2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ESRAM atlamışım ya kusuruma bakma geçmiş olsun....malesef evde biri grip olunca hasta olmamak kaçınılmaz oluyor....

DıDE yok 2 gündür haberi olan varmı... oda iyidir inşallah....

belmacim masallah tatliya, cok yakismis kirmilar

derya zaten yusufuma soz yok kenan imirzalioglu bakislim benim; masallah..

kaydirigubbakcemile3

ESRAM atlamışım ya kusuruma bakma geçmiş olsun....malesef evde biri grip olunca hasta olmamak kaçınılmaz oluyor....

DİDE yok 2 gündür haberi olan varmı... oda iyidir inşallah....

dün biara girdi ama yazmadı..:1no2:

:roflol:

Dün kaynadı arada, belirtmeden geçemiyciiim.

ÖZDE, ŞEVVAL ve DEVA sis ne şeker şeylersiniz öyle! EVRİM'e katılıyürüm, asla laf olsun diye değil, çok güzel kızlar gerçekten. Maşallah!

Çok tenkyuu a.s.

Ah Teocum yaa, kalkıp oraya gelip sana bakasım var !
Ama sen çook güçlü bir çocuksun, alışacaksın kuzucum..

Ben artık yatayım midem bulanmaya başladı hayırdır inşallah.. bilmiyorumkismile Keyfim yok bu aralar zaten... :sinifsinif:

Hayırdır inşallah, aman hasta falan olayım deme

Hahaha :roflol: Karnım ağrıdı gülmekten Nurdan

Holly crab! tamam, karar verdim, sevişmeyeceğim bundan sonra eyvahedigeldismile

Gerçekten mi, emin misin, sarhoş falan değilsin di mi Burcu laelaelaelaelae

Seviş gitsin be anacım, baksana sevişince ne güzel birşey çıkıyor ortaya: Doruk
:1rolleyes:

Oyyy o şişen dudaklarını yerim onun, yabancılamayı da öğrenmiş sıpa.. Bizim hatun markette, sokakta, apatmanda kimi görse gülücükler dağıtıyor. Kalabalıkla büyüyor olmasının etkisi sanırım (annem babam eşim ben birlikte yaşıyoruz, sıklıkla halası ve teyzesi de geliyor) bu yüzden kimseyi yadırgamıyor, kimsenin kucağında ağlamıyor.

gelelim gelinim DEVA ma

pamuk prensesim ya pembiş pembiş çok güzel noel deva olmuş. maşallah bizim bebeklerde var bi bal kaymak..

Çook teşekkür ederiz dünürüm a.s.

Günaydın Kızlar, geçmişi okumadan Didarın son fotosunu ekleyeyim. İşte benim toparlağım.

Maşallah kuzuma, kırmızılar ne yakışmış ! Yanaklarda tombik

NURDAN TEOYLA İKİNİZİN BEBEKLİK RESMİNİ KOYMUŞSUN TAM ALINTI YAPTIM ELEKTİRİK GİTTİ FOTOKOPİ BU YA MAŞALLAH ..sen iki resim arasındaki farkı sorunca ilk önce diğerini siyah beyaz çekmişler diye düşündüm ama birde dikkatli bakınca ..efrimdi sanırım birinde çüt var diyerinde yok diye yorum yapmışya aynen öyle yani...niye şimdi yazdım o resme yorum yapmazsam olmadıda ondannnnnnnnndelikafaduldenŞeniz

KAYRA DERYA teşekkür ederim... geç kalmadığıma sevindim....

canım rica ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

DERYAAAAAAAAAAAA
laelaelaelaelaedelikafaduldennaniknanik-tatlicadiarzu-:dilcikar:lülülülülülükaydirigubbakcemile3aklinialirimsmileopuyorumnanaktan:teytey:klava::tomato:

Dün kızım tam 10 saat uyudu ! TAM 10 SAAT ! alkisalkisalkis
Sadece bir kere uyandı, emdi ve uyumaya devam etti.

