şimdi GYPSY duydu ya denizyıldızının annesi 55 kilo almış, gaza gelir bizimki.... sen deneme sakın GYPSY, herkes veremez 50-55 kiloyu.... hemen ümitlenip de pazarda gözlemelere filan saldırma.
ESRAKO, ilk fotodaki yanaklar tam ısırmalık. çok şirin maşallah... 1.ve 2. de kafasını kaşıyor gibi. saçlar çıkarken hissediyorlar mı, kaşınıyor mu acaba?
arkadaşlar nolur yardımlarınıza ihtiyacım var......
1 haftadır iyileşemedim ya boğazlarım çok kötü şiş geceleri uyuyamıyorum tıkanıyorum birde gıcık yapıyor öksürtüyor bol bol ne yaptıysam geçmedi ilaç içmek istemiyorum.... ballı ılık su içiyorum, limon ve kivi yiyorum, ıhlamur içiyorum, vs. ama geçmiyor her geçen gün iyi olacağına dahada kötü oluyor bir akıl verin yoruldum artık öksürmekten boğazlarımın tıkanmasından..... 1 kilo vermeşim birde bunların üstüne.....
kizlar nihayet bizde dun kumandamizi karnimizdan dusurmeyi basardik:)) anlattiginiz gibi inanilmaz bi olay, uzanmis tv seyrediyordum, tibet daha gelmemisti, kumanda karnimda, bir tekme iki tekme, ucuncude kumanda kanepede:)) ayy gozlerim doldu,cok duygulandim, tibetin de gormesini cok isterdim yaa...
aksam dr a gittimmmmm
kızım çok iyiymis hala kız:) dr bacakları havada goruntusunun cıktısını verdi 4 boyutlu goruntu yani ayne ayıp ya herkes diyor çocgun ozeline girdin gostermedik dr bırakmadın ayıp değilmi:) dogunca hesabını sorcak sorsun vallaiçim rahatladı cinsyiet değisimi yok ,drbizde oyleyanılmapekolmaz dedi kendinden emin
bizde dedigi acibadem hastanelirende demek istyor heralde cihazlar sonmodel e dr lar deneyimli falanhadi bakalım dedim insalah,
bu arada bebisko 571 gr olmussss bir hafta onde gidiyor su an hala daha, varsın gitsin yani dedi drmuhim değil dedi, yuzuun sıkca kapattı ama bir ara resim yakaladık yarınsirketten tarayıp yollarım sizlerede, bası busefer asagıda idi ilkkez oyle idi çok guzeldi onu izlemekkk doyamadım bakmaya artık iyce kolar falan kalınlasmısss irilesmisti minik kizim
iste boyle
arkadaşlar nolur yardımlarınıza ihtiyacım var......
1 haftadır iyileşemedim ya boğazlarım çok kötü şiş geceleri uyuyamıyorum tıkanıyorum birde gıcık yapıyor öksürtüyor bol bol ne yaptıysam geçmedi ilaç içmek istemiyorum.... ballı ılık su içiyorum, limon ve kivi yiyorum, ıhlamur içiyorum, vs. ama geçmiyor her geçen gün iyi olacağına dahada kötü oluyor bir akıl verin yoruldum artık öksürmekten boğazlarımın tıkanmasından..... 1 kilo vermeşim birde bunların üstüne.....
kizlar nihayet bizde dun kumandamizi karnimizdan dusurmeyi basardik:)) anlattiginiz gibi inanilmaz bi olay, uzanmis tv seyrediyordum, tibet daha gelmemisti, kumanda karnimda, bir tekme iki tekme, ucuncude kumanda kanepede:)) ayy gozlerim doldu,cok duygulandim, tibetin de gormesini cok isterdim yaa...
merhaba kızlar.
dün kabus gibi bir gündü gerçi hala bitmedi kabus ilaçlarıma kavuşunca biter inşallah. dün yazdım burda yan ağrılarım var kasık karın göbek deliği neresi gelirse aklınıza ağrıordu. böbrek kısmına dokunamıordum bile.eşimi aradım hemen özel hastaneye gittik ama burda sağ gir ölü çık töbe töbe ağrıdan elini sıkıorum eşimin hala şuraya şu parayı yatır şurdan şuraya makbuzu götür makbuzu götürdüğüne dair kağıt al. cidden sinirden gülmeye başladım. neyse idarr testimi verdim ultrasona girdim. alet 1980den kalma. adamın tüm ölçümleri yanlış çıktı tabi nerden bilicez. ölçümleri izmirdeki doktoruma söledik akşam saat 7 buçuk. bu arada rahmim taş gibi oluo duruo tekrar taş gibi oluor. meğersem sancıymış o nerden bilicem sıkışıo sandım bebek. doktorum dedi bu ölçümler doğru olamaz çok saçma eğer doğruysa doğuruosun dedi hemen nst die bi alet varmış bul ve gir dedi. tabi nerden bulcaz. hemen burdaki güvendiğimiz bi doktora tel açtık artık saat 8 kusürdu ben ağrıdan ölücem eşim bembeyaz olmuş minik kocam doktor hemen gelin dedi. koştuk gittik. herşeyimizi ölçtü gerçekten rahim ağzı yanlışmış. hem nde baya bi yanlış. ve minik bebeğim kafasını sağ böbreğime dayamış. işlev bozukluğu olmuş ve böbreğim şişmiş baya balon balondu. sol böbrek sağlam allahtan. ayağını da dayamış rahim ağzıma tekmelior minik. babası çok kızdı ama nerden bilsin minik. sonuç olarak minikim benim üre üretmeme sebep olmuş. bugün böbrek kontrollerim var ilaca başlayacağım. ve çok mühimmiş. böbreğimin temizlemediği kanı vucut bebeğe de yolluomuş. bebişim de bu mikrobu kaldırmazmış. bunun belirtileri mide bulantısı böbrek aprısı kasıklara da vuruo ve işin ilginci göbek deliğim ve etrafı kaskatıydı. dokunulunca da baya bir can yakıor. şimdi bugün ilaçlarıma kavuşursam eğer hemen geçicek. istirahat verdi bol bol yemek yapmak merdiven çıkmak gezmek tozmak yok 4-5 gün. bebeğim de yer deiştirdi heralde böbreğim biraz rahatladı. bizim tosuncuğu sorcak olursanız haftasınla uyumlu gidio. allah bebeklerimizi korusun.
