belmacim masallah tatliya, cok yakismis kirmilar
derya zaten yusufuma soz yok kenan imirzalioglu bakislim benim; masallah..
ESRAM atlamışım ya kusuruma bakma geçmiş olsun....malesef evde biri grip olunca hasta olmamak kaçınılmaz oluyor....
DİDE yok 2 gündür haberi olan varmı... oda iyidir inşallah....
Evde kayısı reçeli olmayınca, DOruk'un kaka yapması için şöyle bir formül buldum. Kurukayısı vardı, hani şu siyah olandan, 3 tanesini cezvede su ve şeker ile iki dk kaynattım, blender'dan geçirip, tel süzgü ile süzdüm. Onu verdim, biraz da su ile missss gibi kaka yaptı DOruk. Onur'la çok dalga geçtik. Onur "adam olmuşun oğlum sen, bayaaa adam gibi s.çıyon" didi.
Dün kaynadı arada, belirtmeden geçemiyciiim.
ÖZDE, ŞEVVAL ve DEVA sis ne şeker şeylersiniz öyle! EVRİM'e katılıyürüm, asla laf olsun diye değil, çok güzel kızlar gerçekten. Maşallah!
bugun cok yogundum, gunduz pek giremedim..
Teo kres macerasi gun 3
bugunku bi saat daha iyi gibiydi, ama yine agladik tabi, sumklu zenci arkadaslarina bakti bol bol.bugun annemde bizimle geldi, kresi begenmedi, cocklari sumuklu birakiyolar diye, uyku odasinda aglatiyorlar diye, krese birakmak istemiyor..yarin buyuk gun bizsiz 4 saat kalicak orada,allahim insallah iyi olur, aklim hep onda kalicak(annem teoyu trye getirme planlari yapti orayi gordukten sonra, bda iyice moralimi bozdu (
Ben artık yatayım midem bulanmaya başladı hayırdır inşallah.. bilmiyorumkismile Keyfim yok bu aralar zaten... :sinifsinif:
buarada aksam annem teoya dua ettiriyor,..teo benim nazar boncuklu 3 tane duam var, duvarda onu cok seviyor, ordan gecince hep bakar oraya..ise yine ounun onunde durdular aksam, annem diyor, hadi ac annanem ellrini dua edelim; " Allah'im bana akil fikir ver, kreste uslu durayim, dotumdeki kurtlar dokulsun, rahat rahatt durayim, amin" :)) koptum bunu duyunca, tabi teo o sirada popo ve ayaklar birbirinden hareketli kipirdiyor:)))
Holly crab! tamam, karar verdim, sevişmeyeceğim bundan sonra eyvahedigeldismile
günaydınnn.....
akşam tam yemek yerken üst komşum geldi benim cepten aramış ki bende duymamaşım demiş bunlar evdedirler o olmazsa bi alt kattakine giderim demiş 9 aylık oğlu var canı sıkılmış gezdirmeye çıkmış.... selin bunları görür gömez bastı çığlığı bakıp bakıp dudağını büzüp büzüp ağladı... komşunun oğlu örümcekte geziyor benimki oturdu mama sandalyesini hiç istifini bile bozmadı şişirdi dudaklarını yandan yandan komşu oğluna baktı akşamları eevde gülücükler şaçan çığlıklar atan selinden eser yoktu.... ağır abi edalarında çocuğa hiç pas vermedi.... aradan zaman geçince biraz alıştı ama bağırıyor heyecanlanıyor nerdeyse üstüne atılacak hırslanıyor komşu oğluna istemiyor onu.....allahım napcam ben kızı çok sırıklı birşey olcak misafir istemiyor yandım valla... az daha büyüdüklerinde çocuğu benim kız merdivenlerden bile çıkartmayacak bu gidişle....
gelelim gelinim DEVA ma
pamuk prensesim ya pembiş pembiş çok güzel noel deva olmuş. maşallah bizim bebeklerde var bi bal kaymak..
Günaydın Kızlar, geçmişi okumadan Didarın son fotosunu ekleyeyim. İşte benim toparlağım.
