biz civalı klasik derece kullandık oglumda buyudukce bebekken almadım ya almam artık dedim durdum ssacma ama oyle dedimdi:)) simdi kulaktan olcenlerden almayı dusnuyordum pratik saniyelik hemen ama sakıncasını arastırmadım duymadım hiç ? neymis ki infrared isinla olculuyor sakıncalımı
kac kereateslencekte kac kere o ısına maruz kalcakki hastanelered falan hep bunalrdan var
popodan olcen de nası birsey ay itici bir durum ben poposundan olcmem bebegimin atesini ne gerek varrr.
İlk ıkı ay bebeklerin atesi popodan ölçülmeliymiş.. en sağlıklı sonuc oyle alınabılırmıs.. 2. aydan sonra alınölçer ya da koltuk altı ölçer kullanılmalıymış.. kulakölçerler özellikle de bebekler için sağlıklı sonuc vermezmiş.. bır de yaydıkları infrared ısınları bebege maruz bırakmak, her seferınde sıklıkla kullanılacagı ıcın sağlıklı bulunmuyormus.. kulakölcerler sadece cocuklara kullanılabılırmış.. çocuk hastalıkları uzmanlarının ortak goruslerını sıze yazdım burada arkadaslar..
kızlar bi zamanlar yok keseydi yok 2 mm di boyu yok kalbiydi vs vs simdi tepiklere gectik bogazına bisey kacarsa naparıza gectik cok duygulanıorum ya ins saglıkla kucagımıza aldıgımızıda yazıcaz
İlk ıkı ay bebeklerin atesi popodan ölçülmeliymiş.. en sağlıklı sonuc oyle alınabılırmıs.. 2. aydan sonra alınölçer ya da koltuk altı ölçer kullanılmalıymış.. kulakölçerler özellikle de bebekler için sağlıklı sonuc vermezmiş.. bır de yaydıkları infrared ısınları bebege maruz bırakmak, her seferınde sıklıkla kullanılacagı ıcın sağlıklı bulunmuyormus.. kulakölcerler sadece cocuklara kullanılabılırmış.. çocuk hastalıkları uzmanlarının ortak goruslerını sıze yazdım burada arkadaslar..
Bu konuda ben devreye gireyim,
2 sene gordugum pediatri stajlarinda yeni dogan klinigi dahil kulaktan ates olcer kullanildi cunku popo kaka yapimini aktive edebiliyor, teorikte dogru bilgi ama , ateslenmis vizir vizir aglayan, kipirdayan bir bebekte hic mumkun olmuyor popo olcumu, hele koltuk alti hic, surekli kayiyor, dogru sonuc alamiyorsun..
ben hastanedeki yasanmis deneyimlere dayanarak digital kulaktan olcer alicam..
fasulyem image sitesinde sorun var sanırım yukledigim resimelr çıkmıyor su anda ekranda.
ben simdi albumume ekledim bakmak istersen kızım albumunde en bastan uç tane olan yeni 22+2 yazıyor
linkide bu http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=6498
aftabru
evet tam midemin bittiği yer bende ağrıda oluyor.sanki basıya uğruyor.akşam yemeğinden sonra şiddetleniyor.büyüyen rahimmi bası yapıyor acaba
tmm kızlar ben böle bi elbise giyemicemm anlaşıldıı her yerim dobişko gibi olacağından en kapalısından bi rahibe kıyafeti seçmeye karar verdimmm senağlamasenağlamasenağlama
yaa dr.um kafam çok karıştı...internetteki bikaç dr.da popodan olanı tavsiye ediyor...ne zor ikilemde kalmak...
