2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esrako banunun evlenmesi ne hoş..!!!! hakkat senden bulaşma durumu var çok açık.

hayırlı uğurlu olsun...

ecoşada bayıldım. saç kurutma makinesi zararlı değilmi kuzum fön çekmişin bıdığa:)))))

esrako banunun evlenmesi ne hoş..!!!! hakkat senden bulaşma durumu var çok açık.

hayırlı uğurlu olsun...

ecoşada bayıldım. saç kurutma makinesi zararlı değilmi kuzum fön çekmişin bıdığa:)))))

hayırlı uğurlu olsun...

bin kere çıkmış mesajım pesss diyorum .

belma şu kayıbın bulunması ihtimali ne hoş. yüzüğüm vardı, deniz yazdırmıştım doğumgünü hediyemdi. aylardır bulamıyorum. inşallah merkür sayesinde bulurum:)))

Esrako çok güldüm mesajına, kıs*****i açıyorsun insanların ne güzel senden bulaşıyorşans onlara da...

Geçmiş olsun hasta olan bebişler ve anneri çok üzülüyorum kuzuların hastalıklarına bir an önce geçsin inşallah....
Bizde de anneanne gitti dün babaanne geldi. Devir teslim vardı yani.
Sağolsun kayınvalide gibi çocukla oynayan görmedim ben, çocukla çocuk oluyor derler ya öyle. Bizimki de çok seviyor onu.
Sabahları Elif uzun zamandır birşey yemiyordu, neler denedik yokk, güne öğle öğünü ile başlıyordu güne çok üzülüyordum. Bu sabah omlet yaptım yedi o kadar mutlu oldum ki anlatamam.
Bebek arabası merakı bizde de mevcut, alıp geziyor evin içinde...
Maşallah, resimleri gördüm, Afik, Esrakonun Ecesi, Pervin in Ecesi hepsi çok tatlı pek şeker.

Son düzenleme:
esrako çok güldüm ya
dimek buşatırıyosun.

ama ben hala senin eski bakıcının evlenmesine inanamıyorum
yaff kadın 62 yaşındaydı dimi
eski sevgilisi falan yazınca !!!neyhse kısmetlisin biliyoruz demek kıs*****i bulaştıyorsun..
fotolar şahane banyo sonrası hali ne kadar sevimli
pammuk gibi maşallah sıpa.
ayrıca gunü iptal etme niyetinde değiliz.
çokçokmamalar hazırla cumartesiye kadar bişey yememe kararı aldık
evine aç kurtlar gibi baskın yapcas
yok yetişmedi vayy hazırlanamadım falan istemiyos
iyi hazırlan.
dilek nesrin ben taksiyle gelces ya
beraber nerde bluşcgımızı falan konuşmamız lazım ama ulaşamıyorum

canım fon cekmedim tabi kuruturken tarayarak kuruttum.
fon 1 yasına kadar kullanmayın dedi bizim dr sonrasında sorun olacagını sanmıorum ilik kurutuyorum zaten de onu yapmasam saclar çok uzun direk hastaolur sapka takardım berke tutardı bu tutmuyor evin içinde sapka da takamam yani mecbur kurutuyoruz

aaa ustume iyilik saglık ev sahibi birsey yapmıyordu kii kahvaltılık vs onlarda hazır alınıyor zaten hehe :) siz ne yapacaksınız asıl siz ona karar verin :)))
insalah son anda hava soguk yagmur var vs demezsiniz valla berkenin tum dis randevularını bile ona gore ayarladım diz boyu kar yagmazsa geliyorsunuz bu sartlardaa okkk cayan ne olsun :)))

merhaba arkadaşlar..ilk defa bukadar uzun sizden ayrı kaldım..53:
ev iş eş çocuk yoğunluğundna dolayı giremiyorum..yusuf çok yaramazlaştı saniye yanlız bırakmıyoruz..girmediği delik çıkmadığı duvar koltuk masa kalmıyor maşallah..çok sakin bir çocuktu canavar oldu..genel olarak şükür hepimiz iyiyiz..
şimdi biriken sayfalardan bir toparlanıp geleyim..

esrakom fön bilgisi için teşekkürler, bizdede sorun oluyo, kurutmak için havluyuda istemiyor zaten kendisi banyo yapmayıda istemiyor ya oda ayrı...

denize en büyüğünden resim defteri , sulu boya, pastel boya, üçgen kocaman kuru boyalar aldım.

azıcık güneş çıktı bugün hemen sokağa kaçmışlar.

deniz baba kelimesinden sonra söylediği en tam kelimesinide bugün söyledi. araba.

selam kizlar!!

bugün güzeller güzeli bebislerimizi grünce bütün sikintilarimi unuttum..hepsine masallah!!
narin ve zarif bir o kdadarda cin fikirli babymin ecesini mi anlatsam yoksa gün gectikce dahada serpilip güzellesen esrakomun ecesini mi?? masallah ikiside birbirinden tatli..cok cok püyorum ikisinide..

pervinim anne kız çok şekersiniz balam..
yılbaşı agacıda süslenmiş
alışverişlerede giidlmiş.
ayy ben ecoşuuu yirim

damla hocam demek deniz kız araba diyor ve soguk şeyler yiyip içdikçe ohh di.yorrr

ya hani gelcekdin istanbula.
ne vardı sanki sende gelseydin sevgili kaynanaı görmeye 3 gunluüğüne.
biz görüşürdük
bak atla gel bu cumartesi
esrakodayız
esrako bize neler neler yapacakmış...
hem özgülde geliyor yani gune gelemiyorda istanbula geliyor buluşcaz inş onunlada hadi atla gel
sevelim şu deniz kzızı
görelim seninde gül cemalini.
espürüleri canlı kanlı yapalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…