canım benim bugün dördüncü günüm ama dünden beri çok rahatladım çok şükür.yarına hafifler cumartesiye birşeyin kalmaz allahın izniyle...
canım bunu da ben biliorummmm heheheh ç...... büyüyen rahmin mideni sıkıştırıo.mide özsuyun kaçıo devamlı ve yanıosun cayır cayır. 1-2 haftadır bende de var. yatınca çok artıor. 2 yastık yatıorum. yemek borumdan sıvı tırmanamıcak şekilde. hatta şu anda yanıorum ama alıştım galiba:CüvCüv:
Oooof of o doğu yemekleri mahvetti zaten beni. 56-59 kiloluk çıtır bir hatundum evlendiğimde. 2 sene kaldım Antep'te 76 oldum geldim:1shok::1shok::1shok:.. kimse benim Ege'li olduguma inanmiyor, nerde antep urfa yemekleri kebaplar ben orda, beni cami avlusundan mi aldilar acaba-tatlicadiarzu- tamam sebzeye ota da bayilirim bi ege'li olarak, ama dogu yemekleri de favorimcokacimcoook....
Öhöm!4. kolunuz olabilirim:jeyyar:hihihiiiii, izmir'e gittigimde tazeyle ben onu yoldan cikarmiyalim da:))))) ah bide esram olsaydi 3 koldan birden saldirir, kendimizeuydururduk onu:))))hihoyyyt
Ah canıım:1hug:Yakalayamadım seni ne yazık ki. Çok sevindim ama geldiğine. Bizi habersiz bırakma olur muslm kıslar.nasılsınız bakalım.özledim bi bakim dedim bizim fıstıklar napıyo?hepinizi kocaman öpüyorum.nasıl gidiyo bakim dobişlik :)))))))
Gel gülüm gel, hiç yalnız hissetmezsin kendini. Burada yemek lafı açmıyorsam afaroz edilme korkusundandır. Yoksa çok pistir boğazımcokacimcoookahh nurdanımm napsam sizin şu buluşmaya bendemi gelsem çıkıp izmirlere delikafadulden
ege görünümlü güneydoğu ruhlu güzel hamisimmmm..
E ben de merak ettim şimdi:çok üzgünüm:san birşey anlatacağım özelden.gelde korkma paniğim 10 kat arttı..şimdi burada anlatıp kızları germeyeyim...
defnecim; o dediğin bizim için yasak olanlar fast food restoranlarda pişenler. Evde yaptığımız kızartmalar o kadar yüksek ısılara çıkmadığı için çok fazla zararlı değil. Ama fast foodlardan kızartma yemek ve bunu alışkanlığa dönüştürmek gerçekten kansere davetiye çıkarmakla eş anlamlı. Yani şimdi, bir yaz günü de mis gibi tazecik biberi patlıcanı kızartıp, balkonda seri serin yiyemeyeceksek, ben insanlığımdan ne anladım :) Evet abarttım biraz ama, I love kızartma :) cokacimcoook
Neeeeğğğğ??? mimkin deeeel!! Okulda alafranga yok da, ptesi günleri (sabahtan akşama okulda olduğum için) su içmiyorum. 1-2 defa sıkıştım da havadan işemek zorunda kaldım. :1no2: değil ki, büyük tuvaletim gelirse mümkünü yok! Gene havadan :) Dart oynar gibi :)))
COLOR]
Reflü canım. Siz başlamışsınız ama hepimiz illa ki yaşayacağız. Eşimde olmuştu, ben oradan biliyorum. Baharatlı, özellikle acı yemek yasak. Yatmadan 3 saat öncesine kadar mümkünse sıvı tüketilmeyecek, tüketilirse de az olacak. Yüksek yastıkla yatılacak. Benim doktor gaviscon iyi gelir demişti ama o zamanlar yanma değil de gaz vardı bende:uhm:aynı sorun bendede var.çözüm bulursan banada anlat evrimcim...
Hah unuttum bir de size sağlıklı patates kızartması tarifi verecektim. Patatesleri kesip tuzlayın, 1 yemek kaşığı sıvıyağı üzerinde gezdirip ellerinizle iyice ovalayın, yağı yesin. Sonra yapışmaz tepside (borcam da olabilir) 180 derecede kızarana kadar pişirin. Normal kızartmadan hiiiç farkı olmuyor. Biz yıllardır böyle yeriz.cokacimcoook
burkocum sagolasın canım ya bende canım istiyordu agır olur diye yapmıyordum ama yine bir sorunum var fırınımın camı patladı kullanamıyorum üf ya.
birde size yengemin pratik bir buluşunu yazayım kızlar bazen canımız birden patates salatası istiyor ya bizde üşeniriz kim şimdi ugraşıcak patates haşlamakla filan diye benim akıllı yengem patatesleri yıkayıp düdüklü tencereye koyuyormuş kaynamaya çıkınca sadece 5 dk ocakta tutup hemen tencereyi sogutup patatesleri mis gibi çıkarıyormuş fazla kalırsa parçalanır dedi sizlere ufak bir pratiklikte benden bol bol salata yapıp yiyelim kızlar şöyle bol limonlu yeşillikli filan
Saolasınız kuzular... ama borcama yapısır patatesler yaa... tahmın etmıyorum tüm tüm cıksın..
taze burcu sen hangi arada derede kullandın o kremleri.??...niyeküne??
haydaaaaaaa , şimdi doktor aradı, şekerim 143 çıkmış. pzts ya da salı tekrar yükleme yapılacak.