bu arada esra kızın çok güsel allah bağışlasın.
nora gerçekten insan çok duygusallaşıo. orda karnıma tekme atarken bebiş kaybetme düşüncesi mafedior.
kremler deterjanlar alınmış. losyonlar hazırlanmış. püf noktaları öğreniliorrrr... kızlar gerçekten az kaldı sayılır. allah tamamına erdirsin inşallah.
o ne demek EVRİŞ ben anlayamadım? ne tutması?
ay benn karadenizlii diilim ama oynarım hepsini horon kolbastı bunun yanısıra arnavut havalarınıda oynarım ayrıca halayda çekerim güzell güzell ibo misali kaydirigubbakcemile3
düğünümdede hiç oturmadım bi kolbastı oynadım keşke videoyu buraya yükleme imkanım olsaaa ayrıca bakmayın şişko olduma güzel oryantelde yaparım kaydirigubbakcemile2 ama amaaa şimdi popomu bile kaldıramıyom doğru dürüsttt o ayrııı senağlama,ayrıca ben antepliyim tatlım..
merhaba kızlar.
dün kabus gibi bir gündü gerçi hala bitmedi kabus ilaçlarıma kavuşunca biter inşallah. dün yazdım burda yan ağrılarım var kasık karın göbek deliği neresi gelirse aklınıza ağrıordu. böbrek kısmına dokunamıordum bile.....................
Çok zordur karadenizli olmayan birinin kolbastı oynaması o yüzden sordum. Hem de anteplisin yani.. Bu arada ben de düğünümde kınamda deli gibi kolbastı oynamıştım. Herkes şokta, o gelinlikle nasıl becerdi diye. Adım "Oynak Gelin"e çıkmıştı. Bu arada ben tam göbeğindenim o oyunun çıkış yerinin:)
Sen videoyu bul canım ben sana not vercem ona göre..Bu arada benim de olmalı biyerlerde kolbastı videom ama evde aramam lazım. Bulursak gönderelim birbirimize..
benimde ağrıyor helin gece uyuyamadım ağrısından gaz sancısı olumuş öyle galiba gazdan ?kızlar benim göğüslerimin tam altında ağrılar oluşuyor.sizlerde oluyormu
ay benn karadenizlii diilim ama oynarım hepsini horon kolbastı bunun yanısıra arnavut havalarınıda oynarım ayrıca halayda çekerim güzell güzell ibo misali kaydirigubbakcemile3
düğünümdede hiç oturmadım bi kolbastı oynadım keşke videoyu buraya yükleme imkanım olsaaa ayrıca bakmayın şişko olduma güzel oryantelde yaparım kaydirigubbakcemile2 ama amaaa şimdi popomu bile kaldıramıyom doğru dürüsttt o ayrııı senağlama,ayrıca ben antepliyim tatlım..
kuzum videom evde 3 saatlik düğün cd si nasıl paylaşcam onuuu artıkın bigün evime geldiğinde izletirim gelirsin dimiii şekerimmm..sen şu işten bi kurtul hayırlısı ile doğurmadan görüşelim zatiii hihoyyyt
evrişimmm bende sana bi soru danışayımmm danışmaınımız hemşiremizz ebemizz ve doktorumuz olaraktannn kaydirigubbakcemile3
31 mayısta kuzeniin düğünü varr ve ben muhtemelen bi sandalye tepesinde düğün boyunca oturamam kalkıp göbek atmamın bebişe bi sakıncası olurmu bu konuda bi yardım güzin ablaa :))
bide bi elbise modelii buldum onu alıcam taktım kafaya sizce nasıl güzelmi bu modell tabii birass daha uzun ve derli toplu olanı göğüs kısmıda daha kapalı olanı zati bi eğilsem popom gözükür çünkü :))
[/URL][/IMG]
kızlar benim göğüslerimin tam altında ağrılar oluşuyor.sizlerde oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?