sevmediğin yemekler çıkarsa görürsün...sen cadııııııakşamkii kızartma planlarım suya düştüü bi arkadşa yemeğe gidiyozz e bu daha güzell hazır yemek gibisi varmıı cokacimcoook
ben kaçar öpüldünüz hepininizzz
nazan ne güzel ya. benim de sat 1 kasım benim de bebişin kafası yukarda..bu kızların kafa yukarda mı durur böyle acaba..bana dönmezse sezeryan olaman gerekebilir dedi doktorum...bir de bacak ağrıları için bana çok ve hızlı kilo alma dedi..egzersiz verdi..şimdi daha iyiyim..biliyorsun geceleri ağlıyordum ağrıdan..sonuçların da iyi çıkar umarım..kızlar ben geldim. şeker yüklemem yapıldı. akşam alacağım sonucu. muayenem güzel geçti. bebeğin kafası yukardaymış. tam göbek deliğim hizasındaydı kafası. foto almadık. zırt pırt vesikalık çekmek istemiyorum. en güzel 28-32 haftalar arası görünüyorlarmış, o zaman alacağız bir foto daha.
benim sat 1 kasım ya, ama başlarda bebek 1 hafta kadar önden gidiyordu. şimdiki ölçümlere göre 1 kasımla uyumlu çıktı. ben önce endişe ettim az mı gelişmiş acaba diye, ama doktor sorun olmadığını söyledi. benim plesentanın bir damarından bebek iyi beslenemiyor diye çıkmıştı da detaylıda... ondan endişe ettim ama 1 kasım sata göre 650gr normalmiş. yani 23+4 günlüğüm 24+3 değil. kan sayımımı da yaptılar. sonucu akşam belli olacak ve o sonuca göre iğnemin dozunu artıracaklar. sonuçta doktor 0,4 ml doz verdiğinde ben 50 kg luk bir çıtırdım şimdi ise nerdeyse 58 oldum. dozun da kiloyla da alakası var ya belki artırmak gerekecek.
buarada ara ara belime daha doğrusu sol bacağıma vuran ağrıdan bahsettim, bu aralar çok acıvermeye başladı. herzaman değil ama bir müddet hareketsiz kaldıktan sonra ayağa kalktığımda önce tutuluyorum sol bacağım uyuşmuş gibi oluyor belim aşağı doğru bir acı dağılıyor... bunun için de fizik tedaviye ihtiyacım olabileceğini söyledi. ben çok rahatsızlık çekmiyorum ama doktor bel fıtığı başlangıcı olabilir diye düşünüyor.
kızlar ben de dr.a gittim bugün....benim zıpırım da oynayıp duruyodu...sanki bişeyler konuşuyodu sürekli ağzını açtı kapadı...dr.amca annesi bu çocuk sana bişeyler anlatmaya çalışıyor dedi...ne anlattığınıı sonunda anladık...bi kolunu kaldırmış ahanda anne kol kaslarım, çok güçlüyüm ben diyodu..ne garip ya gülmekten öldürdü beni...eşim de sürekli böyle zıpırlıklar yapar durur zaten...ona çekecek galiba..
oğlum tam 23 haftalık idi..satımla birebir uyumlu gidiyorum şu an...554 gr.çıktı..şu an için herşey normalmiş...boyumuz da 28,42 cm...
yazıcımın tarama özelliği çalışmadı..fotoğraf makinasıyla çektim usg fotoyu..umarım anlayabilirsiniz..
kızlar ben doktordan geldim test yaptık sonuçları bekledim
şeker temiz çıktıda
doktor kan sayımıda yapmıştı kansızlık çıktı demir hapını günde 2 ye çıkardı 3 hafta sonta tekrar yapcaz test bide idrar testinde iltihap çıkmıştıya onun için antibiyotik verdi
offffffff ya şekerden korkarken başka başka şeyler çıktı
ya ben kanımın artması için nasıl besinler tüketmem gerek midemi çok bulandırıyo ama pekmez içmeye başlicam aç karna başka ne yapıyım sizce kızlar
hastanede yoruldum baya geçmişi sonra okucam aftabru sende sonuç bekliyosun sanırım inşallah iyi çıkar
hoşgeldin figen. bizler iyiyiz. kilolarla alınacakların kistesiyle filan uğraşıyoruz. sen nasılsın ? arada gir de iyi olduğunu filan yaz bari....
