2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nurdancım ay çok üzüldüm, teo iyileşti mi..

Esrako, bakıcı işini çözmüşsün artık kafan rahat başlarsın işe..Ben de 3 gündür kucağımda çok saklamadan yatırıyorum Ruzy'yi. Saolsun 15 dk uyuyup kalkıyor..Tüm gün uykusuzluktan huzursuzluk yapıyor. Emziği alıyor ama tam verimli yararlanamadık, yani bana ve ona pek faydası yok şimdilik..

dnzyildizi, kredi kartını versene accık alışveriş yapayım..şu kel adamı çözemedim ama...

direk yatır kaldır ile başladıysan başaralı olamazsın öncesi var belli bir rutine sokman gerek bebeğini

bu kitap gerçekten mucize gibi birşey özellikle rutine sokma konusunda easy kısmını uygulamaya başladım kaç gündür yahya eski düzenine döndü gibi birşey zaten yatır kaldır yöntemine pek ihtiyacım kalmıyor kucağımda uyuyor bende yatağına koyuyorum ama en güzeli niye ağladığını artık biliyorum acıktımı uykusumu var oyunmu istiyor bunları bilmek harika birşey şiddetle tavsiye ediyorum bu kitabı yatır kaldır yöntemini boşverin önceliğiniz bebeği rutine sokmak olsun ondan sonra geliyor bir şekilde kendiliğinden..emmesi uyuması oyun zamanı düzenli olsun yeterki..

herkese iyi bayramlar umarım dıledıgınız gıbı bı bayram gecırırsınız
delikafadulden
norraa
gecmıs olsun teo ya benım kızmda mama ıle beslenıyor kakasıda hep yesıll usudugunu dusunmuyorumm bıdaha gıttıgımde soracam dr a ınsallah kotu bısı yoktur bazen mama ıle beslenen bebeklerde olabılıyormus galıba
gypsy

ellerıne saglık super gorunuyor canım cektı:)

sagolun kizlar, bugun daha iyi cok sukur, kakasi normale dondu, disarida cikmadik bugun, az once banyosunu yaptirdim, dun yaptirmamaistim, banyo yapmayinca duzgun uyumuyor..allah tum yavrulari korusun hastaliklardan...
canım cok gecmıus olsun teoş hastaymıs galıba.böyle ani aglamalarda insan ne yapacagını şaşırıp kalıyor.inşalah tekrarlamaz.bazen şevvalede oluyo özelıkle 1 kere oldugunda cok fenaydı.artık dedık heralde kolu falan incindi anlamadık acile koşuyoduk nerdeyse.Rabbim korusun bebiklerimizi
gecmıs olsun evrimcim,kuzeyde hasta galıba.inşallah gecer öksürüğü bian önce ama varya hiç dısarı cıkmakla alakası yok gercekten sıkı giydirdikten sonra.cocuklar mikroptan hasta oluyorlar kesınlıkle.ben artık güneşi görünce sıkıca giydiriyorum şevvalı hergun dısarı gesmeye gıdıyos,Allah a şükür hasta olmadı,ama bırı hafıfte olsa öksürüyorsa hemen kacıyorum ordan.nası koruyacagız bılmiyorum mikroplardan.evden cıkmasan ne olcak.sen bırıyle görüşüyon ondan sana senden bebege gecıyo.hadı bız evde duralım kış boyu ama babalar çalışıyo helekı eşim günde kac kısıyle aynı havayı soluyo.aksam eve gelınce nekadar dezenfekte olursa işte okadar.Allah ım korusun yavrularımızı

alcam şu kıtabıu enkısa zamanda.ama şu EASY yöntemını anlat hele.rutine alıstırmak ne oluyo

Son düzenleme:
esra emzirme ve oyunu ayarlıyoruzda kendi kendine nasıl uyuyor benimki emerek uyumak istiyor öylede yanlış olduğu yazıyor kitapta seninki nasıl uyuyor esra emzirdikten sonra aktivite var ondan sonra yahya nasıl uykuya dalıyor

Kesinlikle katılıyorum. EASY rutinini ilk tutturduğum gün Buse bütün gün hiç ağlamadı ve gece de saati gelince kendiliğinden uyudu:lepi:Ama sonra bayram gezmesi, misafirler derken düzen yine şaştıkafamçokkarıştıOlsun, demek ki yapılabiliyormuş, en azından onu görmüş olduk. Maşallah kuzumaopuyorumnanaktan

Teoda onceden biberonda uyurdu, simdi biberonu aliyor, alirken onunla konusup uymasini engelliyorum, gazini cikarinca 1-1.5 saat oynuyoruz, sonra o uyku sinyalleri veriyor, gozunu kasiyor esniyor, mizirdaniyor, hemen emzigini verip iki pispis kucagimda hemen uyuyor, 1-1.5 saat deliksiz:))ki bu bir mucizeydi bizim icin..

güzel söylüyorsun herşey bizdede tamam ama emzik almıyor ve uyurken aranıyor mmeden dalkamıyor bunu aşamıyorum

gecmis olsun dileyen arkadaslar cok tesekkur, gecti bitti cok sukur..dunden beri kusmuyor, yani cok cok az kusuyor, o zaten vardi..
Teo genelde cok aglayan bi bebek oldugu icin aglamasindan korkmadim, fiskirir gibi kusmasi beni coktedirgin etti, birde yapiskan kuvamli gibi.neyse gecti gitti cok sukur..daha cok seye alismamiz gerekicek, daha cok hastalanicaklar, ama gel gorki anne yuregi..allah beter hastaliklardan korusun...

nurdan çok geçmiş olsun..eylül de de aynı durum oluyo altı temiz aç diil ama ağlıyo öle yapışk, jole gibi kusuya rahatlıuyo..anında kesiliyo ağlaması.. balgam gibi..B]

evimize döndük nihayet..Rüzgar 6 saatlik yolculukta hep uyudu..gidiş dönüş çok rahattı..:))

Bugün Doruk'un kakasında az miktarda, hani dikkatle bakmasam göremeyeceğim kadar kan buldum. Akşamüstü apartopar burada bir kliniğin aciline götürdük, dışkı tahlili temiz çıktı. Ateş normal, biraz ishal gibi dedi doktor. Bunu ben de farketmiştim geçenlerde. Bırkaç defa çok fazla miktarda ve fazla sulu yapmıştı kakasını. Hiç pütür yoktu. Ama ateş olmayınca endişe etmedim, bir de zaten sırf anne sütü aldığı için...

Neyse, kan alalım dedi doktor. Damardan alınması gerekiyormuş. Bayağı büyük insan gibi kolundan damar aramaya başladılar. Ben çok endişelendim, hemşireler bulamadı, Doruk çok ağladı -zaten yatmayı sevmez-, diğer bulgular da temiz olduğundan vazgeçti doktor. Sonra bir daha kaka yaptı, kan falan yoktu. Doktor kuzenimi aradım, o kadar azsa korkma, dedi. Artarsa götürürsün doktora, dedi.

3 gecedir de sabaha karşı sürekli uyanıyor. 15 dk - 30 dk da bir ağlıyor, pışpışlıyorum, yattığı poz. değiştiriyorum, saati geldiyse emziriyorum, inşallah bu gece olmaz artık. Gaz gibi ama değil. 5-6 gibi başlayıp saat 10 a kadar sürüyor böyle. 3 gündür leyla gibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…