tabii deryacım.banada 4 temmuz bize yeter dedi.derya bebeğim bpd ölçümüne göre 26+4 ama ortalama alındığında haftasından 5 gün önde..yengeç olacak bebeğimiz olsun sağlıklı olsunlar ha yengeç ha aslan...
anladım canım.boşver sorma zaten ben herşeyi soruyorum sonrada üzülüyorum..
cnm ya bursa uzak olmuyor mu? bandırmada mıydın sen yoksa??
kızlar eniyibebek.com diye bir site var ucuz gibi geldi diğer sitelere göre ama ne kadar güvenilir bir site bilmiyorum bilen var mı??
yazdım deryacım.duan çok güzel bitanem.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn
canım elimden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışıyorum umarımda olabiliyorumdur.:teselli:
senin benim üzerimdeki uğraşını emeğini ve desteğini asla unutmam.iyiki varsın yanımda arkamdasın.sağol.allahta senin yanında arkanda olsun.teşekkür ederim deryacım.seni seviyorum biliyorsun...
slm kıslar.nasılsınız bakalım.özledim bi bakim dedim bizim fıstıklar napıyo?hepinizi kocaman öpüyorum.nasıl gidiyo bakim dobişlik :)))))))
ben de 12:30 da çıkıp doktora gidiyorum bugün. ateşölçer mevzuunu ona da sorarım. şeker yüklemesi yapılacak. bakalım ne kadar şekermişim?
didecim iyiyim.ağrım yok çok şükür.dün ağrı makinasına bağlandım çıkmadı.artık iki haftaya bir bağlanacağım.ama fazla hareket etmemem lazımmış malum riskli gruptayım ben...sen nasılsın?
didoo ben de bunu alicam, calisan anneler icin cok ideal, ayrica o buz torbalariyla sutu sagip biyere gittiginde sutu rahatlikla koruyorsun.burdaki fiyati 112 euro ama senin buldugun site daha ucuza geliyor sanirim.. bebeisi 3. aydan sonra krese verecegimiz icin sagip biberonuyla krese birakicam..ayrica ben biberon olarak da aventi oneriiyorum cam olanlari, cok guzel ve saglikli, herkes onu oneriyor burda..
kızlar merhaba ben de mays annesiyim az zamanım kaldı doğuma hepinize hayırlı doğumlar diliyorum...
amiiin..çok teşekkür ederim..sana da hayırlı doğumlar..yavruna sağlıklı bi şekilde kavuşmanı dilerim...
kızlar biz üçüncü trimestire girmişiz artıkın hadi darısı başınıza
amiin canım benim...muuahhh..!!
kızlar niye şafak saymaya gelmiyorsunuz bakiiim?
ben 100'den geriye saymayı planlıyorum...daha 119 dayım...as kaldı ama...
ölçümünü sevsinler kuzunun maşallah
olsunlar be kuzum ne yapalım babamızda yengeç ya bizim ama önce sağlıklı gelsin tosunlar
BURDAKİ TÜM HAMİŞ ARKADAŞLARIMIZI VE BİZİ RABBİM KORUSUN VE HEPİMİZ YAVRULARIMIZI SAĞSAĞLİM VE SAĞLIKLI KUCAĞIMIZA ALALIM HEPİMİZEDE HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN RABBİM AMİN:Saruboceq::Saruboceq:
İçimden geldi arkedeşler
içini yediğimin..allah kabul etsin..amin güzelim...
slm kıslar.nasılsınız bakalım.özledim bi bakim dedim bizim fıstıklar napıyo?hepinizi kocaman öpüyorum.nasıl gidiyo bakim dobişlik :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?