yaff kulagıma su kaçtı sanırım naptıysam geçmedi başka önerisi olan,
yaptıklarım
su kaçan kulagımın tarafında kafamı eğip zıpladım
2 taşı birbirine vurdumkulagımın dibinde
sakız çiğniyorum
burnumu tıkayıp nefes vermeye çalıştım
off yani yapmadıgım kalmadı
muthiş bi çınlama ve hafif agrı aklınıza ne geliyor
başka ne yapmalıyım
karabulutlar bizimde tepemizde
ben iyileştim sayılırı ama yaho arızada
burnu akıyor nefes alamıyor
öksürüyor
balgamı var
ishal
daha sayayımmı(
doktora gittik balgam sökücü verdi ve maalesef antibiyotik verdi hiç kullanmak istemiyorum ancak enfeksiyon çok ileri derecede başka türlü iyileşmez dedi :S
prospanı istedim sekrol öneririm dedi daha etkili dedi adam ısrarla prospanı yazmadı kıl oldum ya sanrıım bunlar belli firmalar anlaşmalı ona göre yazıyor duruma göre prospanıda alacağım
pervinim anne kız çok şekersiniz balam..
yılbaşı agacıda süslenmiş
alışverişlerede giidlmiş.
ayy ben ecoşuuu yirim
pervinim anne kız çok şekersiniz balam..
yılbaşı agacıda süslenmiş
alışverişlerede giidlmiş.
ayy ben ecoşuuu yirim
Rüzgar kötüledi bugün..kulakta da kızarıklık varmış..orta kulak iltihabı başlangıcı dedi dr..antibiyotik kullanıyoruz..ve hiç birşey yemiyor..ilacı içmek istemiyor..şırınga aldım hastaneden ama yutmuyor ki ilacı tükürüyor geri..naapcamı şaşırdım..allahtan antibiyotik günde tek sefer verilicek..bugün içti zorla ama nası içti bir de bana sorun.((..sadece meme emiyor c vitamini ıhlamur vs..kesinlikle içmiyor pofff.. (
öksürüğü geçmedi..tek sefer kullanımlık biri toz diğeri sıvı 2 ampul verdi..tükürdü,gittik yenisini aldık..onu da zorla ağlaya ağlaya tıktık....bi düzelseydi yavrum..
canım yılbası agacı bizim deil olamazda annadın sen onu...azeri dostların evi orasi..burdaa yeniyıl bayram havasinda,temizlik filan yapıolar..birbirlerini ziyaret edip 11de eve giidip evde giriolar yeniyıla,
Rüzgar kötüledi bugün..kulakta da kızarıklık varmış..orta kulak iltihabı başlangıcı dedi dr..antibiyotik kullanıyoruz..ve hiç birşey yemiyor..ilacı içmek istemiyor..şırınga aldım hastaneden ama yutmuyor ki ilacı tükürüyor geri..naapcamı şaşırdım..allahtan antibiyotik günde tek sefer verilicek..bugün içti zorla ama nası içti bir de bana sorun.((..sadece meme emiyor c vitamini ıhlamur vs..kesinlikle içmiyor pofff.. (
öksürüğü geçmedi..tek sefer kullanımlık biri toz diğeri sıvı 2 ampul verdi..tükürdü,gittik yenisini aldık..onu da zorla ağlaya ağlaya tıktık....bi düzelseydi yavrum..
kaç gündür konuşurken mr günü geldi çattı... bu akşam 4,5 da gireceğim..şimdiden stresi bastı biran önce girsemde kurtulsam.inşallah sonuçlarım güzel çıkar...
bugunumuzun ozeti..foto mak sarja taktım ama evde unuttum :26: cepten cektik bulanık cıktı
yaff kulagıma su kaçtı sanırım naptıysam geçmedi başka önerisi olan,
yaptıklarım
su kaçan kulagımın tarafında kafamı eğip zıpladım
2 taşı birbirine vurdumkulagımın dibinde
sakız çiğniyorum
burnumu tıkayıp nefes vermeye çalıştım
off yani yapmadıgım kalmadı
muthiş bi çınlama ve hafif agrı aklınıza ne geliyor
başka ne yapmalıyım
karabulutlar bizimde tepemizde
ben iyileştim sayılırı ama yaho arızada
burnu akıyor nefes alamıyor
öksürüyor
balgamı var
ishal
daha sayayımmı(
doktora gittik balgam sökücü verdi ve maalesef antibiyotik verdi hiç kullanmak istemiyorum ancak enfeksiyon çok ileri derecede başka türlü iyileşmez dedi :S
prospanı istedim sekrol öneririm dedi daha etkili dedi adam ısrarla prospanı yazmadı kıl oldum ya sanrıım bunlar belli firmalar anlaşmalı ona göre yazıyor duruma göre prospanıda alacağım
her türlü gelecez bacım sen merak etme tabii bu ilaçların etkisi olmayıp yaho iyileşmezse bilemiyorum napıcam(
iki alternatifim var eğer hava normal olursa yani karkış ayaz vs olmazsa gülilerle söğütlüçeşmede buluşup gelicem
eğer hava yine anormal olursa sabahın köründe mamiyle gelecem haberin ola mucuks
sen güliye bakma tatlım peynir zeytin koy önümüze yiterrrr
çeçil peynirim
aman haa diyorum çok üstünde dur bu orta kulak iltihap durumunun
bebekliğimden beri kabus dolu bir şekilde çektim en sonunda kulak zarım delindi 20 yaşında kulak ameliyatı olmuştum şimdi sağ kulağım %30 duyuyor
yahoda en büyük korkum bu ben çok çektim
günaydın...
dün akşam mr ı mı çekindim biraz zordu ama neyse geçcti bitti.... sonuçlar 1 hafta sonraymış inşallah iyi çıkar...geçmişe bakamadımaz yoğunum konuya katılabildiğim kadar bu sayfadan sonra katılcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?