kizlar nihayet bizde dun kumandamizi karnimizdan dusurmeyi basardik:)) anlattiginiz gibi inanilmaz bi olay, uzanmis tv seyrediyordum, tibet daha gelmemisti, kumanda karnimda, bir tekme iki tekme, ucuncude kumanda kanepede:)) ayy gozlerim doldu,cok duygulandim, tibetin de gormesini cok isterdim yaa...
maşallah esracım..tam olarak kaç haftalık yani? 23+3 mü? benim tam 23 haftalıkken 550 gramdı yavrucuğumaksam dr a gittimmmmm
kızım çok iyiymis hala kız:) dr bacakları havada goruntusunun cıktısını verdi 4 boyutlu goruntu yani ayne ayıp ya herkes diyor çocgun ozeline girdin gostermedik dr bırakmadın ayıp değilmi:) dogunca hesabını sorcak sorsun vallaiçim rahatladı cinsyiet değisimi yok ,drbizde oyleyanılmapekolmaz dedi kendinden emin
bizde dedigi acibadem hastanelirende demek istyor heralde cihazlar sonmodel e dr lar deneyimli falanhadi bakalım dedim insalah,
bu arada bebisko 571 gr olmussss bir hafta onde gidiyor su an hala daha, varsın gitsin yani dedi drmuhim değil dedi, yuzuun sıkca kapattı ama bir ara resim yakaladık yarınsirketten tarayıp yollarım sizlerede, bası busefer asagıda idi ilkkez oyle idi çok guzeldi onu izlemekkk doyamadım bakmaya artık iyce kolar falan kalınlasmısss irilesmisti minik kizim
iste boyle
canım ben tavuksuyuna çorba yaptım limonlu onu içtim eşim meyve suyu sıkıyor,bir de tarhan çorbası içtim daha iyiyim..arkadaşlar nolur yardımlarınıza ihtiyacım var......
1 haftadır iyileşemedim ya boğazlarım çok kötü şiş geceleri uyuyamıyorum tıkanıyorum birde gıcık yapıyor öksürtüyor bol bol ne yaptıysam geçmedi ilaç içmek istemiyorum.... ballı ılık su içiyorum, limon ve kivi yiyorum, ıhlamur içiyorum, vs. ama geçmiyor her geçen gün iyi olacağına dahada kötü oluyor bir akıl verin yoruldum artık öksürmekten boğazlarımın tıkanmasından..... 1 kilo vermeşim birde bunların üstüne.....
köfte dudaklarını tontiş yanaklarını lokma lokma her yanını...
norraaa yakında kanal değiştirirse şaşırma .ben de denedim ama kıcık tebüklemedi
slm kıslar..umarım iisinizidr geçmişe bakamıcam....ben ii diilim dün otobuste çok sıkıştım ecbur eve gidene kadar tuttum yapınca rahatlaım akşamda bi sancı gaz sancısı gibi sıcak tutyoprum rahatlıyım diye yok banamısn demedi sabaha kadar uyuyamadım 5 dk dalıyom ağrıyla uyanıyom eşime bişi demedim gece o saatte sabahı bekledim..sn leri saydım sabah ıolsada dr gitsem diye..ben regl ağrısı çok bilmem ama bi kaç kes çekmeişimdir öle bi ağrı yani kasıklarım fena batıyo kıvrandırıyo..sabah hemen dr gittik eşimle çokta kısdı tabi o geçtiğini sanıyodu ağrının geceden giderdik dedi ...dr usg ile baktı bebiş ii dedi kasılma yok dedi toko ya bağlan dedi nst gibi bi cihaz orda ağrı var ama fazla diil zaten orda iken ağrım olmadı fazla..serumn verdi odaya çıktık ...tv açtı eşim ay dedli oldum seren serengilden bahsediyo erken doğumlardan ben iice oldum..ama...ama dinlemek istedim güsel şeyler öğrendim...dr bu arada diyet verdi diyetisyene git dedi...tekrar serum bittikten sonra cihaza takip edilsdi arılar ara ara geldi sancılar sonrasıonda hafifledi öle çıktık...yarında ayrıntılı usg gircem...hala ağrım var sanki gaz sıkışması..ben ctsi pazar ve dün çok üşüttüm..dr idrarda yanma varmı bişler sordu ama hepsi bende normal..hani dedi üşütme olsa idrarda yanma olur suyumuda içiyorum bol onuda sordu eğer içmiyosan kasılma oluır diye ..ama bebişin suyuda ii çok şükür..işte böle yatıp dinleniyorum dinlenmem gerek gezmek yok zaten yürüdüğüm <aman ağrı artıyo sıcak tutmay çalışıyorum kendimi..