Geceleri istisnasız 1,5 saatte bir uyanıp, 10 dakika gözleri kapalı emip tekrar uyuyordu. Emmeleri o kadar kısa sürüyor ki, acıktığı için uyanma ihtimalini düşünmüyordum.

Dün ilk defa, Milupanın organik sütlacını aldım. Akşam oynadık, banyo yaptık, sütlacın 3 te birini, biraz sulandırıp yedirdim, bayıldı ! 10-15 dakika oyalandık, esnemeye başladı. Emmek istedi, emerken uyuyakaldı. Sabaha karşı bir defa uyandı, yine gözler kapalı emdi, yine uyudu. Bi uyandık saat 9,30 ! Sütlaç tok tuttu demekki, inşallah kabız falan yapmazda, devam edebiliriz bu şekilde. Bugün kaka takibi yapacağız bakalım..

Allah'ım tüm bebelere uzun deliksiz uykular versin, kızımda böyle devam etsin inşallah..
Pilim bitmek üzereydi, uykusuzluk ve yorgunluktan bir yerde bayılıp kalıcam diye korkuyordum vallahi..

ohh ohh koca bi maşallah
demekki sütlaç tok tuttu... yada uykuları artık düzene girecek... devacıkta annesini dinlendirmiş.... bide insan sık sık kalkmaya alışınca böyle uzun uyuduklarında sesi çıkmadığında hemen koşup odasına bakmaya gidiyorum niye uyanmadı acaba diye delimiyim neyim benalsanaalsanasmile uyusa bir dert uyumasa bir dertbayanssulusmile

canım rica ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

DERYAAAAAAAAAAAA
laelaelaelaelaedelikafaduldennaniknanik-tatlicadiarzu-:dilcikar:lülülülülülükaydirigubbakcemile3aklinialirimsmileopuyorumnanaktan:teytey:klava::tomato:
lülülülülülü-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı:içelim:delikafadulden:roflol:

hay maşallah hep böyle devam etsin inşallah....sütlaçtan korkma ..üstünede seni emdiği için ve dahası rahtça uyuduğu için rahat olabilirsin problem olsaydı gece uyutmazdı seni annesi..

bugün yoğun bir güne başlamak üzereyiz..birazdan eşimi kaldıracağım..(gece nöbetinden sabah geldi yattı)dışarı çıkacağız..kızımda evde okula göndermedim..yine üşütmüş zorla tenefüse çıkartmışlar.üşümüz yavrucak burnu tıkalı ....

ok kesin çözüm vereliniortak ...ama senin ağzından bunu duyunca dünyanın sonumu geldi acaba diyede düşünmeden edemedim...aklinialirimsmilenaniknanik

ahahah, ancak o zaman değil mi :)

mahvettin beni tazem koptum buralarda... doruk uyuyunca kendine gelip açılmışsın bakıyorum allah daim etsin...

Evet Damla, özüme döndüm :) bayanssulusmile

GYPSYESRA mız hasta arkadaşlar. malesef mamiden bulaşmış şifayı kapmış. dua edelimde biran önce iyileşsin ve yaho ya bulaşmasın....

Aaaa, dün aradım ama, biraz geç aramıştım samimiyetimize dayanarak. Konuşamadık tabe. Bugün bi daha arayayım.

Merci şekerim. Kaç puan aldım örtmenim?

Yavvvvv, ben Merter'de otururken bu Wenice'in mağazası vardı baka yakın. 3'e - 5'e bişiler satıyordu hep ama o zaman ilgim dahilinde değildi bu konu. Şimdi olsa nasıl atlarım Söylemiş miydim, İstanbul'un bazı yanlarını çok özlüyorum. Yaz gelsin de geleyim diye sabırsızlanıyorum.

Ben de 10 gün önce MOTHERCARE'den 7'li body takımı aldım. 33 TL ye. 3 - 6 aylık uzun kollar küçülüyo artık. 6-9 ay uzu kol, 9-12 ay kısa kol aldım. Fiyat uygun geldi bana.

tzem burcum doruk un eski haline dönmesine sevindim umarım hep böyle devam eder. düzeniniz bozulmaz...

