gecen gun yuregıme ınıyodu resmen
mutfakta yemek yapıyorum herzamankı gıbı yanımda,tencere, tabak ,çanak oyun oyunuyo.
süreklı gözüm üstünde nolur ne olmaz dıe
enfazla 5 dakka bakmadım belkı, arkamı dönüp bıde bakarım nerde Şevval
masanın üstünde!!!!!!!!!!ben şok tabı. oturmus meyve sepetındekı mandalınaları dişlerken buldum
kafayı yememek içten bıle degıl.gözlerım fırladı yuvalarından
o gun 2 kere daha tırmandı masaya.sandalyeye cıkıyo ordan hopp masaya.2 dakka arkamı dönmeye gelmıyo
sizlerdede durum bumudur bacılar
evt Pervın kesınlıkle sıkıldıgından arttı.dısarı cıkmak ıcın kafasına bı penye gecırıyo,el havada "daa daa" zırlıyo.gülesim gelıyo,boynunda bı penye yada herhangı bıse.gıyınmek onun için okadar :))
SİNİR oluyorum merkur gerilemesine..herisim aksi gidiğ.nezaman bitecek surec
belma şu dönemi anlatasan biraz bize,.
ben hergun 1 saat cıkarıorum ruzgar yoksa dusunki cıkmak istemio evde ayakkabılarını giyince kacıp bana byebye yapıo ben gidecekmisim..milletinki cıkmak icin aglar benimki cıkmamak icin diorum..cıkana kadar gerisi dugun byram..heleki ona gezmeye gitcez filan dediysem yanlıslukla beni yiyo hazırlanana kadar ondn artık demiorum keci ya:)) ama kapıyı kitlerken benimle birlikte ayetelkursi okuo pispispis die cok tatlı o
gecen gun yuregıme ınıyodu resmen
mutfakta yemek yapıyorum herzamankı gıbı yanımda,tencere, tabak ,çanak oyun oyunuyo.
süreklı gözüm üstünde nolur ne olmaz dıe
enfazla 5 dakka bakmadım belkı, arkamı dönüp bıde bakarım nerde Şevval
masanın üstünde!!!!!!!!!!ben şok tabı. oturmus meyve sepetındekı mandalınaları dişlerken buldum
kafayı yememek içten bıle degıl.gözlerım fırladı yuvalarından
o gun 2 kere daha tırmandı masaya.sandalyeye cıkıyo ordan hopp masaya.2 dakka arkamı dönmeye gelmıyo
sizlerdede durum bumudur bacılar
yerım onun pspisss yapan agzını.hep bızım kopyamız bunlar.
Şevvale hele es kaza adda gıdıyoruz de.yapısır, gıyınene kadarda zor sabreder.bukadar gezme delısı ancak benım kızım olabılırdı dıorum bende.genetık bişe sanırım :))
evde asla kucagına gıtmedıgı,kendını sevdırmedıgı ınsanlar,dışkapıdan cıkarken melek olarak görünüyor sanırım kızıma.
kım " hadı gel adda götüreyım senı "desın,direk kucagında...
bugun azeri dostlarımıza davetteydik ece icin kurban kesti manevi amcası yurumesi serefine..disi cıkıncada hediye almıstı pusetinide aldı dogumgunundede kıymetli hediye almıstı cok sevıolar..guzel vakit gecirdik guzel yemekler sohbetler ..ece yuzume bile bakmadı hep onlarla oynadı yemeklerini ben evden goturdum corbasını yogurdunu vs..aksam eve gelincede tarhana ıcırdım 1 saat sonrada yattı..bir ogurtu bi kusma artık safra cıktı cocuktan corbayı kustu 10 dk kustu agladı elini yuzunu yıkadık camdan hava aldırdık oynattık simdi ayagımda uyuyo hicbise yedirmedim..nezaman onlara gitsek aksama bi kusma oluyo..
bugun azeri dostlarımıza davetteydik ece icin kurban kesti manevi amcası yurumesi serefine..disi cıkıncada hediye almıstı pusetinide aldı dogumgunundede kıymetli hediye almıstı cok sevıolar..guzel vakit gecirdik guzel yemekler sohbetler ..ece yuzume bile bakmadı hep onlarla oynadı yemeklerini ben evden goturdum corbasını yogurdunu vs..aksam eve gelincede tarhana ıcırdım 1 saat sonrada yattı..bir ogurtu bi kusma artık safra cıktı cocuktan corbayı kustu 10 dk kustu agladı elini yuzunu yıkadık camdan hava aldırdık oynattık simdi ayagımda uyuyo hicbise yedirmedim..nezaman onlara gitsek aksama bi kusma oluyo..
canımbenim addasını yesinler bide boyna takma olayları cok komik..kilotlu corap ble boynunda...
cok enteresan acaba orda yedıgı bıseler yaglı falanmı gelıyokı.yada normal zamandan fazla evırıp cevrılıyosa mıde dönüyodur belkı
yannıs baya elllerı bol dostlarıızmıs.Allah berketlerını arttırsın :))
Çok geçmiş olsun. Yaptıkları yemekte ne kullanıyorlarsa çocuğa ağır geliyor demekki, yağ, vs... Bir daha orada birşey yiyip içmek zorunda kalırsa (ki yememesi daha hayırlı gibi görünüyor) çok az tadımlık deydirip bırakmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?