tü tüüüü maşallah:teytey:
deryacim ben bu corapsiz yatirma olayini kacirmisim sanirim, bana bi ozetliyiverseniz..ben corapla yatiriyorum gece cok soguk oluyor burasi karda olunca ben bile cok usuyorum acaba cok mu giydiriyorum ic body ic ayakli tulum, corap+picamalari??
5 gün öncesine kadar sağdım arada. ama hep 30 ccler filan gelince bıraktım. emzirsem gene eskisi gibi üstüne mama versem gelir mi ki geri.bebeğim hiç bir gıdayı sevmiyor. yoğurdu devam mamasınla yaptım. siz neyle yapıyorsunuz. doktorum sütle yap demiş ama o adama güvenemiorum artık. muhallebi tarifine şeker ve süt yazmış napim uygulayım mı yoksa devam sütünle mi yapayım
NURDANNN dokturum birşey sorcam...
selinin parmakları soyulmuş sence neden olabilir.. derya vitaminsitlikten olabilir demiş olabilir belki ama senin bu konuda hakkıda bilgin varmı... cumartesi dr. a götüreceğim zaten ama yinede merak ettim önemli birşey değildir inşallah...
]
tek patikli alt giydiriyorum...ayağına içten çorap giydiriyordum onu çıkattık bugün iyi uyudu terlermedide hiç..üstüne iki kat giydiriyorum..
bende baktım şeyde kimsecik yok
taze yorgun ..
esra görümce başgöz ediyor ...
efrim kuziye hadi pijamalarını giy artık yatağa diyo...
dide meyve merasiminde ...
baby meleğiyle yer yatağında yuvarlanıyor...
kayra ömür paşayla mücadele ediyor...
burda olmayıpta aklıma gelenler ..
yaza dogru hıc kestırmeye kıyamam dıe sımdı kestırdık.zaten evden dısarı cıkmıyoz soguklarda,cıkarsamda mutlaka şapka giydiriyorum ki zaten tüğ gıbı sacları vardı.ama şimdi tam kel oldu mafoldumben.evde sıcak ama gece yatarken bıse örtcem kafasına yınede
sabah fotosu oğlumun...
gözlerimiz kırmızı çıkmış ama ikisininde birden güldüğü tek foto daha doğrusu yusuf paşanın güldüğü nadir fotolardan birisi
Günaydın Kızlar, geçmişi okumadan Didarın son fotosunu ekleyeyim. ışte benim toparlağım.
olabilir sibelcim, ama bazen bebklerde normalde oluyor soyulma, vitamin takviyesi aliyor mu selin??
süper duaa,amin dıyorum en içtennnnbuarada aksam annem teoya dua ettiriyor,..teo benim nazar boncuklu 3 tane duam var, duvarda onu cok seviyor, ordan gecince hep bakar oraya..ise yine ounun onunde durdular aksam, annem diyor, hadi ac annanem ellrini dua edelim; " Allah'im bana akil fikir ver, kreste uslu durayim, dotumdeki kurtlar dokulsun, rahat rahatt durayim, amin" :)) koptum bunu duyunca, tabi teo o sirada popo ve ayaklar birbirinden hareketli kipirdiyor:)))
duyda inanma zemuszemusHolly crab! tamam, karar verdim, sevişmeyeceğim bundan sonra eyvahedigeldismile
aglamak istiyorumm süpermişşş mafoldumbenwenice de gerçekden manyak indirim var. çok çok güzeller hatta 2 tane tulum 11tl. ben yaz için aldım bi kaç tane yazın bitek o tulumlarla serin serin yatar yavrum.
çok harika şeyler var.
penyeler 4 49 tl
eşortmanlar 5 49 tl
aklımda kalanlar bunlar tabi kız bebek katına hiç bakmadım ama eminim çok güzel şeyler vardır.
ayrıca ogluma bi bere eldiven atkı takımı aldımçok güzel 8 tl.bugun dışarı çıkarken giydirince resm çeker eklerim.
kestık,cok bıcımsızdı ve arkası kel ensesı sac idi.cok moralım bozuldu kel görünce ama 2 aya enazından kellıgı guder dıe umuyorum mafoldumbenminnacık tuba demek kestirdiniz kıznın saçlarını. inşallah kısa zamanda uzar. ilk gunler çok tuhaf gelir sana ama alışırsın bi kaç gune
gecmıs olsun kuzuya gecırmez inşallah.ulen mamı hasta etti kızıGYPSYESRA mız hasta arkadaşlar. malesef mamiden bulaşmış şifayı kapmış. dua edelimde biran önce iyileşsin ve yaho ya bulaşmasın....
yerimseniben saol canımŞevval de elbisesiyle muhteşem olmuş ya allaahım o ceket ne öyle cimcime çok tatlı olmuş.evrim çok güzel bi seçim olmuş...
dün aynını bende yaz oncaa içtiğim su nere gıdıyo zira cok az gırıyom wc ye ohaoldumsmileSU İÇME KONUSU
resmen ayaklı damacan gibiyim. hamiellikden hiçbi fark yok su tüketimimde yalnız o kadar su vucudumdan nereye gidiyor acaba?hamileyken tükettiğim sular 10 dk sonra wc ihtiyacıyla çıkardı karşıma ama şimdi.. tuhaf geliyor..
dün gece hamilelik resmlerime baktımda oglum içimdeyken allahım ya karnım ne kadar sivriymiş.nostalji oldu biraz benm için..resmen şafak sayıyordum merak ediyordum nasıl bişey kime benziyor diye hey gidi gunlerrrrrrrr
oyy yiyim benı onu,elbıseye banda bak takım :)) maşşallahGünaydın Kızlar, geçmişi okumadan Didarın son fotosunu ekleyeyim. İşte benim toparlağım.
miroğlu yusuf :))) maşşalah severım senı sert cocuk
sabah fotosu oğlumun...
ben gece yattigi odanin kaloriferini az aciyorumki bogazi kuurumasin diye ama bizde hic terleme sikayeti yok sanirim siz terledigi icin corap giydirmiyosunuz, bizimkinin o hamlde bile ayaklari buz gibi..
ömür huysuzluk rekoru kırıyorolumunekankayizsmile yusuf yememeolumunekankayizsmile
Ece nin de gece sırtı ve kafasının arkası çok terliyor gece emzirmeye aldığında sırtına battaniye örtüyorum teri soğumasın diye
doktor genetik olabilir dedi ama vitamin acd3 kullanıyoruz demir eksikliğinden falan terleme olur mu Nurdan?*
Ece nin de gece sırtı ve kafasının arkası çok terliyor gece emzirmeye aldığında sırtına battaniye örtüyorum teri soğumasın diye
doktor genetik olabilir dedi ama vitamin acd3 kullanıyoruz demir eksikliğinden falan terleme olur mu Nurdan?*
yok canım vitamin takviyesi falan vermiyoruz dedim ya zaten 2-3 aydır gitmedik dr.a sadece sağlık ocağından verdikleri d vitaminini kullanıyorum demir damlasınıda kullanmam sayılır.... sanırım vitaminsizlikten bakalım dr. umuz nediyecek hafta sonu.. üzüldüm şimdi ya neden vitaminsiz kaldıki bu çocukbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?