Evt dün deli etti beni ya hiç mi uyumaz ya o yan bu yanba döne döne bi hoş oldu çocuk anlayamadım gitti ağrısı olsa ağlar diyorum ne olabilir acep sıyırıcaktım dün geceselam.biz yarın 5.aya başlıyoruz.büyüdükçe düzeleceğine bozuluyor ömür.şimdi gündüz sürekli uyuyor gece tık yok.şaşırdım valla
e ne güzel devamı gelir inşallah.saatlerce uyutmaya calistigim kriz halindeki ordegi babasi gitar calarak uyutmayi basardi, ordek aninda sustu, vak vak vak yapti gitar esliginde ve uyudu, nasil??:1shok:
Gözün aydın.Kızının bakışları çok güzel maşallah sanki gözleride hep buğulu yerim onuallahım bu gunu de gordum ya gozum acık gitmem artık acıklama yapmıyorum ekteki resim çok sey anlatıyor) ama tabi çok severek aldıgı anlamına gelmiyor bu agzında tutmayıp itmeyip emip bir on dakika geçirdigi için bu sevincim:)
Benimde oğlum için bu konuda hain planlarım var:)evde can sıkıntısından artık napacagımı bilemedigimden ece ile eglenmeye karar verdim :)) iste sonuçları:)))
eylemcim günaydın.sen ne zaman doğum yapmıştın?
kayra benimkide tam dört aylik olacak...yani besemi baslamis oluyor???pazarteside doktor randevumuz var..doktor ek besinlere gec derse yavas yavas baslayacagim...
kayra benimkide tam dört aylik olacak...yani besemi baslamis oluyor???pazarteside doktor randevumuz var..doktor ek besinlere gec derse yavas yavas baslayacagim...
Günaydın 20 temmuzda yapmıştım
dun yazdıklarım nedense kaybolmuş hayret bişi..
neyhsem
kayracım evine döndun sanırım..hayırlı olsun 5.ci ayınız ama üzüldüm uyku duzeninze. ayy inşallah kısa zamanda duzene otururcanım ya hem oglun rahat eder hemde sen. sende şu verilen linkdeki teknikleri bi dene istersen bu aralar MİLLİ TEKNİKLERİMİZ OLDU
Bebeğim Uyuyor: Uykusuz her gece...
Bu konuda kafa karıştırıyo senin kuzun 3 ü bitirdi,benim oğlumda 4 ü 5 ten gün aldı yani 5. ayın içinde oluyo yanlış mıyım acep kafamçokkarıştı
kayracım yatır kaldır metodunu denesen hoş ben henuz tam anlamış değilim ama babym pervin denemiş ve başarılı olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?