2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gözlerimiz kırmızı çıkmış ama ikisininde birden güldüğü tek foto daha doğrusu yusuf paşanın güldüğü nadir fotolardan birisi

belmacim masallah tatliya, cok yakismis kirmilar

derya zaten yusufuma soz yok kenan imirzalioglu bakislim benim; masallah..

DıDAR maşallah ne kadar büyümüş çok tatlı olmuş....

DERYA nerde yusufun fotosu ben nye göremiyorum.....

]

tü tüüüü maşallah:teytey:
:teytey:
deryacim ben bu corapsiz yatirma olayini kacirmisim sanirim, bana bi ozetliyiverseniz..ben corapla yatiriyorum gece cok soguk oluyor burasi karda olunca ben bile cok usuyorum acaba cok mu giydiriyorum ic body ic ayakli tulum, corap+picamalari??

tek patikli alt giydiriyorum...ayağına içten çorap giydiriyordum onu çıkattık bugün iyi uyudu terlermedide hiç..üstüne iki kat giydiriyorum..

Canım ben yoğurdu taze sağılmış inek sütüyle yapıyorum. Emzirmeyi bırakma, bu dönemler çoğumuzda süt azalması oldu. Emzirirken gelen süt sağarken gelenden fazla olurmuş, çünkü emme sırasında bebek çene ve dudaklarıyla süt bezlerini devamlı uyarır, bu da beynin süt üretimini arttırmasını sağlarmış. Sen pompayla gelen sütü baz alma. Emzirmeye devam et. Benim de artık sütüm yetmemeye başladı. Yine de her fırsatta meme veriyorum. Bazen artık sütüm gelmiyor çekeyim çocuğu diyorum, bakıyorum ağzında süt var. Biliyorsun emzirdikçe çoğalıyor.

NURDANNN dokturum birşey sorcam...

selinin parmakları soyulmuş sence neden olabilir.. derya vitaminsitlikten olabilir demiş olabilir belki ama senin bu konuda hakkıda bilgin varmı... cumartesi dr. a götüreceğim zaten ama yinede merak ettim önemli birşey değildir inşallah...

olabilir sibelcim, ama bazen bebklerde normalde oluyor soyulma, vitamin takviyesi aliyor mu selin??

]

tek patikli alt giydiriyorum...ayağına içten çorap giydiriyordum onu çıkattık bugün iyi uyudu terlermedide hiç..üstüne iki kat giydiriyorum..

ben gece yattigi odanin kaloriferini az aciyorumki bogazi kuurumasin diye ama bizde hic terleme sikayeti yok sanirim siz terledigi icin corap giydirmiyosunuz, bizimkinin o hamlde bile ayaklari buz gibi..

bravo.doğru tahmin.dün eşim nöbetteydi ve 00.30 da yattı .ve 2 den 5.30 a kadar emerek kendi rekorunu kırdı eşşek sıpası.

üzlme kökü sizde.inşallah daha gür çıkar...

sabah fotosu oğlumun...

gözlerimiz kırmızı çıkmış ama ikisininde birden güldüğü tek foto daha doğrusu yusuf paşanın güldüğü nadir fotolardan birisi

maşallah paşama...ve prensese

Günaydın Kızlar, geçmişi okumadan Didarın son fotosunu ekleyeyim. ışte benim toparlağım.

çok yakışmış kırmızı maşallah fıstığa

nurdan ayağı soğuksa çıkartma o zaman bizim herzaman çok sıcaktı..ama şimidede patikli altın içindede terliyor sıcakta değil soğukta ama terli....

ömür huysuzluk rekoru kırıyorolumunekankayizsmile yusuf yememeolumunekankayizsmile

Ece nin de gece sırtı ve kafasının arkası çok terliyor gece emzirmeye aldığında sırtına battaniye örtüyorum teri soğumasın diye
doktor genetik olabilir dedi ama vitamin acd3 kullanıyoruz demir eksikliğinden falan terleme olur mu Nurdan?*

olabilir sibelcim, ama bazen bebklerde normalde oluyor soyulma, vitamin takviyesi aliyor mu selin??

