2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

mallallah bebişine mercimek gözün aydın canım

tavsiyeleriniz için teşekkürler kızlar umarım yakında her şey yoluna girer
bunlar anladığım kadarıyla idrarın sonuçları ben şu lokositi anlamadım benim 2 çıktı dr iltihap var diye antibiyotik verdi ama siz normal diyosunuz bu değere eski tahlillime baktım 0 gözüküyo normalde 0 çıkması gerekiyo sanırım
teşekkürler kayra sanada geçmiş olsun en kısa zamanda anlatırız inşallah
amin canım inşallah seninkide temiz çıkar
haydaaaaaaa , şimdi doktor aradı, şekerim 143 çıkmış. pzts ya da salı tekrar yükleme yapılacak.
ay aftabru ya tam sınır şansa bak keşke biraz daha düşük çıksaydı

ya ben bu alıntı yaptığım msjlarada cvp yazcaktım eşim geldi kızıyo bana pc nin başındayım diye yarın görüşürüz iyi geceler....

pregnancyi seçip filteri seç ilkindede ikincisindede.sonra beğendiğin kutunun içini tıkla.time yazan yere son adet tarihini yaz.in weeksi işaretle,enter massageye bebeğin için mesajını yaz,afteri işaretle.your link yazan yeri kopyalayır kk daki kullanıcı panelindeki kilo doğum takip kısmına yapıştır bitanem.bu kadar....

sağol cnmda işte oraya kadar tamam yapıyorum kilo doğum takip kısmına yapışmıyo rkaydirigubbakcemile3 neden anlamadım CADIARZU

canım senin 140 çıkmış benim 160 çıktı malesef.biz de pazartesi günü tekrar yaptırıcaz baklım ne olcak inşallah kötü çıkmaz bu da...

alanları sıfırla de tekrar yapıştır değişiklikleri kaydet de.o zaman olur inşallah.

denemiştim ama olmadı bende anlamıyorum niye ya?! neyse cnm yinede teşekkürler ... özel mesajlar açık olsaydı oradan gönderirdim sende denerdin ama kapalı

GAVİSKON KULLANAN ARKADASLARIMIN DİKKATİNE; Sıcak bırseyler ıcerken bogazınız yanıyor mu yaaa??? gaviskon ıctım.. sukur rahatladım.. ama sıcak bırsey ıcerken bogazım yanıyor ama yaa.. :bbo:

ilk bi 10-15 dk tuhaf oluyor agzim sonra geciyor..sicak ne ictin bakiim, 3 harfliyi mi???bende ictim az once, cok canim istedi((

ne güzel ya,o zaman ben yediye merdiven dayadım az kaldı...

Sen 7. aydan coktan gün almaya basladın ki Kayram..

ilk bi 10-15 dk tuhaf oluyor agzim sonra geciyor..sicak ne ictin bakiim, 3 harfliyi mi???bende ictim az once, cok canim istedi((

ya hayatım evet çay :)) içtim ama o mu beni içti ben mi onu ıctım bılemedım :)) resmen bogazım yanıyor.. nedır bu ?? sadece bende var galiba bu durumm??? kafayı sıyırıcamm yaa.. Norraa bısıler de annem bana..

canim belkihemen ustune ictiysen bi tuhaf yapmistir tadindan dolayi, dedigim gibi ilk bi 10dk banada su bile icsem acimsi bi tad oluyor, yada ciddi reflun var, cay da tetikledi??

canim belkihemen ustune ictiysen bi tuhaf yapmistir tadindan dolayi, dedigim gibi ilk bi 10dk banada su bile icsem acimsi bi tad oluyor, yada ciddi reflun var, cay da tetikledi??

Iyı de annem.. bguun basladı bu manyak sızı.. düne akdar yoktu bole bişi.. ciddi reflü mü dıyorsun yani şimdi..

gözün aydın canım...

gözünaydın keops. demek kalkık burunlu bir oğlan hı? çok canlar yakacak desene...

oh zipirina masallah annesi,cok seker resmide...
masallah sipana, bi de guzel foto vereydi..

Gözün aydın Nevinim.. kalkık burunlu oglan ha.. :)) vayyyyy :))

ya ben bu alıntı yaptığım msjlarada cvp yazcaktım eşim geldi kızıyo bana pc nin başındayım diye yarın görüşürüz iyi geceler....

hepinize çok teşekkürler canlarım,siz daha büyük mutluluklarla dönersiniz umarım doktordan a.s.

maşallah burcu'muza da buse'mize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…