Doğrular & Yanlışlar | Profesör Dr. Hilal Mocan » Bebek ve anne, Bebek bakımı, bebek sağlığı, bebek hastalıkları, hamilelik, gebelik, doğum, bebeğin gelişimi
vaktı olanın göz atmasını önerırım.dogru bıldıgımıs yalnıslar olabıyor
KAYRA DERYA teşekkür ederim... geç kalmadığıma sevindim....
Dün kızım tam 10 saat uyudu ! TAM 10 SAAT ! alkisalkisalkis
Sadece bir kere uyandı, emdi ve uyumaya devam etti.
Geceleri istisnasız 1,5 saatte bir uyanıp, 10 dakika gözleri kapalı emip tekrar uyuyordu. Emmeleri o kadar kısa sürüyor ki, acıktığı için uyanma ihtimalini düşünmüyordum.
Dün ilk defa, Milupanın organik sütlacını aldım. Akşam oynadık, banyo yaptık, sütlacın 3 te birini, biraz sulandırıp yedirdim, bayıldı ! 10-15 dakika oyalandık, esnemeye başladı. Emmek istedi, emerken uyuyakaldı. Sabaha karşı bir defa uyandı, yine gözler kapalı emdi, yine uyudu. Bi uyandık saat 9,30 ! Sütlaç tok tuttu demekki, inşallah kabız falan yapmazda, devam edebiliriz bu şekilde. Bugün kaka takibi yapacağız bakalım..
Allah'ım tüm bebelere uzun deliksiz uykular versin, kızımda böyle devam etsin inşallah..
Pilim bitmek üzereydi, uykusuzluk ve yorgunluktan bir yerde bayılıp kalıcam diye korkuyordum vallahi..
süpermişşşşşşşşşşşşşşşş
lülülülülülü-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı:içelim:delikafadulden:roflol:canım rica ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
DERYAAAAAAAAAAAA
laelaelaelaelaedelikafaduldennaniknanik-tatlicadiarzu-:dilcikar:lülülülülülükaydirigubbakcemile3aklinialirimsmileopuyorumnanaktan:teytey:klava::tomato:
Dün kızım tam 10 saat uyudu ! TAM 10 SAAT ! alkisalkisalkis
Geceleri istisnasız 1,5 saatte bir uyanıp, 10 dakika gözleri kapalı emip tekrar uyuyordu. Emmeleri o kadar kısa sürüyor ki, acıktığı için uyanma ihtimalini düşünmüyordum.
Dün ilk defa, Milupanın organik sütlacını aldım. Akşam oynadık, banyo yaptık, sütlacın 3 te birini, biraz sulandırıp yedirdim, bayıldı ! 10-15 dakika oyalandık, esnemeye başladı. Emmek istedi, emerken uyuyakaldı. Sabaha karşı bir defa uyandı, yine gözler kapalı emdi, yine uyudu. Bi uyandık saat 9,30 ! Sütlaç tok tuttu demekki, inşallah kabız falan yapmazda, devam edebiliriz bu şekilde. Bugün kaka takibi yapacağız bakalım..
Allah'ım tüm bebelere uzun deliksiz uykular versin, kızımda böyle devam etsin inşallah..
Pilim bitmek üzereydi, uykusuzluk ve yorgunluktan bir yerde bayılıp kalıcam diye korkuyordum vallahi..
ok kesin çözüm vereliniortak ...ama senin ağzından bunu duyunca dünyanın sonumu geldi acaba diyede düşünmeden edemedim...aklinialirimsmilenaniknanik
mahvettin beni tazem koptum buralarda... doruk uyuyunca kendine gelip açılmışsın bakıyorum allah daim etsin...
GYPSYESRA mız hasta arkadaşlar. malesef mamiden bulaşmış şifayı kapmış. dua edelimde biran önce iyileşsin ve yaho ya bulaşmasın....
foruma yeni smller eklenmiş çok süper ya bayıldım...
ayrıca tazem burcum çok başarılı bi şekilde kullanmışsın smile ı. örnek baknız mj
artık sevişmicem derkene....
boshayallersmile
eyvahedigeldismile
bilmiyorumkismile
bayanssulusmile
alsanaalsanasmile
aklinialirimsmile
olumunekankayizsmile
ohaoldumsmile
guclubacismilelmaz:
wenice de gerçekden manyak indirim var. çok çok güzeller hatta 2 tane tulum 11tl. ben yaz için aldım bi kaç tane yazın bitek o tulumlarla serin serin yatar yavrum.