duramazsın tatlım, dursan depresyona girersin sen... gez bari... ama öle pazar mazar dolaşma, sahile indir bebişi parkta filan gezdir.ben 40 gün oturamam evde mirmirmirmir
kış olsa neysede o güzel havalarda hayatta oturamam patlarım valla -tatlicadiarzu-
hihoyyyt
canım valla yarı 40 mı derler. ilk 20 . gününde çıkarırlar bildiğim. ama tabi biz güsel havalara denk gelicez. ilk bebeğini büyütmüş olanlar bebekler ilk 20 günde çıksalar da anlıolar mı ki çıktıklarını..ben 20 . gün 2 uçak dieştirip bebişimle evimise gelicez. gezicez baya yani hihoyyyt
Bizde 20 gun 1 ayi doldurunca turkiyeye gelicez 1-1.5 ay kalicaz, sonra tekrar bruksele donucez, ben 40ini beklemem tr'ye gitmek icin... gerci biraz zor olucak bebisle yolculuk ama yapan bir suru kisi var...
ben de 1 ay dolunca mersine yazlığa gitmeyi planlıyorum uçakla.... iyi bari siz de uçacakmışsınız da kararsızlığım geçti.
Hahaha gerçekten kol kaslarını göstermiş yaramaz sana annesi (mercimekime) sevdim onu..
Aftabru, oturarak çalışmak bizi mahvediyo. Hamilelik de eklenince böyle oluyoruz işte..Geçmiş olsun..
Seerni, üzülme benim de kan değerlerim düşük çıktı, günde 2 kere kullanmam gerekiyo kan ilacını. Ama daha başlamadım tembellikten.. Bide sabah hadi aç karnına alıyoz da e ikinci ilacı ne zaman alıcaz hiç aç olmuyorum ki :))
Yiyerek çok fazla yükseltemiyosun kanını canım ya..İlaç bile bazen fayda etmiyomuş...ne demişler çocuk için "anne karnındayken annenin KANINI, doğduktan sonra CANINI, öldükten sonra da MALINI yermiş" diye...
didom..petrikim saolasınız kuzularım...benim de bebişin kafası yukarda şu an...kukumun üstünde ayakları, vurup duruyor...
ben de hep oralarda hissediyorum hareketleri.. ayaklar yüzünden mi sence?
ne kızartması arkadaşlar kilo alımı bir yana yağ belli bir ısıdan sonra hiçde uygun olmayan şeyler üretiyor ve bunun bebeğe geçtiğini düşünmek bile istemezsiniz. yasak arkadaşlar yasak!!! biz ızgara veya haşlama yiyebiliyoruzzzz.
aaaaaaaaaaa defnem damlam naptın sen ya.....ben bu mj okumamış gibi davransam ...kafamçokkarıştı
kızlar ya.nassı 20-24 . haftalar 6. ay oluo. ben daha 5. aydayım. yani 4 ayım var. 19 kasım da regli oldum en son ve 5. ayımın dolmasına halen var. ben anlamıorum bu ay meselelerini. 9 ay 10 gün bu 6 aylık hesapla dolmuo çünkü.çok denedim.omadı
normal doğum düşündüğüm için; geçenlerde kayınvalidem geldiğinde alaturka tuvaleti kullanmamı önerdi..oturup kalktıkça hem egzersiz yapmış olursun hem de çatın açılır doğumuna faydası olur dedi..henüz başlamadım ama...klozet çok rahat geliyor bana..
