çok teşekkür edrim kıslra..bu sanah kalktığımda ağrılarım yoktu çok sefvindim..3 gibi ayrıntılıya gircem..inşallah yüzünü gsterir güsel bi poz verir..dün yüz üstü yatıyodu... esrako cnm 21 haftalık hamileyim ve ben 10 kilo aldım çok fazla dr diyet dedi normal doğum yapamassın böle gidersen dedi ..yaw ben çok abarttım gerçektende..şimdi ot yemeye başladım...ama bugünlük kızım için çikolata yicem haeketli olsun yüzünü döner belki
kızlar selma.. nasılsınız.. ben az önce saglıkocagından geldim ilk tetanozumuz yapıldı..biraz yanma vra ama umarım agrı olmas..eger agrı olursa parol yada minoset içebilirsin ama pekde faydası olmas dedi..inş. agrımas..bugun misafirim gelcek..2 tane hamiş..biri 4 aylık diğride 7 aylık...:)artık canımız ne isterse yapıpı yices..:)
saglıkocagına giderken bi magzq buldum çiçek export diye esprit satıyor fiyatlar çok uygundu..yazlık kıyafetlerde ne alırsan 5 tl idi hamile olmasam çok hoş üstler var ama malesef bulabildiğim en buyuk bedenleden aldım..bugun yıkayıp hemen giyeymeye başlarım..
esrako hani carüselin arka kısmında sen beyaz pantolon denicekdin ya 39 tll onu aldınmı yada begendinmi.. ben nie bakmadıysam aklıma yeni geldi yazay beyaz pantolon şart...
selam kızlar, geçmişi okumadım henüz ama bu sayfadan anladığım kadarıyla ESRAKO yeni foto almışsın. kızının magazinciler tarafından basılmışçasına verdiği pozlara bayıldım. ne şirin şey ayol... eliyle yüzünü kapamalar filan.... ne zaman gittin kuzum?hiç bahsetmemiştin, ben mi unuttum yoksa?
dur bi okuyayım geçmişi belki de bahsetmişsindir... ben dün sabahtan beri girmediğim için çok şey birikmiştir.
esrako maşallah kızına ..senin keltoş ne düşünüyo acaba orda çok düşünceli gördüm:) anne karının bebişin güselliği belli oluyo çok can yakcak ben diyim sana...:):)
merhaba arkadaşlar teşekkürler hepinize artık domates salatalık özellkle patlıcan yemeye başlayacağım tavsiyeleriniz üzerine yemekleri zaten tuzsuz yemem lazım ee domates biberde yok hiç yemek yeme isteğim kalmamıştı ama artık herşeyden yiyeceğim valla kızımı hızla büyütmem lazım kaydirigubbakcemile3 anneme yetişirim bu gidişle bana hamileyken 50 kilo almış delikafadulden çıka çıka 3500 gr çıkmışım ama neyse
nazan cnm ben özelden mail adersimi yazdım ..acaba zahmet olmasa resimlere gönderebilrimizin..uygun olduğun bi zaman
ben anlamadım ne olduğunu CADIARZU ve çok merak ettim sen böyle yazınca aklıma bize yasak olan bi şey geldi ama o kolay bulunuyo zaten yasak yemessin heralde :uhm: :uhm:Olur mu güzelim sallamamak:1hug:Wipeout'ta bir taraflarını kıranları izliyordum:roflol:Bol baharatlı bir şarküteri ürünü yedim kızlar ayıptır söylemesi. Utanıyorum kendimden
ayy bebiş iyileşir inşşallah esrakoda yazmış biz o konuda şanslıyız kimse ağustosta hastalanmaz heraldeay kızlar bugün yeni doğum yapmış bi arkadaşa gittim bana birşey anlattı sizinle paylaşmak istiyorum..
