2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben kenan dogulu ile olanklipte bayılıyorum bu sıla yaa aynen erkek olsam bu kadar olur gozumu alamıyorum kliplernde falan kadından

selam.biz yarın 5.aya başlıyoruz.büyüdükçe düzeleceğine bozuluyor ömür.şimdi gündüz sürekli uyuyor gece tık yok.şaşırdım valla
Evt dün deli etti beni ya hiç mi uyumaz ya o yan bu yanba döne döne bi hoş oldu çocuk anlayamadım gitti ağrısı olsa ağlar diyorum ne olabilir acep sıyırıcaktım dün gece
saatlerce uyutmaya calistigim kriz halindeki ordegi babasi gitar calarak uyutmayi basardi, ordek aninda sustu, vak vak vak yapti gitar esliginde ve uyudu, nasil??:1shok:
e ne güzel devamı gelir inşallah.
Gözün aydın.Kızının bakışları çok güzel maşallah sanki gözleride hep buğulu yerim onu
evde can sıkıntısından artık napacagımı bilemedigimden ece ile eglenmeye karar verdim :)) iste sonuçları:)))
Benimde oğlum için bu konuda hain planlarım var:)

kayra benimkide tam dört aylik olacak...yani besemi baslamis oluyor???pazarteside doktor randevumuz var..doktor ek besinlere gec derse yavas yavas baslayacagim...

kayra benimkide tam dört aylik olacak...yani besemi baslamis oluyor???pazarteside doktor randevumuz var..doktor ek besinlere gec derse yavas yavas baslayacagim...

Bu konuda kafa karıştırıyo senin kuzun 3 ü bitirdi,benim oğlumda 4 ü 5 ten gün aldı yani 5. ayın içinde oluyo yanlış mıyım acep kafamçokkarıştı

dun yazdıklarım nedense kaybolmuş hayret bişi..

neyhsem

kayracım evine döndun sanırım..hayırlı olsun 5.ci ayınız ama üzüldüm uyku duzeninze. ayy inşallah kısa zamanda duzene otururcanım ya hem oglun rahat eder hemde sen. sende şu verilen linkdeki teknikleri bi dene istersen bu aralar MıLLı TEKNıKLERıMıZ OLDU

Bebeğim Uyuyor: Uykusuz her gece...

evet canım.ek besini öğrenince banada söylermisin.doktorum kafamı karıştırdı..

Günaydın 20 temmuzda yapmıştım

canım anne sütü yanında ek besin veriyormusun?

döndüm bitanem.1 hafta oluyor.evet uyumuyor.aman sağlığı yerinde olsunda gerisi boş varsın ben uyumayayım.canım baktım o tekniklerede ben ağlatamam kıyamam ya.ben beceremem bu tarz şeyleri....

Bu konuda kafa karıştırıyo senin kuzun 3 ü bitirdi,benim oğlumda 4 ü 5 ten gün aldı yani 5. ayın içinde oluyo yanlış mıyım acep kafamçokkarıştı

canim ozaman benimkide 4 ü bitiriyor..ben 24 temmuzda dogum yaptim...yani fazla fark yok aralarinda..demekki benimkide 4 ü bitiriyor 5 ten gün aliyor..aman ben 4 aylik diyorum..biten yasi söylemek daha iyi..

kayracım yatır kaldır metodunu denesen hoş ben henuz tam anlamış değilim ama babym pervin denemiş ve başarılı olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…