kızlar biz bebişlerimizi dokduktan ne kadar süre sonra gezdirebileceğiz dışarıdabüyükler 40 gün geçmeden olmaz diyorlar aslında nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama bir uzmanda bağışıklık sistemi gelişmediğinden çıkarılması önerilmez diyordu ama arkadaşım daha 1 haftalıkken sokaklardaydı arabasıyla gezdiriyordu CADIARZU
kıslar benim annem izmirde perdeci.yani onlar sadece dikiyolar.iş diktikleri magazalardan hem uyguna,hemde cok güzel şeyler bulabilirler size.eger giderim derseniz konuşuruz.
kızlar ben de dr.a gittim bugün....benim zıpırım da oynayıp duruyodu...sanki bişeyler konuşuyodu sürekli ağzını açtı kapadı...dr.amca annesi bu çocuk sana bişeyler anlatmaya çalışıyor dedi...ne anlattığınıı sonunda anladık...bi kolunu kaldırmış ahanda anne kol kaslarım, çok güçlüyüm ben diyodu..ne garip ya gülmekten öldürdü beni...eşim de sürekli böyle zıpırlıklar yapar durur zaten...ona çekecek galiba..
oğlum tam 23 haftalık idi..satımla birebir uyumlu gidiyorum şu an...554 gr.çıktı..şu an için herşey normalmiş...boyumuz da 28,42 cm...
yazıcımın tarama özelliği çalışmadı..fotoğraf makinasıyla çektim usg fotoyu..umarım anlayabilirsiniz..
Şimdi canımcım, 40 haftanın içinde ilk 2 hafta da var mı? Var! çıkar onu, kaldı mı 38 hafta?? Al sana eski hesap 9 ay 10 gün = 38 hafta. a.s.
Neeeeğğğğ??? mimkin deeeel!! Okulda alafranga yok da, ptesi günleri (sabahtan akşama okulda olduğum için) su içmiyorum. 1-2 defa sıkıştım da havadan işemek zorunda kaldım. :1no2: değil ki, büyük tuvaletim gelirse mümkünü yok! Gene havadan :) Dart oynar gibi :)))
:) Yerim ben onu yerim yerim :) Maşallah oğluna. [/FONT][/I][/B]
kızlar ben geldim. şeker yüklemem yapıldı. akşam alacağım sonucu. muayenem güzel geçti. bebeğin kafası yukardaymış. tam göbek deliğim hizasındaydı kafası. foto almadık. zırt pırt vesikalık çekmek istemiyorum. en güzel 28-32 haftalar arası görünüyorlarmış, o zaman alacağız bir foto daha.
benim sat 1 kasım ya, ama başlarda bebek 1 hafta kadar önden gidiyordu. şimdiki ölçümlere göre 1 kasımla uyumlu çıktı. ben önce endişe ettim az mı gelişmiş acaba diye, ama doktor sorun olmadığını söyledi. benim plesentanın bir damarından bebek iyi beslenemiyor diye çıkmıştı da detaylıda... ondan endişe ettim ama 1 kasım sata göre 650gr normalmiş. yani 23+4 günlüğüm 24+3 değil. kan sayımımı da yaptılar. sonucu akşam belli olacak ve o sonuca göre iğnemin dozunu artıracaklar. sonuçta doktor 0,4 ml doz verdiğinde ben 50 kg luk bir çıtırdım şimdi ise nerdeyse 58 oldum. dozun da kiloyla da alakası var ya belki artırmak gerekecek.
buarada ara ara belime daha doğrusu sol bacağıma vuran ağrıdan bahsettim, bu aralar çok acıvermeye başladı. herzaman değil ama bir müddet hareketsiz kaldıktan sonra ayağa kalktığımda önce tutuluyorum sol bacağım uyuşmuş gibi oluyor belim aşağı doğru bir acı dağılıyor... bunun için de fizik tedaviye ihtiyacım olabileceğini söyledi. ben çok rahatsızlık çekmiyorum ama doktor bel fıtığı başlangıcı olabilir diye düşünüyor.
