2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kizlar nihayet bizde dun kumandamizi karnimizdan dusurmeyi basardik:)) anlattiginiz gibi inanilmaz bi olay, uzanmis tv seyrediyordum, tibet daha gelmemisti, kumanda karnimda, bir tekme iki tekme, ucuncude kumanda kanepede:)) ayy gozlerim doldu,cok duygulandim, tibetin de gormesini cok isterdim yaa...

seernicim geçmiş olsun..sen de iyileşemedin demek...şu idrar testi kafama takıldı...ben de dr.a gidince bi yaptırayım bari nolur nolmaz...içime kurt düştü bu ara..

ne hoş bişi...bu akşam ben de deneyeyim bari..eşim evde bugün...

merhabalarrrrrrrr,
Milkshake geçmiş olsun hastalık ayları bu aylar çok fena etrafımdaki herkes hasta. Uzaklaşıyorum bana da geçmesin diye..,
Esrakoo ay ay ay elini başına koymuş, aman aman resmen bebek ya (ne olacaksa:)) ben yeni yeni ısınıyorum bu 4 boyutlulara..Korkuyorum bakarken yani.. Maşallah diyeyim nazarım değmesin...
Ahh seerni sana da geçmiş olsun ama 2 tane lökositin kötü olduğuna emin misin. O sürekli çıkıyo idrar testlerinde..

Kumanda mı düştüüü. ınanmıyoruuuuuuum. Ben hala çok güçlü hissedemiyorum. Ara ara hareketler var, ama zayıf..

maşallah esracım..tam olarak kaç haftalık yani? 23+3 mü? benim tam 23 haftalıkken 550 gramdı yavrucuğum
canım ben tavuksuyuna çorba yaptım limonlu onu içtim eşim meyve suyu sıkıyor,bir de tarhan çorbası içtim daha iyiyim..
bunlarda kızımın en yeni foto larıııı

köfte dudaklarını tontiş yanaklarını lokma lokma her yanını...
:sm_cool:

norraaa yakında kanal değiştirirse şaşırma .ben de denedim ama kıcık tebüklemedi

Bu arada mercimekim izni koparmışsın...Çok sevindim. ohh iyice dinlenirsin.Darısı başıma mı diyeyim, diyemem iznim yok çünkü..Bizim de iş epey toparlanıyo, her an bitti hadi eyvallah diyebilirler..Sabırsızlıkla bekliyorum o anı:)

çok teşekkür edrim kıslra..bu sanah kalktığımda ağrılarım yoktu çok sefvindim..3 gibi ayrıntılıya gircem..inşallah yüzünü gsterir güsel bi poz verir..dün yüz üstü yatıyodu... esrako cnm 21 haftalık hamileyim ve ben 10 kilo aldım çok fazla dr diyet dedi normal doğum yapamassın böle gidersen dedi ..yaw ben çok abarttım gerçektende..şimdi ot yemeye başladım...ama bugünlük kızım için çikolata yicem haeketli olsun yüzünü döner belki

kızlar selma.. nasılsınız.. ben az önce saglıkocagından geldim ilk tetanozumuz yapıldı..biraz yanma vra ama umarım agrı olmas..eger agrı olursa parol yada minoset içebilirsin ama pekde faydası olmas dedi..inş. agrımas..bugun misafirim gelcek..2 tane hamiş..biri 4 aylık diğride 7 aylık...:)artık canımız ne isterse yapıpı yices..:)
saglıkocagına giderken bi magzq buldum çiçek export diye esprit satıyor fiyatlar çok uygundu..yazlık kıyafetlerde ne alırsan 5 tl idi hamile olmasam çok hoş üstler var ama malesef bulabildiğim en buyuk bedenleden aldım..bugun yıkayıp hemen giyeymeye başlarım..

esrako hani carüselin arka kısmında sen beyaz pantolon denicekdin ya 39 tll onu aldınmı yada begendinmi.. ben nie bakmadıysam aklıma yeni geldi yazay beyaz pantolon şart...

selam kızlar, geçmişi okumadım henüz ama bu sayfadan anladığım kadarıyla ESRAKO yeni foto almışsın. kızının magazinciler tarafından basılmışçasına verdiği pozlara bayıldım. ne şirin şey ayol... eliyle yüzünü kapamalar filan.... ne zaman gittin kuzum?hiç bahsetmemiştin, ben mi unuttum yoksa?
dur bi okuyayım geçmişi belki de bahsetmişsindir... ben dün sabahtan beri girmediğim için çok şey birikmiştir.

