2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şevval de elbisesiyle muhteşem olmuş ya allaahım o ceket ne öyle cimcime çok tatlı olmuş.evrim çok güzel bi seçim olmuş...

gelelim gelinim DEVA ma

pamuk prensesim ya pembiş pembiş çok güzel noel deva olmuş. maşallah bizim bebeklerde var bi bal kaymak..

SU ıÇME KONUSU

resmen ayaklı damacan gibiyim. hamiellikden hiçbi fark yok su tüketimimde yalnız o kadar su vucudumdan nereye gidiyor acaba?hamileyken tükettiğim sular 10 dk sonra wc ihtiyacıyla çıkardı karşıma ama şimdi.. tuhaf geliyor..

dün gece hamilelik resmlerime baktımda oglum içimdeyken allahım ya karnım ne kadar sivriymiş.nostalji oldu biraz benm için..resmen şafak sayıyordum merak ediyordum nasıl bişey kime benziyor diye hey gidi gunlerrrrrrrr

dün bi arkadaışma gitmiştim çocuk egitimiyle ilgili birsürü kitapları var

2 çocugu var onunda.
bi kitap aldımokumak içindun akşam oglumu uyutunca okudum epey.
çok hıoşuma gitti

HALUK YAVUZER
ÇOCUGU TANIMAK VE ANLAMAK

REMZı KıTAPEVı baskılı
kitap bu alamk isteyenler gerçekden çok hoş. bende bugun bulabilirsem alıcam evdede olsun

birde haberiniz vardır belkim ama huggies 2 paket alana 4 adet ıslak havlu hediyeli hemde 29 tl. b uyuk marketlerde vardır fırsatı kaçırmayın...48 lik paketlerden 2 adet alınca

çifte katmerli monolog yaparak burada yazıma son veriyorum. akşama görşürük...yarın kayınvalideme misafir gelicek akşam bişiler hazırlamalıyım...

sinir oldum adama bir bebeğin rızkıyla oynamış resmen tam sopalık yane
canım önce günlük süt ile mayalanmış yoğurt ilk ek gıda daha sonra cam rende ile yapılmış meyve suyu elma veya armut daha sonra yine cam rende ile hazırlanmış meyve püresi
sonra pirinç unu su ve devam sütü ile hazırlanmış muhallebi (daha çok gece yatmadan)
ve bunlara alıştıktan sonra da sebze püresi
4-6 AY
Her öğünde önerilerden birini deneyebilirsiniz.

emzirmeye çalış ne kadar gelirse kardır canım

aslında kızımı aynen senin anlattığın gibi yatırıyordum..bu sıpada jeton geç düştü..daha doğrusu ikidebir terli uyanması kucağımda ferahladığı için uyuması aklıma getirdi....terruk ederim yinede ...
yaqbancılamış demekki
dün akşam selinin parmak uçlarındaki derinin soyulduğunu gördüm normal mi acaba:uhm::uhm::uhm:

vitamin kullanıyormusun..vitaminsizlikte yapabiliyor ama bebektede aynı şeymi bilemedim..bizde yok baktım....

Hazır mama konusu açılmışken paylaşayım. Kızım 4 gündür gece uyanmaya başlamıştı. Sabaha kadar deliksiz uyuyan çocuk saat başı kalkıp ağlıyordu, ben de acıkmıştır diye meme veriyordum. Dün akşam mama vereyim dedim. Saat 8 gibi mama, 9 gibi de meme alıp uyudu. Sabaha kadar da uyanmadı. Artık sütüm hepten yetmemeye başlamış ki, sık sık emmesine rağmen doymuyordu demekki. Bundan sonra akşamları pirinç unlu mamadan vericem.

deryacim ben bu corapsiz yatirma olayini kacirmisim sanirim, bana bi ozetliyiverseniz..ben corapla yatiriyorum gece cok soguk oluyor burasi karda olunca ben bile cok usuyorum acaba cok mu giydiriyorum ic body ic ayakli tulum, corap+picamalari??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…