2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evrim...Rüzgar da geçenlerde ablamın kızlarının oyuncak bebeklerinin pusetine göz dikti..ağladı durdu bırakmak istemedi..aldık eve getirdik..dediğin gibi içine oyuncakları koyup sürüyor..pek bi favori şu ara..çok mutlu..şaşırıyorum hep aynı dönemlerde aynı şeyleri yapıp ilgi duymalarına..geçmiş olsun bu arada..

Güli..yerim o sarışın kitap kurdunu..benim oğlum yemeyi tercih ediyor...

Alla alla.. valla ınanılır gıbı degıl.. ne enteresan su cocuklar hakıkaten de ha :))

bır de bugunlerde papagnlıgı ustunde.. neyı gorurse ve de duyarsa anında taklıt edıyor.. sasırıyoruz bu davranısına.. reklamlardakı coccukların hareketlerını, sarkı soylıyorsak nakaratlarını soylemeye calsııyor.. ya da yaptıgımız dansları taklıt edıyor.. el oyunlarını yapmaya calısıyor.. bırden bu basladı Kuzey de.

Son düzenleme:
evrimcim aslında arkadaşlar daha güzelini yazmışlar benim öyle bişeyden haberim yoktu ama, biz multitaps verirken içinden 1 ml lik damlalık çıkıyordu. atmadım, gerekirse onları kullanıyorum. varsa evde damlalık bi dene istersen. çok çok geçmiş olsun bu arada. ayrıca da 16 diş birden miiiii!!!! ay çok ağır bişey bu küçücük bi beden için ama yaaa! yavrum benim..

rüzgarcığıma da geçmiş olsun...

nur şu hani beraber yattıkları resimler var ya, bittim, eridim, söyleyecek söz yok.. maşallah 41 kere..musti ne kadar büyük duruyor yanında. halbuki o da daha el kadar bebek..

afikin de o ekmek ayacıkalrını yiyim ben!! maşallah sarı oğluma benim..

gecmıs olsun sıze ailecek,bursasıda soguktan kırılıyo.bizde annemın kanatları altına gırdık :)) bızım ev sibiryadan farksız suan.acayıp rahatım ıyı bı kac gundur,yemek derdı ev işi derdı yok.
Şevvaldede var morlu pembelı bı araba.taa yazın bıme gelmişti,bebek pusetı.bayılıyor ona bebegını ,oyuncaklarını koyup gezdırmeye.zevklerı hep aynı nerdeyse tum bebıklerımızın
içe basma konusunda 3 yasına kadar normal dıe bılıyorum ama doktor daha bılır tabı.bızde aldık o bıleklı yarı ortapedık derı ayakkabılardan.ındırıme denk gelınce kacırmamıstım.

iyi pazarlar herkese dün anahtarımı evde unutmuşum annemde kaldım eşim gelene kadar gece 12 de geldik eve
tabi nehir kaldı bende 11 e kadar uyudum ilk defa bu kadar uzun uyudum.
evrim ben şurubu şıringayla veriyorum bi fıs yetiyo valla çook koloy kaşıkla falan hayatta içmez nehir

gecmıs olsun Rüzgara. bıze ıyı geldı prospon.ileri derece degıldı öksürük ama balgamı o söktürmüştür.bızimde basımıza geldı bı kac kez suruptan sonra balgamlı kusma.ama balgam ve öksrük artarsa dıe her ihtımale karsı asist yazdı.gerek kalmadı kullanmaya.ama arada hala öksrüyo tek tük

dışarısı buzz buzz
resmen kar tipi fırtına sogugu var yaff.
diidk bugun pazar çekirdek ailemizlen bi gayvaltı edek. amma aydın dışarıya bi çıktı ve didiki biz gayfaltımızı evde yiyek sonra çıkarız.
bez almaya gittik carrefoura hemn dönduk.ama arada çıkarmak lazım bence bu veledleri yoksa hep evde kapalı havada olmakdan burnunu çıkarınca hasta olacaklar.gittik geldik
3 al 2 öde ye bakalım diidik primaya allahım minnak bişey ya 35 lik paketlermiş neyhsem aldık

çeçil ruzyide geçmiş olsun enfeksiyon omadan sadece kızarıklıksa çabuk geçer inşallah..
afikde ilk zamnlar yani çoook önceleri kitabı yırtmayı daha çok seviyordu.artık anladı ki kitap okunur!

