2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evt Pervın kesınlıkle sıkıldıgından arttı.dısarı cıkmak ıcın kafasına bı penye gecırıyo,el havada "daa daa" zırlıyo.gülesim gelıyo,boynunda bı penye yada herhangı bıse.gıyınmek onun için okadar :))

2 aydır aynıyız canım

hep yazıcam unutuyorum bende ıcıremedıgım surup vs normal şırıngayla verdım bı kackez. bıtanede antıbıyotıkten cıkan vardı ama o cok ınce uzun. onu sıkıana kadar kacıyodu Şevval

sandalyeye cıkıyodu da masaya tırmanmamıstı hıc.koltuklardada kosturuyo ama masadan cok daha fena korktum.nede olsa zemın kalebodur Allah muhafaza..
hayırlısıyla buyutsek yavrularımızı kazasız belasız

ben hergun 1 saat cıkarıorum ruzgar yoksa dusunki cıkmak istemio evde ayakkabılarını giyince kacıp bana byebye yapıo ben gidecekmisim..milletinki cıkmak icin aglar benimki cıkmamak icin diorum..cıkana kadar gerisi dugun byram..heleki ona gezmeye gitcez filan dediysem yanlıslukla beni yiyo hazırlanana kadar ondn artık demiorum keci ya:)) ama kapıyı kitlerken benimle birlikte ayetelkursi okuo pispispis die cok tatlı o

SİNİR oluyorum merkur gerilemesine..herisim aksi gidiğ.nezaman bitecek surec

29 Aralıkta canım.

belma şu dönemi anlatasan biraz bize,.

Alıntı

2010′un Son Merkür Gerilemesi 10 Aralık 2010 (oğlak burcunda merkür retrosu)

10 Aralık 2010 Cuma günü şuan Oğlak burcunda bulunan Merkür gerilemeye başlıyor ve 30 Aralık 2010 tarihinde Yay burcunda duruyor. 15 gün öncesinden etkilerini hissettiren Merkür retrosu aktif hale geçince bilindiği gibi tam etkisini göstermeye ve retro bittikten 15 gün sonrasına kadar da etkilerini yavaş yavaş kaybetmeye başlar.

Merkür Gerilerken Neler Olur??
Merkür geri gittiği zamanlarda haberleşme, iletişim ve yolculuklarla ilgili aksamalarla daha sık rastlaşırız. Bilgisayarımız aniden problem çıkarabilir ya da yolculuk sırasında aniden ortaya çıkan sorunlarla karşılaşabiliriz. Ayrıca; Merkür gerilerken sevgilimizle, eşimizle ve/veya dostlarımızla ayrılıklar yaşayabiliriz, ancak; genellikle Merkür düzeldikten sonra barış ortamı sağlanır. Üstelik eskisinden daha iyi bile olabilir bu ortam..

Merkür kararları, pazarlıkları, anlaşmaları ve yazışmaları açıkladığı için Merkür geri giderken verilen pek çok kararı yeniden gözden geçirmek gerekir. Bu nedenle Merkür geri giderken kendi hatalarımızı ve eksik yönlerimizi kapatmak ve düzeltmek için daha fazla şansa sahip olabiliriz. Ancak net ve son kararı Merkür döndükten sonra vermek en iyisidir. Merkür geri giderken önemli kontratlar yapsak ve sonuca vardığımızı düşünsek bile, Merkür durduğunda ve ileri gitmeye başladığında bu kararlardan vazgeçmek çok sık rastlanan bir durumdur.

Merkür retrosunun en sevilen kısmına geleyim. Kaybettiğimizi sandığımız eşyalarımıza da yine Merkür gerilerken ilginç bir şekilde rastlayabiliyoruz. Artı olarak eklemeliyim, eğer eski sevgilinizi ya da sevgililerinizi :) bu dönemde fazla hatırlıyor ve anıyorsanız, bu da Merkür retrosunun bir yansımasıdır. Eski tanıdıklarla karşılaşmanız, sizin dayanamayıp aramanız ya da onların dayanamayıp araması da olasıdır bu retro döneminde. Sevgilisi olmayan ve geçmişten haber bekleyenler için güzel ve umut dolu bir dönem olduğunu söyleyebilirim. Her an eskilerden biri size “ce ee” yapabilir

Özellikle Güneş, Ay ve/veya Yükselen Burcu: KOÇ, YENGEÇ, TERAZİ VE OĞLAK burcu olanlar) yani tüm ÖNCÜ burçlar bu retrodan daha çok etkilenecekler. Hemen eklemeliyim ki, her merkür gerilemesinde yoğun etki alan Merkür’ün yönettiği burçlar BAŞAK ve İKİZLER burcu yine bu retrodan da fazlasıyla nasiplenecek olan burçlar arasında.

Diğer burç mensupları da elbette retro Merkür’den nasibini alacak. Merkür’ün gökyüzünde bulunduğu burç ve derecenin horoskopunda hangi evde (yaşamsal alanda) konumlandığına göre farklı şekillerde etkilenecek. Ancak gözle görülür etkiyi en çok yukarıda saydığım burçlar alacaktır.

