ahhh kıyamma ya sadece 1ay sonramı...:1shok: eger imkanın varsa bence ilk 6 ay izin almaya çaliş.benm ablam bebegi 50 gunlukken işe başladı üstelik kreşi kaydirigubbakcemile3 dersanenin üst katındaydı ama kızı şimdi 5yaşındaama hep hasta olur bagışıklık sistemi sıfır....... yada ben doğumdan 1 ay sonra falan işe başlayacağım dolayısıyla bebeğim günün belli saatlerinde biberonla beslenmek zorunda kalıcak biz yine alalım bulunsun çantamızda eninde sonunda lazım olacak ilk birkaç ay gerek duymazsak bile sonrasında yine lazım olacak....
hmmm ben biliyorym antep yemekleri yapmayı..delikafadulden antepli arkadasımla 4 yıl aynı evde kaldık..katmer falan ben açarım yani...:)yuvalamayı pek sevmiom... gecen aklıma patatesli kıymalı yapma oluyor ya o geldi hani siimitle yapılır(simit bizim köftelik bulgura antepliler simit dio) üşenmedim ve yaptım..:)Pinky canım o antep yemeklerini yapmak da bulmak da zordur. y ile başlayan YUVALAMA k ile başlayan da KATMER hadi bakalım. Katmer in de en güzeli antep den gelen oluyor. Antep den gelen olunca kayınvalidem sağolsun hemen haber veriyor
bilmiyorum canım ben her ihtimale karşı almak istiyorum biberon yinede bulunsun.... sezeryan falan olursak süt gelmezse birkaç saatliğine mama verebiliyor hemşireler.... yada ben doğumdan 1 ay sonra falan işe başlayacağım dolayısıyla bebeğim günün belli saatlerinde biberonla beslenmek zorunda kalıcak biz yine alalım bulunsun çantamızda eninde sonunda lazım olacak ilk birkaç ay gerek duymazsak bile sonrasında yine lazım olacak....
milkshake bugün nasılsın?
sibel ya nası yani bir ay sonra dogumdan ise mi d onceksin e yasal iznin bile iki ay niye donuyorsun ozelneden heralde ama neden ??
canım ben özel bir işte çalışıyorum masa başı bir iş daha doğrusu yarı resmi bir kurum diyeyim onun ilçedeki temsilciliğinde çalışıyorum dolayısıyla odamda tek başınayım benim yerime işleri yapacak kimse yok malesef ha ildeki arkadaş gelse dicem oda orda tek başına buraya gelse orasının işleri kalacak.... o yüzden bana çok fazla izin veremezler malum kriz var bende yasal hakkım diye diretemem.... yerime geçici birini bulma riskinede girmek istemiyorum bu devirde kimseye güven yok yine ekmeğimden olabilirim.... öyle yani esracım aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık..... yani normalde bile zor izin alıyorum tek başına olunca mecbur kapı kilitlenmek zorunda kalıyor bu sefer arayan arayana nerdesin şöylede böylede düşün yani birkaç saatte ortalık karışıyor bakalım 1 ayda bile neler olur.....
benimde aynısı oldu pinky kolumu uzatıp birşey alamıyordum, bugünde ağrır yarın sızısı azalır 2. doz u da vurul o daha az ağrıyormuş ihmal etmegunaydın herkese...ya benim sol kolum iptal durumda gece boyunca sadece sag tarafa yatmak zorundaydımve bununiçin sürekli uyandım.. çok agırlık var kolumda kızlar sizinde böle olmuşmuydu tetanoz sonrası... ben 2.ci doz falan yaptırmam.. yeter bi doz...banane yaaaa!şimdi tekrar uyumaya çalişiyim...bide dün midem taş yutmuş gibiydi..5 den sonra hiç bişey yiyemedim..su bile içemedim soda bile fayda etmedi..inş. bugun güzel birgun geçirirrim..midem ve kolumdüzelir..:Saruboceq:
kızlar size bişey danışmak istiyorum ben şimdi ayrıntılıya ultrasona giricem tavsiye edebileceğiniz bi yer varmı fiyat açısındanda uygun olursa iyi olur
ayyy canım benim duygulandım hasta olduğumu unutmamışsın:1hug: bugün biraz daha iyiyim ama gene gece gıcık tuttu kaç kere uyandım öksürükten.... her zaman gün için öksürmüyorum ama bazen bir gıcık tutuyor bogazlarımın şiş tıkalı olmasından dolayı..... boğazlarım hala şiş ama sanki biraz olsun indiler gibi.....esrakonun dediği gibi sanırım 10. günde geçecek...
anladım canım..genelde unutmam..insan merak ediyor tabiki..ben sizleri kendimden farklı görmüyorum...birinize bişey olsa içim sızlıyor...biraz daha düzelmene sevindim...dikkat et kendine....
aaaaaaaaaaa defnem damlam naptın sen ya.....ben bu mj okumamış gibi davransam ...kafamçokkarıştıne kızartması arkadaşlar kilo alımı bir yana yağ belli bir ısıdan sonra hiçde uygun olmayan şeyler üretiyor ve bunun bebeğe geçtiğini düşünmek bile istemezsiniz. yasak arkadaşlar yasak!!! biz ızgara veya haşlama yiyebiliyoruzzzz.
oy oy Defne iyice canm çekti biizm evde kızartma pişmez fırında yapıyorum kızartması yapılan her şey fırında pişiriyorum çok leziz oluyor hemde ev kokmuyor , koku takıntım vaaar kaydirigubbakcemile3ne kızartması arkadaşlar kilo alımı bir yana yağ belli bir ısıdan sonra hiçde uygun olmayan şeyler üretiyor ve bunun bebeğe geçtiğini düşünmek bile istemezsiniz. yasak arkadaşlar yasak!!! biz ızgara veya haşlama yiyebiliyoruzzzz.
ayyy canım benim duygulandım hasta olduğumu unutmamışsın:1hug: bugün biraz daha iyiyim ama gene gece gıcık tuttu kaç kere uyandım öksürükten.... her zaman gün için öksürmüyorum ama bazen bir gıcık tutuyor bogazlarımın şiş tıkalı olmasından dolayı..... boğazlarım hala şiş ama sanki biraz olsun indiler gibi.....esrakonun dediği gibi sanırım 10. günde geçecek...
anladım canım..genelde unutmam..insan merak ediyor tabiki..ben sizleri kendimden farklı görmüyorum...birinize bişey olsa içim sızlıyor...biraz daha düzelmene sevindim...dikkat et kendine....
aynen öyle canım şaka maka kaç ayı beraber atlattık 6 ay oldu şurda çoğu gitti azı kaldı inşallah onları böyle birlikte atlatıcaz.... hatta doğumdan sonra bebeklerimiz hakkında konuşacağız.....
Günaydınlar
benimde aynısı oldu pinky kolumu uzatıp birşey alamıyordum, bugünde ağrır yarın sızısı azalır 2. doz u da vurul o daha az ağrıyormuş ihmal etme
tamamdır madem 2.ci dahaaz acıyor yaptırıyım barim....günaydın güzel hatunlar
gülistannım ah be güzelimm hoşgeldin aramıza 3 gün 3 gece uyuyamadım kolumun ağrısından nelerr çektim iptaldi resmen afedersin teharet bile alamıyodum ağrıdannn ama herşeye rağmen 2. yaptırcammm minnoşum için değerr bu acılaraaa ve sende yaptır hem 2. böle ağrı yapmıyomuşş inş yapmaz haftaya benimkidee senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?