2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

akşama abişm ve Diyarbakır dan görümcem geliyor artıkın yarınmı körüşürük bilemem herkezcikler kendine iyi baksın

kayracım dr. verdiği kalsiyum var ben onu hala kullanıyorum doguma kadar kullancakmışım zaten

canım sandoz şeklindemi suda eriyenlerden...banada verdi bugün ama nasıl kullanacağımı soramadım unuttum...

Lalciğim geçmiş olsun hayatım. Gerçekten çok korkutucu bir tecrübe yaşamışsın. Umarım en kısa zamanda kurtulursun o ağrılardan. Bebişin de sen de rahat edersiniz. Dualarımız sizinle tatlım:Saruboceq:

kayracım bende aldım bugün bir tableti bir bardak suda eritiyorsun daha önce ankarada gittiğim bir doktor türkiyede kalsiyum alımının gereksiz olduğunu söylemişti. herşey bir tarafa zaten içtiğimiz suda bol miktarda bulunduğu için rahatlıkla tamamlayabileceğimizi ilaç almanın gereksiz olduğunu söylemişti. ama benim kollarım ve el bileklerim çok ağrıyor aynı zamanda magnezyumyumda alıyorum onu bir tane alıyordum iki taneye çıkardım ne olur ne olmaz diyerek kalsiyum tabletinide arada bir alacağım.

anladım defnecim sağol.banada ağrılarım için verdi.ve olası kasılmalar için.çok şükür kasılma sancı vs yok ama tedbir amaçlı kullanacağım.bende magnezyum alıyorum.dişlerim kemiklerim ağrıyor onun içinde kalsiyum verdi.
tekrar sağol canım...

selam herkese,
lalece canım geçmiş olsun,
esrako maşallah kızına.
ben yine sayfalarca yazı okudum kafamçokkarıştı aklımda kalanları cevaplıyorum.inşallah kimseyi atlamamışımdır.
sevgiler,iyi akşamlar...

selam kızlar gündüz giremedim eşimde işten geç gelicekmiş biraz annemde takılıp evime indim bugün ögleden sonra pazara gittik abilerimin eşleriyle yakın pazar ama benim fıstık hala yukarı çıkmadı kasıklarımda sanki biraz yürüyünce aşşagı dogru baskı yapıyor sıpa artık kilo almasamda agırlaştıgımı farkettim 6 ay bitmek üzere ama neden hala kasıklarımda anlayamadım yukarı çıkması gerekmiyormuydu ilk hamileligimde böyle degildi doguma gittigimde bile kızım hala yukarıdaydı o yüzden dogumum zor olmuştu inşallah 7 ayda çıkar fıstıgım yukarıyada kasıklarımda taşımam o zaman

başakcım aynı sorun bendede var canım.

ay bu dizide iyice cıvıdı nazmi yine piyasaya çıkıyo -tatlicadiarzu-

ben magnezyumda kalsiyumda kullanmıyorum kızlar yaa??kullanmak şartmı?

kizlar bugun bana bisey oluyo, resmen patates as eriyorum yaaa... oglen patates salatasi yedim, aksamda patates kizartmasi ve durum ( esrraaamm yerken kulaklarini cinlattim, bildircinim benima.s.) simdide karnim sis, nefes alamiyorum(

evrişimm iyiki varsın kuzum bunları okudukça ödüm koptu inşallah ihityacımız olmass bu bilgileree ben panik atak olurum soğukkanlıda davranamam sağolasın bu bilgiler için..

Sende saol kuzum.. topiğin fosforlu rengi seni :)))

Bende de ondan var kusu.. hamile kalacağız dıye adet yaklastıgında ateş cıkıyordu ya.. onun ıcın almıstı eşim, aynısı.. yarım dakıkada ölçüyordu benım atesımı de.. ole uzun uzadıya tutmaya gerek gormedım hiç.. sanırım dijital olmasından kaynaklanıyor. Ben onun popodan da ölçtüğünü bilmiyordum, bunu öğrendiğim iyi oldu, saol kuzum paylaşımın için.

Dedim sana hemen almak ıcın atlama diye.. dinliyor musun ki beni be kadın.. bende seviyorum senı yine de.. :)) Norra kurtarır yarın seni benim elimden.. hatırlatırımm ben sana naniknanik

Yerim ben seni Pinky denen şey.. laflara bak laflara... :))) sıpa seni.. güsel gözlü sıpa :)))

Umarım olmaz annem.. bende hergun yaglanıyorum.. sansımıza artık.. gen denen şey bize nanik atmazsa yırtılmadan yırtıcaz bu işten.. sositososito

ay bu dizide iyice cıvıdı nazmi yine piyasaya çıkıyo -tatlicadiarzu- ben magnezyumda kalsiyumda kullanmıyorum kızlar yaa??kullanmak şartmı?

İzlemedim ben bu sefer... ki takıp ederim diziyi.. Tv8 de güzel bir film vardı Sandra Bullock un onu isledim.. ruhum doydu :)

Calsıyum u bi yerin agrımıyorsa adam niye versin annem sana.. onu da ekmek arası yapıp yemeyesin Esra sakınn.. Esra o yenmes annem.. onu yeme :bbo:

kizlar bugun bana bisey oluyo, resmen patates as eriyorum yaaa... oglen patates salatasi yedim, aksamda patates kizartmasi ve durum ( esrraaamm yerken kulaklarini cinlattim, bildircinim benima.s.) simdide karnim sis, nefes alamiyorum(

ayy bebişim tamda yatarken patates kızartmasıı felann oyy oyyy uzun iş yapamamm ama yarın yapıcammm yicemmmm cokacimcoook:CüvCüv:

evrimim ne bilim anam herkes içiyomuş felan sandım ben kusur kalmim dedimm ekmek arası heee kaydirigubbakcemile3 sefiyom kız seniii kaydirigubbakcemile2

tatlı rüyalar hepinize
öptüm göbişlerinizden..

Bende seni seviyorum beaaa.. hele hele saatin gece olması senin patates kızartmana engel olmuş ya.. içim bi garip oldu.. ne bilim sözlerle tarif edemeyeceğim.. seni bir seylerin durdurması cok etkiledi yaa... senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…