doğum yaptığı hastanede başka bi kadın varmış 10 gün önce doğum yapan o kadının birde oğlu varmış oğlu gripmiş neyse bebiş doğmuş eve gelmişler abisi kardeşini öpmüş felan bayağı bi temas olmuş yani,bebiş hastalanmış ve hastaneye yatırmışlar 10 günlük bebeği ve doktorda benim arkadaşa tembihlemiş,bak seninde başka çocukların var çok dikkat et yaklaştırma demiş.bebeğin kurtulma ümidi hiç yok gibi birşeymiş yani resmen mucize yaşıcakmış düşünsenize gripli biri diye ayy yarabbim çok dikkat edelim kimsenin kucağna bile vermicem varsın küssünler bozulsunlar...bağışıklık sistemleri yokmuş bile yaaa ben bile öpmücemm kıyamam ona bennn resmen gözlerim doldu anlatınca o kadının halini düşünsenize bi yanda küçük bi çocuk diğer yanda yeni doğmuş bebeği valla benimde yiğenlerim var küçük onları bilem yaklaştırmam çünkü çocuklar bilinçsiz sevmek isticek..senağlama
aksam dr a gittimmmmm
kızım çok iyiymis hala kız:) dr bacakları havada goruntusunun cıktısını verdi 4 boyutlu goruntu yani ayne ayıp ya herkes diyor çocgun ozeline girdin gostermedik dr bırakmadın ayıp değilmi:) dogunca hesabını sorcak sorsun vallaiçim rahatladı cinsyiet değisimi yok ,drbizde oyleyanılmapekolmaz dedi kendinden emin
bizde dedigi acibadem hastanelirende demek istyor heralde cihazlar sonmodel e dr lar deneyimli falanhadi bakalım dedim insalah,
bu arada bebisko 571 gr olmussss bir hafta onde gidiyor su an hala daha, varsın gitsin yani dedi drmuhim değil dedi, yuzuun sıkca kapattı ama bir ara resim yakaladık yarınsirketten tarayıp yollarım sizlerede, bası busefer asagıda idi ilkkez oyle idi çok guzeldi onu izlemekkk doyamadım bakmaya artık iyce kolar falan kalınlasmısss irilesmisti minik kizim
iste boyle
maşşallah
ay negüzel hayırlı olsun ne diyeyimkizlar nihayet bizde dun kumandamizi karnimizdan dusurmeyi basardik:)) anlattiginiz gibi inanilmaz bi olay, uzanmis tv seyrediyordum, tibet daha gelmemisti, kumanda karnimda, bir tekme iki tekme, ucuncude kumanda kanepede:)) ayy gozlerim doldu,cok duygulandim, tibetin de gormesini cok isterdim yaa...
saol canım sen de yaptır bakalım aklında şüpe kalmasınseernicim geçmiş olsun..sen de iyileşemedin demek...şu idrar testi kafama takıldı...ben de dr.a gidince bi yaptırayım bari nolur nolmaz...içime kurt düştü bu ara..
saol canım bilmiyorum ki ebe de pek bi şey söylemedi yarın doktora göstericemmerhabalarrrrrrrr,
Milkshake geçmiş olsun hastalık ayları bu aylar çok fena etrafımdaki herkes hasta. Uzaklaşıyorum bana da geçmesin diye..,
Esrakoo ay ay ay elini başına koymuş, aman aman resmen bebek ya (ne olacaksa:)) ben yeni yeni ısınıyorum bu 4 boyutlulara..Korkuyorum bakarken yani.. Maşallah diyeyim nazarım değmesin...
Ahh seerni sana da geçmiş olsun ama 2 tane lökositin kötü olduğuna emin misin. O sürekli çıkıyo idrar testlerinde..
merhaba arkadaşlar teşekkürler hepinize artık domates salatalık özellkle patlıcan yemeye başlayacağım tavsiyeleriniz üzerine yemekleri zaten tuzsuz yemem lazım ee domates biberde yok hiç yemek yeme isteğim kalmamıştı ama artık herşeyden yiyeceğim valla kızımı hızla büyütmem lazım kaydirigubbakcemile3 anneme yetişirim bu gidişle bana hamileyken 50 kilo almış delikafadulden çıka çıka 3500 gr çıkmışım ama neyse
saol canım seninki biraz daha kötü sanırım benim boğazım geçmek üzere ama biraz halsizlik ve burun akıntısı var gitme sen yinede doktora napalım böyle iyileşcez işte ateşine dikkat et 38 i geçerse o tehlikeliymişcanım benim sanada çok geçmiş olsun.... bende işte gitmiyorum dr. ya birde yanlış bir ilaç verirler birşey olur diye korkuyorum aslına bakarsan allah korusun.... kaynatıp bunları içmedim ama mesela dün akşam bardağa bayağa bir bal koyuyorum üstüne sıcağa yakın ılık su içine birazda karabiber katıp öyle içtim epey bi yaktı ama kolay kolay patlayacak inecek gibi görünmüyor benim bademcikler.....ya bunları içinde bir yarım saat falan iyi geliyor gibi oluyor yutkunmam falan kolaylaşıyor sonra yine aynı malesef... allahım iyileşmek istiyorum artık ben nolurrrrr
evet evet kesinlikle 10-11. gun birseyin kalmayacak tabi bu arada dinlenmeye vakit ayırırsan ben raporlu idim ve yattım evde hep is falanda yapmadım annem bize tasındı bana baktıydı sagolsun. ya nası yani idrar tahlilinde 2 adet lokosit mi goruldu ?? ebe mi kotu sonucun dedii??