Son düzenleme:
yaff dileke ulaşamıyorum.
cep tlf kapalı.
gun için konuşacam yok kaç gundur kapalı cebi
annesine yada kayınvaldesine gitti sanırım cebini unuttu
yada bozuldu
kötu düşünmek istemiyorum
dilekk bana ulaş yaff konuşmamız lazım.!!!!!1

Secıl ıle bız buradayız.. her daim.. :))

Hafta ıcı de ben olmayabılırım buyuk ıhtımal.. evı toplamaya baslayacagım.. en azından elbıselerımızı falan.. herkes evdedır buyuk ıhtımal ama yogunsunuz demek kı..

Bırlıkte acıyoruzz, bırlıkte kapatıyoruzz Çeçilimm :)) günün aydın olsun arkadasım.

yazını görmeden çıkmışım..akşam oldu gene bir sen bir ben iki de ziyaretçimiz var..:)

bugün de içtik ilacı..her içişten yarım saat kadar sonra kustu..ilac bu şekilde dışarı mı attırıyor acaba?..diğer kullanan arkadaşlar sizde nasıl oldu?..

Güliz sen kullanmıştın..kusma oldu mu Alpella da.?

:) aynı anda yazmışız..

önümüzdeki hafta da hep yağışlı buralar..inşallah eşyalarının geldiği gün yağış olmaz..

dün akşam o kadar çok dolu yağdı ki araçların üzerleri bembeyaz oldu..sanki kar yağmış gibiydi..buranın iklimine göre çok çok soğuk bir gündü bugün..ellerimi yıkarken çok zorlanıyorum o derece buzz gibi akıyor sular....1 gün de bu kadar mı değişiklik olur yawf..geçsin artık yazz gelsin yaa..

kesınlıkle arada cıkmak lazım bencede.bızde yenı geldık,3 apartman öteye gıtmıstık oturmaya, yuruyerek ama atkımız eldıenlerımızı takarak :)) ilk tepkısı hoşlanmadı eldıven takmakatn ama takmazsak ellerı buzzz keser. neyse öylesıne yazıyım dedım...
ev tasımak,toplamak sonra yerlesmek... kolay gelsın... benıde zorlu bı tasınma beklıyor.kış ayınada gırdık buralar yagmur camur. ev buldugumuz gıbı tasınmayı dusunuyoruz.

hmm sızde her daımmı kusma oluyor.arayabılıyorsan bı doktorunu ara ıstersen.bızde öyle olmuyo sadece surubu içiyo,2 saat sonra falan gece uykusuna yatıyo .gece genzı dolup uyanıyodu o sekılde 2 gece balgam cıkarttı kusarak.ama hemen surup içtıkten sonra degıl saatler sonra

evet burasıda buzz gıbı.bugun Şevvalı uyutup anneme bıraktım,ev bakınmaya gıttım.dondum gerı geldım.off ıyıce soguklar gelmeden istedıgım gıbı,anneme ve merkeze yakın bı ev bulabılsem keske.

Şevvalde benı bunaltmaya basladı şu sıralar.yapıştı bana,yemek yaparken kucagımda makınaya bulasık dızerken kucagımda olmak istiyor.kahvaltı hazırlıyorum babasıyla oyun oynuyor ben aklına geldıgım an tutabılene aşkolsun
hanı bırakıp bırakıp gıttıgımde yok oysakı.cok nadır gıdıyorum ama uyutuyorum, uyanana kadar işimi halledıp gelmeye calısıyorum
devamlı emmek istiyor,bıyere gıdınce utanıyorum sureklıyakamda ellerı.:92:

gecen gun yuregıme ınıyodu resmen
mutfakta yemek yapıyorum herzamankı gıbı yanımda,tencere, tabak ,çanak oyun oyunuyo.
süreklı gözüm üstünde nolur ne olmaz dıe
enfazla 5 dakka bakmadım belkı, arkamı dönüp bıde bakarım nerde Şevval
masanın üstünde!!!!!!!!!! ben şok tabı.oturmus meyve sepetındekı mandalınaları dişlerken buldum
kafayı yememek içten bıle degıl.gözlerım fırladı yuvalarından
o gun 2 kere daha tırmandı masaya.sandalyeye cıkıyo ordan hopp masaya.2 dakka arkamı dönmeye gelmıyo
sizlerdede durum bumudur bacılar

haberlerde izledim evrim izmirede kar yagmış..sen aklıma geldin hemen hani dün yazmıştın ya kar mı?hayal gibi falan filan. didimki temiz kalpli arkidşim benim başka bişiii dileseymiş olcakmışşş

bende aynısını dusundum hatta emrahada anlattım

ecede bugun markette yapıstı aynı oyuncaga biraz surdu bıraktık ucuz olsaydı alcaktım ama 90 tlye tekabul ediodu kıc kadar oyuncak..foto cektik anca:))

hepsı aynı desene buaralar...canları sıkılıo kalabalık istiolar yasıt istiolar napsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…