kıss biliosda sölüos herhalde dimi.. bol keseden mi attım zannettin.. ben mantı bilem yaparım.. ayrıca katmeri ocakda teflon tavada pişirces mecburen....gülistan[/COLOR] o katmer o kadarda kolay yapılan bişi değil güzelim bi kere sacda yapılır ocakta fırında yapılmaz sacın varmı evinde kuzum?
adaparkk heee çok günlerim geçti adaparktaaaa..
etsiz olsun ama patatesli.... ilk aşerdiğim şey...ooo hemşoo süperr doğuralımda bi çiğköfte partisi verelim vallahi ayıptır sölemesii çok iyi yoğururum..
ahh kıyammam petekli evlerde malesef hep bu sorun..bende salonun peteğini açmıyorum sadece miafir gelcegi zaman açıyorum o yuzden slaonda kuruttum..ayva çekirdeklerim küflendi attım kurutamadım, aktarda satılıyormu ?
aaa eskidenmiş o bi kere zaten 4-5 gün sonra topukdan kan alımı için bebeği doktor çagırıyor.. üstelik 1 hafta sonra annenin kontrolu var.. yani azcık kendimizi toplayıp çıkabiliris...şahsen ben 40 ı beklemem...kızlar biz bebişlerimizi dokduktan ne kadar süre sonra gezdirebileceğiz dışarıdabüyükler 40 gün geçmeden olmaz diyorlar aslında nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama bir uzmanda bağışıklık sistemi gelişmediğinden çıkarılması önerilmez diyordu ama arkadaşım daha 1 haftalıkken sokaklardaydı arabasıyla gezdiriyordu CADIARZU
lal canım sana cevap yazacaktım atlamışım.antibiyotıklerini düzenli kullan.bende 5 günlük tedavideyim ve 500 mg.ilk gün bebişim çok az hareket etti eyvah dedim ama sorun yoktu.sordum doktora kullanmamak daha fazla risk teşkil edermiş.canım allaha emanetiz bebişlerimizle.herşey onlar için...
iyiym demek isterdim boğazım ağrıyor kızlar bu hava değişimleri beni mahvetti sabahları kızı okula götürdüğüm için üşütmüşüm yine of çok halsizim :1no2:
birde kıslar kilo vermek için sihirli iksirleriniz varmı?çünkü sihire ihtiyacıım vaarkaydirigubbakcemile3
nazazn dokyora gitmiş güzel haberlerle gelcanım
kayracık bebeişin görmüş oh ne güzel nasılmış tosunumuz annesi
norrada yarın bebişini görecekmiş maşallah hepinize
lal canım sana cevap yazacaktım atlamışım.antibiyotıklerini düzenli kullan.bende 5 günlük tedavideyim ve 500 mg.ilk gün bebişim çok az hareket etti eyvah dedim ama sorun yoktu.sordum doktora kullanmamak daha fazla risk teşkil edermiş.canım allaha emanetiz bebişlerimizle.herşey onlar için...
birde kıslar kilo vermek için sihirli iksirleriniz varmı?çünkü sihire ihtiyacıım vaarkaydirigubbakcemile3
canım benim bebişte tatilde dün akşamdan beri. günde 4 tane içiorum 500mg. lık. 4 tane çok değil mi ya. normalde bile sevmem antibiotiklik olmayı ama bu sefer elimde değil işte. bebişlere ne kadar zararı var ki benimki de baygın oturuo içerde:Saruboceq: inşallah bişi olmas
canım ilk gün biraz sallarmış kuzuyu ama inan ertesi gün gümbür gümbür.küçük hareketler yapar bugün korkma.kullanmazsak daha kötü..dikkat et birazdan küçük küçük oynar.ben iki tane içiyorum canım çok felaket yaptı beni ama ne yapayım katlanıyorum...
ne enfeksiyonu çıktı kayra idrarmı mantarmı çok geçmiş olsun geçen ben gittiğimdede yapıldı ama temiz şimdide ishalle uğraşıyorum baktım bi siteye gebelikte bazı boğaz enfeksiyonları isahalle kendini belli ediyormuş benim tontuş şükür bi kaç gündür yukarıda azcık rahtlamdım ama şimdide üşütme çıktıcanım yok yani rutin kontrol değildi.enfeksiyon canımı sıktı hiç tanımadığımız doktora,bir abimizin tavsiyesi üzerine gittik.sağolsun.çok ilgilendi.vajenden ve idrardan kültür aldı.rahim ölçümü yaptı rahimde açıklık varmı diye baktı.ağrılarım için 30 dakika sancı makinasına bağladı.bebeğim hala aşağıda.yukarı çıkıp tekrar iniyormuş.malum eşide aşağıda ama çok şükür plesenta previa olmamışım.yani risk yaratmıyormuş.ama çok ayakta kalıp yorulursam başı aşağıda olduğu için rahime baskı yapar üzülürsün dedi yana sürekli istirahat.
senle aramızda 5 gün var canım..el sallıyor oynuyor çok hareketliydi.amniyonda kaçıklık varmı diye baktı sıvıdan biraz alıp bir kağıda sürdü amniyomu değilmi diye baktı çok şükür değildi.suyu temiz ve yterliymiş.ama yinede yat dedi gezme yürüme hareket etme dedi.böyle işte canım..
ayyy bu alıntı işlerinide pek beceremem -tatlicadiarzu- bende beklemem dedim ama bakalım 1 hafta sonra sokaklardayız sırnaşık şeyaaa eskidenmiş o bi kere zaten 4-5 gün sonra topukdan kan alımı için bebeği doktor çagırıyor.. üstelik 1 hafta sonra annenin kontrolu var.. yani azcık kendimizi toplayıp çıkabiliris...şahsen ben 40 ı beklemem...
bu arada sen balıkesir altınolukdan mışsın.. ahhh denizine aşık oldugum yer..kesinlikle tek geçerim tertemiz bir deniz. hiç nem olmayan bir hava bol oksijen...her yıl 3 gun geçirmesek olmas...mesela bu yıl mayıs sonu gib gelces inş. amadenise girilmes imi o vakitler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?