2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hihihiiiii, izmir'e gittigimde tazeyle ben onu yoldan cikarmiyalim da:))))) ah bide esram olsaydi 3 koldan birden saldirir, kendimizeuydururduk onu:))))hihoyyyt
ahh nurdanımm napsam sizin şu buluşmaya bendemi gelsem çıkıp izmirlere delikafadulden
ege görünümlü güneydoğu ruhlu güzel hamisimmmm..

ben de 12:30 da çıkıp doktora gidiyorum bugün. ateşölçer mevzuunu ona da sorarım. şeker yüklemesi yapılacak. bakalım ne kadar şekermişim?

inş güzel çıkar nazancım haber ver gelince..

canım, bir arkadaşımız şiddetle babybjörn tavsiye ediyor. onlar çok araştırmışlar ve en pratik buymuş.

Son düzenleme:
nazan ise doncen dimi sonra yaz bize hemen
e seker yuklemesi yapcaksan bir saatten fazal oralarda olursun ogleden sonra bekliyoruz haberlerini

lalece

bencede 20-24hftalar 6. ay değil oyle olsa 3 ays onra dogurcakmıyızyani temmuz ortası gib olmuyorki .

gebelik org u en dogru buluyorum ben ikinci trimestr 25. hafta sonunda bitiyor 26. hafta son uç aylık donem baslıyor . yani ilk uç ay sonraki uç ay ve son uç ays eklide 9 ayı 3 e bolersen dogrusu bu bence.

ben su an 5 ay 1 haftayı bitirmek uzereyim seklinde dusunuyorum. haftaya tam 5,5 bitmis olcak falan

slm kıslar.nasılsınız bakalım.özledim bi bakim dedim bizim fıstıklar napıyo?hepinizi kocaman öpüyorum.nasıl gidiyo bakim dobişlik :)))))))
iyiyiz canim cen nasilsin:)) mutlu ettin bizleri:))
ben de 12:30 da çıkıp doktora gidiyorum bugün. ateşölçer mevzuunu ona da sorarım. şeker yüklemesi yapılacak. bakalım ne kadar şekermişim?

hadi bakalim, iyi haberlerle gel...:1hug:

yani ben haftaya son 3 aylık dönememi girmiş oluyorummm oyy oyyy

ben çıkıyorum evrişim girdikçe yaz demiştin ama yoksun canımmm geldiğimde grşrz yineee by

Buna da sukur.. ıyı oldugunu bılelım yeter.

hazır evriş yokken bol bol yemek muhabbeti yapayım malum gelince korkudann yapamıyossss uyuyo heraldee uyusunda büyüsün delikafadulden

adapark bayrampaşada canım

Yaf okuyan da benden tırstıgını sanacak.. dün calsiyumu ekmek arası yapıp yıyordum gozumun onunde.. son anda elınden aldım... peaahhh.. sen ve yemek olacak.. benden de cekınılecekk kaydirigubbakcemile3

Harıkasın Didom.. en düşük fıyatı nereden aldın bı de onu paylassan tam sahane olacak.

sen de mi norraaaaa sen de mi? yok sizin hakkınızdan evriş gelir..kahvaltısını da etmiştir damlar birazdan...dürüm diyor yaaaaa

Allahh onları ıslah etsin ne diyimm.. cocukların arkasına saklana saklana zıvanadan cıkıyorlar yaffff... parmaklarınızı kemirmeyin bari.. kalsın onlar.. lazım malumm :)))

hihihiiiii, izmir'e gittigimde tazeyle ben onu yoldan cikarmiyalim da:))))) ah bide esram olsaydi 3 koldan birden saldirir, kendimizeuydururduk onu:))))hihoyyyt

Gece yatmadan once senın gelecegını düşündüm Norraa.. ne sevindim bi an.. sonra dedim na garip bır duygu.. halbu kı hıc gormedıgım bır ınsan.. ne enteresan değil mi???

dido senin yazıklarınıda okuyoruz, söylemesen büyük boy lansinoh alacaktım sağol şekerim
ayva çekirdeklerim küflendi attım kurutamadım, aktarda satılıyormu ?

Aktarlar satmıyor kuzum.. keşke buzlukta saklasaydın.. cıkarır kenarda erirdi o.. ve kullanırdın..

kızlar biz bebişlerimizi dokduktan ne kadar süre sonra gezdirebileceğiz dışarıdabüyükler 40 gün geçmeden olmaz diyorlar aslında nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama bir uzmanda bağışıklık sistemi gelişmediğinden çıkarılması önerilmez diyordu ama arkadaşım daha 1 haftalıkken sokaklardaydı arabasıyla gezdiriyordu CADIARZU

slm kıslar.nasılsınız bakalım.özledim bi bakim dedim bizim fıstıklar napıyo?hepinizi kocaman öpüyorum.nasıl gidiyo bakim dobişlik :)))))))

Ahh ahh kim gelmiş.. ne iyi etmiş te gelmiş.. güzel gözlü arkadasımız bizimm.. nasılsın Figenimm.. anlat bize bişiler..

ben 40 gün oturamam evde mirmirmirmir
kış olsa neysede o güzel havalarda hayatta oturamam patlarım valla -tatlicadiarzu-

ben de aynı fikirdeyim canım. burda 1 ay 4 hafta diye hesaplanıor. ama bir ay 28 gün değil sonuçta. arta kalan günleri düşünce(20 gün kadar edior) 40 hafta gerçekten 9 ay 10 güne düşüor.. yani tahminen ben tam 5 ayı doldurmadım inşallah ayın 19unda dolacak. hafta bazında sölemeye alıştım gebeliğimi. yani kaç aylık diye sorduklarında şaşıp kalıorum.

hihoyyyt
canım valla yarı 40 mı derler. ilk 20 . gününde çıkarırlar bildiğim. ama tabi biz güsel havalara denk gelicez. ilk bebeğini büyütmüş olanlar bebekler ilk 20 günde çıksalar da anlıolar mı ki çıktıklarını..ben 20 . gün 2 uçak dieştirip bebişimle evimise gelicez. gezicez baya yani hihoyyyt

kaydirigubbakcemile2cocuklar bizi zivanadan cikariyor, valla istem disi:)))hihoyyyt hem 2 gun sebze yemeginin ardindan 1 gun odul ister, bak bugun yine sebze yapicam, haftasonu yine zivanadan ciikicam 1 guncuk:))))

buarada haklisin, bende gelicem diye heyecan basiyor, annemleri gormekten cok sizleri gorecegim icin heyecanliyim, su bebisler nasil baglar kurduruyor..bi gun sizinle konusmasam eksik hissediyorum...bi gorev bi aliskanlik gibi, sabah heyecanla bilgisayari aciyorum, keske hep gorusebilme firsatimiz olsa herkesle...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…