2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gülistan[/COLOR] o katmer o kadarda kolay yapılan bişi değil güzelim bi kere sacda yapılır ocakta fırında yapılmaz sacın varmı evinde kuzum?
adaparkk heee çok günlerim geçti adaparktaaaa..
kıss biliosda sölüos herhalde dimi.. bol keseden mi attım zannettin.. ben mantı bilem yaparım.. ayrıca katmeri ocakda teflon tavada pişirces mecburen....

ooo hemşoo süperr doğuralımda bi çiğköfte partisi verelim vallahi ayıptır sölemesii çok iyi yoğururum..
etsiz olsun ama patatesli.... ilk aşerdiğim şey...

ayva çekirdeklerim küflendi attım kurutamadım, aktarda satılıyormu ?
ahh kıyammam petekli evlerde malesef hep bu sorun..bende salonun peteğini açmıyorum sadece miafir gelcegi zaman açıyorum o yuzden slaonda kuruttum..

aaa eskidenmiş o bi kere zaten 4-5 gün sonra topukdan kan alımı için bebeği doktor çagırıyor.. üstelik 1 hafta sonra annenin kontrolu var.. yani azcık kendimizi toplayıp çıkabiliris...şahsen ben 40 ı beklemem...

bu arada sen balıkesir altınolukdan mışsın.. ahhh denizine aşık oldugum yer..kesinlikle tek geçerim tertemiz bir deniz. hiç nem olmayan bir hava bol oksijen...her yıl 3 gun geçirmesek olmas...mesela bu yıl mayıs sonu gib gelces inş. amadenise girilmes imi o vakitler..

nazazn dokyora gitmiş güzel haberlerle gelcanım
kayracık bebeişin görmüş oh ne güzel nasılmış tosunumuz annesi
norrada yarın bebişini görecekmiş maşallah hepinize

lal canım sana cevap yazacaktım atlamışım.antibiyotıklerini düzenli kullan.bende 5 günlük tedavideyim ve 500 mg.ilk gün bebişim çok az hareket etti eyvah dedim ama sorun yoktu.sordum doktora kullanmamak daha fazla risk teşkil edermiş.canım allaha emanetiz bebişlerimizle.herşey onlar için...

kayracım nasılsın hayırdır ben uzak kaldım biraz.bu arada arkadaslar ulasamadığımız arkadaslar vardı nedir durum sakaleyn di galiba.bu arada şimdi olmayan arkadaslar nasıl mercimekim,gelgit baska aklıma gelmiyor ama herkesi merak ediyorum *

didoo ben de bunu alicam, calisan anneler icin cok ideal, ayrica o buz torbalariyla sutu sagip biyere gittiginde sutu rahatlikla koruyorsun.burdaki fiyati 112 euro ama senin buldugun site daha ucuza geliyor sanirim.. bebeisi 3. aydan sonra krese verecegimiz icin sagip biberonuyla krese birakicam..ayrica ben biberon olarak da aventi oneriiyorum cam olanlari, cok guzel ve saglikli, herkes onu oneriyor burda..

of ya hastayım ya ne biçim yazmışım öyle anlamışsınızdrı artıkın şimdi dikkat ettim

birde kıslar kilo vermek için sihirli iksirleriniz varmı?çünkü sihire ihtiyacıım vaarkaydirigubbakcemile3

bana sinüzit için antibiyotik verdi kkb doktoru ama 500 lük sabah akşam 4 gün içtim ama sadece sabah sonrada bıraktım şimdide boğazım ağrıyorrrrrrrrr f:1no2:aranjit var bende çok fenayım yani kızlar bi doktoramı gitsem bebişide görürüm ösledim kuzumu-tatlicadiarzu-

iyiym demek isterdim boğazım ağrıyor kızlar bu hava değişimleri beni mahvetti sabahları kızı okula götürdüğüm için üşütmüşüm yine of çok halsizim :1no2:

aman canim dikkat et cidden bu havalar cok fena, bende ne giyecegimi sasiriyorum...uzun giysem terliyorum, kisa giysem uusuyorum...

nazazn dokyora gitmiş güzel haberlerle gelcanım
kayracık bebeişin görmüş oh ne güzel nasılmış tosunumuz annesi
norrada yarın bebişini görecekmiş maşallah hepinize

canım yok yani rutin kontrol değildi.enfeksiyon canımı sıktı hiç tanımadığımız doktora,bir abimizin tavsiyesi üzerine gittik.sağolsun.çok ilgilendi.vajenden ve idrardan kültür aldı.rahim ölçümü yaptı rahimde açıklık varmı diye baktı.ağrılarım için 30 dakika sancı makinasına bağladı.bebeğim hala aşağıda.yukarı çıkıp tekrar iniyormuş.malum eşide aşağıda ama çok şükür plesenta previa olmamışım.yani risk yaratmıyormuş.ama çok ayakta kalıp yorulursam başı aşağıda olduğu için rahime baskı yapar üzülürsün dedi yana sürekli istirahat.
senle aramızda 5 gün var canım..el sallıyor oynuyor çok hareketliydi.amniyonda kaçıklık varmı diye baktı sıvıdan biraz alıp bir kağıda sürdü amniyomu değilmi diye baktı çok şükür değildi.suyu temiz ve yterliymiş.ama yinede yat dedi gezme yürüme hareket etme dedi.böyle işte canım..

