Tabii ki mızıldanıyordu ama 15 dakika kadar oyalamanın yolunu buluyorduk bir şekilde. Şimdi olay şu: Mızıldadığında hemen memeyi vermiyorum, önce saate bakıyorum. Atıyorum 1 saat önce emmişse 15 dakika oyalıyorum sonra veriyorum. 3-4 gün böyle gidiyor ve 1 saat 15 dakikada bir emmeye alışıyor. Sonra bir 15 dakika daha ekliyorum. Böylece 3-4 günde de 1,5 saatte bir emmiş oluyor ve ona alışıyor. Böyle böyle 20-25 günde 3,5 saate çıkardık aralıkları. Bak en son 9.00'da emmişti. 10.30'da uyudu. Hala uyuyor ama kıpırdanmaya başladı çünkü 12.30 - 13.00 gibi yeniden emecekyaburcu peki simdi o kadar saat mızıklanmıyormu yine mızıklandımı siz sekilden sekle oyalıyormusunuz onu merak ediyorum
bende arabada giderken aman kuçuk alanda ciyaklamasın diye hemen meme veriyordum simdi ondan da vazgeçmeye baslıyorum karnının tok oldugunu biliyosam vık vık lanıyor vermiyorum valla
her istediginde alamadıgınbilmesi gerek sanırım artık 4 ayımız bitiyor bizim sonuçta
damla ya nasıl 6 aydan sonra geceleri sik uyancaklarmıs bunu ilk kez duyuyorum hani hızlı buyume donemlerinde aclık agır basar arada olur tamamda 6 aydan sonra sık uyancak diye birsey çok kulaga garip geliyor nedenkii acıklamasını yaptımı?
bayram gecesi bize zehir oldu( teomani ogleden sonra kalca usg ve sacrum usg icin hastaneye goturmustuk, gecen hafta randevuya gerek yok dediler diye, gidincede randevu almaniz gerek dediler, neyse hfatya icin randevu aldik, geldik, eve biraktik bizde biseyler almaya carrefora gittik alisveri yaparken,annem aradi, teomn yarim saattir hic susmadan agliyor catlarcasina gelin diye, herseyi kasada birakip eve kostuk, ama nasil aglamak, kusuyor, agliyor kusuyor agliyor, kustukca rahatladi ama heryere fiskir fiskir kutu, koltuk, halilar, ust bas..neyse o rahatladi ben rahatladim, ama cok huzursuzdu, pediatrina ulasamadim, karnina sicak havlular koydum, ayagina patikler giyidrdim, elleri ayaklari buz kesti resmen, allahtan atesi yoktu, sabaha karsida yemyasil kaka yapti, rahatladi, simdi iyi cok sukur, az once yine kaka yapti, sariya donmus cok sukur, ama dun cok korktuk, cok agladi.. (
nasil usuttu bu cocuk anlamadim,banyosunu bile sicacik odada yaptiriyorum, falza cibil kalmiyor, disari cikmadi 1 haftadir, 1 tek hastaneye gitti 1 saat once, 1 sattede usutmez sanirim, ustu yeterince kalindi, anlamadim((ama elim ayagim bosaldi...
nasil usuttu bu cocuk anlamadim,banyosunu bile sicacik odada yaptiriyorum, falza cibil kalmiyor, disari cikmadi 1 haftadir, 1 tek hastaneye gitti 1 saat once, 1 sattede usutmez sanirim, ustu yeterince kalindi, anlamadim((ama elim ayagim bosaldi...
