2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugunumuzun ozeti..foto mak sarja taktım ama evde unuttum :26: cepten cektik bulanık cıktı

Eklentiler

• $12122010320.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 30
  • $12122010323.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 40
  • $12122010314.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 44
  • $12122010319.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 29
  • $12122010318.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 34
ayy ayy ayy kocaman kız olmuşda bebegını alısverıse getırrmıs:)
küçük prenses senı göremedım,öpemedım ya ogun, ona yanarım

minis bebei degil o satıstaki oyuncak:=)) cok pahalıydı alamadık vesikalık cektirdik=)
efrim gibi sengin deilis hem araba hem ayakkap alalım...,,

Son düzenleme:

valla canım etrafımda surekli ucuz ucuz yurtdısı tatil yapan arkadaslarım var benim hamilelikti bebekti derken yıllarca niyet bile edemedik., ondan evel desenhamilelik çalısmaları ayın yarısı hamilemiyim dusuncesi olmadı. ama tr tatilindend aha ucuz yurtdısı yaptıkları için imrenmemek ve girisim yapmamak mumkun degil bana kalsa hala onlara ozenmekle kalırdım ama ibo pasaporta basvuruyuoruz harcları yatırıyorumdedi berke içinde seneye yaz kampı vs dusunuyoruz ingilterede yine giden arkadaslar var topluca gidip pasaport isini halledeceğiz insallah.

yaa ben berkede çokg uzel gunluk tuttum ece ikinci tabi o kadar ozenmedim acıkcası sen yazdıkca aklıma geldi ozel isimler harici senin yazdıklarının buyuk çogunlugunu ece de soyluyor havhav attı vs vs gol :)) bizimki nasıl kız belli degil en çok top ve gol diyor :)
bakınız abi :)

hem kıskandım hem gazlandım desem:) hemde senin adına çok sevnidim o hissi çok iyi tahmin edebiliyorum insalah yakında bendee
ama agır veriyorumhiç hareketim yok kosu bandı almayı planlıyorum aldıgım her spor aletini sonradan satsamda en az ından bu sefer bu kıslık ikinci el netten bakıp alayım diyorum daimi spor için yerimiz yok koyacak edve ama bu kıs yaza kadar kilo vermeme yardım etmesi için alacagım mecburen sanırım

güli bacııı ekledim dün demiştin yaa...
ay çok guzellerrrr
birsey dikkatimi cekti nur musti nin pek çok resmi emzikli ? gunun çogunlugunda emmiyordur umarım artık iki yasa geliyorlar ufaktan azaltsan emzik olayını

Eki Görüntüle 113878

Eki Görüntüle 113879

deneme 1-2 deneme

ahaanda bişey keşfettim imageshkaele ugraşmaya gerek yok
kk dan eklenti düğmesinden halloldu sanırsam..
aa yeni seklinde mi varmıs sitenin e super

gule gule kullansın tusi:)
benimde epey dir aklımad ya market arabası ya bebek puseti oyuncak tabi almak bugun aldım yatak seklinde bebek puseti olanlardan nasıl sevindi allahım içine bebegini yatırıyor surekli evde onla geziyor mutfaga yanıma onla geliyor araba gibi park eder gibi kenara koyuyor giderykeno nuda alıp gidiyor çok eglendi :)

dün butun gun berke nin disleri için dr gezdik
uç ayrı dr dan randevu aldım es dost tavsiye ile olan dr lar
ortodontik tedavi ne ucuk fiyatlı ismis 3000-5000 arası oynuyor semtine dr un hasta sayısına vs goremi artık populerligine yani. hala kafam karısık birinin istediigi rontgenleri oburu istemedi tek film ile karar verdi diger ikisi istedi onların fiyatları yuksek ilk gittigim o zaman dandirikmi offff yanii.
bu arada bir tanesi benimde agız yapımın berke ye benzedigini benimde bir yillik t el takımı ile alt çenemin daha duzgun olacagın falan oyle bir anlattıkı fiyat biraz uyugun olsa bende taktıracaktım ama hala aklımda 32 sinde telli kimse gordunuzmu bilmem ama çok sinir oluyorum onde ki birkaç carpık disime bakalım ibo sacmalama diyor :) ben dusunuyorum

