2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım benim bugün dördüncü günüm ama dünden beri çok rahatladım çok şükür.yarına hafifler cumartesiye birşeyin kalmaz allahın izniyle...

canım seninki de ağrılı olanlardan mıydı. bazıları hiç ağrı çekmeden enfeksion yaşıorlar. benim baya böbreklerim ve kasıklarım ağrıor

Delü şey :))) Du bakalım ne verecek bana da doktor.. pek sevımsız bısı bu yaa..

canım bende ağrı çekenlerdenim.karnımın altı ağrıyordu ve resmen adet sancısı gibiydi.senin sadece kasıklarmış ben döküldüm ya....

.. kimse benim Ege'li olduguma inanmiyor, nerde antep urfa yemekleri kebaplar ben orda, beni cami avlusundan mi aldilar acaba-tatlicadiarzu- tamam sebzeye ota da bayilirim bi ege'li olarak, ama dogu yemekleri de favorimcokacimcoook....
Oooof of o doğu yemekleri mahvetti zaten beni. 56-59 kiloluk çıtır bir hatundum evlendiğimde. 2 sene kaldım Antep'te 76 oldum geldim:1shok::1shok::1shok:
hihihiiiii, izmir'e gittigimde tazeyle ben onu yoldan cikarmiyalim da:))))) ah bide esram olsaydi 3 koldan birden saldirir, kendimizeuydururduk onu:))))hihoyyyt
Öhöm!4. kolunuz olabilirim:jeyyar:

slm kıslar.nasılsınız bakalım.özledim bi bakim dedim bizim fıstıklar napıyo?hepinizi kocaman öpüyorum.nasıl gidiyo bakim dobişlik :)))))))
Ah canıım:1hug:Yakalayamadım seni ne yazık ki. Çok sevindim ama geldiğine. Bizi habersiz bırakma olur mu

ahh nurdanımm napsam sizin şu buluşmaya bendemi gelsem çıkıp izmirlere delikafadulden
ege görünümlü güneydoğu ruhlu güzel hamisimmmm..
Gel gülüm gel, hiç yalnız hissetmezsin kendini. Burada yemek lafı açmıyorsam afaroz edilme korkusundandır. Yoksa çok pistir boğazımcokacimcoook

san birşey anlatacağım özelden.gelde korkma paniğim 10 kat arttı..şimdi burada anlatıp kızları germeyeyim...
E ben de merak ettim şimdi:çok üzgünüm:

Puaaaahhhh:roflol::roflol:Seni o halde hayal etti tazem. Acıdım sana vallahi:1rolleyes:
aynı sorun bendede var.çözüm bulursan banada anlat evrimcim...
Reflü canım. Siz başlamışsınız ama hepimiz illa ki yaşayacağız. Eşimde olmuştu, ben oradan biliyorum. Baharatlı, özellikle acı yemek yasak. Yatmadan 3 saat öncesine kadar mümkünse sıvı tüketilmeyecek, tüketilirse de az olacak. Yüksek yastıkla yatılacak. Benim doktor gaviscon iyi gelir demişti ama o zamanlar yanma değil de gaz vardı bende:uhm:

Hah unuttum bir de size sağlıklı patates kızartması tarifi verecektim. Patatesleri kesip tuzlayın, 1 yemek kaşığı sıvıyağı üzerinde gezdirip ellerinizle iyice ovalayın, yağı yesin. Sonra yapışmaz tepside (borcam da olabilir) 180 derecede kızarana kadar pişirin. Normal kızartmadan hiiiç farkı olmuyor. Biz yıllardır böyle yeriz.cokacimcoook

burcucum merak edeceğin birşey değil.gerilme canım benim o yüzden anlatmadım.

