2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

burcucuğum gözün aydın ama unutma doktor bana öğrencilere fazla bağırma ıkınma etkisi yapar demişti dikkatli ol canım.

Kızlar bebişimin bugün maşallahı var. 5-6 kez adamakıllı tepti beni. 2 seferinde babası da hissettidelikafaduldenÇok güzel bir duygu yaaa:lepi:Öööyle baktım kaldım karnıma:asigim:

masallah buseye:)) bu aksam bizimkide costu, hata karnimin ustunen gorunuyor tekmeleri, cok seker, ama babamiz gelince duruyor, yazik zavalli tibet hic bisey goremiyor(

GAVİSKON KULLANAN ARKADASLARIMIN DİKKATİNE; Sıcak bırseyler ıcerken bogazınız yanıyor mu yaaa??? gaviskon ıctım.. sukur rahatladım.. ama sıcak bırsey ıcerken bogazım yanıyor ama yaa.. :bbo:

Gözün aydın Nevinim.. kalkık burunlu oglan ha.. :)) vayyyyy :))

Aminn Nazan.. amin.

Yaw zaten ıkı yastıkla yatıyorum oldum olası.. daa ne yastıgı koycamm annemm kaydirigubbakcemile3

benimde öyle ya eşim elini koyunca duruyor.ben başını yada poposunu sürekli hissediyorum dayıyor bir yere vuruyor gümbür gümgür eşime sesleniyorum o elleyince tık yok.bazen kumandanın hareketlerini izletiyorum deli oluyor.evet ya niye böyleki acaba?

Kayramm.. doktor gavıskon suruptan verdi.. hemen gidip nobetcı eczane bulup aldık.. içtim.. su an rahatım kuzum.. sormustun ya.. sana da tekrar yazayım dedım.

Kayramm.. doktor gavıskon suruptan verdi.. hemen gidip nobetcı eczane bulup aldık.. içtim.. su an rahatım kuzum.. sormustun ya.. sana da tekrar yazayım dedım.

anladım canım bende alayım yarın.şu andada o yumruk tıkandı boğazıma.sağol güzelim ya...

bu kumanda olayını denedim kumanda oynamıyor yaa tabii küçük kaldı kuzucum :çok üzgünüm:

canım ya kıyamam sana.oynar bekle sabret.olabiliyor.tüm bebekler çok hareketli olacak diye birşey yokki.benimkide çok aman aman hareketli değil dışarıdan gözlenemiyor mesela ki benimle aynı olan arkadaşımı bir görsen karnı resmen inip kalkıyor.sağlıklı olsunlarda gerisi boş...

anladım canım bende alayım yarın.şu andada o yumruk tıkandı boğazıma.sağol güzelim ya...

Soda da cok ıyı gelıyormus Kayram.. yarına kadar onunla ıdare et bari.. onun da cok faydasını gormusler hamıleler.. şimdi daha yenı gordum.

evrim hafta olarak kaçıncı haftanda oluyorsun sen?

23+4 deyim canım benim.

Soda da cok ıyı gelıyormus Kayram.. yarına kadar onunla ıdare et bari.. onun da cok faydasını gormusler hamıleler.. şimdi daha yenı gordum.

tamam canım denerim ben.sağolasın.

23+4 deyim canım benim.

senin takviminden ay hesabı yapıyorumda onun için sordum güzel annem...

evrim birşey daha soracağım.senin takvime göre allahın izniyle 15 gün sonra 6 yamı giriyorsun altımı bitiyor anlamadım..

7910 ticker yaz googlede arat.ilkini tıkla aç.ingilizce yazanı.dur bende açayım seninle daha kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…