2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sanırım bu ve ben hiç monolog yapmamıştım kısmet bu güneymiş:lepi:kaydirigubbakcemile3 bende monolog yaptım

misaifr bitmek bilmio yarında gökhanın arkadaşıyla gelecek eşi ve annesi abisigilde sonra şimdilik gelen yok bayramdan sonra tura çıkıoz ama korkuyorum musti hastalanırmı die bayramdan sonra ki hafta kozaklıya gidioruz ordan kayseriye sonraki hafta ankaraya eğer kısmet olursa İSTANBULA geleceğim keşke buluşabilsem ordakilerleee ama nerdee bende o şans istanbuda gökhanın halası sanırım avrupa yakasında sonra silivriye geçeceğiz abimin yanına inşşşş çok bunaldım 1 senedir şehir dışına çıkmadım inş gelebilirim:Saruboceq:

neysem uzatmayım musti uyumuşken bende biraz tv keyfi yapıyım zetn kimseciklerde yokk nirdelerseeee??????????

gitmeden bir şey soracağım emziren anneler siz nescafe içiomusunuz ben içiorum ama zararı varmıdırki?

Nurdan burun tıkanıklığı da 6. aya kadar devam eder mi ben oğlumun huzursuzluğunu buna bağlıyorum başka bi durum olsa ağrı sancı filan ağlar diye düşünüyorum yanılıyor muyum?

Eftelya senin oğluna da maşallah

Ben varım ya aşkolsun Burda olmadıklarına çok üzülecekler çok. Gerçi yokluğunda senden pek hazetmediklerini söylediler çoğunlukla naniknanik

Bir adam Tanrıyı ve Tanrının doğayı nasıl gördüğünü anlamak istiyormuş ve ona sormuş "Tanrım, 1 milyon yıl senin için ne kadar süredir?" Tanrı şöyle cevaplamış: "1 milyon yıl benim için siz kullarımın 1 dakikası kadardır." Adam sormaya devam etmiş: "Peki, Tanrım 1 milyon dolar senin için ne kadardır?" Tanrı cevaplamış: "1 milyon dolar benim çin 1 senttir" Adam dayanamamış: "Tanrım bana bir sent verir misin?" demiş. Tanrıdan şöyle bir cevap gelmiş: "1 dakika."

ayın17sinde 3. ay kontrolüne gittik buay aşı yok dedi dr
şaşırdım
ben ilk kızımda sanki her ay aşımız oluyodu die hatırlıyodum ama yanılıyomuyum acaba

herkese selamsss..
bugun emrahıma kavustum 4 saatlik bir rotar sonrası.sisten dolayı once ankara sonra izmir yapmıslar sabah 8de inecekti oglen 12bucukta kucaklastık o saate kadar ne cektim tahmin edersiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…