evrişim aderesi banada yazarmısın
zemuszemus
öle seçilcimmm bi şekilde günler geçecek zor olacak ama alışmak zorundayım sanırımmm:teselli:Eftelya..sayılı gün gelir geçer merak etme..sağ salim kavuşursunuz allahın izniyle..
Eftelya..sayılı gün gelir geçer merak etme..sağ salim kavuşursunuz allahın izniyle..
şu pekmezzle ilgili bi siteye girmişsin yaa daha doğrusu ben söle bebek beslenmesine yardımcı olacak bi site bulamadım sen biliomusun:uhm:Ne adresı annem??
tşk edrim canımmm çok saolunzemuszemuseftelya alah kavustursun sımdıden canım
Gökhanın gideceği tarih belli oldu 21 şubat dün belli oldu allahım nasıl geçecek 15 ay yaa düşününce bi tuaf oluyorum yaa bi türlü kabullenemiom evimden gökhandan ayrılmaya dayanamıyorum tek tesellim oğlum:gitme:mafoldumben
ayrı yatın dedı dr bıde ama kımınle eceylemı babasıylamı bılemedım :))
evrım aynen sapıklar gıbı 2-3 gun yıyeyım doluyo sonra yemeyı kesene kadar ıdare edıo 1 gun yemeyeyım fosurduo...
sapıklar gıbı cıkolata yıyorum delı gııbı.. dun alınan nut kavanozu bugun yarıda onun harıcındekını saymıorum ne olcak benım bu halimm
saolun canlarım bakalım su tırnak kokutuo benı trdeı drda demıtı yara ıılesınce kenardan kesmek geek dıe gıdınce yaptır dedı yara ıılesmıokı bıturlu
eftelya alah kavustursun sımdıden canım
öle canım benim eşim ünvertyi yarıda bıraktı keşke okusaydı sonra ertelerim dedi önce mustafa büyüsün dedi doğuncada karar değiştirdi ben aradığımda musti baba gel derse ben yapamam dayanam dedi en ii o konuşmadan aklı ermeden gidiiim dedi babasını erken kaybettiği için oğluna iice bağlandı bakalım ayrılık nasıl olacak inş ankaraya çıkar ank olursa orda ev var bende gideceğim tek dileğim oaraya çıkmasıAh canım benim ya, çok zor olmalı, az buz zamanda değil 15 ay.. Sayılı gün çabucak gitsin gelsin inşallah..
Benim eşimde henüz askerlik yapmadı, kısa dönem yapacak ama uzun yapma ihtimali de var. Eşimin askere gitme fikri aklımdan geçtiği zaman bile mideme yumruk yemiş gibi oluyorum.
Allah yardımcınız olsun, iyi ki çocuklarımız var, onlar olmasa dayanmak çok daha zor olurdu..
Pervin bi alemsin :roflol:
tşk ederim evrişim bende ek gıdaya geçmedim şimdilik tek verdiğim şey sabakları küçücük muz ama sebze çorbası ver diolar çevredekiler aklım karıştı ne yapsam dieBebek Hangi Ayda Hangi Besinleri Yemeli » Bebek ve anne, Bebek bakımı, bebek sağlığı, bebek hastalıkları, hamilelik, gebelik, doğum, bebeğin gelişimi
Tuba verdı kuzum.. ben ek besın olayına gecmedıgım ıcın.. cok bır bılgım yok acıkcası.
tşk ederim canım iiki varsınızEFTELYA şimdiden allah kavuştursun... sağ salim yapıp gelir hayırlısıyla....
BABYBİM geçmiş olsun tekrar... ilaçlar iyi gelir inşallah ecoşa... karışık bi denklem gibi oldu eşindenmi yoksa kızından mı ayrı yatacağın konusu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?