2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eftelya..sayılı gün gelir geçer merak etme..sağ salim kavuşursunuz allahın izniyle..

Sapıklar gıbı yersem süt oluyor.. bıraz elımı ayagımı cekeyım, hemen azalıverıyor süt.. bılınclı de degıl bu yemeyı azaltmak.. sonum hayır olur ınsallahh..

saolun canlarım bakalım su tırnak kokutuo benı trdeı drda demıtı yara ıılesınce kenardan kesmek geek dıe gıdınce yaptır dedı yara ıılesmıokı bıturlu

evrım aynen sapıklar gıbı 2-3 gun yıyeyım doluyo sonra yemeyı kesene kadar ıdare edıo 1 gun yemeyeyım fosurduo...

sapıklar gıbı cıkolata yıyorum delı gııbı.. dun alınan nut kavanozu bugun yarıda onun harıcındekını saymıorum ne olcak benım bu halimm

Bu aydan sonra gece uykusu 10 saat, gunduz uykusu 5 saat olmalıymıs yaa.. saat 20 30 da yatan bır bebek halıyle saat 6 30 da uyanacak.. sımdı bu benım her gun kargalar mokunu tıftıklemeden kalkmam anlamına mı gelıyor..

Alllahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, sana gelıyorummm!!! akannehir

Ah canım benim ya, çok zor olmalı, az buz zamanda değil 15 ay.. Sayılı gün çabucak gitsin gelsin inşallah..
Benim eşimde henüz askerlik yapmadı, kısa dönem yapacak ama uzun yapma ihtimali de var. Eşimin askere gitme fikri aklımdan geçtiği zaman bile mideme yumruk yemiş gibi oluyorum.
Allah yardımcınız olsun, iyi ki çocuklarımız var, onlar olmasa dayanmak çok daha zor olurdu..

ayrı yatın dedı dr bıde ama kımınle eceylemı babasıylamı bılemedım :))

Pervin bi alemsin :roflol:

Bırbırımıza çarpıp yuvarlanacagız galıba.. nolcekse olcek artık.. :bbo:

saolun canlarım bakalım su tırnak kokutuo benı trdeı drda demıtı yara ıılesınce kenardan kesmek geek dıe gıdınce yaptır dedı yara ıılesmıokı bıturlu

Ben de sana onu soracaktım,habıre hortluyor bu tırnaklar hala.. bız bole mı yasayacagız artık ya

eftelya alah kavustursun sımdıden canım

öle canım benim eşim ünvertyi yarıda bıraktı keşke okusaydı sonra ertelerim dedi önce mustafa büyüsün dedi doğuncada karar değiştirdi ben aradığımda musti baba gel derse ben yapamam dayanam dedi en ii o konuşmadan aklı ermeden gidiiim dedi babasını erken kaybettiği için oğluna iice bağlandı bakalım ayrılık nasıl olacak inş ankaraya çıkar ank olursa orda ev var bende gideceğim tek dileğim oaraya çıkması
tşk ederim evrişim bende ek gıdaya geçmedim şimdilik tek verdiğim şey sabakları küçücük muz ama sebze çorbası ver diolar çevredekiler aklım karıştı ne yapsam die

EFTELYA şimdiden allah kavuştursun... sağ salim yapıp gelir hayırlısıyla....
BABYBıM geçmiş olsun tekrar... ilaçlar iyi gelir inşallah ecoşa... karışık bi denklem gibi oldu eşindenmi yoksa kızından mı ayrı yatacağın konusu.....

merhba
furkan çok yaramaz oldu neler oluyo böle hem ağlıyoya hç durmuyo
ew dandini.bazı bebekler uyuyo bu nie uyumuyo anlamıyorz
eşimle kafayı yicez sanırm
bide bir bağırışı var fırça çeker gb erkek sesiyle kız gb bağıyo

tşk ederim canım iiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…