Elif geçmiş olsun kardeşine.allah beterinden korusun..
aşure yapmak istiyordum ama nohut yok..tühh yaa çok üzüldüm tam gününde yapıp dağıtmak istiyordum..ilk defa yapıcam bakalım becerebilecekmiyim..
Meltem seni yıpratan şey uykusuzluksa ve de bu emzirmeden dolayı ise kes memeyi..alacağını aldı zaten bu zamana kadar..
esra tel taktıracakmışsın.. bizim ofisten bir arkadaşım da taktırmıştı. 2 yıl filan taktı o ama bi de öyle 2 filan değil baya bi dişi çekildi. şimdi çok güzel ama. tamamen düzeldi dişleri. ve gerçekten o dönem kilo da verdi. ama baya bi sabır işi..
meltem... kızma noolur ama ben de gülistana katılıyorum arkadaşım.. hiçbir nimetinden faydalanamadığın hatta hayatına türlü eziyet katan bir yerdesin. haa elbetteki çok köklü bir değişiklik olur yeni ev almak, taşınmak şu bu.. o zaman, bence sen de durumunu buna uydurmalısın. ben bu eşlerin kendi keyiflerinde olma durumuna çok kızıyorum. bu çocuk sadece senin değil, tek başına da yapmadın. e sen hizmetçi filan da değilsin. aklı başında,birikimleri olan genç bir kadınsın. o evin kadınısın. sadece eşin değil herkes yardımcı olmalı. ama en çok eş tabii.. ne de olsa ortak bir hayat paylaşılıyor. ben diyorum ki erkekleri kadınlar böyle yapıyor. aman yapamaz, beceremez diye hiç sorumluluk yüklenmiyor onlara. e anaları da öğretmemiş.. onlarda gel keyfim gel, bu saltanatı sürdürüyorlar. ne demek beceremez ya! bal gibi de becerir de yaparda. yeter ki iş başa düşsün. o nedenle, bence de bırak bir gün eceyi babasına yüzmeye git sen de. kuaföre git, alışverişe git, ne biliyim git işte. gidebilir miyim, miyav miyav şeklinde değil ama. buna çok ihtiyacım var, gitmek istiyorum. tabii ki kırmadan, incitmeden, sertleşmeden. iki koca insanın elbet anlaşacağı bir nokta olacaktır. bi de mükemmle ev kadını olmaktan vazgeç bence. hem mükemmel anne, hem mükemmel eş, hem mükemmel çalışan, hem de mükemmel ev kadını olunamıyor. bu hikaye. en azından çocuklar biraz büyüyene kadar. evi salla biraz.o zaman eşin de sana yardım etmesi gerektiğini görecektir.. bunlar benim düşüncelerim tabii...naçizane..
bak işte erkekler anlatmayınca anlamıyorlar...dosdoğru anlatacaksın Meltem...Onun görmesi gerekir ama gurur yapma sakın.....Senin "lütfen" yardım değil gerçekten ciddi ciddi yardıma ihtiyacın var. Aksi halde daha da gerginleşir ilişkiniz.. Makineyi dizme işini ona yık mesela. Bir süre sonra o onun işi oluveriyor, sen söylemeden yapıyor..
meltem esine pes diyorum yani ama aglamayana meme vermezler arkadasım
daha oncede bu tarz yorumlar yaptım hiç uyguladınmı bilmiyorum ama
sen o gelince ece yi birakıp bende yuzmeye gidiyrum diyip giyinip çıkacaksın olurmu oyle adaletsizlik yahuu sende insansın onun gibi .
fbbi meltem;
valla içimden gecenleri yazıcam kusura bakma yanlışda anlama;
sizin oturdugunuz ev şehirden uzak etrafında yerleşim yerleri yeni yeni oluşuyor!resmen istanbul dışı. bi dunya aidat ödüyosunuz bissrürü sosyal alanı var diye peki sen kullanabiliyomusun bu alanları yuzme spor spa plates fitness hiç biri dimi. peki o evde oturmanızın size avantajı ne? işine çoooooooook uzak üstelik ödediniğiz kredide cabası
valla bence şehre daha yakın bi yerden ev alın. kredi ödemeniz dahaaz olusa artan parayla sana bi araba için krediye girin derim
sen işine arabayla gidip gelirken sabahın köründe demeyelimde sabahın Nurunda yola çıkmak zorunda kalmazsın 8 deki mesain için 7 15 bile yeter yakın mesafede.ve bunun için 7 de kalkasan yetişirsin giyceklerini akşamdan hazırla makyajınıda ofisin wc sinde yaparsın.