İnşallah bebeğim.

Haftada 2 damacana! Günde yaklaşık 4 lt! Kendimi terruk ediyorum. Hamilelik fotolarıma ben de baktım geçen, nostalci yaptım. Ne tuhaf, sanki hiç öyle olmamışım gibi :)

milupanın internet sitesinde beslenme programı var oldukça güzel

Meltem, çok yararlı bilgiler veriyorsun beslenme ile ilgili, dün de söyleyecektim, kaçırdım. Teşekkürler :)

Günaydın Kızlar, geçmişi okumadan Didarın son fotosunu ekleyeyim. İşte benim toparlağım.

Yeniyo mu bu annesi? Maşallah!

elimizde ensevdiğimiz oyuncağımız..

Allah nazarlardan saklasın. Maşallah ikisine de! çok güzeller yaaaaa......

Aynen, ben de yaklaşık 2 aydır külotlu çorabı çıkardım. Ayağına ince bir soket çorap giydiriyorum, üstüne de patikli pijama! DOruk da rahat etti öyle!

AYŞıN pirinç kabız yapabiliyo kuzum. Kayısı reçeli ile müdahale edebilirsin. Evrim'den öğrendim. 1 gün bekleyeceğim, 2. gün müdahale edeceğim. Sıkıntısı artmadan. ınşallah olmaz da, hiç gerekmez! MAşallah!

Burcu rica ederim canım
ek besin nasıl yediririz şeklinde düşünce krizine girdiğim için araştırıyorum işte
wenice fatih de de var yarın öğle tatilinde gideyim bari de alayım tulumlardan hepsi elma lekesi oldu yaa çok fena

ya arkadaşlar ben sizleri okudukça kafam karıştı. ben günde üç damla devit veriyorum hala. beş ay 4 günlük yiğit şu an. doktor vitamin filan vermedi bizim. minadex diye bi vitaminden bahsetmişsiniz de kullansak mı acaba. gerçi biliyorsunuz bizim ağzımızı kilitleme gibi bi sorunumuz da var ama nasıl vereceksek. milupanın sütlacını da ilk kez duydum. ya ben ne vereceğimi nasıl vereceğimi hiç bilmiyorum arkadaşlar şaşırdım kaldım..

hadı bakalım devamının gelmesı dılegıyle.bende sevvale sütlac yedırmek istiyorum ama bıraz daha bekllıycem sanırım.çünkü şevvalin baska bı derdı yoksa kurulu saat gıbı 3_3.5 arası mutlaka uyanıyor bırde 6-7 arası(gece 11.5da falan uyudugunda)bıkac gece emzırmedım pışpışladım nasılsa tekrar uyanır dıe 2 defadada 6 ya kadar uyumus tekrarında.demkkı o saatte uyanmayı alıskanlık halıne getırmıs kuzum.düngecede 12de gectı gece uykusuna gece yıne 3 gıbı uyandı pışpışladım sabah 7de uyandı emmeye.demkkı alıskanlık olmus 3 cıvarı uyanmak aclık degıl bizimki.

canım delı falan degılsın bende aynı öyleyım.hoş uyandırmıyorum nıe uyanmadı dıe ama sık sık kontrol edıyorum malüm alısık olmayınca.ben hala bıle gece 3.5 saatı kuruyorum kontrol etmek için.uyuyorsa emzırmeye kaldırmıyorum ama saatı kurmasamda zaten uyanıyorum.üzerini kontrol edıyorum cok tepikliyo çünkü,yada battanıyeyı parmagına takıp agzına cekıyo.oyuzden kalkıp tekrar bı düzenleme yapıyorum yatıyorum.ki geneldede saat calmadan kuzum uyanıyo

Gökhanın gideceği tarih belli oldu 21 şubat dün belli oldu allahım nasıl geçecek 15 ay yaa düşününce bi tuaf oluyorum yaa bi türlü kabullenemiom evimden gökhandan ayrılmaya dayanamıyorum tek tesellim oğlum:gitme:mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…