oo supermis, ustune tarcini da varsa geliyom ben 1 kase fazladan yap, yanina dondurmada koyaris bu gidimcikkk...cokacimcoook
ılk ıkı ay bebeklerin atesi popodan ölçülmeliymiş.. en sağlıklı sonuc oyle alınabılırmıs.. 2. aydan sonra alınölçer ya da koltuk altı ölçer kullanılmalıymış.. kulakölçerler özellikle de bebekler için sağlıklı sonuc vermezmiş.. bır de yaydıkları infrared ısınları bebege maruz bırakmak, her seferınde sıklıkla kullanılacagı ıcın sağlıklı bulunmuyormus.. kulakölcerler sadece cocuklara kullanılabılırmış.. çocuk hastalıkları uzmanlarının ortak goruslerını sıze yazdım burada arkadaslar..
kızlar bugun belimde agrı var bebiste az tepiklio bi arkadasım dediki yeri daralıo ondan hareketleri azalır korkma.
tazefasulye valla kafayı koysam deli gibi uyurumda gecelerim felaket gecer ondan dolayı uyuymamak icin kasıorum kendimi.
kızlar bi zamanlar yok keseydi yok 2 mm di boyu yok kalbiydi vs vs simdi tepiklere gectik bogazına bisey kacarsa naparıza gectik cok duygulanıorum ya ins saglıkla kucagımıza aldıgımızıda yazıcaz
Bu konuda ben devreye gireyim,
2 sene gordugum pediatri stajlarinda yeni dogan klinigi dahil kulaktan ates olcer kullanildi cunku popo kaka yapimini aktive edebiliyor, teorikte dogru bilgi ama , ateslenmis vizir vizir aglayan, kipirdayan bir bebekte hic mumkun olmuyor popo olcumu, hele koltuk alti hic, surekli kayiyor, dogru sonuc alamiyorsun..
ben hastanedeki yasanmis deneyimlere dayanarak digital kulaktan olcer alicam..
guzelim dedim ya teorikte cok dogru bir bilgi evet ama uygulamaya gelince cidden zor, bi bakuyosun sipa kakasini yapivermis, bi bakiyosun ates ve atiyorum kulak agrisindan yada karin agrisindan katila katila agliyor ve durmuyor, eger cocugu stabil tutmada guvenebilirsen kendine, al tabi popodan atesi en iyi sonucu verir. ama o panikle cidden zor olacagini dusunuyorum, ben kulak olcer alicam, ama eski civalilardan da bi tane bulundurucam evde...
hımmm ahh ben senin oynarkenki halini yerim...:teytey::teytey: cadııı... antepliymiş bende diom bu kızda ayrı bi sıcaklık var..( en sevdiğim arkadsm antepli ve biz aynı evde 4 yıl kaldık süperdi:1hug:)ay benn karadenizlii diilim ama oynarım hepsini horon kolbastı bunun yanısıra arnavut havalarınıda oynarım ayrıca halayda çekerim güzell güzell ibo misali kaydirigubbakcemile3
düğünümdede hiç oturmadım bi kolbastı oynadım keşke videoyu buraya yükleme imkanım olsaaa ayrıca bakmayın şişko olduma güzel oryantelde yaparım kaydirigubbakcemile2 ama amaaa şimdi popomu bile kaldıramıyom doğru dürüsttt o ayrııı senağlama,ayrıca ben antepliyim tatlım..
