normal doğum düşündüğüm için; geçenlerde kayınvalidem geldiğinde alaturka tuvaleti kullanmamı önerdi..oturup kalktıkça hem egzersiz yapmış olursun hem de çatın açılır doğumuna faydası olur dedi..henüz başlamadım ama...klozet çok rahat geliyor bana..
çıkacağım hemende ondaneftelya hoşgeldinnn zorla slm verdirtiyon kendine delikafadulden
ooo hemşoo süperr doğuralımda bi çiğköfte partisi verelim vallahi ayıptır sölemesii çok iyi yoğururum..
onu da araştırdım her üründe olduğu gibi memnun olana ve olmayanlar mevcut..10gr ve 56 gr halinde satılıyor.tecrübeli anneler 10 gr yetiyorda artıyor demişler fiyat aralıkları ise şöyledidom ben lansinoh almayı düşünüyorum bunuda duymuştum ama lansinoh daha çok kullanılıyormuş
nesrinim elbette sebze yiyiorum iki gündür kabak yemeği yiyorum sıkıldım değişkilk olsun haftada 2-3 gün sebze yemeği yaparım illaki..ama kalan günlerrrr delikafadulden
ben çıkıyorum evrişim girdikçe yaz demiştin ama yoksun canımmm geldiğimde grşrz yineee by
onu da araştırdım her üründe olduğu gibi memnun olana ve olmayanlar mevcut..10gr ve 56 gr halinde satılıyor.tecrübeli anneler 10 gr yetiyorda artıyor demişler fiyat aralıkları ise şöyle
10 gr: 16 tl-21.50 tl
56 gr: 37.90tl -47.50 tl
uleyn biz adam değil miyiz?aşkol
e bu kadar yemek muhabbetine canmı dayanırr bende bu akşamm kızartma yapcamm bide evrişim demiş ya sosisi haşlayınn öle kızartın bende öle yapıyorum ama sosisi iice haşlayıp salçalı yağda kavuruyorum daha süper oluyo öle yapıcamm yaneee akşam sosisle patates kızartması var bide yumurtaaa var benim yaptığımm sizede tavsiye ederim oktay ustadan almıştım tarifini : yarım paket (süt kreması)kremayı ve 3 yumurtayı çırp içine dil peyniri yada kaşar ne varsa artık evde rendele koy tavaya üstünü kapakla kapat kısık ateşte demlensin üstüne tekrar kaşar rendele birazda pul biber ölece pişir çok lezzetli oluyooo,,bide kahvltılık felan çıkarttıkmı yanına al sana akşam yemeği kaydirigubbakcemile2
al bi evriss dahaaa... bak simdi biz ham yapcaz mamalari sen gozunu kapican:)))ne kızartması arkadaşlar kilo alımı bir yana yağ belli bir ısıdan sonra hiçde uygun olmayan şeyler üretiyor ve bunun bebeğe geçtiğini düşünmek bile istemezsiniz. yasak arkadaşlar yasak!!! biz ızgara veya haşlama yiyebiliyoruzzzz.
reca ederim canım pembe starım.
bunlar azmış kudurmuş canım ya..evde olsak neyse işyerinde nereden bulup yiyeceğiz biz..ben kendimi bilime vermişim makale okuyorum emzirme,ek gıda,bbek masajı,göğüs ucu kremi kimsenin salladığı yok..içimdeki açlık ateşini bilimle söndürmeye çalışıyorum
ooo hemşoo süperr doğuralımda bi çiğköfte partisi verelim vallahi ayıptır sölemesii çok iyi yoğururum..
didom araştırmacı ruhuna hayran kaldım kuzumm ben bidahaki ay alıp başlamayı düşünüyorum sen ne zaman başlıcan göğüs kremine??
tamam bu aksam topikcek sizdeyiz yemege....
al bi evriss dahaaa... bak simdi biz ham yapcaz mamalari sen gozunu kapican:)))
bilim karin doyurmuyor yavruumm, sen git koseden bi durumcu bul hemen:)))
esraaaa inanamiyorum, hamilelikten beri kendimi en cok frenledigim sey, cig kofte yogurma tepsisi bilem bulup almistim burdan, daha 1-2 ker yapmak nasip oldu, kayinpeder guzel yapar, esimede ogretti benim yogun israrlarimla, gun sayiyorum hamileligin bitmesi icin, ya zaten kimse benim Ege'li olduguma inanmiyor, nerde antep urfa yemekleri kebaplar ben orda, beni cami avlusundan mi aldilar acaba-tatlicadiarzu- tamam sebzeye ota da bayilirim bi ege'li olarak, ama dogu yemekleri de favorimcokacimcoook....
sen de mi norraaaaa sen de mi? yok sizin hakkınızdan evriş gelir..kahvaltısını da etmiştir damlar birazdan...dürüm diyor yaaaaa
dido senin yazıklarınıda okuyoruz, söylemesen büyük boy lansinoh alacaktım sağol şekerim
ayva çekirdeklerim küflendi attım kurutamadım, aktarda satılıyormu ?
hihihiiiii, izmir'e gittigimde tazeyle ben onu yoldan cikarmiyalim da:))))) ah bide esram olsaydi 3 koldan birden saldirir, kendimizeuydururduk onu:))))hihoyyyt
kızlar bi zamanlar yok keseydi yok 2 mm di boyu yok kalbiydi vs vs simdi tepiklere gectik bogazına bisey kacarsa naparıza gectik cok duygulanıorum ya ins saglıkla kucagımıza aldıgımızıda yazıcaz
Bu konuda ben devreye gireyim,
2 sene gordugum pediatri stajlarinda yeni dogan klinigi dahil kulaktan ates olcer kullanildi cunku popo kaka yapimini aktive edebiliyor, teorikte dogru bilgi ama , ateslenmis vizir vizir aglayan, kipirdayan bir bebekte hic mumkun olmuyor popo olcumu, hele koltuk alti hic, surekli kayiyor, dogru sonuc alamiyorsun..
ben hastanedeki yasanmis deneyimlere dayanarak digital kulaktan olcer alicam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?