çok geçmiş olsunsenağlama
Nurdancım çok geçmiş olsun - okurken bende çok korktum noldu acaba yavruya birden bireacaba diyorum sütünden mi bişey geçti sonra hatırladım ki veremiyosun anne sütü neden olmuştur çok şaşırdım
inşallah düzelir teo hemen seni fazla üzmeden - çok geçmiş olsun tekrar
bayram gecesi bize zehir oldu( teomani ogleden sonra kalca usg ve sacrum usg icin hastaneye goturmustuk, gecen hafta randevuya gerek yok dediler diye, gidincede randevu almaniz gerek dediler, neyse hfatya icin randevu aldik, geldik, eve biraktik bizde biseyler almaya carrefora gittik alisveri yaparken,annem aradi, teomn yarim saattir hic susmadan agliyor catlarcasina gelin diye, herseyi kasada birakip eve kostuk, ama nasil aglamak, kusuyor, agliyor kusuyor agliyor, kustukca rahatladi ama heryere fiskir fiskir kutu, koltuk, halilar, ust bas..neyse o rahatladi ben rahatladim, ama cok huzursuzdu, pediatrina ulasamadim, karnina sicak havlular koydum, ayagina patikler giyidrdim, elleri ayaklari buz kesti resmen, allahtan atesi yoktu, sabaha karsida yemyasil kaka yapti, rahatladi, simdi iyi cok sukur, az once yine kaka yapti, sariya donmus cok sukur, ama dun cok korktuk, cok agladi.. (
sagolun kizlar, bugun daha iyi cok sukur, kakasi normale dondu, disarida cikmadik bugun, az once banyosunu yaptirdim, dun yaptirmamaistim, banyo yapmayinca duzgun uyumuyor..allah tum yavrulari korusun hastaliklardan...
canım maşallah...
ayyy çok şeker....simdi oldumu acaba..sadece bu resimi ekledi..gerci bu yeni dogddugundaki hali ama olsun..denemelik..
mmmmmm.ağzımın suları aktı....buda baklavammm
geçmiş olsun canım dikkat et kendine...herkese iyi bayramlar....
sanırım grip oluyorum. annem dünden bu yana yatıyor, bendede burun akıntısı başladı. çok fena. ankaradayım bu arada. bugün doktora gittik deniz için. anlatacağım detaylı aldığım cevapları. çok yorgunum. herkes kendine dikkat etsin. öperim.
bakıcın hayırlı olsun esracımbu arada dun ilk kez farkettim ece uzatılan oyuncaga elini uzatıp alıyor tesaduf elimi degdi tuttu diye dousundum kendimce sonra bu sabah esim dedi uzattıgın oyuncagı alıyor diye ve denedik evettt allahım buyume gelisim hareketleri ne keyif veriyor insana
çok geçmiş olsun canım bian yüreğim ağzıma geldi korktum ciddi bişey mi var diye...nasil usuttu bu cocuk anlamadim,banyosunu bile sicacik odada yaptiriyorum, falza cibil kalmiyor, disari cikmadi 1 haftadir, 1 tek hastaneye gitti 1 saat once, 1 sattede usutmez sanirim, ustu yeterince kalindi, anlamadim((ama elim ayagim bosaldi...
hayırlı olsun.canım ben bebeklerin 6 aydan önce oturtulmayacağını biliyorum ama belleri ağırır diyorlarSigaraya tekrar başlamayı hiç istemiyordum zaten ama, canım ister mi diye de endişe ediyordum. İstemiyorum, tekrar başlamayacağım. Canımın istemiyor oluşuna da çok seviniyorum.
MAMA SANDALYEMİZİ almış bulunuyoruz. Chicco polly Sea Dreams aldık. EVRİM, SAFARİ modeli gelmişti Corners'a... Ama ben sea dreamsi çok beğendim.
nurdancım çok geçmis olsun ya bu ani aglamalar her yasta olabiiyor biz berkede çok yasadık noluyor dedik amasonra geçip gidiyo hani illa usutmeye baglama ama yesil kaka falan demisin usumus bu sefer ama her zaman anlamlı olmayabiliyor bebekkende çocukkende aklında olsun , bir ruya bile boyle aglatabiliyor
burcu gule gule kullanın mama sandalyenizi
bayramda ne kotu ya topik bombosss kimseler yazmıyorr sayfalar ilerlemiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?