Evriş, annem gibisin maşallah..Süper bi anne olacaksın sen...
evrisim her eve laziimm senden bi tane, supersin:)))) ben bebisimle size yerlescem karar verdim:)))bise de bak noooluuurrrr....:1hug:
canum evrişçimmm çok saol canım. çok gerekli bilgiler bunlar. aç insanlar gibi okuorum bu bilgileri hiçbir fikrim yok bebeklerle ilgili.izmire gelince kitaplar alıcam artık. ben çıkıorum tekrar doktora. gelince anlatırım kızlar. ben de böbreklerle ilgili bildikleirmi anlataım bari :)
neeeeeeee elli mi:1no2:merhaba arkadaşlar teşekkürler hepinize artık domates salatalık özellkle patlıcan yemeye başlayacağım tavsiyeleriniz üzerine yemekleri zaten tuzsuz yemem lazım ee domates biberde yok hiç yemek yeme isteğim kalmamıştı ama artık herşeyden yiyeceğim valla kızımı hızla büyütmem lazım kaydirigubbakcemile3 anneme yetişirim bu gidişle bana hamileyken 50 kilo almış delikafadulden çıka çıka 3500 gr çıkmışım ama neyse
kızlar benim göğüslerimin tam altında ağrılar oluşuyor.sizlerde oluyormu
canım ben de de oluyor dün akşam bu yüzden zor bele kendimi tuttum ve çok az yedim..daha iyidim..bir de benimkinin kafası yukardaya ağrıyor o yüzden deaftabru
evet tam midemin bittiği yer bende ağrıda oluyor.sanki basıya uğruyor.akşam yemeğinden sonra şiddetleniyor.büyüyen rahimmi bası yapıyor acaba
evriş ellerine sağlık.çok iyi oldu bu yazı.her eve lazım yani...
Ben mutfağa gidiyorum, yemeğe başlayayım. Bir de sütlaç yapıcam, ne zamandır canım çekiyo :)
merhaba kızlar.
dün kabus gibi bir gündü gerçi hala bitmedi kabus ilaçlarıma kavuşunca biter inşallah. dün bul ve gir dedi. tabi nerden bulcaz. hemen burdaki güvendiğimiz bi doktora tel açtık artık . şimdi bugün ilaçlarıma kavuşursam eğer hemen geçicek. istirahat verdi bol bol yemek yapmak merdiven çıkmak gezmek tozmak yok 4-5 gün. bebeğim de yer deiştirdi heralde böbreğim biraz rahatladı. bizim tosuncuğu sorcak olursanız haftasınla uyumlu gidio. allah bebeklerimizi korusun.
bu arada esra kızın çok güsel allah bağışlasın.
nora gerçekten insan çok duygusallaşıo. orda karnıma tekme atarken bebiş kaybetme düşüncesi mafedior.
kremler deterjanlar alınmış. losyonlar hazırlanmış. püf noktaları öğreniliorrrr... kızlar gerçekten az kaldı sayılır. allah tamamına erdirsin inşallah.
esrako cnm ya zahmet olmasa acaba diyetsiyenin verdiği listeyi bana yazabilirmisin mailden içerğinde neler var..evet normal doğum istiyorum..atık öle yemek yok..günde 2 saat yürüyorum ama bu aralar yürümeye paydos dedim dinlenmem gerek ağrılarım geçince başlıcam tekarar.....tmm öle yaparımda benim yüzüm karalı ya nazanın eklediklerinde onndan istiyorum
şimdi GYPSY duydu ya denizyıldızının annesi 55 kilo almış, gaza gelir bizimki.... sen deneme sakın GYPSY, herkes veremez 50-55 kiloyu.... hemen ümitlenip de pazarda gözlemelere filan saldırma.
ESRAKO, ilk fotodaki yanaklar tam ısırmalık. çok şirin maşallah... 1.ve 2. de kafasını kaşıyor gibi. saçlar çıkarken hissediyorlar mı, kaşınıyor mu acaba?
milkshake elma kaynat ic netten bak oksurugu kesmenin yollarına benim biarkadasın tanıdıgı oyle oksure oksure cocugunu emzikten dusurdu dustu cocuk bak bu konu cok onemli
norra cok hosuma gitti bende cok duygulandım super ya
lalcim bobrek sancısından 14 haftalıkken hastanede yatan biri olarak seni cok ii anlıyorum cok uzuldum cok gecmis olsun canım ya
esrako bebis muthis sevimli masallah masallah
kızlar ya bugün gene gittim hastaneye orada kim var kim yoksa konuştum . herkes ayrıntılı yani 3 boyutluda ki neyse o doğrudur diyo...
neeeeeeee elli mi:1no2: evrişş ben de emzirme rehberi edindim çok güzel
merhaba kizlar!!!uzun zamandir giremedim..malum bizim evin tamiri boyasiydi ugrasiyoruz..sürekli aksilikler ciktigi icin bitmesi baya uzadi..gecmisi okuyamiyorum ama insallah bebisleriniz ve sizler iyisinizdir..bende hersey yolunda gibi..tek sorun giyecek giysi bulamiyorum..karnimda baya büyüdü.artik yürürken bacaklarim acik sekilde zor yürüyorum..ama bu yürüyüsler bana cok iyi geliyor...bebisimde cok hareketli artik..cok rahat hissediyor hatta gözele bile görebiliyorum..bir hafta sonra seker yükleme testim var..insallah bu bebisimde ilkindeki gibi seker cikmaz..bu arada Evrisim yazdiklarini okudum.iyiki varsin diyorum..Esrako bebisin cok güzel bir kiz olacak herhalde..
kıslar ateşölçer hangisinden almayı düşünüyorsunuz?popodanmı? kulaktanmı?
tecrübeli annelerde farklı görüşler var...sizler ne düşünüyosunuz
kıslar ateşölçer hangisinden almayı düşünüyorsunuz?popodanmı? kulaktanmı?
tecrübeli annelerde farklı görüşler var...sizler ne düşünüyosunuz
ya sütlaç mı? çok fenasınız ya nası canım çekti .....
yada tavukgögsü olsa ne güsel yerdim...
evde süt yok ya...............:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?