2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Evriş, annem gibisin maşallah..Süper bi anne olacaksın sen...

Saol kuzum.. yeterince anne olayım.. o bana yeter.. derdim o acıkcası, yıne de saolasın, hepimiz bu nıyetteyız kı buradayız.

Bır de bu yazdıklarımı gorsel sekılde anlatan bır yer var.. googgle de yazarsanız cıkacaktır.. adı ........tv dıye.. orayı ızleyınce daha kolay anlasılıyor acıkcası.

evrisim her eve laziimm senden bi tane, supersin:)))) ben bebisimle size yerlescem karar verdim:)))bise de bak noooluuurrrr....:1hug:

kaydirigubbakcemile3 Dur ben bi alınımın akıyla cıkıyım su işten.. seve seve sana da bakarım ni demek.. delü şey :)) annen seni bana bırakır mı beaaa, kadın seni bı bulsa bi daha hayatta bırakmaz da :)))

ne demek kuzum.. kendime depoluyorum.. sizinle de paylaşıyorum, daha güzel oluyor.. ama kıtap falan almana gerek yok.. ınternette hatta uygulamalı gostererek anlatım sekıllerı var adı uzman....... die.. ona da bakın lütfen :)) güzel haberlerini bekliyorus kuzum.

Puzzlları birleştirmeniz dileğiyle yerimseniben

neeeeeeee elli mi:1no2:
kızlar benim göğüslerimin tam altında ağrılar oluşuyor.sizlerde oluyormu

aftabru
evet tam midemin bittiği yer bende ağrıda oluyor.sanki basıya uğruyor.akşam yemeğinden sonra şiddetleniyor.büyüyen rahimmi bası yapıyor acaba
canım ben de de oluyor dün akşam bu yüzden zor bele kendimi tuttum ve çok az yedim..daha iyidim..bir de benimkinin kafası yukardaya ağrıyor o yüzden de
evriş ellerine sağlık.çok iyi oldu bu yazı.her eve lazım yani...

katılıyorum sana..
evrişş ben de emzirme rehberi edindim çok güzel

merhaba kizlar!!!uzun zamandir giremedim..malum bizim evin tamiri boyasiydi ugrasiyoruz..sürekli aksilikler ciktigi icin bitmesi baya uzadi..gecmisi okuyamiyorum ama insallah bebisleriniz ve sizler iyisinizdir..bende hersey yolunda gibi..tek sorun giyecek giysi bulamiyorum..karnimda baya büyüdü.artik yürürken bacaklarim acik sekilde zor yürüyorum..ama bu yürüyüsler bana cok iyi geliyor...bebisimde cok hareketli artik..cok rahat hissediyor hatta gözele bile görebiliyorum..bir hafta sonra seker yükleme testim var..insallah bu bebisimde ilkindeki gibi seker cikmaz..bu arada Evrisim yazdiklarini okudum.iyiki varsin diyorum..Esrako bebisin cok güzel bir kiz olacak herhalde..

ya sütlaç mı? çok fenasınız ya nası canım çekti .....
yada tavukgögsü olsa ne güsel yerdim...
evde süt yok ya...............
:a015:

ah lalcim yaa içim acıyor sana arkadasım yaa nedir bu çektigin iranlarda yaa. allahtan burdakı dr un ilgilenyor da. insallah bebis toparlar kendini organlarını rahat bırakırda bobergin normale doner.
allaha emanet hepsi allah korusun .

canım diyet listemi liste olarak oglen sabah aksam falanl diye yazmama gerek yok o uzun olur simd ayrıca ben ona o sekil uylmuyorum zaten
kalori olarak kac kalorilik verildi diyet onu sormayı unuttum ama +500 kalori bebek için eklendi ve bana ozel seker e yonelik diyet verilmedi simdilik
bu sekil genel diyetle kontrol altına alınrısa mayeva falan kısılmayacakmıs.
yani aslında hepinize uyabiliri bir diyet hamile diyeti gibi dusun. yemem gereken kalori miktari ve almam geerekn sebze meyva porsiyonları yazılı ben yazacam birazdan ayrı bir mesaj ile arada kaynamasın okumak isteyenler olur belki.

kilo verdirme diyetleri nazanın dedigi gib kiseye ozeldir ve uymaz ama benimki saglıkıl beslenerek çok kilo almadan saglıkıl gebelik diyeti gibi birsey.
o yuzden genel olarak uyabilir hos bunuda dr dedi kilo alırsan çok yada çok verirsen degistiricez duruma gore dedi. bunu sizde anlarsınız kendiniz deneyerek. baktınız çok aldınız kısabilirsiniz falan

yok kuzum ya sanmam nası hissetsin suyun içinde:)) bilmem ama tabi
sacları da çıkıyordur dimi bizim kizların yaaa saclımı olcak acabaaa

eee ismi guzle dimi baby ama:) kralicemiz bizim onlar yaa anlamıda çok hosuma gitit ismin.

kızlar ya bugün gene gittim hastaneye orada kim var kim yoksa konuştum . herkes ayrıntılı yani 3 boyutluda ki neyse o doğrudur diyo...

