2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben 40 gün oturamam evde mirmirmirmir
kış olsa neysede o güzel havalarda hayatta oturamam patlarım valla -tatlicadiarzu-

Zatenn şaşarımmm.. ammmaaannn oturma annemm.. çcocugu da alıpp dogru düürüm yemeye.. hatta hatta bı ona ısrtırsın bı kendıne.. :)))) Alem kadınsın sen yaa.. yaf barı 1 ay otur hatrımıza :)))

selam kızlar...

Selam Kayram hoşgeldin..

Arkadaslar.. şimdilik cıkıyorum.. Burcu ıle oglanların odasına perde bakmaya gıdıces.. sonra gorusurus.. hepinizi opuyorumm.

O gunlerde gelecek emin ol :)))

Bizde 20 gun 1 ayi doldurunca turkiyeye gelicez 1-1.5 ay kalicaz, sonra tekrar bruksele donucez, ben 40ini beklemem tr'ye gitmek icin... gerci biraz zor olucak bebisle yolculuk ama yapan bir suru kisi var...

slm kıslar.nasılsınız bakalım.özledim bi bakim dedim bizim fıstıklar napıyo?hepinizi kocaman öpüyorum.nasıl gidiyo bakim dobişlik :)))))))
canım hoşgeldin
Lansinoh Lanolin Krem 10 gr ahanda burası canım..en ucuz burada buldum..bir yerde sankim 13 küsürdü ama eski fiyattı kaliba..
selam kızlar...

merhaba kayra nasılsın..ağrı sızı yok değil mi?

Arkadaslar.. şimdilik cıkıyorum.. Burcu ıle oglanların odasına perde bakmaya gıdıces.. sonra gorusurus.. hepinizi opuyorumm.

aa perde mi evrim supersiniz, gelince bi fiyat araligini soylesene, ben burda istedigim gibi renkte hazir perde bulamiyorum, tr den ona da bakicam, bana bi fikir verirsiniz gelmeden...
hazirlar ve normal dikmeler ne kadar diye??

Ahh ahh kim gelmiş.. ne iyi etmiş te gelmiş.. güzel gözlü arkadasımız bizimm.. nasılsın Figenimm.. anlat bize bişiler..
iim evrişiim sizleri ösledim geldim.şimdilik öle fani şeylerle uğraşıyorum işte.kendimi ve vücudumu toparlıyorum :))))).doktorrumuzla konuştuk en kısa zamanda tekrar bebiş düşünüyoruz kısmetse.geçenlerde izmire gittim uzun zamandır burnumda tütüyodu 2 hafta kaldım.yeni döndüm şimdi evimdeyim.böle işte evrişim yuvarlanıp gidiyoruz.:1rolleyes:
ben 40 gün oturamam evde mirmirmirmir
kış olsa neysede o güzel havalarda hayatta oturamam patlarım valla -tatlicadiarzu-
canım 40 gün falan deilde bebiş ve sen biraz topla bence 20gün falan iyi olur diye düşünüyorum
norracım sevindim oğluşuna.kısları alttenniz yaniikaydirigubbakcemile3.nedir bu kadınların erkeklerden cektikleri hep azınlıkta olmak zorundalar mıkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

bebişimiz kara kış görmicek sonuçta. bi de ben babasından çok ayrı kalsın istemiorum hemen kavuşturcam baba oğulu.zaten doktora göre yapıcam bu işlemi şu an ne desem boş aslında

LAL cim buarada sana hep sorcam unutuyorum, sen hamileligin kacinci haftasinda tr'ye gidiceksin, haziran diye hatirlamisim, ama kuzu dikkat et 32. haftadan sonra ucak onermiyorlar..aslinda 28. haftadan sonra onermiyorlar ama 28-32 ozel doktor izniyle gidebiliyorsun...

canım ben 30h 1 günlükken uçucam :) tabi önce rapor alıcam inşallah istediğim gibi olursa herşey ve yolunda giderse.

ben de perde istiorummmmmmmmm.... dantel düz beyaz perde istiorum o kadar. ne kadar ki metreleri hiç bakmadım fiyatlara

nazancım hayırlı haberlerle gel. inşallah göründüğün kadar şeker çıkmazsın kaydirigubbakcemile3

didecim iyiyim.ağrım yok çok şükür.dün ağrı makinasına bağlandım çıkmadı.artık iki haftaya bir bağlanacağım.ama fazla hareket etmemem lazımmış malum riskli gruptayım ben...sen nasılsın?

kıslar benim annem izmirde perdeci.yani onlar sadece dikiyolar.iş diktikleri magazalardan hem uyguna,hemde cok güzel şeyler bulabilirler size.eger giderim derseniz konuşuruz.

kıslar benim annem izmirde perdeci.yani onlar sadece dikiyolar.iş diktikleri magazalardan hem uyguna,hemde cok güzel şeyler bulabilirler size.eger giderim derseniz konuşuruz.

figencim yeni gördüm seni.nasılsın?herşey gönlünce olur inşallah...

selam fistiklar sizi sormali:)) ben iyiym yarin bebisimi gorucem cok mutluyum:)))

iyiym demek isterdim boğazım ağrıyor kızlar bu hava değişimleri beni mahvetti sabahları kızı okula götürdüğüm için üşütmüşüm yine of çok halsizim :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…