2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ozlem eminmisin bakıcı olmak varmıs diyebiliyormusun ben sahsen diyemiyorum:))

Aslında bebeğine bağlı :kedi: Kızım kolik sancıları dışında zor bir bebek değil belki ondan öyle düşünüyorum gezme tozma işine gelince annem dünden razı bırak git diyor ben bırakmıyorum :bbo:

Herkesin mutlu, huzurlu, sağlıklı bir bayram geçirmesini dilerim.. hazır "ce-ee" demişken bayram tebriğini de atlamayalım :)

950 hatırı sayılır bir meblağ.. aslında can emanet alıyorlar.. sorumluluğu da fazla.. Defne ilk doğduğunda eşim bile dünya para verseler bebek bakmak herkesin işi değil demişti.. Esrako'ya hayırlı olsun... inşallah gönlünce bakılır Ece'ye.. Artık darısı benim başıma..

Doğru ilk başlarda bende çok çekmiştim ama zamanla düzeliyor... Darısı başına benim kızım büyüyünce bu işi yaparım artık parası fena değilmiş... kaydirigubbakcemile3
Saba Tümer e mail attım okur inş. kahkahalarından bebeğim sıçrıyor ses düzeni kurun dedim... lmaz:

ozlem beni m kızın bana yapısık olması beni ençok yıpratan sey oldu hani ilk dogum sonrası hep annenin kucagında memededir bu çok normaldir ama artık 4 aylık oldu bak ne yazılyıor 4 saatte bir emzirme nerdee bizimki saatb ası emiyor hala
bunların degismesi gerkaslında
ve benim bunu nekadar surdurceğim mumma ben evde olup baksam boyley asayıp gitcez saat bası meme emenbir bebege kim bakabilir annem ilk zamanlar onun kucaigında uyuyordu falan gitsen disarda isinvarsa diyordu simndi diyemiyorkadın korkuyorr

Artık yatayım bari ..
Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
Hepinizin bayramı kutlu olsun... Mutlu nice bayramlar hep beraber ... opuyorumnanaktan

bu arada dun ilk kez farkettim ece uzatılan oyuncaga elini uzatıp alıyor tesaduf elimi degdi tuttu diye dousundum kendimce sonra bu sabah esim dedi uzattıgın oyuncagı alıyor diye ve denedik evettt allahım buyume gelisim hareketleri ne keyif veriyor insana

ya ben böle şeylere dayanamıyorum.ama yinede biliyorum bazı şeyleri sadece biz büyütüyoruz

maşallah annesi yahya çok yalışıklı bi abi olmuş

ben kaçıyorum malum yarın erken uyanıcaz ya millet her bayram öncesi beni bi uyuzluk alıyo
elimde değil bayramları pek sewmediim.aaah ah keşke sessiz bi tatil fırsatımolsaydı nerdeee
neyse millet herkese hayırlı mutlu ve huzurlu bi bayram diliyorum
ağustos anneleri biraz yorulucaz bebişlerle bayram gezmeleri zor olabilir ama miniklerimizden güç alalım
hayırlı bayramlar herkesea.s.

İFTİHARLA SUNARIM!!!!
:teytey:delikafaduldenalkisalkisalkis
simdi oldumu acaba..sadece bu resimi ekledi..gerci bu yeni dogddugundaki hali ama olsun..denemelik..
Oyy yavrum nasıl da sığınmış anneciğineopuyorumnanaktan
Evrim cnm geçmiş olsun ...
Doruk bey 1.5 iskenderlik kıvama gelmiş gönderelim mi?? opuyorumnanaktan
sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

Ben sana bir dalarımmmklava:Bu bana yapılır mı bea!mafoldumben

Esrako Buse de 1-1,5 saatte bir meme istiyordu birkaç hafta öncesine kadar. Vermedim mi yırtıyordu ortalığı. Sonra yavaş yavaş arayı açmaya başladım. Mızmızlandığında oyalayacak birşeyler yaptık ev halkı olarak. Suratımızı şekilden şekile soktuk, hoplattık, kucağımızda gezdirdik falan. 15-20 dakika uzattık arayı her seferinde. Şimdi gündüz 3,5 saate, gece 7 saate kadar dayanıyor. Aman MAŞALLAH diyeyim de nazarım değmesinkaydirigubbakcemile3

masallah kuzuma, insallah devam etsin boyle..

IYI BAYRAMLAR..:çok üzgünüm: burda bayram yok

Maşallah bizimde bu düzeni oturtmamız lazım yerimseniben dışarı daha korkusuz çıkarım o zaman zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…