hihoyyytallahım ya kızz gülmekden karnım agrıdı...sen çok yaşa emi...kafamçokkarıştıevrişimmm bende sana bi soru danışayımmm danışmaınımız hemşiremizz ebemizz ve doktorumuz olaraktannn kaydirigubbakcemile3
31 mayısta kuzeniin düğünü varr ve ben muhtemelen bi sandalye tepesinde düğün boyunca oturamam kalkıp göbek atmamın bebişe bi sakıncası olurmu bu konuda bi yardım güzin ablaa :))
ama olmuyor böle ben anlamıyorum ve o harflerle başlayan herşey aklımada hayalimde şua n cokacimcoook açıkca yazın yahu şunları kızım sadece ÇAY yazmak yasak bilmiomusuunuz..ooo hemşeri sayılırız seninle artık.Benim eşim de antepli gerçi ist da doğmuş büyümüş ama kayınvalidem ve kayınpeder süper antep yemekleri kebapları yaparlar. Bayramda yapılan zor bir yemek varya Y....A bayılıyorum ben ona a bir de tatlı olarak K.....R daha ne olsun zatensırnaşık şey
işte muhteşem cevaplar...harikasın norra süpersin tuttum seni...a.s.:hooray:kizz eger normal dogum yapacaksan dogumhanede oyna iste, daha kolay dogurursun, bi bakmissin cikmis cocuk:)))))
ohh yavruumm benimmm, sen bu elbiseyi giy, damat gelini birakip seni alir valla, ayy ne seksi sey o oyle, dusun bi ay sonra daha bi bildircik kivaminda olucaz:)))hele bide kirmizi:))bence de sen baska model bak...o donem bacaklarda cok odem olucak, yere kadar bisi tavsiye ederim nacizane, ust gene dekolte giyersin...
süppper annem benim... sen varya sen harikasın.. sen olmasan napcess bis....İlk ıkı ay bebeklerin atesi popodan ölçülmeliymiş.. en sağlıklı sonuc oyle alınabılırmıs.. 2. aydan sonra alınölçer ya da koltuk altı ölçer kullanılmalıymış.. kulakölçerler özellikle de bebekler için sağlıklı sonuc vermezmiş.. bır de yaydıkları infrared ısınları bebege maruz bırakmak, her seferınde sıklıkla kullanılacagı ıcın sağlıklı bulunmuyormus.. kulakölcerler sadece cocuklara kullanılabılırmış.. çocuk hastalıkları uzmanlarının ortak goruslerını sıze yazdım burada arkadaslar..
herşeyin normal olmasına sevindim.inş sonuna kadar hep güzel ve mutlu haberlerle gelirsin..:)evet kıslar geldim...çok şükür herşey normal kızım eliyle yüzünü kapmaya çalışıyo ama nasfikle yakalık pozu:) esrako senin kızın gibi benimkide elini kafasına koymuş ölece duruyo aklım asen geldin orda:)
merhaba kızlar.
dün kabus gibi bir gündü gerçi hala bitmedi kabus ilaçlarıma kavuşunca biter inşallah. dün yazdım burda yan ağrılarım var kasık karın göbek deliği neresi gelirse aklınıza ağrıordu. böbrek kısmına dokunamıordum bile.eşimi aradım hemen özel hastaneye gittik ama burda sağ gir ölü çık töbe töbe ağrıdan elini sıkıorum eşimin hala şuraya şu parayı yatır şurdan şuraya makbuzu götür makbuzu götürdüğüne dair kağıt al. cidden sinirden gülmeye başladım. neyse idarr testimi verdim ultrasona girdim. alet 1980den kalma. adamın tüm ölçümleri yanlış çıktı tabi nerden bilicez. ölçümleri izmirdeki doktoruma söledik akşam saat 7 buçuk. bu arada rahmim taş gibi oluo duruo tekrar taş gibi oluor. meğersem sancıymış o nerden bilicem sıkışıo sandım bebek. doktorum dedi bu ölçümler doğru olamaz çok saçma eğer doğruysa doğuruosun dedi hemen nst die bi alet varmış bul ve gir dedi. tabi nerden bulcaz. hemen burdaki güvendiğimiz bi doktora tel açtık artık saat 8 kusürdu ben ağrıdan ölücem eşim bembeyaz olmuş minik kocam doktor hemen gelin dedi. koştuk gittik. herşeyimizi ölçtü gerçekten rahim ağzı yanlışmış. hem nde baya bi yanlış. ve minik bebeğim kafasını sağ böbreğime dayamış. işlev bozukluğu olmuş ve böbreğim şişmiş baya balon balondu. sol böbrek sağlam allahtan. ayağını da dayamış rahim ağzıma tekmelior minik. babası çok kızdı ama nerden bilsin minik. sonuç olarak minikim benim üre üretmeme sebep olmuş. bugün böbrek kontrollerim var ilaca başlayacağım. ve çok mühimmiş. böbreğimin temizlemediği kanı vucut bebeğe de yolluomuş. bebişim de bu mikrobu kaldırmazmış. bunun belirtileri mide bulantısı böbrek aprısı kasıklara da vuruo ve işin ilginci göbek deliğim ve etrafı kaskatıydı. dokunulunca da baya bir can yakıor. şimdi bugün ilaçlarıma kavuşursam eğer hemen geçicek. istirahat verdi bol bol yemek yapmak merdiven çıkmak gezmek tozmak yok 4-5 gün. bebeğim de yer deiştirdi heralde böbreğim biraz rahatladı. bizim tosuncuğu sorcak olursanız haftasınla uyumlu gidio. allah bebeklerimizi korusun.
