Doruk, meyve filesi ile :) (bu arada file çok işe yarıyor, şiddetle tavsiye ediyorum. Hem meyvesini yiyor, hem dişini kaşıyor)
Maşallah Doruka oda koca adam olmuş:) Dün sırf şu meyve filesi için Kipaya gittim senmi demiştin kipada var diye burkomu öyle hatırlıyorum ama burdaki kipada yok eczanelere bakicezz. Annen biraz abartıyor gibi canım ya şu yedirme işiniDoruk'un bugün yedikleri :
peynir, menemen, reçel, yoğurt çorbası, ekmek, tahin helvası, armut, yoğurt ve sütlaç.
Bunlardan sadece yoğurt, armut ve sütlaç benim onayımla verildi. Dığerleri annemin eseri. Sonra Doruk uyandı tabii kıvrana kıvrana. Ben bile bu kadar çeşit yemiyom be! Neyse ki rezene - ıhlamur ikilisi yetişti.
Serum fizyolojiklerde genelde göze kaçarsa bol şu ile durulayın yazıyodu sanırsam ama zaten sizinki hemde göz içinmiş sorun olmaz zannımca. Hapımı hiç unutmadığım için kullandığım dönemlerde unutunca hemen tehlike arzedermi bilmiyorum canımgünaydın... kötü bi sabah benim için size birkaç sorum var....
1-.-- dün akşam kızımın burnuna serum fizyolojik damlatırken gözüne kaçtı birşey olumu???gerçi kutunun üstünde göz ve burun için yazıyor....
2-- birde bu doğum kontorol hapında kazalar nasıl oluyor.... hapı içmeyi unuttuğun gece ilişkiye girersen hamile kalma ihtimalin artıyor yoksa birkaç gün önceden almayı unuttuğun hapmı koruyucuğu azaltıyor bu konuda acilll cvp bekliyorum((((((((
Ece yede maşallah. Deva gibi kandırmasın Ecede sakın:)GÜNAYDIN HERKESE
dün gece ece ilk defa saat 21 de uyudu evde bir parti havası esti sanki o derece mutlu oldum
doğum kontrol hapı emzirirken kullanılmıyor ayda 1 defa unutunca o kadar problem olmuyordu hatırladığım kadarıyla 2 ya da 3 olursa koruyuculuk azalıyor
kızlar kaşığı eline verseniz oynasa belki kendi kendine ağzına götürür öyle öyle alışır
sibelcim cok mantıklı soyledigin
surup ıı geldı melegıme gece 11de uyudu banyodan sonra, 6da cıngoz oldu ama yarım saat sonra salladım uyuttum.corapsız daha rahat yattı sanırım bıde gece hıc oksurmedı saat 6da uyanınca oksurdu surup verdım yıne .. multıtabsı bıraktık 3 damla d vıtamınıne gectık
meltem ben kasıgı verdım elıne gercektende agzına goturuo muntazaman ama asagılara kadarda ittirio damagına batırmasından korktum artık vermıorum . gerci plastık kasık ama olsun
evde kadın var utulerı yapıo yer yatagınıda kaldırcaz emrah ıse gıderken hadı iileste artık gel yanıma dedı walla bende dun gece 3e kadar uyuyamadım okadar uykusuz olmama ragmen...ask ve ceza vardı yenı dızı ona baktım rahat rahat . pc yıde kapamıstım usendım acmaya. aylar sonra tek basıma sessızce begenerek bı dızı ızledım:))
bir sorum daha var az önce yazmayı unutmuşum...
yarın dr. a gidicez sabah... ben diyorum ki bu akşam eczaneden bi idrar torbası alayım sabah kaltığında koyayım dr. a gidene kadar idrarını yapar ordada hemen tahlile veririz diye düşünüyorum çünkü beklemek çok zor oluyor bekleyincede yapmıyor.....
SORUM: bu idrar torbasını nasıl koycam ben???? yani kayıp altına falan akmazmı???
bu dorugu ciğ ciğmi yemeli nutellalımı yemeli karar veremedim hangisi daha tatlı olur yaaaa!!!!
taze bence annen ıı yapıo tattırıo herseyı. ben tr deyken annemde babamda kahvaltıda otururken agzına peynır pekmez bısıler degdırıolardı ecenin yanı ben abartı bulmuorum yaptıklarını okadarda cok kasmaya gerek yok
Sibel, panik yapma. Eğer ilk ay değilse hiçbir şey olmaz. Ben tam 4 sene kullandım. Gerçi Nurdan da hapla hamile kaldı Teo'ya ama? Sanmam bir şey olsun... Sen gene sonrası için ek koruma yap bence!
Ben dün o işlemi yaptım canım. Anlatayım. Bence evde çişini yaptıktan sonra torbayı kaba koyup öyle götürün. Çünkü çişiyle birlikte kaka yaptığı zaman o torbayı atıyorsun, sadece çiş yapmalı. Dün bizim bir torba gitti öyle, ikincide temiz idrar alabildik.
Şimdi,
1. torbanın iki tarafından tutup dışarı doğru çekerek içini aç, içine idrarın rahat dolması için. yoksa dışarı akar.
2. torbanın ağız kısmındaki kağıdı dikkatle çıkar. Yapışkanlı olduğu için eline vs.. yapışıyor. yavaşça acele etmeden çıkar ve sağ elinle torbayı tut.
3. Sol elinle bebişinin kukusunu arala, dış dudakların içine torbayı yapıştıracaksın. Vajina ağzını torbanın girişi kaplayacak. Acele etme. Zor değil. Baktın yanlış yapışan yer oldu yavaşça o ucu çekip tekrar yapıştırabilirsin.
evde kadın var utulerı yapıo yer yatagınıda kaldırcaz emrah ıse gıderken hadı iileste artık gel yanıma dedı walla bende dun gece 3e kadar uyuyamadım okadar uykusuz olmama ragmen...ask ve ceza vardı yenı dızı ona baktım rahat rahat . pc yıde kapamıstım usendım acmaya. aylar sonra tek basıma sessızce begenerek bı dızı ızledım:))
ayy canım bu ne ya ne zormuş nasıl yapıştırcam ben kızımın dış dudakalırnın içinekafamçokkarıştı iki ucu yapışkanlı değilmi küçücük yere ben iki ucu birden nasıl yapıştırcam eyvahedigeldismile sen bi koşu gelip yapıştırsan olmamı olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?