reca ederim canım pembe starım.Günaydınlar
benimde aynısı oldu pinky kolumu uzatıp birşey alamıyordum, bugünde ağrır yarın sızısı azalır 2. doz u da vurul o daha az ağrıyormuş ihmal etme
mavi gözlü maviş ben 2 haftadır araştırıyorum, doktorun perinatolog a mı ölçtür dedi? fehmi yazıcıoğlu 170 tl ona gideceksen hemen ara yoksa randevu alamıyorsun, Ahmet Gül 160 tl özelden adreslerini veririm istersen, tuanada güneşlide çekilmiş 120 tl nisa hastanesinde 90 tl sanırım, Ahmet Gül'e randevu aldımben 22 nisanda randevum
Meltemmmm ne güzel dün anlamamıştık yuvalama kolay ama katmeri nasıl pişirem :uhm:
Didom link için sağol bende yeni doğan bebeği nasıl yıkarım diye düşünüyordum çok iyi oldu güzel anlatıyor öperim
yavaş gelin kızlar hamileler var burda patatesler yuvalamalar katmerler ohhhhhh valla salyalarımı toplayamıyom
dido saolasın paylaşımın için...ben de bebeğin başının en son yıkandığını biliyodum...yüzü aşağı bakacak şekilde..
Fasulyeko saolasın paylaşımın için....
Didooooooo...sen gönder linkleri ben tek tek okuyom onlarıııııııııı....kısayoluma da ekliyom tüm linklerii.....
tamamdır madem 2.ci dahaaz acıyor yaptırıyım barim....
NESRİNim katmer konusunda bi gun gelin bana ben yaparım yeris ayol.. ne varmış katmer yapmakda..:)hava azcık ısınsın..ADAPARK a gideris..:) isteyen herkeşler katılabilir...
kıslar doğumdan önce kullanmalıyızya bu meme ucu kremlerini bir tanesi aklıma yattı..piyasadaki tek bitkisel kremmiş..gazetelerde de hakkında yazılar vardı..bizim klüpte de konuşulmuş hakkındanette 19 tl 22 tl ve gitti gidiyorda açılış fiyatı 5 tl idi.klüpte şunlar yazılmış
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...garmastan-gogus-ucu-catlaklari-icin-krem.html
kızlar ya.nassı 20-24 . haftalar 6. ay oluo. ben daha 5. aydayım. yani 4 ayım var. 19 kasım da regli oldum en son ve 5. ayımın dolmasına halen var. ben anlamıorum bu ay meselelerini. 9 ay 10 gün bu 6 aylık hesapla dolmuo çünkü.çok denedim.omadı
Hamile Egzersizleri
bu linkde de hamile egzersizleri var a yapıyormusun diye sorarsanız henüz hiç yapmadım
iş ve ev yetiyor da artıyor bile spora zaman ve enerji pek kalmıyor.
fasulyekom sağolasın canım bende belirtlier var ama bendede çiş azalması hiçmi hiç yokk senağlama
nesrinn sen yuvalama yapmayı biliyomusun kızz
gülistan o katmer o kadarda kolay yapılan bişi değil güzelim bi kere sacda yapılır ocakta fırında yapılmaz sacın varmı evinde kuzum?
adaparkk heee çok günlerim geçti adaparktaaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?