ya arkadaşlar ben sizleri okudukça kafam karıştı. ben günde üç damla devit veriyorum hala. beş ay 4 günlük yiğit şu an. doktor vitamin filan vermedi bizim. minadex diye bi vitaminden bahsetmişsiniz de kullansak mı acaba. gerçi biliyorsunuz bizim ağzımızı kilitleme gibi bi sorunumuz da var ama nasıl vereceksek. milupanın sütlacını da ilk kez duydum. ya ben ne vereceğimi nasıl vereceğimi hiç bilmiyorum arkadaşlar şaşırdım kaldım..
en cabuk sekılde gecmesı dılegıyle hayırlısıyla gıdıp gelır ınsallah.sen nerde kalcan annenlerlemı kayınvalıdenlemıGökhanın gideceği tarih belli oldu 21 şubat dün belli oldu allahım nasıl geçecek 15 ay yaa düşününce bi tuaf oluyorum yaa bi türlü kabullenemiom evimden gökhandan ayrılmaya dayanamıyorum tek tesellim oğlum:gitme:mafoldumben
oda benim gibi olmus demek cok gecmiş olsun
biz sanırım gökhan gidince bi 15 gün evimde kalırım sonra kayınvalidemde ara sırada annemlerde ama kayınvalidem ayda 1 hafta filan geliriz evine dio hem evi hem gökhanı özleme sizede değişiklik olur dio bu arada tşk ederim minnişim bi başlasaydı böle kötü hep gidecek die kafamızda düşünüoz başlasa devamı gelir bi şekildeen cabuk sekılde gecmesı dılegıyle hayırlısıyla gıdıp gelır ınsallah.sen nerde kalcan annenlerlemı kayınvalıdenlemı
siz nasıl oldunuz baby ecoş öksürüyomu hala
bugun cok yogundum, gunduz pek giremedim..
Teo kres macerasi gun 3
bugunku bi saat daha iyi gibiydi, ama yine agladik tabi, sumklu zenci arkadaslarina bakti bol bol.bugun annemde bizimle geldi, kresi begenmedi, cocklari sumuklu birakiyolar diye, uyku odasinda aglatiyorlar diye, krese birakmak istemiyor..yarin buyuk gun bizsiz 4 saat kalicak orada,allahim insallah iyi olur, aklim hep onda kalicak(annem teoyu trye getirme planlari yapti orayi gordukten sonra, bda iyice moralimi bozdu (
gypsesra nerelerde görümcesini hala vermedilermiki..bilmiyorumkismile
bende baktım şeyde kimsecik yok
taze yorgun ..
esra görümce başgöz ediyor ...
efrim kuziye hadi pijamalarını giy artık yatağa diyo...
dide meyve merasiminde ...
baby meleğiyle yer yatağında yuvarlanıyor...
kayra ömür paşayla mücadele ediyor...
burda olmayıpta aklıma gelenler ..
Holly crab! tamam, karar verdim, sevişmeyeceğim bundan sonra eyvahedigeldismile
yusuf nenen diyor hihoyyytbir mama mecaramızın daha başlamasına saniyler kala şincilik hoşçakal bağyanlar.:hulya:.bizde uyku =mama yeme opersayonu..-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae
günaydınnn.....
akşam tam yemek yerken üst komşum geldi benim cepten aramış ki bende duymamaşım demiş bunlar evdedirler o olmazsa bi alt kattakine giderim demiş 9 aylık oğlu var canı sıkılmış gezdirmeye çıkmış.... selin bunları görür gömez bastı çığlığı bakıp bakıp dudağını büzüp büzüp ağladı... komşunun oğlu örümcekte geziyor benimki oturdu mama sandalyesini hiç istifini bile bozmadı şişirdi dudaklarını yandan yandan komşu oğluna baktı akşamları eevde gülücükler şaçan çığlıklar atan selinden eser yoktu.... ağır abi edalarında çocuğa hiç pas vermedi.... aradan zaman geçince biraz alıştı ama bağırıyor heyecanlanıyor nerdeyse üstüne atılacak hırslanıyor komşu oğluna istemiyor onu.....allahım napcam ben kızı çok sırıklı birşey olcak misafir istemiyor yandım valla... az daha büyüdüklerinde çocuğu benim kız merdivenlerden bile çıkartmayacak bu gidişle....
biz bu hafta gezmeklerdeyiz hep. malum çamaşır haftam bu hafta.sabah yıkananları asıyorum kuruyanları katlıyorum ütülenecekleri ayrılıyorum
yemeğimi yapıp giyinip süslenip çıkıyoruz gesmelere..
wenice de gerçekden manyak indirim var. çok çok güzeller hatta 2 tane tulum 11tl. ben yaz için aldım bi kaç tane yazın bitek o tulumlarla serin serin yatar yavrum.