ece dun aksam yine kustu tam yattı yarım saat sonra allahım bu sefer tum salonun ortası kendi od asının halısı yerler ibonu ve benim ustum battık temizlemeye nerden baslayacagımı bilemiyorum bu kusma anlarında kabus gibi offf halı sil yıka vs tum gunum bunlarla geçti.
buyuk bir hastalık tablosu yok gun içinde gayet iyi tam yatıyor yarım saate balgam yatıncam gidiyor ne oksuruk tutuyor ki gun içinde çok az oksuruyor iki aksamdır yatmadan evel binbir zahmetle yedirdiklerimiz kusuyor
bu akasm yatmadan bir saat evel yedirdik en azından bir saatte alacagı vitaminleri almıs olsundiye

son bomba banu evleniyor sanırım tekrar eski esi ile barısma turlarında
uç yıldır ayrılarmıs sansa bakın adam bugune kadar barısma teklif etmemis geçen gun etmis kararsız ama ok diycek sanırım agzı soylemesede planları bu yonde yarın net olarak soracagım bakayımmı yeni birini diye cunku esinin durumu iyi çalısmayı dusunmez ki zaten ben dedim o da onayladı yani bakalım kısmet her iste vardır hayır belki daha iyi birini bulurum zor tabi yeniden birini aramak anlatmak ona herseyi vs ama napalım
bakıcı iside bu sekil

yanlız ben bizde calısanlara kaderimimi bulastırıyorum ne bizden çıkan eski koca yada eski sevgili ile evleniyor :)))

guli tel hattını falan dgistirmis olmasın
birde gun için ne konuscann
simdi hatunlar dedim kesin hava soguk gitmyelim derler varmı boyle bir planınız ??

belma çok teşekkürler merkür etkileri için ben epeyce hissediyorum kendilerini.

deniz 3 gündür ateşleniyor. yine diş geliyor. hangisi bilmiyorum ya da hangileri. sadece soğuk şeyler yemesinden anlıyorum artık. yoğurt ve ayran dolaptan yeni çıkmış olacak. tüm günü böyle geçiriyor birde yedikçe ohh diyor.

hüsoli istanbuldaydı annesini görmeye gitti bu arada. babam acilen geldi annemde gelecek yarın öbür gün.hüsolide bu sabah geldi ama neye yarar. sıyırmak üzereyim. 3 gündür uyumuyorum. dünde deniz şöyle bir uyuklayınca banyoya girdim günler sonra. çıkınca farkında bile olmadan "çok şükür allah tekrarını geciktirmesin" dedim. böyle bir dua duydunuzmu ya düşününce garip olduğunu farkettim. bir sonraki banyo için dilekte bulundum . halime acıdım yahu.

geçmişede bakındım hani. tusinin ayakkabıları hayırlı olsun sağlıkla giysin inşallah. denizdede vardı aynı sorun ayakkabının içine bir parça koydular. evdede pek giymiyor artık ayakkabı.

alışveriş arabası bizimde var epeydir. gezinip duruyor evde . eşyaları taşıyor,

bu arada sokak kedisi biz için evde yeni aktiviteler bulmak gerek. arayıştayım.

günaydın..

ne soğuk bi hafta sonuydu kafamızı kapı dıarı çıkaramadık.. cumadan beri dün akşama kadar aralıksız kar yağdı sabah işe zor geldim bi karış kar yollar sokaklar birde buz tutmuş felaketti ama bileciğe bi geldim kar yok denecek kadar az şaşırdım bizim orası sibirya gibiydi...işyerinde donuyorum hafta sonu yanmayınca kaloriferler hasta olmazsam iyidir...

SELİN ishal oldu dün 3 kez yaptı inşallah bugünde tekrar etmez... sanırım köpek dişler gelmeye çalışıyor yada üşüttü(

EVRİM canım antalyaya gidebiliriz falan derken şimdi gidiyorsun bile... ev tutmuşsun herşey o güzel gönlüne göre olsun... hayırylısıyla yerleş evine....

DERYAyla konuştuk geçen gün çocuklarla uğraştığı için giremiyor merak eden arkadaşlara duyrulur...

NURDANI bende merak ediyorum.. daha doğrusu çok özledim onun sohbetlerini onunla yazışmayı keşke bir girip iki kelam yazıp çıksa..

ütü bekleyen camasırları hallederken .)

dagıttıgı çamasırları topladıgı zaman alkıs yapıyoruz ama :)

kıslıklarımı çıkarırken benim sapkalarımı deniyor :)

kaç gündür konuşurken mr günü geldi çattı... bu akşam 4,5 da gireceğim..şimdiden stresi bastı biran önce girsemde kurtulsam.inşallah sonuçlarım güzel çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…