sen resmen şuanda paranla eziyet çekiyosun.
senin sinirler gevşemesinde daha ne olsun ayol
gerçekden bak samimiyim bu yazdıklarımda
sen çook çok fazla yoruluyorsun o kesin
eşinle birde bunu konuşun.
ama olaya birde eşinn açısından bakınca herşey süpper
akşamları yada hafta sonu yuzmeye gidiyor işede arabayla gidiyor evde çocuga bakan yemek bulşık ütü sen
yani bunlar sana sadece tavsiye ama dışardan görunen bu!
kızma yada kırılma yada alınma ama sana samimiyetimle yazdım.
haa başka yoluda var tabee
işi bırak çalışma evde olunca kızınla ilgilenirsin bolbol
o uyurkende sitenin sosyal alanlarından yararlanırsın spor plates spa. ne istersen.sinirlerin harap olmas.
okudunmu Ayça yazdıklarımı
günaydın dün topige giremedim.. sabahtan yine acili boyladım.. daha otobüste işe gelirken fena oldum otobüsten inip direkt bilecikte acile gittim nasıl gittiğimi bende bilmiyorum... tansiyonum 9,6 a düşmüş + migren atağı hemen koca şişe serum taktılar 1 kiloluk oda 5 dk. bi damla anca damlıyordu mübarek... miğren için takılan serum tansiyonu düşürüyormuş benim zaten düşük olunca çok az damlasın dediler saat 12 oldu benim serum hala yarı bile olmadı çok sıkıdım bende hızlandırdım 2,5 da çıktım hastaneden yoksa o yavaş haliyle bitmesini beklesem akşam 8 e kadar anca biterdi.. eve gittim hala biraz ağrıyor kendi ilaçlarımdan da içtim 1 saat kadar uyumuşum anca öyle geçti ağrım... geçmişe birazdan göz atmaya çalışırım..
Cümleten Merhaba, inşallah herkes iyidir. Ben bir süre giremedim, daha geçmişe de bakamadım. Didar grip oldu. Bir kere peditus verdim, ateş olmayınca burnu da tıkanmayınca bir daha ilaç milaç vermedim. (keşke verseydim) Burnumuz hor hor çeşmesi gibi akıp durdu 4 gün sonra o da geçti. İlaçsız atlatsın istedim. Atlattı da ama iki gece uykusunda çok az öksürdü. Görünürde ateş yok, keyfi yerinde doktorluk bir durum yok gibiydi ama içime sinmedi dün doktora gittik. Sağ kulakta daha çok yeni olan bir iltihap başlangıcı varmış. Boğazı da kızarmış. Gribe bağlı gelişen enfeksiyonlar dedi. Çocuklarda genellikle grip, ardından boğaz enfeksiyonu, ardından kulaklar, en son da akciğere inermiş. Neyse ki ciğere inmeden kurtardık. Bir antibiyotik ve öksürük şurubu verdi.
Kilomuz 15 boy 82. Kilo konusunda 3-4 kilo fazlası var yemeğine dikkat edin dedi. Ne yediğini sordu. Günde 3 öğün yemek yiyor, kahvaltı süt, ekmek, bal, yumurta, peynir karıştırıp veriyorum dedim. Çorbaları genelde etli çorbalar kırmızı eti mutlaka ekliyorum dedim. Beslenmesi güzel, olması gerektiği gibi ama hamur işi ve yağı kısıtlayın. Çok yağlı yedirmeyin dedi. Kilo alması yapıyla da ilgili olabilir dedi. Bizim sülalede çıtı pıtı insan yok ki zaten
Grip olunca kesinlikle ilaç kullanmam gerektiğini anladım. Yok ilaç vermeyin, bağışıklığı güçlensin, kendi atlatsın zırvaları hikaye. Çok ağır geçirmediği halde enfeksiyon nasıl yayılmış. Doktorun verdiği ilaçların ismi CROXİLEX BID antibiyotik ve Bioment öksürük şurubu.
Aşure ayı geldi, mmm mis gibi aşureler yiyoruz. Ben de niyetlendim ama daha yapamadım. Yapanlarınkini Allah kabul etsin.
Ruzynin videosu çok tatlı maşallah.
Eceye geçmiş olsun Esracım. Tel taktıracakmışsın, ileride teller çıkınca çok rahat edeceksin. Bir arkadaşımızda 2 yıldır tel var. Sadece dişlerim değil çene yapımın da değiştiğini hissediyorum diyor. Çok memnun.
