herkesin bayramını kutlarım arkadaşlar sağlıklı bir bayram geçer inşallah hasta olan tüm bebeklere geçmiş olsun
bir sorum olacaktı şu kitabı okuyupta yatır kaldır yöntemiyle uyutmayı başarabilen varmı 2 gündür deniyorum çok ağlıyor başaramıyorum sanki çocuğum inatçı oldu iki gündür
canım cok gecmıus olsun teoş hastaymıs galıba.böyle ani aglamalarda insan ne yapacagını şaşırıp kalıyor.inşalah tekrarlamaz.bazen şevvalede oluyo özelıkle 1 kere oldugunda cok fenaydı.artık dedık heralde kolu falan incindi anlamadık acile koşuyoduk nerdeyse.Rabbim korusun bebiklerimizisagolun kizlar, bugun daha iyi cok sukur, kakasi normale dondu, disarida cikmadik bugun, az once banyosunu yaptirdim, dun yaptirmamaistim, banyo yapmayinca duzgun uyumuyor..allah tum yavrulari korusun hastaliklardan...
gecmıs olsun evrimcim,kuzeyde hasta galıba.inşallah gecer öksürüğü bian önce ama varya hiç dısarı cıkmakla alakası yok gercekten sıkı giydirdikten sonra.cocuklar mikroptan hasta oluyorlar kesınlıkle.ben artık güneşi görünce sıkıca giydiriyorum şevvalı hergun dısarı gesmeye gıdıyos,Allah a şükür hasta olmadı,ama bırı hafıfte olsa öksürüyorsa hemen kacıyorum ordan.nası koruyacagız bılmiyorum mikroplardan.evden cıkmasan ne olcak.sen bırıyle görüşüyon ondan sana senden bebege gecıyo.hadı bız evde duralım kış boyu ama babalar çalışıyo helekı eşim günde kac kısıyle aynı havayı soluyo.aksam eve gelınce nekadar dezenfekte olursa işte okadar.Allah ım korusun yavrularımızıAh kıyamammam cocugumaaa.. cok cok gecmıs olsun Nurdanım, cok uzuldum ya,mınnacık halıyle ne yıpranmıstır.. hakkaten nası usuttu dıyorsun degıl mı?? bız Kuzey hasta olmasın dıye dısarıya cıkmıyoruz, ama bak 3 gundur kahır kahır oksuuryor.. kesın bırımızden mıkrop kaptı.. sızde de emınım oledır.. bırınızden kapmıstır kesın.. neyse kı atlatmıs.. Allaha emanet olsun evlatlarımız.
bu kitap gerçekten mucize gibi birşey özellikle rutine sokma konusunda easy kısmını uygulamaya başladım kaç gündür yahya eski düzenine döndü gibi birşey zaten yatır kaldır yöntemine pek ihtiyacım kalmıyor kucağımda uyuyor bende yatağına koyuyorum ama en güzeli niye ağladığını artık biliyorum acıktımı uykusumu var oyunmu istiyor bunları bilmek harika birşey şiddetle tavsiye ediyorum bu kitabı yatır kaldır yöntemini boşverin önceliğiniz bebeği rutine sokmak olsun ondan sonra geliyor bir şekilde kendiliğinden..emmesi uyuması oyun zamanı düzenli olsun yeterki..
bu kitap gerçekten mucize gibi birşey özellikle rutine sokma konusunda easy kısmını uygulamaya başladım kaç gündür yahya eski düzenine döndü gibi birşey zaten yatır kaldır yöntemine pek ihtiyacım kalmıyor kucağımda uyuyor bende yatağına koyuyorum ama en güzeli niye ağladığını artık biliyorum acıktımı uykusumu var oyunmu istiyor bunları bilmek harika birşey şiddetle tavsiye ediyorum bu kitabı yatır kaldır yöntemini boşverin önceliğiniz bebeği rutine sokmak olsun ondan sonra geliyor bir şekilde kendiliğinden..emmesi uyuması oyun zamanı düzenli olsun yeterki..
esra emzirme ve oyunu ayarlıyoruzda kendi kendine nasıl uyuyor benimki emerek uyumak istiyor öylede yanlış olduğu yazıyor kitapta seninki nasıl uyuyor esra emzirdikten sonra aktivite var ondan sonra yahya nasıl uykuya dalıyor
Teoda onceden biberonda uyurdu, simdi biberonu aliyor, alirken onunla konusup uymasini engelliyorum, gazini cikarinca 1-1.5 saat oynuyoruz, sonra o uyku sinyalleri veriyor, gozunu kasiyor esniyor, mizirdaniyor, hemen emzigini verip iki pispis kucagimda hemen uyuyor, 1-1.5 saat deliksiz:))ki bu bir mucizeydi bizim icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?