aslında çorapsız yatırmak en iysi çünkü çorapla vücud hiç dinlenmiyor ...benim annemde çorapsız yatır daha iyi gelişri demişti gelişimi uykuyla alakalı bencede ..bunda uyarmadı kızımda söylemişti ama ben unuttum..üşüyecek psikolojisiyle uyku mucadelesi veriyormuşum boşuna...arkadaslart şu gece uyurken ayaga corap gıydırme konusunda nacizane fıkrımı sölim.ben annemınde uyarmasıyla 1 aydır falan corapsız uyutuyorum yada patıklı pijamayla.bende hep üşür sanırsım hatta uyandıgında bakardım ayakalrı soguk gelırdı.megerse uyurken ayakları terlıyormus ve terı sogudugu için ayakaları sogukmus.gercekten cıplak ayakla uyuttugumda cok daha fazla uyuyır ve asla buz gıbı olmuyor ayakalrı.bebegın ellerının hava almaya ihtiyacı oldugu kadar ayakalarınında hava almaya ihtiyacı varmıs.denemeyenler bırgun denesın gercekten hıc buz gıbı olmadı ayakaları ve rahat uyuyor.ama tekmelemesını önlemek amacıyla battanıyeyı sıkıstırmayı unutmayın yatagına.ilk günler okadar mutlu oldukı ayakjlarını bırbırıne sürtmekten uykuya gecısı uzamıstı oyun yapıyodu ama alıstı artık.
rekor bizde deryacım.allah aklıma mukayet olsun.
nurdan cevabı daha iyi bilir ama ömür çok terlerken doktor kansızlıktan demişti.ben ömür 4 aylık olduğu günden bu yana demiri düzenli veriyorum terlemesi bitti.ama genetikte olabiliyormuş canım...nurdancım sana gelmiş soru ama kusura bakma aklımdayken yazayım dedim.
canım d vitaminini biz 6.aya başlayınca bıraktık devit3 ü.sağlık ocağı 2 yaşına kadar demişti ama doktorum hayır dedi.şimdi minadex diye bir vitamin kullanıyoruz.bizimkiler ay olarak yakın ya....
nurdan cevabı daha iyi bilir ama ömür çok terlerken doktor kansızlıktan demişti.ben ömür 4 aylık olduğu günden bu yana demiri düzenli veriyorum terlemesi bitti.ama genetikte olabiliyormuş canım...nurdancım sana gelmiş soru ama kusura bakma aklımdayken yazayım dedim.
canım d vitaminini biz 6.aya başlayınca bıraktık devit3 ü.sağlık ocağı 2 yaşına kadar demişti ama doktorum hayır dedi.şimdi minadex diye bir vitamin kullanıyoruz.bizimkiler ay olarak yakın ya....
]
bizde minadex kullanıyoruz..kayra açmı veriyorsun tokmu....
kayra ve derya sağolun kızlar
demekki 1 ay daha sırtı terleyecek ece nin doktor daha demir damlası vermedi 6 ay olunca tahlil sonucu verecekmiş
sağol canım ya... diyorum ya kaç aydır dr. a gitmeyince değiştirmedik hiçbirşeyi.... cumartesi sorarım inşallah selin yine ağlama krizlerine girmezse....belki bizede yeterli gelmeyebilir o d vitamini damlası....
deryacım yatmadan muhallebi yediriyorum aç değil yani.çok şükür sıkıntısı yok.üç doktora götürdüm ortak kara ALIŞKANLIK...
ece iyi canım terleme dışında bir sorunumuz yok
ek gıda mücadelesi veriyor anneanne
akşamları ben eve gidince emziriyorum
uyku düzenimiz azıcık iyileşti gece 23 de yatıyor artık arada kalkıp emziriyorum sabah çıkmadan emziriyorum saat 08:30-9:00 gibi uyanıyormuş hepsi bu şeker
]
bizde minadex kullanıyoruz..kayra açmı veriyorsun tokmu....
zor bebek diyelim ozaman .:teselli:
.minadexsi açmı tokmu veriyorsun onu sormuştum ben tokken kullanıyorum....Şeniz
hay allah keşke başlamam gerektiğini bilseydim bende başlardım.... şimdi netten baktım minadex e evet içeriği çok güzel....dr. umuza söyleyim bakalım bize ne verecek ahh kafam ahh keşke geçen ay götürseydim kuzumu boşuna vitaminsiz kalmazdı:mymeka:bu tokadı hak ettimbilmiyorumkismile
sorunun muhatabi değildik ama nurdan dohtur gelen kadar yardımcı olalım dedik....yerimsenibenkayra ve derya sağolun kızlar
demekki 1 ay daha sırtı terleyecek ece nin doktor daha demir damlası vermedi 6 ay olunca tahlil sonucu verecekmiş
aman hep böyle düzen girer inşallah..yeme mücadeles, hepimizde mevcut yanlız değilsiniz..kaydirigubbakcemile5ece iyi canım terleme dışında bir sorunumuz yok
ek gıda mücadelesi veriyor anneanne
akşamları ben eve gidince emziriyorum
uyku düzenimiz azıcık iyileşti gece 23 de yatıyor artık arada kalkıp emziriyorum sabah çıkmadan emziriyorum saat 08:30-9:00 gibi uyanıyormuş hepsi bu şeker
tok.1 tatlı kaşığı.ama ne savaş veriyorum içirirken..
..
laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-delüüüüüüüüü yazdım yukarıda...tok...yerim onun zor bebekliğini...
canım yersiz panik oluyorsun yapma ne olur.bebek bu çabuk düzelir.çok geç kalmadınki...daha 1 ay olmadı deryayla ikimiz başlayalı.sende cts günü başlarsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?