Son düzenleme:

yerım onun pspisss yapan agzını.hep bızım kopyamız bunlar.
Şevvale hele es kaza adda gıdıyoruz de.yapısır, gıyınene kadarda zor sabreder.bukadar gezme delısı ancak benım kızım olabılırdı dıorum bende.genetık bişe sanırım :))
evde asla kucagına gıtmedıgı,kendını sevdırmedıgı ınsanlar,dışkapıdan cıkarken melek olarak görünüyor sanırım kızıma.
kım " hadı gel adda götüreyım senı "desın,direk kucagında...

Tüm hasta arkadaşlara ve bebişlere geçmiş olsun. Ben de gribim. Sabaha kadar göğüs göbek açık yatınca başka ne olacaktı ki?!

aynen durum öyledir canım. sandalyeye çıkıp masaya bağdaş kuruyor hanım.

bugun azeri dostlarımıza davetteydik ece icin kurban kesti manevi amcası yurumesi serefine..disi cıkıncada hediye almıstı pusetinide aldı dogumgunundede kıymetli hediye almıstı cok sevıolar..guzel vakit gecirdik guzel yemekler sohbetler ..ece yuzume bile bakmadı hep onlarla oynadı yemeklerini ben evden goturdum corbasını yogurdunu vs..aksam eve gelincede tarhana ıcırdım 1 saat sonrada yattı..bir ogurtu bi kusma artık safra cıktı cocuktan corbayı kustu 10 dk kustu agladı elini yuzunu yıkadık camdan hava aldırdık oynattık simdi ayagımda uyuyo hicbise yedirmedim..nezaman onlara gitsek aksama bi kusma oluyo..

canımbenim addasını yesinler bide boyna takma olayları cok komik..kilotlu corap ble boynunda...

Çok geçmiş olsun. Yaptıkları yemekte ne kullanıyorlarsa çocuğa ağır geliyor demekki, yağ, vs... Bir daha orada birşey yiyip içmek zorunda kalırsa (ki yememesi daha hayırlı gibi görünüyor) çok az tadımlık deydirip bırakmalı.

cok enteresan acaba orda yedıgı bıseler yaglı falanmı gelıyokı.yada normal zamandan fazla evırıp cevrılıyosa mıde dönüyodur belkı
yannıs baya elllerı bol dostlarıızmıs.Allah berketlerını arttırsın :))

Minişim sadece Merkür değil bu ay baba gezegenlerin birbirlerine yaptığı ağır açılar var. (Ağır hareket eden ve etkisi diğerlerine göre daha şiddetli ve uzun vadeli olan gezegenlere baba gezegen diyorum. Plüto, uranüs, neptün gibi. Bunlar gökyüzünün mafya babaları gibiler. :82: ) Merkür retrosu onların yanında çıtır çerez. Bir de tam ay tutulması yaşayacağız ve etkiler katmerlenecek. Onun için bu ay çoook önemli. Her zamankinden daha sakin, daha olumlu olmalı, bin kere düşünüp bir adım atmalıyız.

Oğuzhan Ceyhanın bununla ilgili yorumu:

Merkür'ün geri gidişi, tutulmalar derken bu yılın sonunu zorlanarak kapatıyoruz. Her zamanki gibi Merkür pek çok şeyi yavaşlatmak için tüm gücü ile çalışıyor olacak. Geçmiş yine önümüze gelecek. Gecikmiş, ertelenmiş pek çok olayın yeniden gündeme geldiğini göreceğiz. Ancak bir Ay tutulmasının buna eşlik etmesi bizi zorlayacak. 5 Aralık'ta bir Yeniayımız var. Aynı tarihte Uranüs de yeniden ivme kazanıyor. Yeni gelişmeler, hayatın yeni filizlenen değerleri, farklılık dolu temalar gündemimizde olacak. Özellikle Yay, İkizler, Balık ve Başak burçları tutulma etkilerini diğer burçlara göre daha yoğun yaşacaklar. 7 Aralık tarihinde Mars Oğlak'taki ziyaretine başlayacak ve orada 15 Ocak 2011 tarihine kadar kalacak. Bu hareket Oğlak burçlarına güç getiriyor. Uranüs Güneş ve Ay'a karşıt açıda seyrederken herşeye dikkat etmelisiniz. Bu dönemde hangi burç olursak olalım, gelişimler çarpıcı ve uçlarda seyredecek. Olayları ya çok iyi ya da çok kötü deneyimleyebiliriz. Hesaplaşmamız gereken olaylar karşımıza çıkacaktır. Geçmişte kendinize ve çevrenize ne ektiğinize bağlı olarak olaylar gelişecek. Dikkatinizi yoğunlaştırmanızda, her olaya titizlik ile yaklaşmanızda fayda var. Önümüzdeki dönemler hakkında daha detaylı bilgiler vereceğimiz çalışmalarımız, hem sitemizde hem de pek çok dergi ve gazetede yayınlanacaktır.

yemeklerini evden gotırdum ordan bise yemedi ...cok saolun

minichip adapterini bulamıorum foto ekliycem..dungece aktardım kafabidunya kimbilir nere kaldırdım derken buldum:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…