burkocum sagolasın canım ya bende canım istiyordu agır olur diye yapmıyordum ama yine bir sorunum var fırınımın camı patladı kullanamıyorum üf ya.
birde size yengemin pratik bir buluşunu yazayım kızlar bazen canımız birden patates salatası istiyor ya bizde üşeniriz kim şimdi ugraşıcak patates haşlamakla filan diye benim akıllı yengem patatesleri yıkayıp düdüklü tencereye koyuyormuş kaynamaya çıkınca sadece 5 dk ocakta tutup hemen tencereyi sogutup patatesleri mis gibi çıkarıyormuş fazla kalırsa parçalanır dedi sizlere ufak bir pratiklikte benden bol bol salata yapıp yiyelim kızlar şöyle bol limonlu yeşillikli filan

Saolasınız kuzular... ama borcama yapısır patatesler yaa... tahmın etmıyorum tüm tüm cıksın..

evrişim bir yemek programındada burkonun dedigi gibi hatta baharatlı yapıp tepsinin içerisine yaglı kagıt koyup onun üzerine patatesleri koydular hem tepsi temiz kalıyor yani yanmıyor hemde içindki pişenler harika görünüyordu

Son düzenleme:
Saolasınız kuzular... ama borcama yapısır patatesler yaa... tahmın etmıyorum tüm tüm cıksın..

Borcamda biraz meftalar oluyor tabii. Benim teflon bir fırın tepsim var (aslında kendisi bir kek kalıbı ama ben tepsi niyetine kullanıyorumyerimseniben) Onda gayet güzel oluyor

Bilin bakalım kim gitti :)))) Mustafa!!!!! Oh beee dedik onurcuğumla. Yaşasın sütyensiz dolaşma özgürlüğü :enbuyukkk: Fakat giderken "en kısa zamnda görüşmek üzere" dedi. Neden dedi ki bunu? CADIARZU Sanırım geçen perşembe Mustafa kurtlar vadisini izlemek istediğinde kah aşk-ı memnu, kah parmaklıklar ardında izleyerek gece 12 ye kadar kumandayı kaptırmadım kendisine. Bunun da payı olmuştur. Hehheeee... Resmen rahatladım. Bi süre kimse yatıya gelmesin pls. Kocamla başbaşa kalayım Şeniz

taze burcu sen hangi arada derede kullandın o kremleri.??...niyeküne??

Çünkü canım, benim memişler 10. haftadan sonra inanılmaz boyutlara ulaştı ve göğüs uçlarım çok çok acımaya başladı. Bi gün aynada bi baktım, uçları resmen gerilmiş hatta biraz çatlamış. O kremi aldım, 2 defa sürdüm, çok iyi geldi. Tam o arada da arkadaşım kendinden artan lansinohu verdi, onu da deneyeyim dedim ama canım öyle çok yanıyordu ki, onu kullanamadım. Sürmek daha da acı verdi.

haydaaaaaaa , şimdi doktor aradı, şekerim 143 çıkmış. pzts ya da salı tekrar yükleme yapılacak.

Hmmm, geçmiş olsun, inşallah ptesi yapılan yükleme yeterli olur da daha fazla şerbet içmek zorunda kalmazsın :) Üst sınır kaçtı ki?

Ya yavrular;

Benim bir sıkıntım var.. tam yutkunma yerinin bıraz asagısında reflü gibi yanma oluşuyor bende son ıkı gündür.. bu nedir?? ne önerirsiniz?? rahatsızlık verıcı durumda.

Ama yemek borun yanmadan boğazının yanması da enteresanmış. Senni ilacın gaviscondur yavrum. Al, A kategorisi ilaçtır, güvene güvene içersin. Şişesi 5 TL.

