı... Öyle bir şey işte

Afik'i bir ara bize yollasana, tamirlik işler var da:) Amanın oğluna toka takmamış bir ağustos anası var mı aramızda.. Yakışmış yakışmış... Bizim gibi yapmayın ama.. Ne mi yaptık? Dışarı çıkarken tokasını çıkarmamışlar, saçları gözüne giriyor diye.. Suçlu mu kim. Anneanne ve babaanne.. Naptım. Kızdım onlara sonra önden bir tutam kestim saçtan, sorun çözüldü..

Ayşin Ayşin gelsene yeniden yaaaaaaaa. Okuyup çıkma artık yaa. Özledim bilesin...

Ayçacım yakalandım mı
Canım sağol, inan bende hepinizi, sohbetinizi çok özledim. Son günlerde biraz boşluklarım oluyor, girip sohbetlerinizi okuyorum. Ben biraz vakti doğru kullanma konusunda yeteneksizim galiba..
Okuduğum kadarıyla anneler ve bebekler iyiler. Resimlerinden seviyorum hepsini zaten :) Konuşmalar başlamış kuzularda, Deva henüz sadece baba,dede,mama ve biji biji (pisi pisi) diyebiliyor. Bana da nen-ne :)

bı kac gundur pek bı gezentıyım gırmeyede okumAyada hıc fırsatım olmadı ama yakın gecmişi gördüm alıntılardan.kısacıkk....

Güliiii Afıkı yemek istiyorum adam olmus yavff.fotolar cok guzel
vee ayrıcana arsıvıznı baya genıs.maşaşalh dıyorum oğluşumuza

Nurrrr damadım ve yakısıklı kucuk oğlusun cok tatlılarr.maşşalah bahtlarıda yuzlerı kadar guzel olsun inş.helekı mınnak olanı nıyese cok duygulandırıyo benı.Şevvalın bebeklık halı gelıyo hep aklıma
Özzzleeemmm 69ları görmüşsün cook sevındımmmm canım.darısı acılen basıma.bende 2 haftada anca 1 kılo vermısım.yavas ama... yınede ılerlıyor olmak güzel.baskülümmmm 74.5 sın dıyorrr
Evrımcım anladıgım kadarıyla ev buldun tasınıyormussun haftaya.hadı hayırlı olsunn,yenı evın yenı hayatın guzellıkler getırsın sana

Son düzenleme:
bebeişlerin konusmasından bahsetmıssınız,bende sınır oluyorum "yok ılgılenmedınızde cocuk konusmuyor vs.onunla bı alakası yok be gelısım farklılıgı bencde.ama şununla alakası oldugunu düşünüyorum,cevre.. ne kadar cok uyarana maruz kalırsa okadar cabuk anlıyor ve konusuyorlar.helekı bu uyaranlar cocuksa :))
bızım ne cok ne az arsıv :))
anne
baba
aalaaa (hala)
adda
pis piss(kedı)
havhav
tuşş(kuş)
sszzuuu(su) aynen yazıdıgım gıbı söyluyor cok komık
mama
bebe
dede
kaaaa(kayyu)
ceee

aba
abi
cıss
hııınnn(araba falan ıterken :)

otuğğ(oturmak istedıgı yerı gösterirken söyluyor)
bii (bır yapıyor aynı zamanda parmagıyla)
sşuu sşuu(elı basındaysa bıcı bıcı yapmak istiyor)
ve anlamını bılmedıgımız bıseyler daha sölüyor.

Son düzenleme:
Rüzgar hafif öksürmeye başladı..balgamlı gibi sanki..aile hekimine götürücez birazdan..yarın pazar iyice kötüleşir felan..boğazı da kızarmış gibi..(

kıyamam cok gecmis olsun,

yaff bu resim ekleme ne illet bişey olmuş beaa.