çok harika şeyler var.
penyeler 4 49 tl
eşortmanlar 5 49 tl
aklımda kalanlar bunlar tabi kız bebek katına hiç bakmadım ama eminim çok güzel şeyler vardır.
ayrıca ogluma bi bere eldiven atkı takımı aldımçok güzel 8 tl.bugun dışarı çıkarken giydirince resm çeker eklerim.
Derya canım ya ben Afik 40 çıktıkdan sonra hep çorapsız yatırıyorumyani ayaklı tulum giydiriyorum çorap olmadan çok rahat ediyor .keşke daha önce yazsaydımda sende rahatederdin ama kesinlikle bebekler daha rahat uyurlar öyle.
Şevval de elbisesiyle muhteşem olmuş ya allaahım o ceket ne öyle cimcime çok tatlı olmuş.evrim çok güzel bi seçim olmuş...
Günaydın Kızlar, geçmişi okumadan Didarın son fotosunu ekleyeyim. İşte benim toparlağım.
Hazır mama konusu açılmışken paylaşayım. Kızım 4 gündür gece uyanmaya başlamıştı. Sabaha kadar deliksiz uyuyan çocuk saat başı kalkıp ağlıyordu, ben de acıkmıştır diye meme veriyordum. Dün akşam mama vereyim dedim. Saat 8 gibi mama, 9 gibi de meme alıp uyudu. Sabaha kadar da uyanmadı. Artık sütüm hepten yetmemeye başlamış ki, sık sık emmesine rağmen doymuyordu demekki. Bundan sonra akşamları pirinç unlu mamadan vericem.
elimizde ensevdiğimiz oyuncağımız..
arkadaslart şu gece uyurken ayaga corap gıydırme konusunda nacizane fıkrımı sölim.ben annemınde uyarmasıyla 1 aydır falan corapsız uyutuyorum yada patıklı pijamayla.bende hep üşür sanırsım hatta uyandıgında bakardım ayakalrı soguk gelırdı.megerse uyurken ayakları terlıyormus ve terı sogudugu için ayakaları sogukmus.gercekten cıplak ayakla uyuttugumda cok daha fazla uyuyır ve asla buz gıbı olmuyor ayakalrı.bebegın ellerının hava almaya ihtiyacı oldugu kadar ayakalarınında hava almaya ihtiyacı varmıs.denemeyenler bırgun denesın gercekten hıc buz gıbı olmadı ayakaları ve rahat uyuyor.ama tekmelemesını önlemek amacıyla battanıyeyı sıkıstırmayı unutmayın yatagına.ilk günler okadar mutlu oldukı ayakjlarını bırbırıne sürtmekten uykuya gecısı uzamıstı oyun yapıyodu ama alıstı artık.
Dün kızım tam 10 saat uyudu ! TAM 10 SAAT ! alkisalkisalkis
Sadece bir kere uyandı, emdi ve uyumaya devam etti.
Geceleri istisnasız 1,5 saatte bir uyanıp, 10 dakika gözleri kapalı emip tekrar uyuyordu. Emmeleri o kadar kısa sürüyor ki, acıktığı için uyanma ihtimalini düşünmüyordum.
Dün ilk defa, Milupanın organik sütlacını aldım. Akşam oynadık, banyo yaptık, sütlacın 3 te birini, biraz sulandırıp yedirdim, bayıldı ! 10-15 dakika oyalandık, esnemeye başladı. Emmek istedi, emerken uyuyakaldı. Sabaha karşı bir defa uyandı, yine gözler kapalı emdi, yine uyudu. Bi uyandık saat 9,30 ! Sütlaç tok tuttu demekki, inşallah kabız falan yapmazda, devam edebiliriz bu şekilde. Bugün kaka takibi yapacağız bakalım..
Allah'ım tüm bebelere uzun deliksiz uykular versin, kızımda böyle devam etsin inşallah..
Pilim bitmek üzereydi, uykusuzluk ve yorgunluktan bir yerde bayılıp kalıcam diye korkuyordum vallahi..
ya arkadaşlar ben sizleri okudukça kafam karıştı. ben günde üç damla devit veriyorum hala. beş ay 4 günlük yiğit şu an. doktor vitamin filan vermedi bizim. minadex diye bi vitaminden bahsetmişsiniz de kullansak mı acaba. gerçi biliyorsunuz bizim ağzımızı kilitleme gibi bi sorunumuz da var ama nasıl vereceksek. milupanın sütlacını da ilk kez duydum. ya ben ne vereceğimi nasıl vereceğimi hiç bilmiyorum arkadaşlar şaşırdım kaldım..
