2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

figen sen hangi doktora gidiyordun? seninle çok önceden sanki konuşmuştuk CADIARZU benim doktorumda balıkesirdeydi...

figenn çok geçmiş olsun yaranı deşmek istemem rabbim en kısa zamanda gönlüne göre sağlıklı bi yavru nasip etsin inşallah

ayy deryaa senin tickerı gördükçe heyecanlanıyorummm arkandan geliyorumm bekle beniii delikafadulden

didom paylaşş anamm bize ne kadar faydası oluyor bilemezsin sakın kafa şişirmek felan die düşünmee paylaşmazsan ayıp sanaa :mymeka:

dnzyldız geçmiş olsun canım aman dikkat o zaman çıkma bi yere çok zordur eminim benim gibi biri diilsin iyiki yoksa bunalıma girerdin kesin adın ne bu arada nickini yazmak zor oluyooo

dnzyildizi bende ev hapsindeyim malesef.sıkılınca eşim arabayla gezdiriyor ama fazla yürümem yasak...allah yardımcın olsun...

sağol cnm aynen geçen sıkıldım bıktım falan diye kendi kendime söyleniyordum baktım ertesi gün hadi gel seni gezmeye götüreyim dedi arabayla dayandı kapıya kaydirigubbakcemile3

kızlar artık kalkayım eşim söyleniyor biraz uzanayım tekrar gelirim çok oturdum...

sağol cnm aynen geçen sıkıldım bıktım falan diye kendi kendime söyleniyordum baktım ertesi gün hadi gel seni gezmeye götüreyim dedi arabayla dayandı kapıya kaydirigubbakcemile3

kaç haftalık bebişin?erken doğum riskin ne dedi doktor?anlayamıyorum ya.zor ama ne yapalım canım...35 hafta yeter dedi doktorum ben 35 e göre gün sayıyorum.79 günüm var normale ise 100 gün...

bunalıma giriyorum zaten canım önceden kocam niye aygaz arabası gibi sokak sokak geziyorsun diye dalga geçerdi şuan hamile olmasam istanbulda geziyordum kesin sırnaşık şey bu arada adım özlem :CüvCüv:

deraya aramızda 5 gün var benim doğum normal olursa 23 temmuzmuş...

banada 38. haftada alınacağı söyleniyor ama kesin değil sezeryan olduğu için 38 dolduktan sonra alınıyormuş oda temmuz 17 filan ama bir hafta önden gidiyoruz 10 temmuz babamızında doğum tarihi ve dahası aslan olmayacaklar bu durumda yengeç ikimizinkide
önemli olan sağlıklı bişekilde kucağımıza zamanında alalımda canım benim değilmi

kaç haftalık bebişin?erken doğum riskin ne dedi doktor?anlayamıyorum ya.zor ama ne yapalım canım...35 hafta yeter dedi doktorum ben 35 e göre gün sayıyorum.79 günüm var normale ise 100 gün...

bana risk oranından bahsetmedi kocama ve anneme sordurttum çünkü bir defa fırça yemiştim yürüyüş yapmak istediğimde o kadar uğraştın riske atmaya değer mi demişti :çok üzgünüm: yürüyüş yok dedi birkaç kez daha şimdi sormaya korkuyorum fisfisfis

sen kaşındın:1shok:
kızlar niye şafak saymaya gelmiyorsunuz bakiiim?

zamanında doğuracaksın sen hiç korkma kayra ama kendinide dikkat et canım kaydirigubbakcemile5

bu arada evriş gelirsen bir bakıver anacım..
sebamedin 7li seti var 90 tl civarında
bir de bizim şimdilik daha çok işimize yarayacak olan pişik önleyici de ihtiva eden 4 parçalı seti var onun da fiyatı 41 tl ve 71.79 tl arasında ohaaaa di mi aralığa bak.içeriği de şunlar
ıçindekiler :

Sebamed Bebek Şampuanı 150 ml
Bebeklerin ve çocukların hassas saç derileri için ve saçta temizlik ve bakım için idealdir.
Sebamed Bebek Yağı 150 ml
Bebeğinizin cildini temizler , korur ve aynı zamanda pişik oluşumunu da engeller.
Sebamed Bebek Sabunu 100 gr
Yumuşak formül hassas bebek cildinde tüm vücut temizliğinde kullanılabilir.
Sebamed Pişik Önleyici Krem 100 ml
Sürekli ve düzenli kullanıldığında pişik oluşumunu engeller , el , yüz ve cildi çok iyi korur.

tabii deryacım.banada 4 temmuz bize yeter dedi.derya bebeğim bpd ölçümüne göre 26+4 ama ortalama alındığında haftasından 5 gün önde..yengeç olacak bebeğimiz olsun sağlıklı olsunlar ha yengeç ha aslan...

anladım canım.boşver sorma zaten ben herşeyi soruyorum sonrada üzülüyorum..

kızlar eniyibebek.com diye bir site var ucuz gibi geldi diğer sitelere göre ama ne kadar güvenilir bir site bilmiyorum bilen var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…