2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

reca ederim canım pembe starım.
yavaş gelin kızlar hamileler var burda patatesler yuvalamalar katmerler ohhhhhh valla salyalarımı toplayamıyom

bunlar azmış kudurmuş canım ya..evde olsak neyse işyerinde nereden bulup yiyeceğiz biz..ben kendimi bilime vermişim makale okuyorum emzirme,ek gıda,bbek masajı,göğüs ucu kremi kimsenin salladığı yok..içimdeki açlık ateşini bilimle söndürmeye çalışıyorum

fasulyeko sağol canım..çoğu ben de var o belirtilerin..bir çiş azalması yok

kızlar ya.nassı 20-24 . haftalar 6. ay oluo. ben daha 5. aydayım. yani 4 ayım var. 19 kasım da regli oldum en son ve 5. ayımın dolmasına halen var. ben anlamıorum bu ay meselelerini. 9 ay 10 gün bu 6 aylık hesapla dolmuo çünkü.çok denedim.omadı

Fasulyeko saolasın paylaşımın için....
Didooooooo...sen gönder linkleri ben tek tek okuyom onlarıııııııııı....kısayoluma da ekliyom tüm linklerii.....

dido saolasın paylaşımın için...ben de bebeğin başının en son yıkandığını biliyodum...yüzü aşağı bakacak şekilde..

Fasulyeko saolasın paylaşımın için....
Didooooooo...sen gönder linkleri ben tek tek okuyom onlarıııııııııı....kısayoluma da ekliyom tüm linklerii.....

tamam canım..kızartmada güzel mevzu ama ne yaparsın işte..kilo alma korkusu olmasa:1no2:

fasulyekom sağolasın canım bende belirtlier var ama bendede çiş azalması hiçmi hiç yokk senağlama

nesrinn sen yuvalama yapmayı biliyomusun kızz

gülistan
o katmer o kadarda kolay yapılan bişi değil güzelim bi kere sacda yapılır ocakta fırında yapılmaz sacın varmı evinde kuzum?
adaparkk heee çok günlerim geçti adaparktaaaa..

oy oy yufka açabiliyormusun vaay hamarat : ) ama yazık sana yorulmazmısın ? kıyamam ben peki nerde pişiriyorsun ? Adapark nerde ?

gyps peçete uzatta salyamı sileyim kafamçokkarıştı nasıl canım çekti işyerinde nasıl pişirem bitek sosisi canım çekmedi, kiloları nasıl aldıgın belli oldu sebze yemiyomuusn sen ? hiç yazmadın

Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi bu krem çok iyiymiş çok tavsiye eden oldu bundan alacaktım, sağol tekrar link için

canım dr.lar 40 hafta olarak hesaplıyorlar bizim hesabımıza görede 40 hafta 10 ay eder ama biz 9 ayda doğuruyoruz bunun ince bir hesabı var ama bende anlamıyorum bende 24. haftanın içindeyim 6. aylık diyorum yani 6. ayıma yeni girdim diyorum.....

Hamile Egzersizleri

bu linkde de hamile egzersizleri var a yapıyormusun diye sorarsanız henüz hiç yapmadım
iş ve ev yetiyor da artıyor bile spora zaman ve enerji pek kalmıyor.

doktor da verdi bana ama hiç yapmadım..bu sinir basısı geçsin kalçamdaki yaparım belki..şimdilik yürüyüş yap kendini çok yormadan dedi doktor..ama hareketlerin bazıları yapılabilir bence

bu egzersizleri yapmanız gerekiyoo iş ev arası yürümek yada zayıflamak vs ile alakalı değil bunlar ben yapıyom normal doğurmak isteyen herkes yapsın bence..

kızlar bennn geldimmm yengemlere kahvaltıya çıktım ama hemen eve geçeceğim tekrar bi bakıyım dedim napıosunuz nasılsınızz bakıyimm geçmişe bakamıyorum çünkü fazla kalamıcam herkes iidir umarım

Biliyorum canım urfalıyım ben hemşo : )

Meltem sağol link için eğzersiz yapmak bol yürüyüş yapmamız lazım doğuma kolaylık olsun :CüvCüv:

izmire gider gitmez yufka işini öğrenicem kızlar. çok kıskandım sizi. katmere bayılırım. bir komşumuz vardı bazen yollardı katmer. birtek o yapardı zaten. nası yapılıor sonra tarifte alırım sizden önce açmayı öğreneim bişiler

didom ben lansinoh almayı düşünüyorum bunuda duymuştum ama lansinoh daha çok kullanılıyormuş

nesrinim elbette sebze yiyiorum iki gündür kabak yemeği yiyorum sıkıldım değişkilk olsun haftada 2-3 gün sebze yemeği yaparım illaki..ama kalan günlerrrr delikafadulden

ooo hemşoo süperr doğuralımda bi çiğköfte partisi verelim vallahi ayıptır sölemesii çok iyi yoğururum..

normal doğum düşündüğüm için; geçenlerde kayınvalidem geldiğinde alaturka tuvaleti kullanmamı önerdi..oturup kalktıkça hem egzersiz yapmış olursun hem de çatın açılır doğumuna faydası olur dedi..henüz başlamadım ama...klozet çok rahat geliyor bana..

hazır evriş yokken bol bol yemek muhabbeti yapayım malum gelince korkudann yapamıyossss uyuyo heraldee uyusunda büyüsün delikafadulden

adapark bayrampaşada canım

alooooooooooo ben geldim yawf slm veren yokmu?kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…