2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Bu konuda ben devreye gireyim,
2 sene gordugum pediatri stajlarinda yeni dogan klinigi dahil kulaktan ates olcer kullanildi cunku popo kaka yapimini aktive edebiliyor, teorikte dogru bilgi ama , ateslenmis vizir vizir aglayan, kipirdayan bir bebekte hic mumkun olmuyor popo olcumu, hele koltuk alti hic, surekli kayiyor, dogru sonuc alamiyorsun..
ben hastanedeki yasanmis deneyimlere dayanarak digital kulaktan olcer alicam..

kızlar bi zamanlar yok keseydi yok 2 mm di boyu yok kalbiydi vs vs simdi tepiklere gectik bogazına bisey kacarsa naparıza gectik cok duygulanıorum ya ins saglıkla kucagımıza aldıgımızıda yazıcaz

amiin güzelim..ben çok heyecanlıyım, tepük attıkça bi tuhaf oluyorum...

mmm..az araştırdım genel düşünce bu yönde evet...kulakölçerler pek tavsiye edilmiyor bebek için...saolasın kuzum...

benimkide iki gündür sağ kaburgamı itekliyor baya baya canımı yakıyor birde totuşu bi dikiyor göbişimi bi görseniz tek taraf resmen tepecik oluyor ya kuzum benim

yaa dr.um kafam çok karıştı...internetteki bikaç dr.da popodan olanı tavsiye ediyor...ne zor ikilemde kalmak...

evet kıslar geldim...çok şükür herşey normal kızım eliyle yüzünü kapmaya çalışıyo ama nasfikle yakalık pozu:) esrako senin kızın gibi benimkide elini kafasına koymuş ölece duruyo aklım asen geldin orda:)

aftabru
evet tam midemin bittiği yer bende ağrıda oluyor.sanki basıya uğruyor.akşam yemeğinden sonra şiddetleniyor.büyüyen rahimmi bası yapıyor acaba

bendede oluyor aynı ağrı bebiş itekliyor kızlar midede sıkışıyor ve mide özsuyu boğazımıza kaçıyor hamilelik reflüsü yani kızıma hamileyken son 1.5 ay oturarak uyumak zorunda kalmıştım ve artık doğmasını istiyordum uykusuz geceler dayanılmaz olmuştu.bunda daha yeni ararsıra oluyor :1no2:

tmm kızlar ben böle bi elbise giyemicemm anlaşıldıı her yerim dobişko gibi olacağından en kapalısından bi rahibe kıyafeti seçmeye karar verdimmm senağlamasenağlamasenağlama

yok kuzum rahibe elbisesi almana gerek yok, bak mesela alti uzun ama yine straplez yafda ince askili acik tonlarda ( krem, yavruagzi, lila) hos bi elbise alabilirsin dokumlu saten yada sifon, gobusten itibaren bollasan, zaten simdiki gece kiyafetleri artik biraz daha dokumlu oluyor gogusten itibaten, etekleri ucusuyor boyle:))sen bi gez bak, bulursun dedigim gibi bisi..

yaa dr.um kafam çok karıştı...internetteki bikaç dr.da popodan olanı tavsiye ediyor...ne zor ikilemde kalmak...

guzelim dedim ya teorikte cok dogru bir bilgi evet ama uygulamaya gelince cidden zor, bi bakuyosun sipa kakasini yapivermis, bi bakiyosun ates ve atiyorum kulak agrisindan yada karin agrisindan katila katila agliyor ve durmuyor, eger cocugu stabil tutmada guvenebilirsen kendine, al tabi popodan atesi en iyi sonucu verir. ama o panikle cidden zor olacagini dusunuyorum, ben kulak olcer alicam, ama eski civalilardan da bi tane bulundurucam evde...

oo supermis, ustune tarcini da varsa geliyom ben 1 kase fazladan yap, yanina dondurmada koyaris bu gidimcikkk...cokacimcoook

Ohoooo... Annem bi de bana b.kboğaz der. Kızım dur, yavaş. Sadece sütlaç dedim. Sakin ol norraam :)) AMa hepsi mevcut, bak burda olsan seninkini öyle hazırlardım :)

Gıcık oluyorum sana :dilcikar: Aldık herhalde kulakölçerimizi :) Neyse olmadı, dandik bir cam çubuk alırız, minnacık bebiş g.t kaslarıyla kıramaz herhalde camı? delikafadulden

Yok anam işta bana gece gündüz farketmiyo. Kafayı koyduğum yerde kalıyorum :)

kızlar bi zamanlar yok keseydi yok 2 mm di boyu yok kalbiydi vs vs simdi tepiklere gectik bogazına bisey kacarsa naparıza gectik cok duygulanıorum ya ins saglıkla kucagımıza aldıgımızıda yazıcaz

Çok haklısın. Ben de geriye dönüp bakınca çok duygulanıyorum.

