merhaba kayra nasılsın canım
selam kızlar gündüz giremedim eşimde işten geç gelicekmiş biraz annemde takılıp evime indim bugün ögleden sonra pazara gittik abilerimin eşleriyle yakın pazar ama benim fıstık hala yukarı çıkmadı kasıklarımda sanki biraz yürüyünce aşşagı dogru baskı yapıyor sıpa artık kilo almasamda agırlaştıgımı farkettim 6 ay bitmek üzere ama neden hala kasıklarımda anlayamadım yukarı çıkması gerekmiyormuydu ilk hamileligimde böyle degildi doguma gittigimde bile kızım hala yukarıdaydı o yüzden dogumum zor olmuştu inşallah 7 ayda çıkar fıstıgım yukarıyada kasıklarımda taşımam o zaman
merhaba kızlar.
dün kabus gibi bir gündü gerçi hala bitmedi kabus ilaçlarıma kavuşunca biter inşallah. dün yazdım burda yan ağrılarım var kasık karın göbek deliği neresi gelirse aklınıza ağrıordu. böbrek kısmına dokunamıordum bile.eşimi aradım hemen özel hastaneye gittik ama burda sağ gir ölü çık töbe töbe ağrıdan elini sıkıorum eşimin hala şuraya şu parayı yatır şurdan şuraya makbuzu götür makbuzu götürdüğüne dair kağıt al. cidden sinirden gülmeye başladım. neyse idarr testimi verdim ultrasona girdim. alet 1980den kalma. adamın tüm ölçümleri yanlış çıktı tabi nerden bilicez. ölçümleri izmirdeki doktoruma söledik akşam saat 7 buçuk. bu arada rahmim taş gibi oluo duruo tekrar taş gibi oluor. meğersem sancıymış o nerden bilicem sıkışıo sandım bebek. doktorum dedi bu ölçümler doğru olamaz çok saçma eğer doğruysa doğuruosun dedi hemen nst die bi alet varmış bul ve gir dedi. tabi nerden bulcaz. hemen burdaki güvendiğimiz bi doktora tel açtık artık saat 8 kusürdu ben ağrıdan ölücem eşim bembeyaz olmuş minik kocam doktor hemen gelin dedi. koştuk gittik. herşeyimizi ölçtü gerçekten rahim ağzı yanlışmış. hem nde baya bi yanlış. ve minik bebeğim kafasını sağ böbreğime dayamış. işlev bozukluğu olmuş ve böbreğim şişmiş baya balon balondu. sol böbrek sağlam allahtan. ayağını da dayamış rahim ağzıma tekmelior minik. babası çok kızdı ama nerden bilsin minik. sonuç olarak minikim benim üre üretmeme sebep olmuş. bugün böbrek kontrollerim var ilaca başlayacağım. ve çok mühimmiş. böbreğimin temizlemediği kanı vucut bebeğe de yolluomuş. bebişim de bu mikrobu kaldırmazmış. bunun belirtileri mide bulantısı böbrek aprısı kasıklara da vuruo ve işin ilginci göbek deliğim ve etrafı kaskatıydı. dokunulunca da baya bir can yakıor. şimdi bugün ilaçlarıma kavuşursam eğer hemen geçicek. istirahat verdi bol bol yemek yapmak merdiven çıkmak gezmek tozmak yok 4-5 gün. bebeğim de yer deiştirdi heralde böbreğim biraz rahatladı. bizim tosuncuğu sorcak olursanız haftasınla uyumlu gidio. allah bebeklerimizi korusun.
geçmiş olsun canım allah bi daha yasatmasına.s.
evrişimm iyiki varsın kuzum bunları okudukça ödüm koptu inşallah ihityacımız olmass bu bilgileree ben panik atak olurum soğukkanlıda davranamam sağolasın bu bilgiler için..
Gıcık oluyorum sana :dilcikar: Aldık herhalde kulakölçerimizi :) Neyse olmadı, dandik bir cam çubuk alırız, minnacık bebiş g.t kaslarıyla kıramaz herhalde camı? delikafadulden
EFRİM'e gıccık oluyorum, seni ise çok seviyorum NORRAAm :) a.s.
misafirlerim gitti bende geçtim foruma..
lal cim geçmiş olsun.. ayy san çok üzülüyorum fii tarihinden kalamcihazlar falan diosun :bbo:ya içim sızlıyo.. allahdan dogum izmirde dimi....
geçmiş bi kaç sayfadan göze çarpanları yazıcam.. bu arada evriş ya sen ne kadar zarifsin biz hepimiz esrakonun bebeiğine kızın diye bahsettik ama sen o kadar incesinki ECE diye hitap etmişsin ..a.s.a.s. ama olmuyor böle ben anlamıyorum ve o harflerle başlayan herşey aklımada hayalimde şua n cokacimcoook açıkca yazın yahu şunları kızım sadece ÇAY yazmak yasak bilmiomusuunuz..klava: evriş kızar ba sakın yazmayın.. klava::1shok mymeka: süppper annem benim... sen varya sen harikasın.. sen olmasan napcess bis....
kızalr geçen acil gitiğimde doğum sancısı tutmuş bi gebe vardı yanımda nstye bağlı karnı resmen yırtılmış feci görünüyordu çatlak işini ciddiye alalım kızımda sadece yan taraflarımda azcık olmuştu oda son bir haftada ama buna daha dikkat ediyorum özellikle gece yatarken mutlaka bi nemlendirci sürün derim doğum sonrası moraliniz için hiç bişey yapmıyorsanız normal bi nemlendirici sütün içine susam ve fındık yağı katın oda işe yarar bu arada 1 kilo daha almışım of
ay bu dizide iyice cıvıdı nazmi yine piyasaya çıkıyo -tatlicadiarzu- ben magnezyumda kalsiyumda kullanmıyorum kızlar yaa??kullanmak şartmı?
kizlar bugun bana bisey oluyo, resmen patates as eriyorum yaaa... oglen patates salatasi yedim, aksamda patates kizartmasi ve durum ( esrraaamm yerken kulaklarini cinlattim, bildircinim benima.s.) simdide karnim sis, nefes alamiyorum(
ayy bebişim tamda yatarken patates kızartmasıı felann oyy oyyy uzun iş yapamamm ama yarın yapıcammm yicemmmm cokacimcoook:CüvCüv:
evrimim ne bilim anam herkes içiyomuş felan sandım ben kusur kalmim dedimm ekmek arası heee kaydirigubbakcemile3 sefiyom kız seniii kaydirigubbakcemile2
tatlı rüyalar hepinize
öptüm göbişlerinizden..
Biri kızartma mı dedi? cokacimcoook
Biri kızartma mı dedi? cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?