Ya yavrular;
Benim bir sıkıntım var.. tam yutkunma yerinin bıraz asagısında reflü gibi yanma oluşuyor bende son ıkı gündür.. bu nedir?? ne önerirsiniz?? rahatsızlık verıcı durumda.
Hah unuttum bir de size sağlıklı patates kızartması tarifi verecektim. Patatesleri kesip tuzlayın, 1 yemek kaşığı sıvıyağı üzerinde gezdirip ellerinizle iyice ovalayın, yağı yesin. Sonra yapışmaz tepside (borcam da olabilir) 180 derecede kızarana kadar pişirin. Normal kızartmadan hiiiç farkı olmuyor. Biz yıllardır böyle yeriz.cokacimcoook
evrişim bir yemek programındada burkonun dedigi gibi hatta baharatlı yapıp tepsinin içerisine yaglı kagıt koyup onun üzerine patatesleri koydular hem tepsi temiz kalıyor yani yanmıyor hemde içindki pişenler harika görünüyordu
kızlar bizde bugün doktora gittik.çok şükür iyiymişiz.bir problem olmadığını söledi doktor.ama renkli doplere ancak gelecek ay girebilecegiz.şeker yüklemesi yapıldı yarın alcaz sonuçları umarım sonuç iyi olur.bu arada eğitimci arkadaşlar biz nöbetten kaçıncı haftada düşüyoruz. CADIARZUdoktor sevke nöbetten düşmesi uygundur yazdı ama yönetmelikte son 3 ay kala diyo eğer öyleyse 26 hafta yapmıyo mu? bi fikriniz var mı? ay eğer müdür kabul ederse yarın nöbet tutmuyacağım.yupppppppppppppppppiiiiiiiiii:teytey::sm_cool::lepi:hihoyyytsositososito
selam kıslar,
bis bugün doktora gittiiiiik kaydirigubbakcemile2 oğluşum bize küsmüş sanırsam,poposunu dönmüş yatıyordubir ara doktor yakalayıp yüzünün yandan bir fotosunu alabildi,kalkık burunlu bir oğluş olacak sıpam.554 g olmuşuz,şeker yüklemem 1 ay sonra.
öpüldünüz hepiniz,inşallah herkes böyle iyi haberlerle gelsin...
selam kıslar,
bis bugün doktora gittiiiiik kaydirigubbakcemile2 oğluşum bize küsmüş sanırsam,poposunu dönmüş yatıyordubir ara doktor yakalayıp yüzünün yandan bir fotosunu alabildi,kalkık burunlu bir oğluş olacak sıpam.554 g olmuşuz,şeker yüklemem 1 ay sonra.
oh zipirina masallah annesi,cok seker resmide...kızlar ben de dr.a gittim bugün....benim zıpırım da oynayıp duruyodu...sanki bişeyler konuşuyodu sürekli ağzını açtı kapadı...dr.amca annesi bu çocuk sana bişeyler anlatmaya çalışıyor dedi...ne anlattığınıı sonunda anladık...bi kolunu kaldırmış ahanda anne kol kaslarım, çok güçlüyüm ben diyodu..ne garip ya gülmekten öldürdü beni...eşim de sürekli böyle zıpırlıklar yapar durur zaten...ona çekecek galiba..
oğlum tam 23 haftalık idi..satımla birebir uyumlu gidiyorum şu an...554 gr.çıktı..şu an için herşey normalmiş...boyumuz da 28,42 cm...
yazıcımın tarama özelliği çalışmadı..fotoğraf makinasıyla çektim usg fotoyu..umarım anlayabilirsiniz..
canim gozun aydin seker icin ama kan icin ilac daha faydali sen yine yiyeceklerle destekle ama ilac duzeltir..kızlar ben doktordan geldim test yaptık sonuçları bekledim
şeker temiz çıktıda
doktor kan sayımıda yapmıştı kansızlık çıktı demir hapını günde 2 ye çıkardı 3 hafta sonta tekrar yapcaz test bide idrar testinde iltihap çıkmıştıya onun için antibiyotik verdi
offffffff ya şekerden korkarken başka başka şeyler çıktı
ya ben kanımın artması için nasıl besinler tüketmem gerek midemi çok bulandırıyo ama pekmez içmeye başlicam aç karna başka ne yapıyım sizce kızlar
hastanede yoruldum baya geçmişi sonra okucam aftabru sende sonuç bekliyosun sanırım inşallah iyi çıkar
benimde ayaklari orda sipamin, bi tekmeliyo cisim geliyor, kafasida midemde..ben de hep oralarda hissediyorum hareketleri.. ayaklar yüzünden mi sence?
seker kizim benim, pazartesi de bi yapilsin, umarim biraz iner...haydaaaaaaa , şimdi doktor aradı, şekerim 143 çıkmış. pzts ya da salı tekrar yükleme yapılacak.
canim kizlarda dedigi gibi artik mideye basi basliyor ve reflulerde, gozumuz aydin, aksam yuksek yastik yat, sabah kalkinca kotu olur yoksa..Ya yavrular;
Benim bir sıkıntım var.. tam yutkunma yerinin bıraz asagısında reflü gibi yanma oluşuyor bende son ıkı gündür.. bu nedir?? ne önerirsiniz?? rahatsızlık verıcı durumda.
selam kıslar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?