bunca zamandır yaptırdıgım tum idrar tahlillerinde 2-3 lokosit 4-5 eritrosit sonucu çıkarve bu sonuç normaldir bunlar olmalıdırzaten mikroplarla savasmak içni
bu sayılardan yuksek olursa sakat bir durum vardır. oglumd abobrek taslı oludgundan s urekil tahlil yaptırırız ve çok eminim. 2 tane lokosit var ise sayet çok çok normall. enfeksiyonda o lokosit sayıları 1000 leri bile asıyor yani .ay bu ebelerden nefret ediyorum yaaa
ay inanmıyorum nurdan yaa ne hosss gozlerimizin doldugu seylere bak yaa cidden benimde dolardı kesin aglardım hatta kızım guclenmismidiye :))ay bende deneyeyimmm
slmm kızlarr
ay yine peteğin programında kolbastı varr takıldım kaldım bayılıyorum şu oyunaa yaaa doğursamda rahat rahat oynasam :dance:
merhaba kızlar.
dün kabus gibi bir gündü gerçi hala bitmedi kabus ilaçlarıma kavuşunca biter inşallah. dün yazdım burda yan ağrılarım var kasık karın göbek deliği neresi gelirse aklınıza ağrıordu. böbrek kısmına dokunamıordum bile.eşimi aradım hemen özel hastaneye gittik ama burda sağ gir ölü çık töbe töbe ağrıdan elini sıkıorum eşimin hala şuraya şu parayı yatır şurdan şuraya makbuzu götür makbuzu götürdüğüne dair kağıt al. cidden sinirden gülmeye başladım. neyse idarr testimi verdim ultrasona girdim. alet 1980den kalma. adamın tüm ölçümleri yanlış çıktı tabi nerden bilicez. ölçümleri izmirdeki doktoruma söledik akşam saat 7 buçuk. bu arada rahmim taş gibi oluo duruo tekrar taş gibi oluor. meğersem sancıymış o nerden bilicem sıkışıo sandım bebek. doktorum dedi bu ölçümler doğru olamaz çok saçma eğer doğruysa doğuruosun dedi hemen nst die bi alet varmış bul ve gir dedi. tabi nerden bulcaz. hemen burdaki güvendiğimiz bi doktora tel açtık artık saat 8 kusürdu ben ağrıdan ölücem eşim bembeyaz olmuş minik kocam doktor hemen gelin dedi. koştuk gittik. herşeyimizi ölçtü gerçekten rahim ağzı yanlışmış. hem nde baya bi yanlış. ve minik bebeğim kafasını sağ böbreğime dayamış. işlev bozukluğu olmuş ve böbreğim şişmiş baya balon balondu. sol böbrek sağlam allahtan. ayağını da dayamış rahim ağzıma tekmelior minik. babası çok kızdı ama nerden bilsin minik. sonuç olarak minikim benim üre üretmeme sebep olmuş. bugün böbrek kontrollerim var ilaca başlayacağım. ve çok mühimmiş. böbreğimin temizlemediği kanı vucut bebeğe de yolluomuş. bebişim de bu mikrobu kaldırmazmış. bunun belirtileri mide bulantısı böbrek aprısı kasıklara da vuruo ve işin ilginci göbek deliğim ve etrafı kaskatıydı. dokunulunca da baya bir can yakıor. şimdi bugün ilaçlarıma kavuşursam eğer hemen geçicek. istirahat verdi bol bol yemek yapmak merdiven çıkmak gezmek tozmak yok 4-5 gün. bebeğim de yer deiştirdi heralde böbreğim biraz rahatladı. bizim tosuncuğu sorcak olursanız haftasınla uyumlu gidio. allah bebeklerimizi korusun.
bu arada esra kızın çok güsel allah bağışlasın.
nora gerçekten insan çok duygusallaşıo. orda karnıma tekme atarken bebiş kaybetme düşüncesi mafedior.
