canım benim bebişte tatilde dün akşamdan beri. günde 4 tane içiorum 500mg. lık. 4 tane çok değil mi ya. normalde bile sevmem antibiotiklik olmayı ama bu sefer elimde değil işte. bebişlere ne kadar zararı var ki benimki de baygın oturuo içerde:Saruboceq: inşallah bişi olmas
canım ilk gün biraz sallarmış kuzuyu ama inan ertesi gün gümbür gümbür.küçük hareketler yapar bugün korkma.kullanmazsak daha kötü..dikkat et birazdan küçük küçük oynar.ben iki tane içiyorum canım çok felaket yaptı beni ama ne yapayım katlanıyorum...
acaba 4 tane fazla mı gelir.canım senin de böbrek idrar yolları demi. nasıl oldun hemen etki eder bu antibiotikler gerçi. 5 günün sonunda tekrar bi test olacaksın deil mi . geçti mi diye bakılcak
figencim boğuşuyorum sıkıntılarla.dikkat et kendine.evet ben yoktum sonrada sen yok oldun çok koptuk...
geçmiş olsun canım bak doktor karşılaşabileceğin şeyleri sölemiş ona göre hareket edersin .son gittiğin doktor bence ii bi doktormuş amniyo sıvısına falan bakmıs.benim doktorum ne ona baktı nede beni bu konuda uyardı ve bu yüzden bebeğimi kaybetmek zorunda kaldım.cok kızıyorum şimdi ona.nese kendine dikkat et hayırlısıyla inşallah sağlıklı sıhhatli bebeiğini kucagına al.:1hug:
yani kızlar vermem gereken beş kilo falan var diyet yaparsam ardından tekrar hızla geri alırım diye spor yaparak kilo vereyim diyorum.bildiğiniz ilave olarak bitki çayı falan varmı kilo vermeye yarayan
ayyy bu alıntı işlerinide pek beceremem -tatlicadiarzu- bende beklemem dedim ama bakalım 1 hafta sonra sokaklardayız sırnaşık şeyaaa eskidenmiş o bi kere zaten 4-5 gün sonra topukdan kan alımı için bebeği doktor çagırıyor.. üstelik 1 hafta sonra annenin kontrolu var.. yani azcık kendimizi toplayıp çıkabiliris...şahsen ben 40 ı beklemem...
bu arada sen balıkesir altınolukdan mışsın.. ahhh denizine aşık oldugum yer..kesinlikle tek geçerim tertemiz bir deniz. hiç nem olmayan bir hava bol oksijen...her yıl 3 gun geçirmesek olmas...mesela bu yıl mayıs sonu gib gelces inş. amadenise girilmes imi o vakitler..
kızlar biz bebişlerimizi dokduktan ne kadar süre sonra gezdirebileceğiz dışarıdabüyükler 40 gün geçmeden olmaz diyorlar aslında nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama bir uzmanda bağışıklık sistemi gelişmediğinden çıkarılması önerilmez diyordu ama arkadaşım daha 1 haftalıkken sokaklardaydı arabasıyla gezdiriyordu CADIARZU
ayyy bu alıntı işlerinide pek beceremem -tatlicadiarzu- bende beklemem dedim ama bakalım 1 hafta sonra sokaklardayız sırnaşık şey
evet cnm altınoluktayım evet denizi gerçekten güzel arkadaşlarla dha önce konuşmuştık ben denize girme rekorumu 19 mayısta kırmıştım ama bünyeden bünyeye değişiyor aslında girenler var mayıs sonunda ama sana belki soğuk gelebilir bilemiyorum ki ne desem yalan olur CADIARZU
çok dikkat et kendine..hayırlısıyla bir doğursaydın inşallah..didecim iyiyim.ağrım yok çok şükür.dün ağrı makinasına bağlandım çıkmadı.artık iki haftaya bir bağlanacağım.ama fazla hareket etmemem lazımmış malum riskli gruptayım ben...sen nasılsın?
daha ucuzu da var norra 152 tl hvale ile 140 küsürlere düşüyormuşdidoo ben de bunu alicam, calisan anneler icin cok ideal, ayrica o buz torbalariyla sutu sagip biyere gittiginde sutu rahatlikla koruyorsun.burdaki fiyati 112 euro ama senin buldugun site daha ucuza geliyor sanirim.. bebeisi 3. aydan sonra krese verecegimiz icin sagip biberonuyla krese birakicam..ayrica ben biberon olarak da aventi oneriiyorum cam olanlari, cok guzel ve saglikli, herkes onu oneriyor burda..
