merhaba kızlar. geçmiş okurken yazaım hemen dedim. 4. ayda benim bebiş 600 gram almıştı. doktor amca beğenmedi benim de nedense kafam basmadı mamaya başlattı. mama yedikten sonra anne sütü ver dedi çünkü önce verince kabul etmiyordu mamayı. 3 haftadır böyle derken noldu sütüm kaçtı gittiiiiii.... kızlar çok moralim bozuk o çok süper zeki doktor sayesinde oğlum 300 gram aldı. güzelim sütütm gitti. ve ben ortada kaldım. nassı ek gıdaya başlanır napılır fikrim yok. zaten muhallebi yaptım yemedi meyve suyu yaptım 3 kaşık yedi. doycak kadar yemiyor hiçbir şeyi. tavsiyesi olan var mı doktorumu gidip öldürmek dışında
emzirmeye çalış ne kadar gelirse kardır canım5 gün öncesine kadar sağdım arada. ama hep 30 ccler filan gelince bıraktım. emzirsem gene eskisi gibi üstüne mama versem gelir mi ki geri.bebeğim hiç bir gıdayı sevmiyor. yoğurdu devam mamasınla yaptım. siz neyle yapıyorsunuz. doktorum sütle yap demiş ama o adama güvenemiorum artık. muhallebi tarifine şeker ve süt yazmış napim uygulayım mı yoksa devam sütünle mi yapayım
:roflol:
meltem sen misafirlige her gelene bunlari hazirliyosan ben hemen sana misafirlige geliyorum, bekle beni..cokacimcoook
QUOTE]
evet bunlar favorilerim ama ayva tatlısını genelde annem yapıyor muhteşem oluyor buyur gel beklerim
oy oy Meltem benimde canım çekti gelin bize yapayım : ))
gelirim valla hayır demem
günaydınnn.....
akşam tam yemek yerken üst komşum geldi benim cepten aramış ki bende duymamaşım demiş bunlar evdedirler o olmazsa bi alt kattakine giderim demiş 9 aylık oğlu var canı sıkılmış gezdirmeye çıkmış.... selin bunları görür gömez bastı çığlığı bakıp bakıp dudağını büzüp büzüp ağladı... komşunun oğlu örümcekte geziyor benimki oturdu mama sandalyesini hiç istifini bile bozmadı şişirdi dudaklarını yandan yandan komşu oğluna baktı akşamları eevde gülücükler şaçan çığlıklar atan selinden eser yoktu.... ağır abi edalarında çocuğa hiç pas vermedi.... aradan zaman geçince biraz alıştı ama bağırıyor heyecanlanıyor nerdeyse üstüne atılacak hırslanıyor komşu oğluna istemiyor onu.....allahım napcam ben kızı çok sırıklı birşey olcak misafir istemiyor yandım valla... az daha büyüdüklerinde çocuğu benim kız merdivenlerden bile çıkartmayacak bu gidişle....
aslan burçları kıskanç mı oluyor??
GÜNAYDIN herkese
aslında kızımı aynen senin anlattığın gibi yatırıyordum..bu sıpada jeton geç düştü..daha doğrusu ikidebir terli uyanması kucağımda ferahladığı için uyuması aklıma getirdi....terruk ederim yinede ...Derya canım ya ben Afik 40 çıktıkdan sonra hep çorapsız yatırıyorumyani ayaklı tulum giydiriyorum çorap olmadan çok rahat ediyor .keşke daha önce yazsaydımda sende rahatederdin ama kesinlikle bebekler daha rahat uyurlar öyle.
yaqbancılamış demekkigünaydınnn.....
akşam tam yemek yerken üst komşum geldi benim cepten aramış ki bende duymamaşım demiş bunlar evdedirler o olmazsa bi alt kattakine giderim demiş 9 aylık oğlu var canı sıkılmış gezdirmeye çıkmış.... selin bunları görür gömez bastı çığlığı bakıp bakıp dudağını büzüp büzüp ağladı... komşunun oğlu örümcekte geziyor benimki oturdu mama sandalyesini hiç istifini bile bozmadı şişirdi dudaklarını yandan yandan komşu oğluna baktı akşamları eevde gülücükler şaçan çığlıklar atan selinden eser yoktu.... ağır abi edalarında çocuğa hiç pas vermedi.... aradan zaman geçince biraz alıştı ama bağırıyor heyecanlanıyor nerdeyse üstüne atılacak hırslanıyor komşu oğluna istemiyor onu.....allahım napcam ben kızı çok sırıklı birşey olcak misafir istemiyor yandım valla... az daha büyüdüklerinde çocuğu benim kız merdivenlerden bile çıkartmayacak bu gidişle....
dün akşam selinin parmak uçlarındaki derinin soyulduğunu gördüm normal mi acaba:uhm::uhm::uhm:
milupanın internet sitesinde beslenme programı var oldukça güzel
milupanın sitesi baya işe yarıyor....milupanın internet sitesinde beslenme programı var oldukça güzel
Günaydın Kızlar, geçmişi okumadan Didarın son fotosunu ekleyeyim. İşte benim toparlağım.
mama yeme operasyonumuz başarıyla sonuçlanmıştır bilgilerinize arz ederim......
Günaydın Kızlar, geçmişi okumadan Didarın son fotosunu ekleyeyim. İşte benim toparlağım.
Eğer sitedeysen linkini yollar mısın canım?
günaydın kimsecikler yok....1 misafirimiz var sbah sabhta hiç çekilmez ...çorapsız ikinci gece 4 saat kesintisiz uyudu ..buna sevindim ama aç uyudu sıpa ya gece yatrken yedirememiştim.75 ml mamayı zor bela tıka çıkara yemişti..gece umutluydum aç yattı nasılsa yer diye ama malesef tam saatinde uyandı mamayı almadı su içti yattı ..saba yine tam satinde uyandı mama yaptım yine ee nasıl olsa artık iyice acıkmıştır diye....hahahaha bu sefer tam uyandı halada uyanık altını değiştim mamayıda dolaba koydum uyuyup içmesi için bekliyeceğiz..uykusu nezaman gelir bakalım..soytarı ya şimdilik neşesi yerinde..
topiğin enlerine Yusuf beyi acıkmayan bebek olarak ekliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?