2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

yok falla o kadar alamam heralde ama topiğin en çok kilo alan hamilesi olucağım kesin sende en az alanı olcan bölee giderseee kafamçokkarıştı

lalcim geçmiş olsun yaa sen doğumu burda yapıcan dimi türkiyede yanii bide oralarda doğum yapma yaa Allah yardımcın olsun canım

milkshake elma kaynat ic netten bak oksurugu kesmenin yollarına benim biarkadasın tanıdıgı oyle oksure oksure cocugunu emzikten dusurdu dustu cocuk bak bu konu cok onemli

norra cok hosuma gitti bende cok duygulandım super ya

lalcim bobrek sancısından 14 haftalıkken hastanede yatan biri olarak seni cok ii anlıyorum cok uzuldum cok gecmis olsun canım ya

esrako bebis muthis sevimli masallah masallah

Seerrnimm.. arada sarkuterı urunlerınden ye tabıkı.. ama evde kendın yap ye.. dısarıdan markasız ne üdüğü belirsiz seylerı tuketme.. sosıs yapacaksan suyun ıcınde yarım saat pişir oykle kızart.. sık sık olmamak kaydıyla ye yavrum.. o kadardan da bısı olmas.

Ece yi de gordum.. ne kadar güzel gorunuyordu.. maşallah.. resmen rüya gibi.. bende oglusumu osledım.. bu hafta sonuna dogru gorecegım ınsallah.. Allah nazarlardan saklasın hepimizinkini.

Tüm arkadaslarımızda yazmıs.. seninkisi artık doktorluk ılaclık olmus yavrum.. oyle evde ıhlamur ıcmekle gececek boyutu gecmıs.. sureklı mıkrop yutup bebege zarar vermektense bebege zararı olmayan bır antıbıyotıkle ıltıhabı kurutman en mantıklısı bencede.

Ne kadar güsellll... resmen gözlerım doldu... artık bende depüklerle uyandırıluıyorum,hele hele yemekten sonra resmen ıcerıde ummalı bır calısma oluyor.. şükürler olsun bugunlerı de gorduk :))

Kıyamam sana yaaa.. çok çok geçmiş olsun kuzum.. Allah yardımcın olsun.. keske Türkiyeye gelebılsen Lal.. en azından hamılelıgının gerı kalanını burada gecır bari.. nuh nebiden kalma yerde baya baya zorlayacak seni bu hamilelik.. Allahım evladını korusun.

o ne demek EVRİŞ ben anlayamadım? ne tutması?

Yani ha yaklastım ha yaklasacagım manasında demek istedim o kıloya :))

Çok zordur karadenizli olmayan birinin kolbastı oynaması o yüzden sordum. Hem de anteplisin yani.. Bu arada ben de düğünümde kınamda deli gibi kolbastı oynamıştım. Herkes şokta, o gelinlikle nasıl becerdi diye. Adım "Oynak Gelin"e çıkmıştı. Bu arada ben tam göbeğindenim o oyunun çıkış yerinin:)

Sen videoyu bul canım ben sana not vercem ona göre..Bu arada benim de olmalı biyerlerde kolbastı videom ama evde aramam lazım. Bulursak gönderelim birbirimize..

Lalcim büyük geçmiş olsun. Şu yaramazın yaptığına bak sen. Bununla bitmiş olur inşallah bebişini doğurana kadar başka sıkıntı yaşamazsınız. Senin koşulların hep aklıma geliyor. Ara sıra Lal napıyor acaba diye düşündüğüm oluyor. Allah hepimize ve en çok sana kolaylık versin.

lalece, çoook üzüldüm bak sen minik yaramazın annesine ettiklerine. neyse sorunun kaynağını bulmuşsun, çözüm de hemen bulunur..çook geçmiş olsun..aman dikkat

kuzum videom evde 3 saatlik düğün cd si nasıl paylaşcam onuuu artıkın bigün evime geldiğinde izletirim gelirsin dimiii şekerimmm..sen şu işten bi kurtul hayırlısı ile doğurmadan görüşelim zatiii hihoyyyt

evrişimmm bende sana bi soru danışayımmm danışmaınımız hemşiremizz ebemizz ve doktorumuz olaraktannn kaydirigubbakcemile3
31 mayısta kuzeniin düğünü varr ve ben muhtemelen bi sandalye tepesinde düğün boyunca oturamam kalkıp göbek atmamın bebişe bi sakıncası olurmu bu konuda bi yardım güzin ablaa :))

bide bi elbise modelii buldum onu alıcam taktım kafaya sizce nasıl güzelmi bu modell tabii birass daha uzun ve derli toplu olanı göğüs kısmıda daha kapalı olanı zati bi eğilsem popom gözükür çünkü :))

[/URL][/IMG]

kızlar ya bugün gene gittim hastaneye orada kim var kim yoksa konuştum . herkes ayrıntılı yani 3 boyutluda ki neyse o doğrudur diyo...

helin bendede oluyor sırtımdan vuruyor sanki sıcak tutuyorum o zaman rahatlyor biraz ufak havlulardan ısıtıp atletinin içine koy iyi geliyor

ooo hemşeri sayılırız seninle artık.Benim eşim de antepli gerçi ist da doğmuş büyümüş ama kayınvalidem ve kayınpeder süper antep yemekleri kebapları yaparlar. Bayramda yapılan zor bir yemek varya Y....A bayılıyorum ben ona a bir de tatlı olarak K.....R daha ne olsun zatensırnaşık şey

çok saolun kızlar inşallah kazasız belasız atlatırız. sizden tek ricam garip gelen hiçbir ağrıyı atlamayın. ben de yan bağlar gerilio yok büyüo deseydim allah korusun bebeğim zehirlencekti.
helincim göğüs altındaysa sadece belki karnınla ilgilidir

meltemcimm anladımmmm ben o şifrelii yemekleri :)) benimde anacım çok güzel yapar bende yaparım ama onun eline su dökemem antep yemekleri konusunda bende burda doğdum büyüdüm ama antepliyim diyorum kocamda antepliyim diyor bayburtlu olmasına rağmen hanımköylü nolcek kaydirigubbakcemile3

Olur Esra:)

Yafrum.. beni aşar bu annemm :))) bıldıgım kadarıyla o kadar hoplamak zıplamak pek de hayra alamet olmuyor.. kös kös te oturma ama masaların uzerıne falan cıkmayasın.. ama bence en güselı doktoruna danıs.

Şimdi annem; onu gogsunu toplasan, bıraz daha kapalısı, bıraz daha derlıs toplusu bı naneye yaramas... bi şeye bensemess... bence kıyafetı raat bırak.. sen kendıne baska bısı bak.. o koca goguslere koca fıyonkla hediye paketi gibi gesersin falaaa kaydirigubbakcemile3

kızlar benim göğüslerimin tam altında ağrılar oluşuyor.sizlerde oluyormu

Hiç bir fikrim yok be yavrum..doktoruna danıs en güzeli.Bizi de haberdar et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…