2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

günaydın kızlar.bir ceee deyip kaçacam.yeni kalktım kahvaltı yapcam.iyisiniz anladığım kadarıyla.maşallah...

hala kız ha :1shok: eh esra aşkol.herhalde kız canım.sana erkek dediklerinde bile biz kız diyorduk.maşallah fıstığa.sağlıkla gelir inşallah...

kızına maşallah.artık kız olduğundan emin ol annesi.erkek olsaydı şimdiye kadar kendni çoktan ele vermişti

esra bende bu ayrıntılı ultrasonu anlamıyorum.benim doktorumda iki gidişimdede ayrıntılı olara organlarını inceliyor.ama farklı bi cihazla değil.üçboyutlu ile yapıyor sonra dört boyutlu ilede bakıyor parmaklarına bacaklarına.enson gittiğimde beyindeki kan dolaşımını inceledi hatta dinleei bile.ama dediğim gibi kendi elindeki cihazlarla yapıyor bunu.

günaydın kızlar.bir ceee deyip kaçacam.yeni kalktım kahvaltı yapcam.iyisiniz anladığım kadarıyla.maşallah...
günaydın canım

Günaydın hepinize.
Tuana canım geçmiş olsun dikkat et çok gezme bari.
Esrako çok sevindim kızın iyiymiş.
Dün gece bir defa ayağıma bir defada bayağıma kramp girdi, eşimi uyandırdım o derece yani ne yapmak gerek bilginiz varmı, magnezyum kalsiyum eksikliği ya da fosfor fazlalığı olabiliyormuş pazartesi doktora gittiğimde soracağım artık.
gypsyesra bebişe çok üzüldüm Allah anasına babasına bağışlasın

arkadaşlar nolur yardımlarınıza ihtiyacım var......

1 haftadır iyileşemedim ya boğazlarım çok kötü şiş geceleri uyuyamıyorum tıkanıyorum birde gıcık yapıyor öksürtüyor bol bol ne yaptıysam geçmedi ilaç içmek istemiyorum.... ballı ılık su içiyorum, limon ve kivi yiyorum, ıhlamur içiyorum, vs. ama geçmiyor her geçen gün iyi olacağına dahada kötü oluyor bir akıl verin yoruldum artık öksürmekten boğazlarımın tıkanmasından..... 1 kilo vermeşim birde bunların üstüne.....

canım magnezyum verdi dun aksam dr bana kramp falan girerse kullanırsın dedi.

milkshake
bence doktorunla görüş ve sana uygun ilaçlar yazsın.hastalığın uzaması ilaç kullanmaktan daha kötü sonuçlar doğurabilir.mutlaka doktorun zararsız ilaçlar verecektit ve en kısa zamanda düzelmen sürekli hastalık halinden iyidir

helin hivda, esrako teşekkür ederim....

dr. tel.de görüştüm ama bana tamol falan kullanmamı söyledi ama benim ağrımıyorki bir yerim boğazlarım şiş yutkunmakta bile zorluk çekiyorum.... artı birde hasta kapasitesi çok yoğun olduğu için dr. telefonda pek tanımıyor yani görmeden yardımcı olması zor biraz benim oraya gitmem de şuan için imkansız zaten en erken 5 gün sonraya randevu veriyorlar..... esracım daha 7 gün oldu 10 gün olmadı bakalım inşallah 10 güne kadar geçer ama sanırım dinlenmeyincede iyileşmek aksıyor süreç uzuyor....hamileyken çalışmak çok zor yaaa....

esracım maşallah kızına çok güzel pozlar vermiş.... demekki kızlar yüzlerini göstermemekte kararlı benimkide öyle dr. iki saat uyraştı birkaç resim verebilmek için ama bizimki sadece yandan bir kere poz verdi okadar net olarak yüzünü göremedik bile gömmüş kafasını benim karnıma ellerinide iki yana koymuş göstermiyordu..... oyyy özledim ben kuzumu yaaa dahada çok var....mayısın 2. de gideceğim ozaman yapılacak şeker yüklemesi falan ozaman galiba 26. haftanın içinde olacağım geç değil dimi....

bunlarda kızımın en yeni foto larıııı

esraaaaa ben o tombis yanaklari isiririm, ya cok seker senin bu kiz:)) ama sanki sana benziycek buyuk ihtimal...allah dogdugu gunu gostersin, biran once kokla kuzunu...

canim ya olmazsa acile git, yani sen denenecek herseyi denemissin sanirim evde, ilactan baskasi kesmez seni bu saatten sonra..

günaydın kıslar...
dün hatırlıyamadım...malum büzüşük beyinliyim bu aralar...herşeyi çabuk unutuyorum..eve gidince baktım da...ben güneş kremi olarak Lancaster'in 50 faktörlüsünü kullanıyorum..çok da memnunum..tavsiye edilir..

milkshake kesinlikle bak tam on gun doluyor oyle iyi hissetmeye baslıyrosun ben on gun ara ile iki kere on gunluk raporlar aldım ikisindede burun tıkanıklıgından ol dum nefe alamıyordum falan ama tam on gun dolud ve iyilestim ilacsız grip boyle geçiyor sabret

inşallah kızlar teşekkür ederim şurda 3 gün kaldı 10 gün olmasına onada sabrederim napalım..... ya ben ilçede oturuyorum burdaki hastanedeki dr. pek ilgilenmiyorlar hele kbb dr. herkesi ameliyat yapmaya kalkıyor yok sende şu var yok sende bu var o yüzden burdakine gidemem ile gitmek zaten ayrı bir dert ondada randevu sorunu var birkaç gün sonraya veriyorlar sanırım ozamana kadar inşallah iyileşirim....offf ne zormuş ya hasta olmak kendinize çok dikkat edin aman soğuk birşeyler yemeyin hasta insanlarla aynı ortamda bulunmayın....

günaydın kızlarrr

bakalım bende bekliyim o zaman 10 günün dolmasını milkshakele aynı durumdayım sanırım..
sağlık ocağına gittim dr ilaç yazmadı ilaçsız iyileşmeye çalış diyo
sonunda kendimi kayıt yaptırdım.ya bide kayıt sırasında şekerim düştü sanırım gözüm karardı allahtan ebe yanımdaydı..biraz çıkardım sonra kendime geldim bide miniğim içerde kıprdanıyo çok garipti en çok ona bi şey olcak diye korktum... idrar testi yaptırdım idrar testim kötü çıktı ya daha dr ye göstermedim ama iltihap var dedi ebe 2tane lökosit var dedi ... şeker yüklemesi yapmıyolarmış yarın iyi hissedersem hastaneye gidicem hem şeker hem kan tahlili yaptırcam hemde sonuçları göstericem bugün sabahtan bu olaylar fazla geldi biraz kendime geliyim artık yarına bıraktım geri kalan işleri
ben biraz geçmişe bakıyım geliyorum

canım benim ya çok geçmiş olsun aynen benimde 3 günüm kaldı kbb randevu alamadığım için sağlık ocağına gittim normalde en sert ilaçları yazan reçeteyi dolduran doktor ilk defa ilaç yazmadı düşün yani
ya belki yapmışsındır bi hatırlatıyım dedim karabiber limon bal kaynatıp içtim boğazım kabarcık kabarcıktı biraz azaldı yumuşattı içimi çok zor ama iyi geliyo onu bi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…