2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ölçümünü sevsinler kuzunun maşallah
olsunlar be kuzum ne yapalım babamızda yengeç ya bizim ama önce sağlıklı gelsin tosunlar
BURDAKİ TÜM HAMİŞ ARKADAŞLARIMIZI VE BİZİ RABBİM KORUSUN VE HEPİMİZ YAVRULARIMIZI SAĞSAĞLİM VE SAĞLIKLI KUCAĞIMIZA ALALIM HEPİMİZEDE HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN RABBİM AMİN:Saruboceq::Saruboceq:
İçimden geldi arkedeşler

yazdım deryacım.duan çok güzel bitanem.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn

canım elimden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışıyorum umarımda olabiliyorumdur.:teselli:

senin benim üzerimdeki uğraşını emeğini ve desteğini asla unutmam.iyiki varsın yanımda arkamdasın.sağol.allahta senin yanında arkanda olsun.teşekkür ederim deryacım.seni seviyorum biliyorsun...

senin benim üzerimdeki uğraşını emeğini ve desteğini asla unutmam.iyiki varsın yanımda arkamdasın.sağol.allahta senin yanında arkanda olsun.teşekkür ederim deryacım.seni seviyorum biliyorsun...

sağol canım bende seni seviyorum bebeğini kucağına aldığın günleride görücez beraberce yavru kuşum benim :1hug:seni rahatlatabiliyorsam ne mutlu bana :teytey:a.s.
bende azcık uzanacağım sonra görüşürüz kayracım kaydirigubbakcemile3
hepinizi öpüyorum kızlar kendinize dikket edin kaydirigubbakcemile3

slm kıslar.nasılsınız bakalım.özledim bi bakim dedim bizim fıstıklar napıyo?hepinizi kocaman öpüyorum.nasıl gidiyo bakim dobişlik :)))))))

canımm..hoşgeldin sefa geldin..ne mutlu oldum iyi olduğunu duyunca...biz iyiyiz teyzesi..benim oğlum olcak nasip kısmetse...allahım sana da en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin..güzel yüreklim...

ben de 12:30 da çıkıp doktora gidiyorum bugün. ateşölçer mevzuunu ona da sorarım. şeker yüklemesi yapılacak. bakalım ne kadar şekermişim?

güzel haberlerinle gel...şeker kız olmadan gel...

iyi olmana sevindim Kayram..çok dikkat et canım benim kendine...

ama ama ben Nuk almıştım...iyi diye biliyorum..gaz yapmayanından..emziğinde delik var gaz yapmaması için...

akşamkii kızartma planlarım suya düştüü bi arkadşa yemeğe gidiyozz e bu daha güzell hazır yemek gibisi varmıı cokacimcoook

ben kaçar öpüldünüz hepininizzz

kızlar ben geldim. şeker yüklemem yapıldı. akşam alacağım sonucu. muayenem güzel geçti. bebeğin kafası yukardaymış. tam göbek deliğim hizasındaydı kafası. foto almadık. zırt pırt vesikalık çekmek istemiyorum. en güzel 28-32 haftalar arası görünüyorlarmış, o zaman alacağız bir foto daha.
benim sat 1 kasım ya, ama başlarda bebek 1 hafta kadar önden gidiyordu. şimdiki ölçümlere göre 1 kasımla uyumlu çıktı. ben önce endişe ettim az mı gelişmiş acaba diye, ama doktor sorun olmadığını söyledi. benim plesentanın bir damarından bebek iyi beslenemiyor diye çıkmıştı da detaylıda... ondan endişe ettim ama 1 kasım sata göre 650gr normalmiş. yani 23+4 günlüğüm 24+3 değil. kan sayımımı da yaptılar. sonucu akşam belli olacak ve o sonuca göre iğnemin dozunu artıracaklar. sonuçta doktor 0,4 ml doz verdiğinde ben 50 kg luk bir çıtırdım şimdi ise nerdeyse 58 oldum. dozun da kiloyla da alakası var ya belki artırmak gerekecek.
buarada ara ara belime daha doğrusu sol bacağıma vuran ağrıdan bahsettim, bu aralar çok acıvermeye başladı. herzaman değil ama bir müddet hareketsiz kaldıktan sonra ayağa kalktığımda önce tutuluyorum sol bacağım uyuşmuş gibi oluyor belim aşağı doğru bir acı dağılıyor... bunun için de fizik tedaviye ihtiyacım olabileceğini söyledi. ben çok rahatsızlık çekmiyorum ama doktor bel fıtığı başlangıcı olabilir diye düşünüyor.

Nazan hadi geçmiş olsun umarım şeker ve kan tahlilinde iyi çıkar bebiş de iyimiş çok sevindim.
Fizik tedavi de hamileyken biraz zor olur ama gerekiyorsa yaptırmak lazım.

Bu arada benim annem 3 doğum yapmış ve hamileliklerden sonra bacaklarında varis oluşmuş sonuçta genetik bir hastalık bende varis oluşuyormu diye kalp damar cerrahına gidicem varis için doktora giden oldu mu kızlar?? Doktor ismi verebilir misiniz??

slm kıslar.nasılsınız bakalım.özledim bi bakim dedim bizim fıstıklar napıyo?hepinizi kocaman öpüyorum.nasıl gidiyo bakim dobişlik :)))))))

hoşgldin figen biz iiyiz sen nasılsın, benimde oğluşum oluyor teyzesi, iyi olmana sevindim

Aftabru maşallah Naz hanıma kocaman olmuş, şekerinde iyi çıkacak inşallah

kızlar ben de dr.a gittim bugün....benim zıpırım da oynayıp duruyodu...sanki bişeyler konuşuyodu sürekli ağzını açtı kapadı...dr.amca annesi bu çocuk sana bişeyler anlatmaya çalışıyor dedi...ne anlattığınıı sonunda anladık...bi kolunu kaldırmış ahanda anne kol kaslarım, çok güçlüyüm ben diyodu..ne garip ya gülmekten öldürdü beni...eşim de sürekli böyle zıpırlıklar yapar durur zaten...ona çekecek galiba..
oğlum tam 23 haftalık idi..satımla birebir uyumlu gidiyorum şu an...554 gr.çıktı..şu an için herşey normalmiş...boyumuz da 28,42 cm...
yazıcımın tarama özelliği çalışmadı..fotoğraf makinasıyla çektim usg fotoyu..umarım anlayabilirsiniz..

kızlar ben doktordan geldim test yaptık sonuçları bekledim
şeker temiz çıktıda
doktor kan sayımıda yapmıştı kansızlık çıktı demir hapını günde 2 ye çıkardı 3 hafta sonta tekrar yapcaz test bide idrar testinde iltihap çıkmıştıya onun için antibiyotik verdi
offffffff ya şekerden korkarken başka başka şeyler çıktı
ya ben kanımın artması için nasıl besinler tüketmem gerek midemi çok bulandırıyo ama pekmez içmeye başlicam aç karna başka ne yapıyım sizce kızlar
hastanede yoruldum baya geçmişi sonra okucam aftabru sende sonuç bekliyosun sanırım inşallah iyi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…