Ozlemım saol tatlım.. soguk havanın bana tek dezavantajı Tusı yı dısarıya cıkaramayacak olmam.. bu kıs zor gececege benzıyor.
canim gecmis olsun öncelikle..sizde siringali degil mi suruplar..onlarla cok rahat iciyor hayat..en azindan istemesede agzina yavas yavas sikabiliyorsun ve ziyan olup dkülmüyor..ben rahat ettim acikcasi..
haberlerde izledim evrim izmirede kar yagmış..sen aklıma geldin hemen hani dün yazmıştın ya kar mı?hayal gibi falan filan. didimki temiz kalpli arkidşim benim başka bişiii dileseymiş olcakmışşş
Özde de çıldırıyor dışarı çıkcağım diye kapıya gidip ağlıyor çıkıyoruz seviniyor annemler kapıdan arabayla alınca yeniden bir huysuzluk dışrıda kndisi gezecekmişCidden çok zor benim gibi gezmeye byılan bir çocuk için çok daha zor Bu arada Tusi cicilerini güle güle kullansın Özde şuruplar karşı aşırı ilgili hemen içiyor başlarda itiraz vardı ama şimdi şurup görünce sviniyor ağzını yemeklere açmadığı kadr büyük açıyor... İlaçvermeme gerek kalmadan atlattı hastalığı bir gün verdim diğer gün marnys ı verdim daha da vermedim geçti... Umarım Tusi de hemen iyileşir... Hala sadece süt mü içiyor hasta onadan mı acaba iştahsızlığı ? Ama sizin uzun süredir böyleydi değil mi? Oburiks olsun inş. bebek burgerimde :)
evrimcim geçmiş olsun hepinize ailecek..
ıhlammoooooooooooorrrtavsiye edorummm..bogazı acaip yumuşatıyo bide çay kaşığıyla bal yi..
yi yavrum yiii
tusi oyuncagını güle güle kullansın.
afik ilk adımlarını onunla atmıştı
pembeydi ama olsun çok mutlu oluyordu oyuncak taşırken ..bide vınnn diye ses çkarıyordu.
gelelim ayak olayına
ya daha erken değilmi bu teşhişiçin
aydının abisinn çocugunada 1,5 yaşındayken yle demişler çapada uzamnlar incelemişler kilodan demiş ve sonuç hiç sorun yok
ama onunda ayaklar tusinn gibipoğaca ayakmış.
evrim suruplar icin özel oluyor..plastikten..türkiyede de var..ben izinde kullanmistim antibiyotikteydi sanirim..cok rahat gercekten..
evrimcim ilacın içinden çıkıyor ya
mesela sizin eczacı tanıdık ya..
sen sor ona
mesela bizim ZİNNAT adlı antibiyotiğin içinden çıkmıştı atmadım kullanıyorum
ölçüleri falan yazıyor üstünde yani bi tarafı haif yazıyo diğer taraf şiddetli
kilosuna göre ayarlıyosun.
evrim netten resmi varmı diye bakdımda bulamdım yaa
sen eczayı sor o kesn bilir
dediğim ilacın içinden çıkıyor mesela bakaıp anlarsın.
ben onunla çok rahat ettim
agzını açmasına bile gerek yok
dudagının kenarından ucunu sokup sıkıyorum.ama yanagına dogru sıkıyorumki genzine kaçmasın bi anda diyee
ben kaçar iyi geceler...iyi pazarlar...
İyi düşün iyi olsun Seçil. Yeni işi kabul ederse, mesai saatleri daha mı iyi olacak, her akşam sizinle olabilecek mi??
Yalnızlık da zor bea...Hava soğuk bzzzzzzzzzzzz...Herkes bebesinin yanında şimdi...Ben?
Rüzgar ı götürdük dr.a..boğazı kızarmış evet..ciğerleri temizmiş..öksürük şurubu yazıcam dedi dr..dedim prospan die bir bitkisel ilaç varmış onu alsak nasıl olur..? dedi tamam onu alın..sonra kendi dr.unu da arayıp sorduk dedi alın kullanın...
neyse aldık içirdim 1 ölçek..aradan yarım saat geçti bir kustu..sanırım balgamdı kustuğu şimdiye dek pek öksürmedi..inşallah yarın da içer iyileşir tamamen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?