geçmiş olsun tuanacım arkadaşlarda yazmışlar bencede hiç beklemeden böyle durumlarda hemen git iyi dinlenmeler

bende çok yememeye çalışıyorum geçen yazdan dondurucuya atmıştım onları tükettim ben bilseydim hamile olacağımı daha neler atmazdım o dondurucuya...
resimlerine baktım harika görünüyosun bundan sonra kilo alsanda bence senin için sonuç aynı olur. çıtır hamileler grubuna attık bile senikaydirigubbakcemile3

bunlarda kızımın en yeni foto larıııı

esracım sana benziyor bu kız yani hala kız:))) teknolojide olsa olabiliyor cinsiyet değişimleri birde doğumda farkedilenleri duyuyorum o dahada kabus bebeğin senin olduğundan bile kuşku duyabilirsin... çok feci... ama senin kraliçe kararlı

milkshake geçmiş olsun canım dinlenebilsen daha iyi olurdu eminim...

herkese günaydın öğlen oldu ben kendime gelene kadar ...

esrako maşallah kızına ..senin keltoş ne düşünüyo acaba orda çok düşünceli gördüm:) anne karının bebişin güselliği belli oluyo çok can yakcak ben diyim sana...:):)

canım benim sanada çok geçmiş olsun.... bende işte gitmiyorum dr. ya birde yanlış bir ilaç verirler birşey olur diye korkuyorum aslına bakarsan allah korusun.... kaynatıp bunları içmedim ama mesela dün akşam bardağa bayağa bir bal koyuyorum üstüne sıcağa yakın ılık su içine birazda karabiber katıp öyle içtim epey bi yaktı ama kolay kolay patlayacak inecek gibi görünmüyor benim bademcikler.....ya bunları içinde bir yarım saat falan iyi geliyor gibi oluyor yutkunmam falan kolaylaşıyor sonra yine aynı malesef... allahım iyileşmek istiyorum artık ben nolurrrrr

hastalarımız varmış... hepsine geçmiş olsun diyorum.
yavaş yavaş okumaya çalışıyorum, alıntı da yapıyorum....

merhaba arkadaşlar teşekkürler hepinize artık domates salatalık özellkle patlıcan yemeye başlayacağım tavsiyeleriniz üzerine yemekleri zaten tuzsuz yemem lazım ee domates biberde yok hiç yemek yeme isteğim kalmamıştı ama artık herşeyden yiyeceğim valla kızımı hızla büyütmem lazım kaydirigubbakcemile3 anneme yetişirim bu gidişle bana hamileyken 50 kilo almış delikafadulden çıka çıka 3500 gr çıkmışım ama neyse

evet evet kesinlikle 10-11. gun birseyin kalmayacak tabi bu arada dinlenmeye vakit ayırırsan ben raporlu idim ve yattım evde hep is falanda yapmadım annem bize tasındı bana baktıydı sagolsun. ya nası yani idrar tahlilinde 2 adet lokosit mi goruldu ?? ebe mi kotu sonucun dedii??
bunca zamandır yaptırdıgım tum idrar tahlillerinde 2-3 lokosit 4-5 eritrosit sonucu çıkarve bu sonuç normaldir bunlar olmalıdırzaten mikroplarla savasmak içni
bu sayılardan yuksek olursa sakat bir durum vardır. oglumd abobrek taslı oludgundan s urekil tahlil yaptırırız ve çok eminim. 2 tane lokosit var ise sayet çok çok normall. enfeksiyonda o lokosit sayıları 1000 leri bile asıyor yani .ay bu ebelerden nefret ediyorum yaaa

ay inanmıyorum nurdan yaa ne hosss gozlerimizin doldugu seylere bak yaa cidden benimde dolardı kesin aglardım hatta kızım guclenmismidiye :))ay bende deneyeyimmm

tuana geçmiş olsun canım aman daha dikkatli ol sakın ihmal etme eşinide haberdar et..

milkshake yahu sen nezamn iyileşceksin..ayy üzlüyorum ya..c vitamini ıhlamur falan birde dinlen ya.yorma kendini..

esrako dayanaamyıp gitmiş yine kıznı görmeye..ohh ne tatl pozşar öle...yanakları tombiş olcak maşallah..:)

ben bugun melemen mevsimini açtım..domatesler artık daha lezzetli..kış boyu hasret kalmıştım...ohh miss gibi yedim..cokacimcoookherkes yapabilir diye yazdım..

bebek bakım ürünleri kousunda bende sebamed alıcam. hatta info@sebamed.com adresine denme bylarından istiyorum diye mail yazmıştım göndermişlerdi saolsunlar... küçük tüplerde.. gesmeye gideken çantama alırım o minikleri koca tüpleri koymam çantama..:)sizde isteyin gönderiyolar..

nazan cnm ben özelden mail adersimi yazdım ..acaba zahmet olmasa resimlere gönderebilrimizin..uygun olduğun bi zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…