şeker temiz çıktıda
doktor kan sayımıda yapmıştı kansızlık çıktı demir hapını günde 2 ye çıkardı 3 hafta sonta tekrar yapcaz test bide idrar testinde iltihap çıkmıştıya onun için antibiyotik verdi
ya ben kanımın artması için nasıl besinler tüketmem gerek midemi çok bulandırıyo ama pekmez içmeye başlicam aç karna başka ne yapıyım sizce kızlar
hastanede yoruldum baya geçmişi sonra okucam aftabru sende sonuç bekliyosun sanırım inşallah iyi çıkar
yüreğimm..kol kaslarını gösterirken...
ayyyy aman amaaaaaan ayyyyy ne severim var ya kızartmayı, bayılırım bayılırım.... şöyle bir ay daha geçsin de haftada bir kızartma yapıp yiycem valla.... sarmısaklı yoğurtla....akşamkii kızartma planlarım suya düştüü bi arkadşa yemeğe gidiyozz e bu daha güzell hazır yemek gibisi varmıı cokacimcoook
ben kaçar öpüldünüz hepininizzz
DİDE cim bebeklerin pozisyon değiştirmesi için daha çok zamanları var. ben inanıyorum kafasının aşağıya ineceğine.... o kadar çok istiyorum ki normal doğum yapmayı anlatamam..... doktor da tavsiye ediyor normali.... bakalım işte başka bir problem çıkmazsa normal yapacağım. 25 temmuzdan itibaren heran bekleyin dedi.nazan ne güzel ya. benim de sat 1 kasım benim de bebişin kafası yukarda..bu kızların kafa yukarda mı durur böyle acaba..bana dönmezse sezeryan olaman gerekebilir dedi doktorum...bir de bacak ağrıları için bana çok ve hızlı kilo alma dedi..egzersiz verdi..şimdi daha iyiyim..biliyorsun geceleri ağlıyordum ağrıdan..sonuçların da iyi çıkar umarım..
aa perde mi evrim supersiniz, gelince bi fiyat araligini soylesene, ben burda istedigim gibi renkte hazir perde bulamiyorum, tr den ona da bakicam, bana bi fikir verirsiniz gelmeden...
hazirlar ve normal dikmeler ne kadar diye??
iyiym demek isterdim boğazım ağrıyor kızlar bu hava değişimleri beni mahvetti sabahları kızı okula götürdüğüm için üşütmüşüm yine of çok halsizim :1no2:
bu arada evriş gelirsen bir bakıver anacım..
sebamedin 7li seti var 90 tl civarında
bir de bizim şimdilik daha çok işimize yarayacak olan pişik önleyici de ihtiva eden 4 parçalı seti var onun da fiyatı 41 tl ve 71.79 tl arasında ohaaaa di mi aralığa bak.içeriği de şunlar
İçindekiler :
Sebamed Bebek Şampuanı 150 ml
Bebeklerin ve çocukların hassas saç derileri için ve saçta temizlik ve bakım için idealdir.
Sebamed Bebek Yağı 150 ml
Bebeğinizin cildini temizler , korur ve aynı zamanda pişik oluşumunu da engeller.
Sebamed Bebek Sabunu 100 gr
Yumuşak formül hassas bebek cildinde tüm vücut temizliğinde kullanılabilir.
Sebamed Pişik Önleyici Krem 100 ml
Sürekli ve düzenli kullanıldığında pişik oluşumunu engeller , el , yüz ve cildi çok iyi korur.
kızlar ben geldim. şeker yüklemem yapıldı. akşam alacağım sonucu. muayenem güzel geçti. bebeğin kafası yukardaymış. tam göbek deliğim hizasındaydı kafası. foto almadık. zırt pırt vesikalık çekmek istemiyorum. en güzel 28-32 haftalar arası görünüyorlarmış, o zaman alacağız bir foto daha.
şeker temiz çıktıda
ben de hep oralarda hissediyorum hareketleri.. ayaklar yüzünden mi sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?