2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

aaa çok mantıklı şu eski kadınlar neler biliyo yaa ama bizimki alafranga öyle bi şansım yok bende normal istiyorum mercimekim bakalımm bu göt göbekle nasıl yapcam bilmiyorum -tatlicadiarzu-

ben çıkıyorum evrişim girdikçe yaz demiştin ama yoksun canımmm geldiğimde grşrz yineee by

ooo hemşoo süperr doğuralımda bi çiğköfte partisi verelim vallahi ayıptır sölemesii çok iyi yoğururum..

oy oy sabah sabah onu bile canım çekti, ben etli fazla yimem söyliyim baştan pek sevmiyorum yumurtalı sefiyorum, trakyalı kocama bile öğrettim çok güzel yapıyor : ))

hoşgeldin canummmm... yemeklere dalmış herkes. baya bi iştah açılıo galiba bu haftalarda. aldıklarımızın 2 katı fazla kilo alıcaz belli oldu nkaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar.
dün akşam evde nete girmeye fırsatım hiç olmadı. o yüzden de fotoları özelinize mail atamadım. ama bu akşam evdeyim ve eşim yok.... müsait olurum sanırım.
.
şimdi fırsat buldukça geçmişi okumaya çalışacağım.

onu da araştırdım her üründe olduğu gibi memnun olana ve olmayanlar mevcut..10gr ve 56 gr halinde satılıyor.tecrübeli anneler 10 gr yetiyorda artıyor demişler fiyat aralıkları ise şöyle
10 gr: 16 tl-21.50 tl
56 gr: 37.90tl -47.50 tl
ben çıkıyorum evrişim girdikçe yaz demiştin ama yoksun canımmm geldiğimde grşrz yineee by

uleyn biz adam değil miyiz?aşkol

didom araştırmacı ruhuna hayran kaldım kuzumm ben bidahaki ay alıp başlamayı düşünüyorum sen ne zaman başlıcan göğüs kremine??

tamam bu aksam topikcek sizdeyiz yemege....

al bi evriss dahaaa... bak simdi biz ham yapcaz mamalari sen gozunu kapican:)))

bilim karin doyurmuyor yavruumm, sen git koseden bi durumcu bul hemen:)))

ooo hemşoo süperr doğuralımda bi çiğköfte partisi verelim vallahi ayıptır sölemesii çok iyi yoğururum..

esraaaa inanamiyorum, hamilelikten beri kendimi en cok frenledigim sey, cig kofte yogurma tepsisi bilem bulup almistim burdan, daha 1-2 ker yapmak nasip oldu, kayinpeder guzel yapar, esimede ogretti benim yogun israrlarimla, gun sayiyorum hamileligin bitmesi icin, ya zaten kimse benim Ege'li olduguma inanmiyor, nerde antep urfa yemekleri kebaplar ben orda, beni cami avlusundan mi aldilar acaba-tatlicadiarzu- tamam sebzeye ota da bayilirim bi ege'li olarak, ama dogu yemekleri de favorimcokacimcoook....

didom araştırmacı ruhuna hayran kaldım kuzumm ben bidahaki ay alıp başlamayı düşünüyorum sen ne zaman başlıcan göğüs kremine??

ah bir evde olsam tüm gün.internet doktoru bile olurum delikafadulden..bu işin şakası noram duymasın..
ben de 7. aya girince başlayacağım.şimdi ayva çekirdeği formülü kullanıyorum..eskiden yüzüme kullanırdım sonra evriş dedi göğüs ucuna da çok iyi diye..

sen de mi norraaaaa sen de mi? yok sizin hakkınızdan evriş gelir..kahvaltısını da etmiştir damlar birazdan...dürüm diyor yaaaaa

dido senin yazıklarınıda okuyoruz, söylemesen büyük boy lansinoh alacaktım sağol şekerim
ayva çekirdeklerim küflendi attım kurutamadım, aktarda satılıyormu ?

sen de mi norraaaaa sen de mi? yok sizin hakkınızdan evriş gelir..kahvaltısını da etmiştir damlar birazdan...dürüm diyor yaaaaa

hihihiiiii, izmir'e gittigimde tazeyle ben onu yoldan cikarmiyalim da:))))) ah bide esram olsaydi 3 koldan birden saldirir, kendimizeuydururduk onu:))))hihoyyyt

dido senin yazıklarınıda okuyoruz, söylemesen büyük boy lansinoh alacaktım sağol şekerim
ayva çekirdeklerim küflendi attım kurutamadım, aktarda satılıyormu ?

hiç rastlamadım canım..kiraz sapı bile var ama. benim de bir kısmı küflendi attım sağlamlardan yaptım..56 gr çok pahalı zaten..

hihihiiiii, izmir'e gittigimde tazeyle ben onu yoldan cikarmiyalim da:))))) ah bide esram olsaydi 3 koldan birden saldirir, kendimizeuydururduk onu:))))hihoyyyt

siz de o ışığı görüyorum..insanı sanal sanal yoldan çıkarıyorsunuz..hele o dürüm güzeli esra yok mu hergün başka bir şeyle çıkıyor ortalara..

ışyerinde 1-2 yaşlarında bebekleri olan arkadaşlar var konuşuyorlar bebeklerin yemek düzeni hakkında, durumlar çok parlak değil püre şeklinde yiyorlarmış ve sinirli oluyorlarmış.Sonuç arkadaşlar bana gez gezebildiğin kadar diyorlar kaldı 4 ay arkadaşlar.Bu tavsiyeyi değerlendirmek lazımmmmm

kızlar bi zamanlar yok keseydi yok 2 mm di boyu yok kalbiydi vs vs simdi tepiklere gectik bogazına bisey kacarsa naparıza gectik cok duygulanıorum ya ins saglıkla kucagımıza aldıgımızıda yazıcaz

evet , ben de sık sık bunu düşünüyorum. çok hoş di mi? 2liler 3 lüler atlatıldı. şimdi herkes şeker sonucunu yazıyor. artık bebek odaları , ateşölçerler, pusetler filan konuşuluyor. ben pek katılamıyorum bu fikir alışverişlerine çünkü uzun uzun yazacak fırsatım olamıyor. ama sizleri hep okuyor ve aklıma not alıyorum tecrübelerinizi ve önerilerinizi.... arasıra ben de nette bakıyorum araştırıyorum ama çok fazla değil. sizler daha ilgilisiniz.
biz de yakında bebeğin odasını boyayacağız. uçuk bir pembe olsun istiyorum. mobilyaları değerlendirmeyi sadece yatağı yeni almayı planlıyoruz. bakalım becerebilecek miyiz?

teşekkürler norraa...

ben de 12:30 da çıkıp doktora gidiyorum bugün. ateşölçer mevzuunu ona da sorarım. şeker yüklemesi yapılacak. bakalım ne kadar şekermişim?

slm kıslar.nasılsınız bakalım.özledim bi bakim dedim bizim fıstıklar napıyo?hepinizi kocaman öpüyorum.nasıl gidiyo bakim dobişlik :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…