ee y ani behiye ayrıntılıd adenen neydi sen hastaneye gittin bunları konusutn tekrar baktırmadınmı yanii??

adascımm elbise çok guzelde evrimin dedgi gibi hediye paketi gibi olma tostop olcaz bir ay sonra daha beter olcaz bencede bacakalr siscek ben su an ise giyemye bile elbise almıyorm bacaklar hem beyaz yanamıyoruzmalum solaryum vs yasak gunes lenme sansı henuz yok falan e birde sisince kilodan falan hiç yakısmaz diye elbise almadım ben
uzun birsey tercih ederdim senin yerinde olsam
ve de çok gobek falan atmam yahu otur oturdugun yerde riske etmeye değermi

Meltemim sende saolasın kuzum.

neeeeeeee elli mi:1no2: evrişş ben de emzirme rehberi edindim çok güzel

Yafrum copy paste yapabılecegın bır seyse paylasır mısın bizimle.. daha o konuya gelemedım.. senden ogrenmeye baslayalım..

Tesekkur ederim arkadasım.. ıyı kı hepımız buradayız. Insallah seker testınde ıyı cıkar kuzum.

kizlar hepinizi cok öpüyorum ama bende isler bitmiyor..bitsede kurtulsam..neyse simdi temizligime devam etmeliyim..sonrada oglusumu kresten almaliyim..en kisa zamanda tekrar yazarim..kendinize iyi bakin..

kıslar ateşölçer hangisinden almayı düşünüyorsunuz?popodanmı? kulaktanmı?
tecrübeli annelerde farklı görüşler var...sizler ne düşünüyosunuz

Bende merak edıyorum.. bakalım ne denecek.. kulakolcer hakkında ıyı seyler duymadım.. onu bılıyorum da.. bakalım annelerımız ne dıyecek?? Bu konuda en gusel tecrube yaşanmışlık..

biz civalı klasik derece kullandık oglumda buyudukce bebekken almadım ya almam artık dedim durdum ssacma ama oyle dedimdi:)) simdi kulaktan olcenlerden almayı dusnuyordum pratik saniyelik hemen ama sakıncasını arastırmadım duymadım hiç ? neymis ki infrared isinla olculuyor sakıncalımı
kac kereateslencekte kac kere o ısına maruz kalcakki hastanelered falan hep bunalrdan var

popodan olcen de nası birsey ay itici bir durum ben poposundan olcmem bebegimin atesini ne gerek varrr.

ılk ıkı ay bebeklerin atesi popodan ölçülmeliymiş.. en sağlıklı sonuc oyle alınabılırmıs.. 2. aydan sonra alınölçer ya da koltuk altı ölçer kullanılmalıymış.. kulakölçerler özellikle de bebekler için sağlıklı sonuc vermezmiş.. bır de yaydıkları infrared ısınları bebege maruz bırakmak, her seferınde sıklıkla kullanılacagı ıcın sağlıklı bulunmuyormus.. kulakölcerler sadece cocuklara kullanılabılırmış.. çocuk hastalıkları uzmanlarının ortak goruslerını sıze yazdım burada arkadaslar..

kızlar bugun belimde agrı var bebiste az tepiklio bi arkadasım dediki yeri daralıo ondan hareketleri azalır korkma.

helin bence seninki biyerlerini dayıyo mideye yavrum benim ya buyudu ya poposu filan denk geliodur oralara canım

tazefasulye valla kafayı koysam deli gibi uyurumda gecelerim felaket gecer ondan dolayı uyuymamak icin kasıorum kendimi.

kızlar bi zamanlar yok keseydi yok 2 mm di boyu yok kalbiydi vs vs simdi tepiklere gectik bogazına bisey kacarsa naparıza gectik cok duygulanıorum ya ins saglıkla kucagımıza aldıgımızıda yazıcaz

ya sütlaç mı? çok fenasınız ya nası canım çekti .....
yada tavukgögsü olsa ne güsel yerdim...
evde süt yok ya...............
:a015:

ah be güzelim sütsüzz nasıl olurrr çık al bi markete benim dolapta süt olmasa ben uyuyamammm hatta bi lt içmek için al bi lt tavuk göğsü için al hihoyyyt

evrişimm iyiki varsın kuzum bunları okudukça ödüm koptu inşallah ihityacımız olmass bu bilgileree ben panik atak olurum soğukkanlıda davranamam sağolasın bu bilgiler için..

tmm kızlar ben böle bi elbise giyemicemm anlaşıldıı her yerim dobişko gibi olacağından en kapalısından bi rahibe kıyafeti seçmeye karar verdimmm senağlamasenağlamasenağlama

lalece geçmiş olsun canım bu kuzuların ne yapacağıda belli olmuyorki aman kendine dikkat et

evriş bilgiler için sağol
ateş ölçer aldık biz : ) eşim netten laptop aldı hediye kuponu verdiler onunla bundan almış, daha önce kullanıştık koltuk altından ölçmek için ucu esnek popodan da ölçülür yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…