çok geçmiş olsun ya.allahtan farkedilmiş.rahim ağzı ölçümünü okuduğumda tedirgin olmuştum ama yazaıpta seni ürkütmek istemedim.yanlış olma inancı daha yüksektiki çok şükür öylede olmuş.yat çok fazla kalkma.4-5 gün değil baya bir dinlen canım.allah beterinden saklasın...
bu arada esra kızın çok güsel allah bağışlasın.
nora gerçekten insan çok duygusallaşıo. orda karnıma tekme atarken bebiş kaybetme düşüncesi mafedior.
kremler deterjanlar alınmış. losyonlar hazırlanmış. püf noktaları öğreniliorrrr... kızlar gerçekten az kaldı sayılır. allah tamamına erdirsin inşallah.
ay kızlar bugün yeni doğum yapmış bi arkadaşa gittim bana birşey anlattı sizinle paylaşmak istiyorum..
doğum yaptığı hastanede başka bi kadın varmış 10 gün önce doğum yapan o kadının birde oğlu varmış oğlu gripmiş neyse bebiş doğmuş eve gelmişler abisi kardeşini öpmüş felan bayağı bi temas olmuş yani,bebiş hastalanmış ve hastaneye yatırmışlar 10 günlük bebeği ve doktorda benim arkadaşa tembihlemiş,bak seninde başka çocukların var çok dikkat et yaklaştırma demiş.bebeğin kurtulma ümidi hiç yok gibi birşeymiş yani resmen mucize yaşıcakmış düşünsenize gripli biri diye ayy yarabbim çok dikkat edelim kimsenin kucağna bile vermicem varsın küssünler bozulsunlar...bağışıklık sistemleri yokmuş bile yaaa ben bile öpmücemm kıyamam ona bennn resmen gözlerim doldu anlatınca o kadının halini düşünsenize bi yanda küçük bi çocuk diğer yanda yeni doğmuş bebeği valla benimde yiğenlerim var küçük onları bilem yaklaştırmam çünkü çocuklar bilinçsiz sevmek isticek..senağlama
bendede oluyor aynı ağrı bebiş itekliyor kızlar midede sıkışıyor ve mide özsuyu boğazımıza kaçıyor hamilelik reflüsü yani kızıma hamileyken son 1.5 ay oturarak uyumak zorunda kalmıştım ve artık doğmasını istiyordum uykusuz geceler dayanılmaz olmuştu.bunda daha yeni ararsıra oluyor :1no2:
ah be güzelim sütsüzz nasıl olurrr çık al bi markete benim dolapta süt olmasa ben uyuyamammm hatta bi lt içmek için al bi lt tavuk göğsü için al hihoyyyt
evrişimm iyiki varsın kuzum bunları okudukça ödüm koptu inşallah ihityacımız olmass bu bilgileree ben panik atak olurum soğukkanlıda davranamam sağolasın bu bilgiler için..
tmm kızlar ben böle bi elbise giyemicemm anlaşıldıı her yerim dobişko gibi olacağından en kapalısından bi rahibe kıyafeti seçmeye karar verdimmm senağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?