canım benim bebişte tatilde dün akşamdan beri. günde 4 tane içiorum 500mg. lık. 4 tane çok değil mi ya. normalde bile sevmem antibiotiklik olmayı ama bu sefer elimde değil işte. bebişlere ne kadar zararı var ki benimki de baygın oturuo içerde:Saruboceq: inşallah bişi olmas

birde kıslar kilo vermek için sihirli iksirleriniz varmı?çünkü sihire ihtiyacıım vaarkaydirigubbakcemile3

canım sne kaç kilo aldın. şimdi jet rejimler var ama yani 4-5 kilo verip duruosun sonra baya bi zaman inmio. eğer azsa verilcek kilon o kolay ama 10 kilo ve civarıysa baya bi dengeli rejim yapacaksın

figencim boğuşuyorum sıkıntılarla.dikkat et kendine.evet ben yoktum sonrada sen yok oldun çok koptuk...

aaa eskidenmiş o bi kere zaten 4-5 gün sonra topukdan kan alımı için bebeği doktor çagırıyor.. üstelik 1 hafta sonra annenin kontrolu var.. yani azcık kendimizi toplayıp çıkabiliris...şahsen ben 40 ı beklemem...

bu arada sen balıkesir altınolukdan mışsın.. ahhh denizine aşık oldugum yer..kesinlikle tek geçerim tertemiz bir deniz. hiç nem olmayan bir hava bol oksijen...her yıl 3 gun geçirmesek olmas...mesela bu yıl mayıs sonu gib gelces inş. amadenise girilmes imi o vakitler..[/QUOTE]
ayyy bu alıntı işlerinide pek beceremem -tatlicadiarzu- bende beklemem dedim ama bakalım 1 hafta sonra sokaklardayız sırnaşık şey
evet cnm altınoluktayım evet denizi gerçekten güzel arkadaşlarla dha önce konuşmuştık ben denize girme rekorumu 19 mayısta kırmıştım ama bünyeden bünyeye değişiyor aslında girenler var mayıs sonunda ama sana belki soğuk gelebilir bilemiyorum ki ne desem yalan olur CADIARZU

kızlar merhaba ben de mays annesiyim az zamanım kaldı doğuma hepinize hayırlı doğumlar diliyorum...

bizde bebek odaları için dekoratif takı yastıkları ve kapı süsleri imal ediyoruz... ilgilenen olursa özelden mesaj atabilir...

BÜTÜN MODELLERİN MAVİ VE PEMBE RENGİ MEVCUTTUR.

http://img4.imageshack.us/img4/6755/1001230.jpg
http://img4.imageshack.us/img4/5711/1001231i.jpg
http://img25.imageshack.us/img25/728/1001233b.jpg
http://img23.imageshack.us/img23/3332/1001238p.jpg
http://img25.imageshack.us/img25/3400/1001247.jpg
http://img4.imageshack.us/img4/4682/1001242m.jpg

BÜTÜN MODELLERİN MAVİ VE PEMBE RENGİ MEVCUTTUR.

EMZİK : 25 TL
ÖNLÜK: 25 TL
AYDEDE : 35 TL
BEBEK ARABASI : 55 TL

kayracımmm hoşgeldin nasılsn

dido noluyo kıs sana işi gücü bıraktın iice heralde araştırmacı ruhun son safhalarda

figennnnn

biz iyiyiz sen nasılsınnnn asıll. çok sevindim ya seni gorduugume burada. keyfin yerindedir umarım? nasıl gidiyor ?

ne enfeksiyonu çıktı kayra idrarmı mantarmı çok geçmiş olsun geçen ben gittiğimdede yapıldı ama temiz şimdide ishalle uğraşıyorum baktım bi siteye gebelikte bazı boğaz enfeksiyonları isahalle kendini belli ediyormuş benim tontuş şükür bi kaç gündür yukarıda azcık rahtlamdım ama şimdide üşütme çıktı
ayyy bu alıntı işlerinide pek beceremem -tatlicadiarzu- bende beklemem dedim ama bakalım 1 hafta sonra sokaklardayız sırnaşık şey
evet cnm altınoluktayım evet denizi gerçekten güzel arkadaşlarla dha önce konuşmuştık ben denize girme rekorumu 19 mayısta kırmıştım ama bünyeden bünyeye değişiyor aslında girenler var mayıs sonunda ama sana belki soğuk gelebilir bilemiyorum ki ne desem yalan olur CADIARZU[/QUOTE]

yazın doğacaklar yavrular zaten içerimi tıkılıcaz ben 15 gün sonra çıkmıştım niye 25 derseniz sezeryan dikişimden dolayı iyileşme sürecim uzun oldu yoksa hiç işim olmaz gezerim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…