çok harika şeyler var.
penyeler 4 49 tl
eşortmanlar 5 49 tl
aklımda kalanlar bunlar tabi kız bebek katına hiç bakmadım ama eminim çok güzel şeyler vardır.
ayrıca ogluma bi bere eldiven atkı takımı aldımçok güzel 8 tl.bugun dışarı çıkarken giydirince resm çeker eklerim.
tzem burcum doruk un eski haline dönmesine sevindim umarım hep böyle devam eder. düzeniniz bozulmaz...
SU İÇME KONUSU
resmen ayaklı damacan gibiyim. hamiellikden hiçbi fark yok su tüketimimde yalnız o kadar su vucudumdan nereye gidiyor acaba?hamileyken tükettiğim sular 10 dk sonra wc ihtiyacıyla çıkardı karşıma ama şimdi.. tuhaf geliyor..
dün gece hamilelik resmlerime baktımda oglum içimdeyken allahım ya karnım ne kadar sivriymiş.nostalji oldu biraz benm için..resmen şafak sayıyordum merak ediyordum nasıl bişey kime benziyor diye hey gidi gunlerrrrrrrr
milupanın internet sitesinde beslenme programı var oldukça güzel
Günaydın Kızlar, geçmişi okumadan Didarın son fotosunu ekleyeyim. İşte benim toparlağım.
elimizde ensevdiğimiz oyuncağımız..
arkadaslart şu gece uyurken ayaga corap gıydırme konusunda nacizane fıkrımı sölim.ben annemınde uyarmasıyla 1 aydır falan corapsız uyutuyorum yada patıklı pijamayla.bende hep üşür sanırsım hatta uyandıgında bakardım ayakalrı soguk gelırdı.megerse uyurken ayakları terlıyormus ve terı sogudugu için ayakaları sogukmus.gercekten cıplak ayakla uyuttugumda cok daha fazla uyuyır ve asla buz gıbı olmuyor ayakalrı.bebegın ellerının hava almaya ihtiyacı oldugu kadar ayakalarınında hava almaya ihtiyacı varmıs.denemeyenler bırgun denesın gercekten hıc buz gıbı olmadı ayakaları ve rahat uyuyor.ama tekmelemesını önlemek amacıyla battanıyeyı sıkıstırmayı unutmayın yatagına.ilk günler okadar mutlu oldukı ayakjlarını bırbırıne sürtmekten uykuya gecısı uzamıstı oyun yapıyodu ama alıstı artık.
hadı bakalım devamının gelmesı dılegıyle.bende sevvale sütlac yedırmek istiyorum ama bıraz daha bekllıycem sanırım.çünkü şevvalin baska bı derdı yoksa kurulu saat gıbı 3_3.5 arası mutlaka uyanıyor bırde 6-7 arası(gece 11.5da falan uyudugunda)bıkac gece emzırmedım pışpışladım nasılsa tekrar uyanır dıe 2 defadada 6 ya kadar uyumus tekrarında.demkkı o saatte uyanmayı alıskanlık halıne getırmıs kuzum.düngecede 12de gectı gece uykusuna gece yıne 3 gıbı uyandı pışpışladım sabah 7de uyandı emmeye.demkkı alıskanlık olmus 3 cıvarı uyanmak aclık degıl bizimki.Dün kızım tam 10 saat uyudu ! TAM 10 SAAT ! alkisalkisalkis
ohh ohh koca bi maşallah
demekki sütlaç tok tuttu... yada uykuları artık düzene girecek... devacıkta annesini dinlendirmiş.... bide insan sık sık kalkmaya alışınca böyle uzun uyuduklarında sesi çıkmadığında hemen koşup odasına bakmaya gidiyorum niye uyanmadı acaba diye delimiyim neyim benalsanaalsanasmile uyusa bir dert uyumasa bir dertbayanssulusmile
GYPSYESRA mız hasta arkadaşlar. malesef mamiden bulaşmış şifayı kapmış. dua edelimde biran önce iyileşsin ve yaho ya bulaşmasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?