Kızlar bebişimin bugün maşallahı var. 5-6 kez adamakıllı tepti beni. 2 seferinde babası da hissettidelikafaduldenÇok güzel bir duygu yaaa:lepi:Öööyle baktım kaldım karnıma:asigim:
selam kıslar,
bis bugün doktora gittiiiiik kaydirigubbakcemile2 oğluşum bize küsmüş sanırsam,poposunu dönmüş yatıyordubir ara doktor yakalayıp yüzünün yandan bir fotosunu alabildi,kalkık burunlu bir oğluş olacak sıpam.554 g olmuşuz,şeker yüklemem 1 ay sonra.
öpüldünüz hepiniz,inşallah herkes böyle iyi haberlerle gelsin...
gözünaydın keops. demek kalkık burunlu bir oğlan hı? çok canlar yakacak desene... kızlar şekerim 143 çıktı. üst sınır 140. yani daha iyi bakmaları gerekiyor şimdi. hani şu ESRAKO da yaptırmıştı ya, saatbaşı kan veriyorsun, işte ondan yaptıracağım pzts günü. açıkçası o kadar emindim ki bende şeker çıkmayacağından. içim çok rahattı. löp löp götürüyordum hamurişi tatlı çikolata allah ne verdiyse işte.... bakalım diğer testte de çıkacak mı. çıkarsa esrako gibi diyet yapmam gerekecek. hay allah, neyse buna da şükür... iğnemin dozu artmıyor. bu daha önemli. şeker için yapılacak şey belli. allah dermansız dert vermesin, yeter...
oh zipirina masallah annesi,cok seker resmide...
canim gozun aydin seker icin ama kan icin ilac daha faydali sen yine yiyeceklerle destekle ama ilac duzeltir..benimde ayaklari orda sipamin, bi tekmeliyo cisim geliyor, kafasida midemde..seker kizim benim, pazartesi de bi yapilsin, umarim biraz iner...
canim kizlarda dedigi gibi artik mideye basi basliyor ve reflulerde, gozumuz aydin, aksam yuksek yastik yat, sabah kalkinca kotu olur yoksa..masallah sipana, bi de guzel foto vereydi..
Kayramm.. doktor gavıskon suruptan verdi.. hemen gidip nobetcı eczane bulup aldık.. içtim.. su an rahatım kuzum.. sormustun ya.. sana da tekrar yazayım dedım.
benimde öyle ya eşim elini koyunca duruyor.ben başını yada poposunu sürekli hissediyorum dayıyor bir yere vuruyor gümbür gümgür eşime sesleniyorum o elleyince tık yok.bazen kumandanın hareketlerini izletiyorum deli oluyor.evet ya niye böyleki acaba?
ben bugün itibariyle 20+6 yım cnm atlamışım :lepi:
anladım canım bende alayım yarın.şu andada o yumruk tıkandı boğazıma.sağol güzelim ya...
evrim hafta olarak kaçıncı haftanda oluyorsun sen?
merak etme bu aydan sonra daha çok hissedersiniz.kilo aldıkça hareketleri sertleşirmiş.neden tickerin yok?
Soda da cok ıyı gelıyormus Kayram.. yarına kadar onunla ıdare et bari.. onun da cok faydasını gormusler hamıleler.. şimdi daha yenı gordum.
tamam canım denerim ben.sağolasın.
23+4 deyim canım benim.
ticker vardı kendiliğinden gitti bir daha yapmayı beceremedim
anladım canım.yapmak istersen yardımcı olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?