2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bence doktoruna daqnısmadan kullanma,bıkac kısı dısında kullasnan yok sanırım.doktor gerek görürse verıyoır,bizde kullanmıyoruz henuz vıtamın falan.6.ayda degerlerıne göre vercek sanırım bızım doktor

en cabuk sekılde gecmesı dılegıyle hayırlısıyla gıdıp gelır ınsallah.sen nerde kalcan annenlerlemı kayınvalıdenlemı
oda benim gibi olmus demek cok gecmiş olsun

siz nasıl oldunuz baby ecoş öksürüyomu hala

en cabuk sekılde gecmesı dılegıyle hayırlısıyla gıdıp gelır ınsallah.sen nerde kalcan annenlerlemı kayınvalıdenlemı

siz nasıl oldunuz baby ecoş öksürüyomu hala
biz sanırım gökhan gidince bi 15 gün evimde kalırım sonra kayınvalidemde ara sırada annemlerde ama kayınvalidem ayda 1 hafta filan geliriz evine dio hem evi hem gökhanı özleme sizede değişiklik olur dio bu arada tşk ederim minnişim bi başlasaydı böle kötü hep gidecek die kafamızda düşünüoz başlasa devamı gelir bi şekilde

Allah sonunuzu hayır eder ınsallahh.. turkıyeye gıtmesı.. nası olacak kı.. su ıkı ay ıcınde ıse gıdıp gıtmemeye karar versen de.. belkı de.. pöff.. ne dıyecegımı bılemıyorum ben yaa.. ama bır suru hastalıklı cocugun arasına gırsın de ıstemıyorum ben Teo nun.. ıkı ucu foklu degnek tamam sustum.

gypsesra nerelerde görümcesini hala vermedilermiki..bilmiyorumkismile

Esram cok cok hasta.. ole bole degıl.. telefonda bıle konusamıyor, o kadar dıyeyım sıze.

Yerim ben seni.. opuyorumnanaktan

Holly crab! tamam, karar verdim, sevişmeyeceğim bundan sonra eyvahedigeldismile

Duy da inanma :roflol:

yusuf nenen diyor hihoyyytbir mama mecaramızın daha başlamasına saniyler kala şincilik hoşçakal bağyanlar.:hulya:.bizde uyku =mama yeme opersayonu..-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3

Aferın kızına, yemek vaktı, mıçı kurtlanan düşüncesiz,saygısız mısafırler boylece bır daha gelmemıs olur.

İçme suyu daha pahalı.. sudan ucuzun yenı versıyonu bu olsa gerek.

Corapsız uyutmak, nası olcek kı.. bı denenyım bakımmm..

Şevval de elbisesiyle muhteşem olmuş ya allaahım o ceket ne öyle cimcime çok tatlı olmuş.evrim çok güzel bi seçim olmuş...

olumunekankayizsmile

Günaydın Kızlar, geçmişi okumadan Didarın son fotosunu ekleyeyim. İşte benim toparlağım.

Tombul şam fıstıgı senii

Yavrum neden devam sütü vermiyorsun? niye pırınc unlu mama? benı de bılgılendırır mısın.

elimizde ensevdiğimiz oyuncağımız..

Boyleeeeeeee akıyor bısıler bu cocugu gorunce.. içim kaynıyor.

Hiiii.. ayagı cıplak mı??? dusunmem lasımmm :1closedeyes:

Haydeee gozun aydın annem...

Bak ben, bana verılen hıc bır damlayı kullanmıyorum, nıye dıye sorma, ıcımden oyle gelıyor, strese de gırmıyorum.. bişi de olmuyor. Ama bunu sana onermem, benım ıcın dogru bu. Kuzey meme emen bı cocuk, sabahları ona bır tatlı kasıgı dolusu pekmezı sulandırarak ıcırıyorum.. Ogleden sonra elma, armut ve havuc uclusunun suyunu ıcırıyorum, o kadar. Eger gece sutum kalmazsa emzırmek ıcın, elımın altında devam sutu var, onu ıcırıyorum. İçinden gecenı yap..

Kıyamam sana.. Allah yardımcın olsun,sabır versın.. ne dıyeyım bılemedım. Sag salım kavustursun sizi. Allaha emanet olsun aılen.

drdan geldık ecenı oksurugu gecmedı bugecede oksurdu durdu surup verdı bıde dedıkı yatagının kenarına sarmısak serpiştir enfeksıyonu alsın sende sarmısak ye dedı bana sonra ayagımı gosterdım ortapedıye 1 aydır gecmeyen tırnagımı ptesı batan kısmı kesecekler yanı tırnagımın yarısını lokal anestezı olacakmıs. ay eceyle yanlız gıttım emrah gelemedı cok onemlı ıs vardı iş yerınden kankası trye kesın donus yapıo onları yolculadı 2 cocuk karısı valızlerı vs yanı banada guc geldı .. anakucagıyla goturdum dr benı muayene ederken ıcıne kydum bıde hava buz gıbı kaz tuyunden ıclık almıstım hem puset ıcın hem oto koltugu ana kucagı ıcın onun ıcıne koydum eceyı atkı bere tentesınıde actım kafası terledı gelırken taksıde ensesıde delı oldum actım kafasını sildim uyuyo ama ensesıne mendıl koydum eve gelene kadar uyudu soydum vs uyanmadı hala uyuyo

Gecmıs olsun kuzum tekrar;

Sarımsak serpıstırmek Turkce anlamda mı?? nası serpıstırceksın kı??

derya meleklerin harikalar yahu. yusufun gozlerıyle tubanınkı farklı kımkıme benzıoki ??

didar da cok seker ya masallah

anneannesının teoya ogrettıgı duaya bende amın dıorum hemde eceye soyluorum cogu zaman uzun zuzun kesıntısız uykular seklınde :))

basım agrıo ya sogugu yedım yıne bende terledım berem vardı sonra cıkardım ıns kızımında bası agrımaz

evrim saol hayatım sarmısagı sanırım soyup yatagının etrafına koycaz o esnada sormadım soymalımı soymamalımı dıe

basının terlemesını d vıtamını eksıklıgıne bagladı oksurugude alerjık deıl enfeksıyonık maske takıorum dedım farketmez dedı . balamı hasta etmeyın dedı bıde :)

evrişim canımmmm saolasınnnn

Tuba nın verdıgı sıteden alıntı;

5- 6 aydan sonra pekmez yararlıdır... DOĞRU. Kahvaltıya koymak gerekir. Kandaki hemoglobin oranını yükseltir. Ve demir düzeyini pozitif olarak etkiler.

ıç güdümün alnından öpimm.. geliyorum.

Pervinim hem sana hem Ece kuşuna geçmiş olsun tatlım..en kısa sürede düzelirsiniz inşallah.

dün ben de ıhlamurun içine kattım harnup pekmezini öyle verdim..yaladı yuttu..çocuk pekmez aşeriyomuş ta haberim yokmuş.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…