kremler deterjanlar alınmış. losyonlar hazırlanmış. püf noktaları öğreniliorrrr... kızlar gerçekten az kaldı sayılır. allah tamamına erdirsin inşallah.
ben hala 10 günde bir istifra ediyorum NORRAA. sadece sabahları ama. boş mideyle üstelik... 4 ay her sabah kusunca insan buna da şükrediyor... bu sabah öğüre öğüre öldüm mesela.... sadece asit kustum.... o da ağzın tadını nasıl bozuyor anlatamam...Kizlar benim midem cok kotu bugun ya, baslardaki gibi bulaniyorkafamçokkarıştı..
hic inanmam bole seylere ama bu donemde bebisin saci cikar, midede bulanti yapar derler buyukler dogru mu acaba, acayip bi bulanti ve yanma varkafamçokkarıştı
benim gibi olan var mudur acaba???
canım aklımda atacağım ama evdeki pc ye yüklemiştim fotoları ya işten atamıyorum. e malum evde de pek giremiyorum. bu akşam girip atarım. daha doğrusu atmaya çalışırım. özel mesaja hiç foto ek yapmamıştım şimdiye dek...Nazan buluşmada senin çektiğin fotolar vardı bekliyouz onları da
mail adresimi özelden attım bilgin olsun.
ne? :1shok:YA KIZLAR KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM. BİRAZ ÖNCE DR DAN GELDİM. 1 AY ÖNCE AYRINTILI USG DE DR ERKEK DEMİŞTİ. ŞİMDİ DR BEN KIZ DİYORUM Bİ DE 4 BOYUTLUDa bakalım diyo. ben napçam kafam allak bullak oldu
Helin bu arada ben 10 kıloya yaklastım.. ha tuttumm ha tutucamm.. sen ne durumdasın kuzum???
evrim bendede yeme alışkanlığı değişmedi.hani öyle abartı yemiyorum.tatlı yok çikolata yok çayda fazla içmiyorum şeker yok.ama her doktora gittiğimde şok oluyorum.azaltabileceğim bi şeyde yok.yemem gerekli yiyecekleride kesemem.sanırım vitaminlerinde etkisi var.hem vitamin hem demir alıyorum.onlarıda bırakamam.doktorum her gidişimde kullanacaksın diyor.elevit kilo yapar dedi doktorum.yapacak bi şey yok artık.doğumdan sonrayı bekleyeceğiz vermek için
evvrrişş bu çiğ şarküteri ürünlerini pişirip yesek olurmu?
bi de patlıcanda nikotin varya zararlı değildir di mi??
esrako kızın çok şeker tombiş tombiş yerimaslında artık fit olmak istemiyorum tombiş bebek istiyorum yicem makarnalarıda ooooh :dance: annem bana hamileyken 48 kilodan 103 kiloya çıkmış nasıl becerdi bende anlamıyorum tencerelerle yemek yaparmış akşam babam eve geldiğinde bişey yok pazara çıkarmış akşama eve geldiğinde aldığı şeylerden eser yok
çok kola falanda içermiş aslında zararlı ama içmiş :uhm: ben 6 aylıkken resimleri var yine 48 kiloda nasıl olduğunu anlamadım ama çok ilginç hiç çatlağıda yok nooolur anneme benzeyeyim :Saruboceq:
esrako cnm ya zahmet olmasa acaba diyetsiyenin verdiği listeyi bana yazabilirmisin mailden içerğinde neler var..evet normal doğum istiyorum..atık öle yemek yok..günde 2 saat yürüyorum ama bu aralar yürümeye paydos dedim dinlenmem gerek ağrılarım geçince başlıcam tekarar.....tmm öle yaparımda benim yüzüm karalı ya nazanın eklediklerinde onndan istiyorum
patlıcanda nikotin yok canım, için rahat olsun.
annen literatüre geçmiş olmalı. rekorlar kitabına filan:hooray: 9 ayda 55 kilo alıp 6 ayda vermiş ve çatlamamış.... gerçekten çok tuhafmış. 30-35 duymuştum da 55 i ilk defa duyuyorum.
tamam TUANAcım bu akşam size özelden mail atacağım.
buarada herkese özel liste hazırlıyor diyetisyenler, yani esrako için hazırlanan liste sana uymayabilir. bence deneme bile....
Yaw sen kolbastı oynamayı biliyo musun?? Nerelisin ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?