ahh nurdanımm napsam sizin şu buluşmaya bendemi gelsem çıkıp izmirlere delikafaduldenhihihiiiii, izmir'e gittigimde tazeyle ben onu yoldan cikarmiyalim da:))))) ah bide esram olsaydi 3 koldan birden saldirir, kendimizeuydururduk onu:))))hihoyyyt
ben de 12:30 da çıkıp doktora gidiyorum bugün. ateşölçer mevzuunu ona da sorarım. şeker yüklemesi yapılacak. bakalım ne kadar şekermişim?
selam arkadaşlar.özellikle erkek bebek anneleri. şu bebişleri taşımak için kanguru deniyor galiba. almayı düşünüyormusunuz.erkek bebeklerde iyi olmaz diye duymuştum. ama taşıması çok zevkli gibi duruyo. özellikle kociş istiyo.bilgisi olan varmı
iyiyiz canim cen nasilsin:)) mutlu ettin bizleri:))slm kıslar.nasılsınız bakalım.özledim bi bakim dedim bizim fıstıklar napıyo?hepinizi kocaman öpüyorum.nasıl gidiyo bakim dobişlik :)))))))
ben de 12:30 da çıkıp doktora gidiyorum bugün. ateşölçer mevzuunu ona da sorarım. şeker yüklemesi yapılacak. bakalım ne kadar şekermişim?
lalece
bencede 20-24hftalar 6. ay değil oyle olsa 3 ays onra dogurcakmıyızyani temmuz ortası gib olmuyorki .
gebelik org u en dogru buluyorum ben ikinci trimestr 25. hafta sonunda bitiyor 26. hafta son uç aylık donem baslıyor . yani ilk uç ay sonraki uç ay ve son uç ays eklide 9 ayı 3 e bolersen dogrusu bu bence.
ben su an 5 ay 1 haftayı bitirmek uzereyim seklinde dusunuyorum. haftaya tam 5,5 bitmis olcak falan
figen hoşgeldinn asıl sen nasılsın iyimsin canım?
iyiyiz canim cen nasilsin:)) mutlu ettin bizleri:))QUOTE]
bende iim kızlar işte haytla uğrasıp gidiyoruz :))).bebişleriniz nasıl? cinsiyetleri belli olmuştur.nler geliyo bakalım?
iyiyiz canim cen nasilsin:)) mutlu ettin bizleri:))QUOTE]
bende iim kızlar işte haytla uğrasıp gidiyoruz :))).bebişleriniz nasıl? cinsiyetleri belli olmuştur.nler geliyo bakalım?
benim oglusum oluyor teyzesi,daha gecen hafta ogrendik, ama yine agirlik erkeklerde, kizlar azinlikta...
ben çıkıyorum evrişim girdikçe yaz demiştin ama yoksun canımmm geldiğimde grşrz yineee by
hazır evriş yokken bol bol yemek muhabbeti yapayım malum gelince korkudann yapamıyossss uyuyo heraldee uyusunda büyüsün delikafadulden
adapark bayrampaşada canım
onu da araştırdım her üründe olduğu gibi memnun olana ve olmayanlar mevcut..10gr ve 56 gr halinde satılıyor.tecrübeli anneler 10 gr yetiyorda artıyor demişler fiyat aralıkları ise şöyle
10 gr: 16 tl-21.50 tl
56 gr: 37.90tl -47.50 tl
uleyn biz adam değil miyiz?aşkol
sen de mi norraaaaa sen de mi? yok sizin hakkınızdan evriş gelir..kahvaltısını da etmiştir damlar birazdan...dürüm diyor yaaaaa
hihihiiiii, izmir'e gittigimde tazeyle ben onu yoldan cikarmiyalim da:))))) ah bide esram olsaydi 3 koldan birden saldirir, kendimizeuydururduk onu:))))hihoyyyt
dido senin yazıklarınıda okuyoruz, söylemesen büyük boy lansinoh alacaktım sağol şekerim
ayva çekirdeklerim küflendi attım kurutamadım, aktarda satılıyormu ?
slm kıslar.nasılsınız bakalım.özledim bi bakim dedim bizim fıstıklar napıyo?hepinizi kocaman öpüyorum.nasıl gidiyo bakim dobişlik :)))))))
kızlar biz bebişlerimizi dokduktan ne kadar süre sonra gezdirebileceğiz dışarıdabüyükler 40 gün geçmeden olmaz diyorlar aslında nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama bir uzmanda bağışıklık sistemi gelişmediğinden çıkarılması önerilmez diyordu ama arkadaşım daha 1 haftalıkken sokaklardaydı arabasıyla gezdiriyordu CADIARZU
lalece
bencede 20-24hftalar 6. ay değil oyle olsa 3 ays onra dogurcakmıyızyani temmuz ortası gib olmuyorki .
gebelik org u en dogru buluyorum ben ikinci trimestr 25. hafta sonunda bitiyor 26. hafta son uç aylık donem baslıyor . yani ilk uç ay sonraki uç ay ve son uç ays eklide 9 ayı 3 e bolersen dogrusu bu bence.
ben su an 5 ay 1 haftayı bitirmek uzereyim seklinde dusunuyorum. haftaya tam 5,5 bitmis olcak falan
ben 40 gün oturamam evde mirmirmirmir
kış olsa neysede o güzel havalarda hayatta oturamam patlarım valla -tatlicadiarzu-
kızlar biz bebişlerimizi dokduktan ne kadar süre sonra gezdirebileceğiz dışarıdabüyükler 40 gün geçmeden olmaz diyorlar aslında nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama bir uzmanda bağışıklık sistemi gelişmediğinden çıkarılması önerilmez diyordu ama arkadaşım daha 1 haftalıkken sokaklardaydı arabasıyla gezdiriyordu CADIARZU
Allahh onları ıslah etsin ne diyimm.. cocukların arkasına saklana saklana zıvanadan cıkıyorlar yaffff... parmaklarınızı kemirmeyin bari.. kalsın onlar.. lazım malumm :)))
Gece yatmadan once senın gelecegını düşündüm Norraa.. ne sevindim bi an.. sonra dedim na garip bır duygu.. halbu kı hıc gormedıgım bır ınsan.. ne enteresan değil mi???
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?