Gökhanın gideceği tarih belli oldu 21 şubat dün belli oldu allahım nasıl geçecek 15 ay yaa düşününce bi tuaf oluyorum yaa bi türlü kabullenemiom evimden gökhandan ayrılmaya dayanamıyorum tek tesellim oğlum:gitme:mafoldumben
oda benim gibi olmus demek cok gecmiş olsun
drdan geldık ecenı oksurugu gecmedı bugecede oksurdu durdu surup verdı bıde dedıkı yatagının kenarına sarmısak serpiştir enfeksıyonu alsın sende sarmısak ye dedı bana sonra ayagımı gosterdım ortapedıye 1 aydır gecmeyen tırnagımı ptesı batan kısmı kesecekler yanı tırnagımın yarısını lokal anestezı olacakmıs. ay eceyle yanlız gıttım emrah gelemedı cok onemlı ıs vardı iş yerınden kankası trye kesın donus yapıo onları yolculadı 2 cocuk karısı valızlerı vs yanı banada guc geldı .. anakucagıyla goturdum dr benı muayene ederken ıcıne kydum bıde hava buz gıbı kaz tuyunden ıclık almıstım hem puset ıcın hem oto koltugu ana kucagı ıcın onun ıcıne koydum eceyı atkı bere tentesınıde actım kafası terledı gelırken taksıde ensesıde delı oldum actım kafasını sildim uyuyo ama ensesıne mendıl koydum eve gelene kadar uyudu soydum vs uyanmadı hala uyuyo
evrişim canımmmm saolasınnnnAllah sonunuzu hayır eder ınsallahh.. turkıyeye gıtmesı.. nası olacak kı.. su ıkı ay ıcınde ıse gıdıp gıtmemeye karar versen de.. belkı de.. pöff.. ne dıyecegımı bılemıyorum ben yaa.. ama bır suru hastalıklı cocugun arasına gırsın de ıstemıyorum ben Teo nun.. ıkı ucu foklu degnektamam sustum.
Esram cok cok hasta.. ole bole degıl.. telefonda bıle konusamıyor, o kadar dıyeyım sıze.
Yerim ben seni.. opuyorumnanaktan
Duy da inanma :roflol:
kaydirigubbakcemile3
Aferın kızına, yemek vaktı, mıçı kurtlanan düşüncesiz,saygısız mısafırler boylece bır daha gelmemıs olur.
İçme suyu daha pahalı.. sudan ucuzun yenı versıyonu bu olsa gerek.
Corapsız uyutmak, nası olcek kı.. bı denenyım bakımmm..
olumunekankayizsmile
Tombul şam fıstıgı senii
Yavrum neden devam sütü vermiyorsun? niye pırınc unlu mama? benı de bılgılendırır mısın.
Boyleeeeeeee akıyor bısıler bu cocugu gorunce.. içim kaynıyor.
Hiiii.. ayagı cıplak mı??? dusunmem lasımmm :1closedeyes:
Haydeee gozun aydın annem...
Bak ben, bana verılen hıc bır damlayı kullanmıyorum, nıye dıye sorma, ıcımden oyle gelıyor, strese de gırmıyorum.. bişi de olmuyor. Ama bunu sana onermem, benım ıcın dogru bu. Kuzey meme emen bı cocuk, sabahları ona bır tatlı kasıgı dolusu pekmezı sulandırarak ıcırıyorum.. Ogleden sonra elma, armut ve havuc uclusunun suyunu ıcırıyorum, o kadar. Eger gece sutum kalmazsa emzırmek ıcın, elımın altında devam sutu var, onu ıcırıyorum. İçinden gecenı yap..
Kıyamam sana.. Allah yardımcın olsun,sabır versın.. ne dıyeyım bılemedım. Sag salım kavustursun sizi. Allaha emanet olsun aılen.
ayrı yatın dedı dr bıde ama kımınle eceylemı babasıylamı bılemedım :))
evrım sıla paylastım feysten senın ıcın gordunmu cancazım
Tuba nın verdıgı sıteden alıntı;
5- 6 aydan sonra pekmez yararlıdır... DOĞRU. Kahvaltıya koymak gerekir. Kandaki hemoglobin oranını yükseltir. Ve demir düzeyini pozitif olarak etkiler.
İç güdümün alnından öpimm.. geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?