2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GÜLıSTAN GÜLıSTAAAAAAAAAAAAAAAAAN
dün şarjınmı bitti.döndüm sana ama ulaşılamıyordu şeker....

aslında çorapsız yatırmak en iysi çünkü çorapla vücud hiç dinlenmiyor ...benim annemde çorapsız yatır daha iyi gelişri demişti gelişimi uykuyla alakalı bencede ..bunda uyarmadı kızımda söylemişti ama ben unuttum..üşüyecek psikolojisiyle uyku mucadelesi veriyormuşum boşuna...
rekor bizde deryacım.allah aklıma mukayet olsun.

amin amin..acaba doymuyormu kayra ..gece biberon maması denesen uynadığında...gerçi doktoruna sormuşsundur ama bi bebek karnı açsa ağrısı sancısı varsa uyumaz yoksa niye uyumasın canım ya sen uyumadı dedikçe içim cız ediyor ..:1no2:
ömür paşa anneni semirme yafrumaklinialirimsmile bak uyu bebeğim ya...boshayallersmile

]

bizde minadex kullanıyoruz..kayra açmı veriyorsun tokmu....

kayra ve derya sağolun kızlar
demekki 1 ay daha sırtı terleyecek ece nin doktor daha demir damlası vermedi 6 ay olunca tahlil sonucu verecekmiş

sağol canım ya... diyorum ya kaç aydır dr. a gitmeyince değiştirmedik hiçbirşeyi.... cumartesi sorarım inşallah selin yine ağlama krizlerine girmezse....belki bizede yeterli gelmeyebilir o d vitamini damlası....

deryacım yatmadan muhallebi yediriyorum aç değil yani.çok şükür sıkıntısı yok.üç doktora götürdüm ortak kara ALIŞKANLIK...

ece iyi canım terleme dışında bir sorunumuz yok
ek gıda mücadelesi veriyor anneanne
akşamları ben eve gidince emziriyorum
uyku düzenimiz azıcık iyileşti gece 23 de yatıyor artık arada kalkıp emziriyorum sabah çıkmadan emziriyorum saat 08:30-9:00 gibi uyanıyormuş hepsi bu şeker

]

tok.1 tatlı kaşığı.ama ne savaş veriyorum içirirken..

demekki 1 ay daha sırtı terleyecek ece nin doktor daha demir damlası vermedi 6 ay olunca tahlil sonucu verecekmiş

rica ederim canım

sağol canım ya... diyorum ya kaç aydır dr. a gitmeyince değiştirmedik hiçbirşeyi.... cumartesi sorarım inşallah selin yine ağlama krizlerine girmezse....belki bizede yeterli gelmeyebilir o d vitamini damlası....

cumartesi rahatlarsın canım inşallah..

deryacım yatmadan muhallebi yediriyorum aç değil yani.çok şükür sıkıntısı yok.üç doktora götürdüm ortak kara ALIŞKANLIK...

zor bebek diyelim ozaman .:teselli:
.minadexsi açmı tokmu veriyorsun onu sormuştum ben tokken kullanıyorum....Şeniz

maşallah fıstığıma.inşallah hapur hupur yer herşeyi cimcime

]

hay allah keşke başlamam gerektiğini bilseydim bende başlardım.... şimdi netten baktım minadex e evet içeriği çok güzel....dr. umuza söyleyim bakalım bize ne verecek ahh kafam ahh keşke geçen ay götürseydim kuzumu boşuna vitaminsiz kalmazdı:mymeka:bu tokadı hak ettimbilmiyorumkismile

canım yersiz panik oluyorsun yapma ne olur.bebek bu çabuk düzelir.çok geç kalmadınki...daha 1 ay olmadı deryayla ikimiz başlayalı.sende cts günü başlarsın...

sorunun muhatabi değildik ama nurdan dohtur gelen kadar yardımcı olalım dedik....yerimseniben
aman hep böyle düzen girer inşallah..yeme mücadeles, hepimizde mevcut yanlız değilsiniz..kaydirigubbakcemile5
tok.1 tatlı kaşığı.ama ne savaş veriyorum içirirken..

..

aynen olumunekankayizsmile..ablamız yardımcı oluyor yoksa nerde ..kafamçokkarıştı

delüüüüüüüüü yazdım yukarıda...tok...yerim onun zor bebekliğini...
laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-
canım yersiz panik oluyorsun yapma ne olur.bebek bu çabuk düzelir.çok geç kalmadınki...daha 1 ay olmadı deryayla ikimiz başlayalı.sende cts günü başlarsın...

bir ay önce iştahsızlıktan dolayı sansol kullandık....cokacimcoook
minadexe 5 gün filan anca oldu geç kalmadın ..panik yapma.....lmaz:

GYPSESRAMMMMMMMMMMM.geçmiş olsun ..a.s.:1hug:mami hasta etmiş seni....kötükedihüso:mymeka:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…