ben 40 gün oturamam evde mirmirmirmir
kış olsa neysede o güzel havalarda hayatta oturamam patlarım valla -tatlicadiarzu-
selam kızlar...
kaydirigubbakcemile2cocuklar bizi zivanadan cikariyor, valla istem disi:)))hihoyyyt hem 2 gun sebze yemeginin ardindan 1 gun odul ister, bak bugun yine sebze yapicam, haftasonu yine zivanadan ciikicam 1 guncuk:))))
buarada haklisin, bende gelicem diye heyecan basiyor, annemleri gormekten cok sizleri gorecegim icin heyecanliyim, su bebisler nasil baglar kurduruyor..bi gun sizinle konusmasam eksik hissediyorum...bi gorev bi aliskanlik gibi, sabah heyecanla bilgisayari aciyorum, keske hep gorusebilme firsatimiz olsa herkesle...Şeniz
kızlar biz bebişlerimizi dokduktan ne kadar süre sonra gezdirebileceğiz dışarıdabüyükler 40 gün geçmeden olmaz diyorlar aslında nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama bir uzmanda bağışıklık sistemi gelişmediğinden çıkarılması önerilmez diyordu ama arkadaşım daha 1 haftalıkken sokaklardaydı arabasıyla gezdiriyordu CADIARZU
hihoyyyt
canım valla yarı 40 mı derler. ilk 20 . gününde çıkarırlar bildiğim. ama tabi biz güsel havalara denk gelicez. ilk bebeğini büyütmüş olanlar bebekler ilk 20 günde çıksalar da anlıolar mı ki çıktıklarını..ben 20 . gün 2 uçak dieştirip bebişimle evimise gelicez. gezicez baya yani hihoyyyt
canım hoşgeldinslm kıslar.nasılsınız bakalım.özledim bi bakim dedim bizim fıstıklar napıyo?hepinizi kocaman öpüyorum.nasıl gidiyo bakim dobişlik :)))))))
Lansinoh Lanolin Krem 10 gr ahanda burası canım..en ucuz burada buldum..bir yerde sankim 13 küsürdü ama eski fiyattı kaliba..Buna da sukur.. ıyı oldugunu bılelım yeter.
Yaf okuyan da benden tırstıgını sanacak.. dün calsiyumu ekmek arası yapıp yıyordum gozumun onunde.. son anda elınden aldım... peaahhh.. sen ve yemek olacak.. benden de cekınılecekk kaydirigubbakcemile3
Harıkasın Didom.. en düşük fıyatı nereden aldın bı de onu paylassan tam sahane olacak.
Allahh onları ıslah etsin ne diyimm.. cocukların arkasına saklana saklana zıvanadan cıkıyorlar yaffff... parmaklarınızı kemirmeyin bari.. kalsın onlar.. lazım malumm :)))
Gece yatmadan once senın gelecegını düşündüm Norraa.. ne sevindim bi an.. sonra dedim na garip bır duygu.. halbu kı hıc gormedıgım bır ınsan.. ne enteresan değil mi???
Aktarlar satmıyor kuzum.. keşke buzlukta saklasaydın.. cıkarır kenarda erirdi o.. ve kullanırdın..
selam kızlar...
Arkadaslar.. şimdilik cıkıyorum.. Burcu ıle oglanların odasına perde bakmaya gıdıces.. sonra gorusurus.. hepinizi opuyorumm.
iim evrişiim sizleri ösledim geldim.şimdilik öle fani şeylerle uğraşıyorum işte.kendimi ve vücudumu toparlıyorum :))))).doktorrumuzla konuştuk en kısa zamanda tekrar bebiş düşünüyoruz kısmetse.geçenlerde izmire gittim uzun zamandır burnumda tütüyodu 2 hafta kaldım.yeni döndüm şimdi evimdeyim.böle işte evrişim yuvarlanıp gidiyoruz.:1rolleyes:Ahh ahh kim gelmiş.. ne iyi etmiş te gelmiş.. güzel gözlü arkadasımız bizimm.. nasılsın Figenimm.. anlat bize bişiler..
canım 40 gün falan deilde bebiş ve sen biraz topla bence 20gün falan iyi olur diye düşünüyorumben 40 gün oturamam evde mirmirmirmir
kış olsa neysede o güzel havalarda hayatta oturamam patlarım valla -tatlicadiarzu-
selam kızlar...
merhaba arkedeşler nasılsınız
selam fistiklar sizi sormali:)) ben iyiym yarin bebisimi gorucem cok mutluyum:)))
kıslar benim annem izmirde perdeci.yani onlar sadece dikiyolar.iş diktikleri magazalardan hem uyguna,hemde cok güzel şeyler bulabilirler size.eger giderim derseniz konuşuruz.
selam fistiklar sizi sormali:)) ben iyiym yarin bebisimi gorucem cok mutluyum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?