EFRıM'e gıccık oluyorum, seni ise çok seviyorum NORRAAm :) a.s.

Son düzenleme:

aa bak bu hos bisi sanirim popodan 1-2 sn de olcuyordur, eski civalilar gibi 2-3 dk tutmaya gerek yok sanirim,eger cok kisa surede popodan olcuyorsa cok pratik, bu olur ozaman...

Noraa kendime koltuk altından denedim hemen ölçüyo popodan da aynı hızda ölçer, iyi bişi almışız sevindim : ))
Ben çıkıyorum iyi akşamlar herkese

benim dijital vardı koltuk altında çok hızlı ölçüyordum kolunun altına koyup kolunu bi kaç dk sabit tutuyordum kıpırdatmadan ölçüyordum çok boğaz enfeksiyonuyla uğraştığımız için acayip ateşleniyorduk ne zor günlerdi şimdi onları hatırladım senağlamaama dijital kullandım bi sorun olmadı koltuk altı yani ben öyle uygulamıştım hep.şutarafagitti

misafirlerim gitti bende geçtim foruma..

lal cim geçmiş olsun.. ayy san çok üzülüyorum fii tarihinden kalamcihazlar falan diosun :bbo:ya içim sızlıyo.. allahdan dogum izmirde dimi....

geçmiş bi kaç sayfadan göze çarpanları yazıcam.. bu arada evriş ya sen ne kadar zarifsin biz hepimiz esrakonun bebeiğine kızın diye bahsettik ama sen o kadar incesinki ECE diye hitap etmişsin ..a.s.a.s.

.ahh gypsy ahh sen varya öldüm gülmekden..kolbastı horon halay ve elbise...:roflol::roflol::roflol:

hımmm ahh ben senin oynarkenki halini yerim...:teytey::teytey: cadııı... antepliymiş bende diom bu kızda ayrı bi sıcaklık var..( en sevdiğim arkadsm antepli ve biz aynı evde 4 yıl kaldık süperdi:1hug:)

hihoyyytallahım ya kızz gülmekden karnım agrıdı...sen çok yaşa emi...kafamçokkarıştı

ama olmuyor böle ben anlamıyorum ve o harflerle başlayan herşey aklımada hayalimde şua n cokacimcoook açıkca yazın yahu şunları kızım sadece ÇAY yazmak yasak bilmiomusuunuz..klava: evriş kızar ba sakın yazmayın..klava::1shokmymeka:

işte muhteşem cevaplar...harikasın norra süpersin tuttum seni...a.s.:hooray:

kız GYPSY o elbise olmass kuzu memeler aldı başını gidiyo muhakkak askı olması gerek yoksa düşüveriri mazallah..:) göğüsler fora... ayrıca kurdale konusunda eşinin aklına başka şeyler gelir bence... hhhhiç deneme...Şeniz

süppper annem benim... sen varya sen harikasın.. sen olmasan napcess bis....

kızalr geçen acil gitiğimde doğum sancısı tutmuş bi gebe vardı yanımda nstye bağlı karnı resmen yırtılmış feci görünüyordu çatlak işini ciddiye alalım kızımda sadece yan taraflarımda azcık olmuştu oda son bir haftada ama buna daha dikkat ediyorum özellikle gece yatarken mutlaka bi nemlendirci sürün derim doğum sonrası moraliniz için hiç bişey yapmıyorsanız normal bi nemlendirici sütün içine susam ve fındık yağı katın oda işe yarar
bu arada 1 kilo daha almışım of

herşeyin normal olmasına sevindim.inş sonuna kadar hep güzel ve mutlu haberlerle gelirsin..:)

tuana nı brde bis görsek..eklersene pozlarını...

Ah kızlar yazma hızınıza yetişemiyorum - birkaç saat foruma girmesem bakıyorum 5-6 sayfa atlamışım - geçmişi okuya okuya bi hal oldum -tatlicadiarzu-
Konular okadar çabuk geçiyo ki sadece okumakla yetiniyorum - kusura bakmayın

bunlarda kızımın en yeni foto larıııı

bızdık.tam bir fındık kurdu olmuş.maşallah.allahım nazarlardan esirgesin...

allah kimseyi evladıyla sınamasın.rabbim bebişini annesine bağışlasın.

bendede oluyor canım o ağrılar...

saol canım sütümü aldım....kaydirigubbakcemile5tatlımıda yaptım buzdolabına koydum uyuyo:teytey:
akşama yaprak dökümünü izlerken afiyetle yerim:teytey:

selam arkadaşlar.özellikle erkek bebek anneleri. şu bebişleri taşımak için kanguru deniyor galiba. almayı düşünüyormusunuz.erkek bebeklerde iyi olmaz diye duymuştum. ama taşıması çok zevkli gibi duruyo. özellikle kociş istiyo.bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…