Selam kızlar
Mercimekim - çok sevindim bebişine - epey kaslı olacak :smiley-cool:
Bnede doktora gittim - ama ben sizin kadar mutlu çıkmadım - tahlil sonuçlarında yine sorun var - geçen de yazmıştım inşallah yine bişey çıkmaz diye ama malesef her ay telaşlanacak bişeyler çıkıyo - bu sefer idrar yollarımda mı artık nerdeyse ileri derecede iltihaplanma varmış (lökosit değeri normali 3-5 arası bende 129!!!!!)
Abtibiyotik yazmam lazım dedi - yarın tekrardan bi tahlil yaptırcam - yine yüksek çıkarsa ozaman yazsın - içmeme diyodum içimden (çok karşıyım ilaç alımına hamilelikte - çok korkuyorum) içmem diye düşündüm - ben nasıl yüksek tansiyonlar nasıl baş ağırıları çektim yinede içmedim - ama doktor erken doğuma kapı açılır eyep içmek istemezsen deyince moralim sıfırlandı
Çok üzüldüm ya - neden böyle oluyo - hiç bir şikayetim yok aslında hiç bir belirtisi yok - ne bileyim wc ye bile sık sık gitmiyorum ki ilk belirti bu olsa gerek
Dua ediyorum yarın değerler normal çıksın ki antibiyotiğe gerek kalmasın :a015:
teşekkür ederim canım...senin için de umarım yarın iyi bi sonuç çıkar...çıkmasa da kendini ilaç içmiycem diye kasma..bebeğe zarar vermeyen antibiyotikler var...onlardan kullanırsın bişeyin kalmaz..bak aramızda antibiyotik kullananlar var zaten..zararı olsaydı hiç bi dr.önermezdi...rahatlat kendiini...bir de öğrenmen daha iyi oldu işte..önlemini erkenden alabileceksin...lütfen ilaç içicem diye üzme kendini...
Selam kızlar
Bnede doktora gittim - ama ben sizin kadar mutlu çıkmadım - tahlil sonuçlarında yine sorun var - geçen de yazmıştım inşallah yine bişey çıkmaz diye ama malesef her ay telaşlanacak bişeyler çıkıyo - bu sefer idrar yollarımda mı artık nerdeyse ileri derecede iltihaplanma varmış (lökosit değeri normali 3-5 arası bende 129!!!!!)
Abtibiyotik yazmam lazım dedi - yarın tekrardan bi tahlil yaptırcam - yine yüksek çıkarsa ozaman yazsın - içmeme diyodum içimden (çok karşıyım ilaç alımına hamilelikte - çok korkuyorum) içmem diye düşündüm - ben nasıl yüksek tansiyonlar nasıl baş ağırıları çektim yinede içmedim - ama doktor erken doğuma kapı açılır eyep içmek istemezsen deyince moralim sıfırlandı
Çok üzüldüm ya - neden böyle oluyo - hiç bir şikayetim yok aslında hiç bir belirtisi yok - ne bileyim wc ye bile sık sık gitmiyorum ki ilk belirti bu olsa gerek
Ya yavrular;
Benim bir sıkıntım var.. tam yutkunma yerinin bıraz asagısında reflü gibi yanma oluşuyor bende son ıkı gündür.. bu nedir?? ne önerirsiniz?? rahatsızlık verıcı durumda.
Ya yavrular;
Benim bir sıkıntım var.. tam yutkunma yerinin bıraz asagısında reflü gibi yanma oluşuyor bende son ıkı gündür.. bu nedir?? ne önerirsiniz?? rahatsızlık verıcı durumda.
Bende de oluyodu 1 aydır sürekli acı yemiş gibi içim yanıyodum boğazlarım felan - ben demir ilacı kullanıyorum ve ondan olduğundan %90 emindim - geçen hafta kontrolde söyledim şikayetimi ilacın markasını değiştirdi - yine demir ama adı farklı - 1 haftadır o yanmadan eser bile yok
İstersen eve gidince yazarım sana eski kullandığımın adını - belki aynısıdır kullanıyosan ondan olabilir
aynı sorun bendede var.çözüm bulursan banada anlat evrimcim...
Selam kızlar
haydaaaaaaa , şimdi doktor aradı, şekerim 143 çıkmış. pzts ya da salı tekrar yükleme yapılacak.
Bı yerde okumustum ıkı yudum soguk sut ıcıldı mı ıyı gelıyor dıye.. az once ıctım.. bıraz rahatladım ama neden kaynakladıgını bılmek derdım.. doktora danıssam ıyı olacak..
Ya yavrular;
saol canım - biliyorum okadar çok kasmamam lazım kendimi ama ne bileyim işte çok taze - 15 dk önce konuştuk doktorla - üzüldüm çok - yani bebeişlerimiz nefesini bile bizim kanımız sayesinde alıyo - ona durduk yere ilaç karıştırmak hiç canım istemiyo ama elim mahkum
Şimdi de aşı olayı çıktı başıma - sağlık olcağından eve gelmişler haber bırakmışlar yarın mutlaka gidip aşı olmam gerekiyomuş - nasıl haberleri oluyo ki hamile olduğumdan - ben sağlık ocağının yerini bile bilmiyorum bizim mahalede - şimdi yarın onunla da koşturacam of
canım malesef bendede çıktı ve 4 gündür antibiyotik tedavisindeyim ama çok rahatladım.kaç gündür kültür testleriyle uğraşıyorum.enfeksiyondan dolayı ben çok acı şeyler yaşadım.aman ha yazarsa kullanmamazlık etme...
yok yok yarın o kültür tahlilini de yaptırıp alıp içecem verdiği antibiyotiği - gözüm korktu - daha da ciddiye binmeden sorunu çözmek lazım
ben bildiğimi yazayım bebekler bu aylarda saçlanırmış ve kilo aldıkçada mideye baskı yaparlarmış.mide öz suyu salgılar oda boğazımıza yumruk gibi otururmuş.geçen gün bir sitede okumuştum...
canım gaviscon denen bir şurup var. doktorlar onu veriorlar.
canım ben de antibiotik kullanıorum şu an. çok içim sıkıntılıydı ama bu idrar enfeksionlarının bebişe zarar verdiğini duyunca malesef kullanmak zorunda kaldım. inşallah bişi olmas canım am aşunu biliorum kullanmasaydım kesin bişiler olcaktı
kızlar ğöğüs ucu için doktorum lansinoh diye bir krem verdi.nasıl bileniniz varmı?aldım bugün ama benim sorunum yokki...emzirirkende kullanılırmış üzerinde yazıyor birde kızlar çok kilo almama rağmen ne kaşınıyorum ne çatlıyorum.doktor johnsons baby kullan dedi bu durumda kullanmasam olurmu?kaşıntı ve çatlağım yokken yani...
Bı yerde okumustum ıkı yudum soguk sut ıcıldı mı ıyı gelıyor dıye.. az once ıctım.. bıraz rahatladım ama neden kaynakladıgını bılmek derdım.. doktora danıssam ıyı olacak..
anladım evrimcim sağol.evet tazenin yazısını atlamışım okuyayım.
canım bu enfeksion ne zaman geçer. benim ağrım var. dün geceden beri antibiotik kullanıorum. yarına filan hafifler mi-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?