ozlem eminmisin bakıcı olmak varmıs diyebiliyormusun ben sahsen diyemiyorum:))
Bakıcı olmak varmış kaydirigubbakcemile3 ama kızın herşeyden değerli içine sinmiş olması güzel gözün arkada kalmaz demiştik sen güçlüsün aşarsın herşeyi bak nasılda yoluna girdiopuyorumnanaktan
950 hatırı sayılır bir meblağ.. aslında can emanet alıyorlar.. sorumluluğu da fazla.. Defne ilk doğduğunda eşim bile dünya para verseler bebek bakmak herkesin işi değil demişti.. Esrako'ya hayırlı olsun... inşallah gönlünce bakılır Ece'ye.. Artık darısı benim başıma..
bende seba tumeri dinliyorum bakalım okuycakmı mailini:))))
ya ben böle şeylere dayanamıyorum.ama yinede biliyorum bazı şeyleri sadece biz büyütüyoruzTeşekkürler canım. Öpüyorum.
Arkadaşlar moralim çok bozuuuk senağlama Geçen perşembe işe başladım. Müdür günde 3 saat gel ihtiyacım var dedi. Her zaman rehber öğretmenleri küçümserler, aman bütün gün masa başında oturuyorlar, yok efendim ne iş yapıyorlar falan derler ama iki ay idare edemediler. Ücretsiz izin almama izin vermedi senağlama Sabah 9-12 arası babannesine bırakıyorum. ve iki gündür kızım bana agulamıyooor senağlama sadece arada gülümsüyor ama benle konuşmuyor. Galiba bana küstü. Babannesinin iyi baktığını düşünüyorum ama beni arıyor sanırım. Çok moralim bozuk mafoldumben
:teytey:delikafaduldenalkisalkisalkisİFTİHARLA SUNARIM!!!!
Oyy yavrum nasıl da sığınmış anneciğineopuyorumnanaktansimdi oldumu acaba..sadece bu resimi ekledi..gerci bu yeni dogddugundaki hali ama olsun..denemelik..
sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3sırnaşık şeyEvrim cnm geçmiş olsun ...
Doruk bey 1.5 iskenderlik kıvama gelmiş gönderelim mi?? opuyorumnanaktan
buda baklavammm
Esrako Buse de 1-1,5 saatte bir meme istiyordu birkaç hafta öncesine kadar. Vermedim mi yırtıyordu ortalığı. Sonra yavaş yavaş arayı açmaya başladım. Mızmızlandığında oyalayacak birşeyler yaptık ev halkı olarak. Suratımızı şekilden şekile soktuk, hoplattık, kucağımızda gezdirdik falan. 15-20 dakika uzattık arayı her seferinde. Şimdi gündüz 3,5 saate, gece 7 saate kadar dayanıyor. Aman MAŞALLAH diyeyim de nazarım değmesinkaydirigubbakcemile3
masallah kuzuma, insallah devam etsin boyle..
IYI BAYRAMLAR..:çok üzgünüm: burda bayram yok
Esrako Buse de 1-1,5 saatte bir meme istiyordu birkaç hafta öncesine kadar. Vermedim mi yırtıyordu ortalığı. Sonra yavaş yavaş arayı açmaya başladım. Mızmızlandığında oyalayacak birşeyler yaptık ev halkı olarak. Suratımızı şekilden şekile soktuk, hoplattık, kucağımızda gezdirdik falan. 15-20 dakika uzattık arayı her seferinde. Şimdi gündüz 3,5 saate, gece 7 saate kadar dayanıyor. Aman MAŞALLAH diyeyim de nazarım değmesinkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?