kızlar size merak ettiğim birşey daha soracağım siz domates, salatalık, biber, patlıcan falan yiyormusunuz? hemşire bana bunlarıda yeme mevsimi değil demişti artık her söylediğinden şüphe eder oldum da! :bbo:
aksam dr a gittimmmmm
kızım çok iyiymis hala kız:) dr bacakları havada goruntusunun cıktısını verdi 4 boyutlu goruntu yani ayne ayıp ya herkes diyor çocgun ozeline girdin gostermedik dr bırakmadın ayıp değilmi:) dogunca hesabını sorcak sorsun vallaiçim rahatladı cinsyiet değisimi yok ,drbizde oyleyanılmapekolmaz dedi kendinden emin
bizde dedigi acibadem hastanelirende demek istyor heralde cihazlar sonmodel e dr lar deneyimli falanhadi bakalım dedim insalah,
bu arada bebisko 571 gr olmussss bir hafta onde gidiyor su an hala daha, varsın gitsin yani dedi drmuhim değil dedi, yuzuun sıkca kapattı ama bir ara resim yakaladık yarınsirketten tarayıp yollarım sizlerede, bası busefer asagıda idi ilkkez oyle idi çok guzeldi onu izlemek doyamadım bakmaya artık iyce kolar falan kalınlasmısss irilesmisti minik kizim
iste boyle
bunlarda kızımın en yeni foto larıııı
helin hivda, esrako teşekkür ederim....
dr. tel.de görüştüm ama bana tamol falan kullanmamı söyledi ama benim ağrımıyorki bir yerim boğazlarım şiş yutkunmakta bile zorluk çekiyorum.... artı birde hasta kapasitesi çok yoğun olduğu için dr. telefonda pek tanımıyor yani görmeden yardımcı olması zor biraz benim oraya gitmem de şuan için imkansız zaten en erken 5 gün sonraya randevu veriyorlar..... esracım daha 7 gün oldu 10 gün olmadı bakalım inşallah 10 güne kadar geçer ama sanırım dinlenmeyincede iyileşmek aksıyor süreç uzuyor....hamileyken çalışmak çok zor yaaa....
canım benim ya çok geçmiş olsun aynen benimde 3 günüm kaldı kbb randevu alamadığım için sağlık ocağına gittim normalde en sert ilaçları yazan reçeteyi dolduran doktor ilk defa ilaç yazmadı düşün yani
ya belki yapmışsındır bi hatırlatıyım dedim karabiber limon bal kaynatıp içtim boğazım kabarcık kabarcıktı biraz azaldı yumuşattı içimi çok zor ama iyi geliyo onu bi dene istersen
günaydın kızlarrr
bakalım bende bekliyim o zaman 10 günün dolmasını milkshakele aynı durumdayım sanırım..
sağlık ocağına gittim dr ilaç yazmadı ilaçsız iyileşmeye çalış diyo
sonunda kendimi kayıt yaptırdım.ya bide kayıt sırasında şekerim düştü sanırım gözüm karardı allahtan ebe yanımdaydı..biraz çıkardım sonra kendime geldim bide miniğim içerde kıprdanıyo çok garipti en çok ona bi şey olcak diye korktum... idrar testi yaptırdım idrar testim kötü çıktı ya daha dr ye göstermedim ama iltihap var dedi ebe 2tane lökosit var dedi ... şeker yüklemesi yapmıyolarmış yarın iyi hissedersem hastaneye gidicem hem şeker hem kan tahlili yaptırcam hemde sonuçları göstericem bugün sabahtan bu olaylar fazla geldi biraz kendime geliyim artık yarına bıraktım geri kalan işleri
ben biraz geçmişe bakıyım geliyorum
kizlar nihayet bizde dun kumandamizi karnimizdan dusurmeyi basardik:)) anlattiginiz gibi inanilmaz bi olay, uzanmis tv seyrediyordum, tibet daha gelmemisti, kumanda karnimda, bir tekme iki tekme, ucuncude kumanda kanepede:)) ayy gozlerim doldu,cok duygulandim, tibetin de gormesini cok isterdim yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?