2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Bu arada moralimi biraz düzeltmek için bebişime alış veriş yapayım biraz dedim - banyoda kullanılacak araç gereçlerinin bir kısmını aldım - daha bir ton şey alınması lazım of of of - moralimi bu da düzeltmedi senağlama

teşekkür ederim canım...senin için de umarım yarın iyi bi sonuç çıkar...çıkmasa da kendini ilaç içmiycem diye kasma..bebeğe zarar vermeyen antibiyotikler var...onlardan kullanırsın bişeyin kalmaz..bak aramızda antibiyotik kullananlar var zaten..zararı olsaydı hiç bi dr.önermezdi...rahatlat kendiini...bir de öğrenmen daha iyi oldu işte..önlemini erkenden alabileceksin...lütfen ilaç içicem diye üzme kendini...

Ya yavrular;

Benim bir sıkıntım var.. tam yutkunma yerinin bıraz asagısında reflü gibi yanma oluşuyor bende son ıkı gündür.. bu nedir?? ne önerirsiniz?? rahatsızlık verıcı durumda.

saol canım - biliyorum okadar çok kasmamam lazım kendimi ama ne bileyim işte çok taze - 15 dk önce konuştuk doktorla - üzüldüm çok - yani bebeişlerimiz nefesini bile bizim kanımız sayesinde alıyo - ona durduk yere ilaç karıştırmak hiç canım istemiyo ama elim mahkum
Şimdi de aşı olayı çıktı başıma - sağlık olcağından eve gelmişler haber bırakmışlar yarın mutlaka gidip aşı olmam gerekiyomuş - nasıl haberleri oluyo ki hamile olduğumdan - ben sağlık ocağının yerini bile bilmiyorum bizim mahalede - şimdi yarın onunla da koşturacam of

İyi de alacagın antıbıyotıgın bebege zararı olanlardan olmayacak ki.. bu hamılelıge ozel antıbıyotık olacaktır.. hele hele ıdrar yollarının ıltıhabının tedavı edılmemesının cok ciddi sıkıntılar yaratır.. Allah koruusn bebeği kaybetmye kadar yolu var bu işin.. al tabiki de.. ve her 10 hamılenın 7 sınde cıktıgını da unutma.. Allah cözümü olan sorunlar versin boyle.. bu ne ki be arkadasım.. üzüldüğün seye bak..

Ya yavrular;

Benim bir sıkıntım var.. tam yutkunma yerinin bıraz asagısında reflü gibi yanma oluşuyor bende son ıkı gündür.. bu nedir?? ne önerirsiniz?? rahatsızlık verıcı durumda.

Bende de oluyodu 1 aydır sürekli acı yemiş gibi içim yanıyodum boğazlarım felan - ben demir ilacı kullanıyorum ve ondan olduğundan %90 emindim - geçen hafta kontrolde söyledim şikayetimi ilacın markasını değiştirdi - yine demir ama adı farklı - 1 haftadır o yanmadan eser bile yok
ıstersen eve gidince yazarım sana eski kullandığımın adını - belki aynısıdır kullanıyosan ondan olabilir

Ya yavrular;

aynı sorun bendede var.çözüm bulursan banada anlat evrimcim...

Evet bende demır hapı kullanıyorum ama 4 aydır aralıksız kullanıyorum o hapı.. daha ıkı gundur bu rahatsızlık var bende.. sence yıne de alakalı mıdır? Bneım ılacımın markası ferrum fort..

aynı sorun bendede var.çözüm bulursan banada anlat evrimcim...

Bı yerde okumustum ıkı yudum soguk sut ıcıldı mı ıyı gelıyor dıye.. az once ıctım.. bıraz rahatladım ama neden kaynakladıgını bılmek derdım.. doktora danıssam ıyı olacak..

canım malesef bendede çıktı ve 4 gündür antibiyotik tedavisindeyim ama çok rahatladım.kaç gündür kültür testleriyle uğraşıyorum.enfeksiyondan dolayı ben çok acı şeyler yaşadım.aman ha yazarsa kullanmamazlık etme...

haydaaaaaaa , şimdi doktor aradı, şekerim 143 çıkmış. pzts ya da salı tekrar yükleme yapılacak.

valla anlamıyorum yani enfeksiyon şeker....topiğimizi okuyup üfleyin kızlar nazar var...100 grlıkta çıkmaz inşallah nazancım...

Bı yerde okumustum ıkı yudum soguk sut ıcıldı mı ıyı gelıyor dıye.. az once ıctım.. bıraz rahatladım ama neden kaynakladıgını bılmek derdım.. doktora danıssam ıyı olacak..

ben bildiğimi yazayım bebekler bu aylarda saçlanırmış ve kilo aldıkçada mideye baskı yaparlarmış.mide öz suyu salgılar oda boğazımıza yumruk gibi otururmuş.geçen gün bir sitede okumuştum...

Ya yavrular;

canım gaviscon denen bir şurup var. doktorlar onu veriorlar.

canım ben de antibiotik kullanıorum şu an. çok içim sıkıntılıydı ama bu idrar enfeksionlarının bebişe zarar verdiğini duyunca malesef kullanmak zorunda kaldım. inşallah bişi olmas canım am aşunu biliorum kullanmasaydım kesin bişiler olcaktı

kızlar ğöğüs ucu için doktorum lansinoh diye bir krem verdi.nasıl bileniniz varmı?aldım bugün ama benim sorunum yokki...emzirirkende kullanılırmış üzerinde yazıyor birde kızlar çok kilo almama rağmen ne kaşınıyorum ne çatlıyorum.doktor johnsons baby kullan dedi bu durumda kullanmasam olurmu?kaşıntı ve çatlağım yokken yani...

ben bildiğimi yazayım bebekler bu aylarda saçlanırmış ve kilo aldıkçada mideye baskı yaparlarmış.mide öz suyu salgılar oda boğazımıza yumruk gibi otururmuş.geçen gün bir sitede okumuştum...

Anladım kuzum.. doktoru aradım bakalım.. bı gerı donsun ne dıyecek..

Tamam Lalım saolasın.. doktor da herhalde aynı seyı dıyecek.. en azından onun agzından hereket etmıs olurum.

Iyı dıyorlar o krem hakkında.. sürümü zormus ama hatta bak yukarıda Tazefasulye de yazmıs o kremle ılgılı dusuncelerını.. bırde sımdı catlamaman catlamayacagın anlamına gelmez.. her gun yaglan muhakakk... bundan sonra karın cıddı genısleyecek cunku.. en azından karnını esnek tut..

canım bunu da ben biliorummmm heheheh ç...... büyüyen rahmin mideni sıkıştırıo.mide özsuyun kaçıo devamlı ve yanıosun cayır cayır. 1-2 haftadır bende de var. yatınca çok artıor. 2 yastık yatıorum. yemek borumdan sıvı tırmanamıcak şekilde. hatta şu anda yanıorum ama alıştım galiba:CüvCüv:

canım bu enfeksion ne zaman geçer. benim ağrım var. dün geceden beri antibiotik kullanıorum. yarına filan hafifler mi-tatlicadiarzu-

canım benim bugün dördüncü günüm ama dünden beri çok rahatladım çok şükür.yarına hafifler cumartesiye birşeyin kalmaz allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…