yok canım vitamin takviyesi falan vermiyoruz dedim ya zaten 2-3 aydır gitmedik dr.a sadece sağlık ocağından verdikleri d vitaminini kullanıyorum demir damlasınıda kullanmam sayılır.... sanırım vitaminsizlikten bakalım dr. umuz nediyecek hafta sonu.. üzüldüm şimdi ya neden vitaminsiz kaldıki bu çocukbilmiyorumkismile

süper duaa,amin dıyorum en içtennnn
Holly crab! tamam, karar verdim, sevişmeyeceğim bundan sonra eyvahedigeldismile
duyda inanma zemuszemus
aglamak istiyorumm süpermişşş mafoldumben
minnacık tuba demek kestirdiniz kıznın saçlarını. inşallah kısa zamanda uzar. ilk gunler çok tuhaf gelir sana ama alışırsın bi kaç gune
kestık,cok bıcımsızdı ve arkası kel ensesı sac idi.cok moralım bozuldu kel görünce ama 2 aya enazından kellıgı guder dıe umuyorum mafoldumben
GYPSYESRA mız hasta arkadaşlar. malesef mamiden bulaşmış şifayı kapmış. dua edelimde biran önce iyileşsin ve yaho ya bulaşmasın....
gecmıs olsun kuzuya gecırmez inşallah.ulen mamı hasta etti kızı
Şevval de elbisesiyle muhteşem olmuş ya allaahım o ceket ne öyle cimcime çok tatlı olmuş.evrim çok güzel bi seçim olmuş...
yerimseniben saol canım
dün aynını bende yaz oncaa içtiğim su nere gıdıyo zira cok az gırıyom wc ye ohaoldumsmile
Günaydın Kızlar, geçmişi okumadan Didarın son fotosunu ekleyeyim. İşte benim toparlağım.

oyy yiyim benı onu,elbıseye banda bak takım :)) maşşallah

sabah fotosu oğlumun...
miroğlu yusuf :))) maşşalah severım senı sert cocuk
ben gece yattigi odanin kaloriferini az aciyorumki bogazi kuurumasin diye ama bizde hic terleme sikayeti yok sanirim siz terledigi icin corap giydirmiyosunuz, bizimkinin o hamlde bile ayaklari buz gibi..

bende 1 aydır uyuturken gıydırmıyorum.annem uyardı "uyurken corap gıydırme sandıgın gıbı üşümez görbak daha sıcak olur ayakları hava aldıgı için"dedi.gercektende öyle oldu.corapla biz soguk zannedıyoruz ama aslında terlıyo terı sogudundan soguk oluyo.bıkere denemenı tavsıye ederım.ama tabı üstünü acmasın dıe sıkıstırıyom battanıyeyı

arkadaslart şu gece uyurken ayaga corap gıydırme konusunda nacizane fıkrımı sölim.ben annemınde uyarmasıyla 1 aydır falan corapsız uyutuyorum yada patıklı pijamayla.bende hep üşür sanırsım hatta uyandıgında bakardım ayakalrı soguk gelırdı.megerse uyurken ayakları terlıyormus ve terı sogudugu için ayakaları sogukmus.gercekten cıplak ayakla uyuttugumda cok daha fazla uyuyır ve asla buz gıbı olmuyor ayakalrı.bebegın ellerının hava almaya ihtiyacı oldugu kadar ayakalarınında hava almaya ihtiyacı varmıs.denemeyenler bırgun denesın gercekten hıc buz gıbı olmadı ayakaları ve rahat uyuyor.ama tekmelemesını önlemek amacıyla battanıyeyı sıkıstırmayı unutmayın yatagına.ilk günler okadar mutlu oldukı ayakjlarını bırbırıne sürtmekten uykuya gecısı uzamıstı oyun yapıyodu ama alıstı artık.

nurdana sorulmuş dohturum izin verirse engin bilgilerime dayanaraktan d vitamini eksikliği baş terlemesi yapıyor ..sırtı sıcaklandığının işaretidir..ya üstü çok kalın yada uyurken üstüne çok örtüyorsun...

nurdan cevabı daha iyi bilir ama ömür çok terlerken doktor kansızlıktan demişti.ben ömür 4 aylık olduğu günden bu yana demiri düzenli veriyorum terlemesi bitti.ama genetikte olabiliyormuş canım...nurdancım sana gelmiş soru ama kusura bakma aklımdayken yazayım dedim.

canım d vitaminini biz 6.aya başlayınca bıraktık devit3 ü.sağlık ocağı 2 yaşına kadar demişti ama doktorum hayır dedi.şimdi minadex diye bir vitamin kullanıyoruz.bizimkiler ay olarak yakın ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…