kısım ben hep öyleyim ama paylaşmıyordum kafa şişirmeyeyim diye..birileri paylaşınca çok iyi oluyor benim için dedim isteyen de nasiplensin..benim kaç listem var bu araştırmalarımla ilgili sen biliyo musun?:bbo:kayracımmm hoşgeldin nasılsn
dido noluyo kıs sana işi gücü bıraktın iice heralde araştırmacı ruhun son safhalarda
geçmiş olsun canım bak doktor karşılaşabileceğin şeyleri sölemiş ona göre hareket edersin .son gittiğin doktor bence ii bi doktormuş amniyo sıvısına falan bakmıs.benim doktorum ne ona baktı nede beni bu konuda uyardı ve bu yüzden bebeğimi kaybetmek zorunda kaldım.cok kızıyorum şimdi ona.nese kendine dikkat et hayırlısıyla inşallah sağlıklı sıhhatli bebeiğini kucagına al.:1hug:
figencim o konuya girmek istemedim çekindim.bende kaybettim bir tane biliyorsun.allahım onun ömrünü yeni yavruna versin.bende hep ah diyorum keşke o zamanda bu kadar temkinli olsaydım ama ilk olunca bilemiyorsun...allahım istediğin an tekrar nasip etsin canım...
deryacım idrar yollarında canım.ama işte vajendende aldı oradada enfeksiyon varmı diye.deryacım benim sıpada yukarı çıkıyor iki üç gün durup tekrar yerine.malesef orayı kendine yer etmiş...doktor karışma diyor ama iştye...sende dikkat et canım kendine...
canım obur taraftanda sordum ama yanıt yazdınmı bakamadımhenuz senin evde yatman falamı gerikiyor yazdın benm ikaçırdım neden evdesin hep ??
bu arada ben oglumu 11 temmuzda doğurmustum. ve ilk gnuler dr kontrleri disinda gezmey ugitmedik çok gazlı cesitli saglık sournları olan bir oglum vardı o yuzden pek keyif kısmına deginemedik birde acemilik genclik her ruzgarda kulagı agrıycak falan sanyırodum sapka taksak çoksıcak tı obile fazal idi sokaga çıkamadım. ilk olarak 20 gunluk olunca yarı kırkı deniyor ya ozaman çıktık sahile indik cay demlyip termosa koymustuk yoldan yiycek birseyler aldık banka oturup yemistik esimle ne guzel gelmisti normal insanlar gibi tekrar sokaklarda olmak alan ordan donuste carrefour a gidelim dedik baktık bebis aglamıyor iyi idi. orda herkes yolumuzu kesip bu kadar bebek buranın havalandırmasına mikroplu havasına sokulurmu demisti tedirgin olup eve donmustuk .)) sıkıyorsa simdi desinelr iki çocuklu kadın olarak kimse gelip akıl vermez heralde dusunun markette milet onumuzu kesip buun diyordu biryandan bebek seviyorlardı tabi:))
yani yaz gunu olacagı için park bahce ye çıkarmanın hiç sakıncası yok bence dr da aynını diycektir yani ama alısveris merkezi falan sacma ve olumusz olur bence havasinin pis olacagından.
çok geçmiş olsun canım sende kendine dikkat et
gebelikte idraryolu enfeksiyonunun sebebi idarar kesesinin yeterince boşaltılmamasından oluyormuş bunu önlemek için önce bol su sonra idrarı tutmamak ve idrar yapılırken öne doğru hafifçe eğilmek tam boşalmayı sağlıyormuş bunuda bi gebelik siteisnde okumuştum paylaşmak istedim
sen bebeğinimi kaybettin canımya nedenirki şimdi senağlama
sana bi çay tarifi vereyim bir tane dal tarçın 1 tane elma 4 e böleceksin yarım limon 1 çay kaşığı tane karabiber 1 çay kaşığı karanfil bunları üstlerini geçecek kadar su ekliyorsun ve elmalar pörsüyene kadar kaynatıyorsun kaynatma işlemi tamamlandıktan sonra altını kapatıp 1 çay kaşığıda yeşil çay katıp demlemeye bırakıyorsun yemeklerden sonra içiyorsun bir hafta yapacaksın fazla değil sonra 1 ay ara vereceksin metabolizma hızlandırıcı çay bu
figennn sana bi önerim var benim eşimi bu şekilde bayağı bi zayıflattımmm
kayısılı doğadan form günde iki büyük kupalarda içiceksin içine 2-3 tane incir 2-3 tane kayısı at doğadan formu koy üstüne kaynar su sonra bekle soğusun yemekten yarım saat önce iç çokk faydası var bağırsakları acayip çalışıtıryo birde sabahları bi bardak ılık limonlu su iç
tesekkürler bitanem.iyi de olsa kötü de olsa tecrübelerle deneyim kazanıyosun.allah hayırlısını nasip etsin.allah bebeklerinize sağlık versin canım benim..geçmiş olsun canım bak doktor karşılaşabileceğin şeyleri sölemiş ona göre hareket edersin .son gittiğin doktor bence ii bi doktormuş amniyo sıvısına falan bakmıs.benim doktorum ne ona baktı nede beni bu konuda uyardı ve bu yüzden bebeğimi kaybetmek zorunda kaldım.cok kızıyorum şimdi ona.nese kendine dikkat et hayırlısıyla inşallah sağlıklı sıhhatli bebeiğini kucagına al.:1hug:
figencim o konuya girmek istemedim çekindim.bende kaybettim bir tane biliyorsun.allahım onun ömrünü yeni yavruna versin.bende hep ah diyorum keşke o zamanda bu kadar temkinli olsaydım ama ilk olunca bilemiyorsun...allahım istediğin an tekrar nasip etsin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?