Gypsy cim Yahyaya da çok geçmiş olsun.
günaydın dün topige giremedim.. sabahtan yine acili boyladım.. daha otobüste işe gelirken fena oldum otobüsten inip direkt bilecikte acile gittim nasıl gittiğimi bende bilmiyorum... tansiyonum 9,6 a düşmüş + migren atağı hemen koca şişe serum taktılar 1 kiloluk oda 5 dk. bi damla anca damlıyordu mübarek... ..
abartısız okula bir gidiyorum 1 bardak su bile içemiyorum.veli,öğrenci randevuları.şimdi bir de ev ziyaretleri başlıyor..
yarın muharremin 10'u
aşure yapmak isteyenler yarın alışverişlerini yaptıklarında bir yıllık bereket bolluk getirirler evlerine
rabbim herkese nasip etsin
biraz uzun bir yazı ama paylaşmak istedim böyle mübarek bir ayı değerlendirebilmemiz adına
nurdanıcmm,, herşey iyi herşey çok güzel olacak.. yüz yüze herşey daha kolay aşılacak.. emin ol canım..
hasta bebik ve annelere çok geçmiş olsun.. kış aylarının problemi de bu işte..
ecoşların ikisi de bal küpü.. maşallah. öperim tatlı nanaklardan.. esra, ecoşa bornoz giydirmişsin ya, süpersin yaaa.. adanın havluları küçük gelmeye başlamıştı. resmi görünce hatırladım ki doğum hediyesi
yoğurt yiyen ruzyi ısırır, suratını yoğurtlu yoğurtlu öperimmm..
of canım ya allah yardımcın olsun ne diyim çok geçmis olsungünaydın dün topige giremedim.. sabahtan yine acili boyladım.. daha otobüste işe gelirken fena oldum otobüsten inip direkt bilecikte acile gittim nasıl gittiğimi bende bilmiyorum... tansiyonum 9,6 a düşmüş + migren atağı hemen koca şişe serum taktılar 1 kiloluk oda 5 dk. bi damla anca damlıyordu mübarek... miğren için takılan serum tansiyonu düşürüyormuş benim zaten düşük olunca çok az damlasın dediler saat 12 oldu benim serum hala yarı bile olmadı çok sıkıdım bende hızlandırdım 2,5 da çıktım hastaneden yoksa o yavaş haliyle bitmesini beklesem akşam 8 e kadar anca biterdi.. eve gittim hala biraz ağrıyor kendi ilaçlarımdan da içtim 1 saat kadar uyumuşum anca öyle geçti ağrım... geçmişe birazdan göz atmaya çalışırım..
belmacım tekrar geçmis olsun didosa ama kilosuna cidden dikkat et ciddi kilo farkı var bizimkilerle ailedede zayıf yok diyorsun ç ok onemli bebekkenki beslenme .Cümleten Merhaba, inşallah herkes iyidir. Ben bir süre giremedim, daha geçmişe de bakamadım. Didar grip oldu. Bir kere peditus verdim, ateş olmayınca burnu da tıkanmayınca bir daha ilaç milaç vermedim. (keşke verseydim) Burnumuz hor hor çeşmesi gibi akıp durdu 4 gün sonra o da geçti. İlaçsız atlatsın istedim. Atlattı da ama iki gece uykusunda çok az öksürdü. Görünürde ateş yok, keyfi yerinde doktorluk bir durum yok gibiydi ama içime sinmedi dün doktora gittik. Sağ kulakta daha çok yeni olan bir iltihap başlangıcı varmış. Boğazı da kızarmış. Gribe bağlı gelişen enfeksiyonlar dedi. Çocuklarda genellikle grip, ardından boğaz enfeksiyonu, ardından kulaklar, en son da akciğere inermiş. Neyse ki ciğere inmeden kurtardık. Bir antibiyotik ve öksürük şurubu verdi.
atlatsın zırvaları hikaye. Çok ağır geçirmediği halde enfeksiyon nasıl yayılmış. Doktorun verdiği ilaçların ismi CROXİLEX BID antibiyotik ve Bioment öksürük şurubu.
Ruzynin videosu çok tatlı maşallah.
Eceye geçmiş olsun Esracım. Tel taktıracakmışsın, ileride teller çıkınca çok rahat edeceksin. Bir arkadaşımızda 2 yıldır tel var. Sadece dişlerim değil çene yapımın da değiştiğini hissediyorum diyor. Çok memnun.
Gypsy cim Yahyaya da çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun Sibelcim. Migren felaket. Yok mu bi çaresi şu meretin. Akapunkturla migrene kesin çözüm bilmem ne diyorlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?