Üstüne azcık galeta unu ve kekik de ialve edebilirsiniz :) Bi de iyice kızarmasını bekleyin patateslerin yoksa haşlama gibi oluyor.

selam kıslar,
bis bugün doktora gittiiiiik kaydirigubbakcemile2 oğluşum bize küsmüş sanırsam,poposunu dönmüş yatıyordu bir ara doktor yakalayıp yüzünün yandan bir fotosunu alabildi,kalkık burunlu bir oğluş olacak sıpam.554 g olmuşuz,şeker yüklemem 1 ay sonra.
öpüldünüz hepiniz,inşallah herkes böyle iyi haberlerle gelsin...

kızlar bizde bugün doktora gittik.çok şükür iyiymişiz.bir problem olmadığını söledi doktor. ama renkli doplere ancak gelecek ay girebilecegiz.şeker yüklemesi yapıldı yarın alcaz sonuçları umarım sonuç iyi olur.bu arada eğitimci arkadaşlar biz nöbetten kaçıncı haftada düşüyoruz. CADIARZUdoktor sevke nöbetten düşmesi uygundur yazdı ama yönetmelikte son 3 ay kala diyo eğer öyleyse 26 hafta yapmıyo mu? bi fikriniz var mı? ay eğer müdür kabul ederse yarın nöbet tutmuyacağım.yupppppppppppppppppiiiiiiiiii:teytey::sm_cool::lepi:hihoyyytsositososito

canım yasal olarak 26.hafta.ama bende sevke yazdırmıştım nöbet tutması sakıncalıdır diye ve tutmadım.sevk resmi olduğu için kabul etmek zorunda...bu arada gözün aydın...

gözün aydın canım...

gözünaydın keops. demek kalkık burunlu bir oğlan hı? çok canlar yakacak desene...

kızlar şekerim 143 çıktı. üst sınır 140. yani daha iyi bakmaları gerekiyor şimdi. hani şu ESRAKO da yaptırmıştı ya, saatbaşı kan veriyorsun, işte ondan yaptıracağım pzts günü. açıkçası o kadar emindim ki bende şeker çıkmayacağından. içim çok rahattı. löp löp götürüyordum hamurişi tatlı çikolata allah ne verdiyse işte.... bakalım diğer testte de çıkacak mı. çıkarsa esrako gibi diyet yapmam gerekecek. hay allah, neyse buna da şükür... iğnemin dozu artmıyor. bu daha önemli. şeker için yapılacak şey belli. allah dermansız dert vermesin, yeter...

oh zipirina masallah annesi,cok seker resmide...
canim gozun aydin seker icin ama kan icin ilac daha faydali sen yine yiyeceklerle destekle ama ilac duzeltir..

ben de hep oralarda hissediyorum hareketleri.. ayaklar yüzünden mi sence?
benimde ayaklari orda sipamin, bi tekmeliyo cisim geliyor, kafasida midemde..
haydaaaaaaa , şimdi doktor aradı, şekerim 143 çıkmış. pzts ya da salı tekrar yükleme yapılacak.
seker kizim benim, pazartesi de bi yapilsin, umarim biraz iner...
Ya yavrular;

Benim bir sıkıntım var.. tam yutkunma yerinin bıraz asagısında reflü gibi yanma oluşuyor bende son ıkı gündür.. bu nedir?? ne önerirsiniz?? rahatsızlık verıcı durumda.
canim kizlarda dedigi gibi artik mideye basi basliyor ve reflulerde, gozumuz aydin, aksam yuksek yastik yat, sabah kalkinca kotu olur yoksa..

masallah sipana, bi de guzel foto vereydi..

Maşallah bize bekaydirigubbakcemile5Ne güzel çıkmışız:dance:

Kızlar bebişimin bugün maşallahı var. 5-6 kez adamakıllı tepti beni. 2 seferinde babası da hissettidelikafaduldenÇok güzel bir duygu yaaa:lepi:Öööyle baktım kaldım karnıma:asigim:

Bugün bir sınıfa çok sinirlenmiştim, karnım gerilmişti bayağı. Kendi kendime de kızdım ama iş işten geçti. Akşam kuzucuğum öyle tepinince çok rahatladım:1rolleyes:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…