Uploaded with ImageShack.us
,

keyfe bak bea cok tatlusunnnn

aşk olsun ayça beaa
nie çaık veriyosun

hemde ne kalma bana sexsu ıccamasırı dedimmi meraklanırum:O

Sağol canım göbek çokgözüme batıyor haricinde oldum olası tahta popoyumdur ben Can simidi dedikleri o karın bel bölgesiyle derdim
Rüzgar hafif öksürmeye başladı..balgamlı gibi sanki..aile hekimine götürücez birazdan..yarın pazar iyice kötüleşir felan..boğazı da kızarmış gibi..(

İnş. bir şeyi yoktur kuzunun bir an önce iyileşir çeçilim

Yakalanmışsın daha sık uğrarsın umarım... Can Deva nasıl?

Sağol sende süper gidiyorsun cnm bu ara arkadaşa gittikten sonra öğünler baya şaştı ama yarında kardeşimin doğum günü bugünde annemler ev taşıyor temizlik için falan gittim evin camları kireç boya canım çıktı orada da fast food tarzı bir şeyler yedik bu ara ibre fırlıyordur sanırım tek teselli bol hareket var ama boğazı tutmadan bir şey olmuyor maalesef
Güli ben o çok bilmiş Afik i yerim ne tatlı öyle tamirat işlerinede sokmuşsun çocuğu bu yaşta :))Diyet konusunda dediğin gibi azıcık aşağı inip öyle yapsaydım ama gün belliydi oyunbozanlık yapamazdım tabii kaçamakların ardı arkası kesilmedi ama olsun toparlayacağım
Nur çok ttlılar paşalar maşallah... Minik bebek özlemişim yiğit olsada yakınlarda bir koklasak sen yerimize bol bol kokla onu :))

vay anasını sayın seyırcıler.. nası soguk hava, nası.. az once balkondan asagı bısı cırptım, resmen gozlerım yasardı 30 sanıyede. Hemen aklıma gelen ılk sey, nöbet tutan askerlerımıze, dısarıdakı evsızlere, sokak hayvanlarına Rabbım dayanma gucu versın dedım.. dayanılacak gıbı degıl hava.

Ama su havadakı mıkropların kırılması ıcın sart be sarttı bu kadar soguk. Hayatımda ılk kez bogazlarımdan rahatsızlandım ve bu yuzden antıbıyotık kullanmaya basladım.. su an evde Ozy Pinu ve ben hastayız.. Tusi yi de korumaya calsııyoruz.. ne kadar basarabıleceksek artık..

Tusi dün ToysRoss da market arabası gordu.. hemen yapıstı, dakıkalarca surdu.. hadı dedık cıkalım, aman bır kıyamet.. halıyle aldık da cıktık arabayı.. evde dunden berı ıcıne oyuncaklarını dolduruyor baslıyor surmeye.. :)) ne degısık su cocuklar.

Ben Antalya da ıken, Fatoş doktora goturdu Tusı yı.. bıraz oksurmeye baslamıstı.. su hepınızın kullandıgı oksuruuk surubundan vermıs, Fatoş sadece bır gun cıırebıldı o da zorla kavga dövüş ağlaya ağlaya, daha da ıcıremedık. Tusı bıraz ıce dogru basıyormus, dr yarı ortapedık ayakkbı gıysın demıs.. bugun gıttık Ozdılekten aldık... 50 lıra ıdı ayakkabı 70 den dusmus, su ara ındırım varmıs o derı yarı ortapedık bıleklı ayakkabılarda.. ıhtıyacı olanların haberı olsun.

Surup ıcırırken orjınal fıkrı olan varmı? meyve suyunda ıcmıyor, kasıkla asla ıcmıyor, bu ılac halıyle süte katılmıyor.

Çok geçmiş olsun Evrimim az önce benimde aklıma geldi dışardakiler ne yapıyor acaba bu soğukta kar yağmayan yere kar yağdı ya! Ben yaz gelsin istiyorum bir an önce ayaklarım buz ne giysem ısınmıyor kızgın kumlarda yanmasına razıyım ben :)

Afık ın ılk dıkkatımı ceken tarafı cıplak ayakları oldu.. hayırdır anacım, yanardagın ustunde mı oturuyorsunuz?? :))

canim gecmis olsun öncelikle..sizde siringali degil mi suruplar..onlarla cok rahat iciyor hayat..en azindan istemesede agzina yavas yavas sikabiliyorsun ve ziyan olup dkülmüyor..ben rahat ettim acikcasi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…