2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Iyı de annem.. bguun basladı bu manyak sızı.. düne akdar yoktu bole bişi.. ciddi reflü mü dıyorsun yani şimdi..

geçmiş olsun canım,ben midem yandığında ya maden suyu içiyorum ya da sakız çiğniyorum,iyi geliyor.gaviscon'la tanışmadık daha.

NEVİN maşallah kuzucuğuna. Burnu kalkık olduğundan mı, yüzünü göstermedi acaba?

Ben bir sınıfa bağırıp çağırmadan önce bebişimi bir düşünüyorum. Kendi kendime "artık sadece kendinden sorumlu değilsin" diyorum. 1-2 laf oturtup devam ediyorum. Artık her şeyden önce bebişleri düşünmemiz gerekiyor.

ya benim eşim neden hala hissedemiyor ki ? CADIARZU sorun benimkinde sanırım :bbo:

Yok canım, bebişleri babalar daha geç hissediyorlar. Eşin eliyle hissedemiyorsa yanağını koysun karnına. Daha net hissediliyor.

6 bıtıyor .. 6 yı dolduuruyoruz, 7 den gün alıyoruz kuzum.

Yok 9 aylık oldum de bari :) Ne 7 si anam, 6 yı doldurmadık daha?? Ben soranlara 5,5 diyorum.

Ayrıca çay reflüyü azdırır. Hatta portakal da mahfeder. Süt de iyi gelmez. Sen ılık ıhlamura takıl bir süre. Reflü hiç masum bir hastalık değildir. Boğaz enfeksiyonlarına, dişeti hastalıklarına, diş çürüklerine bile neden olur. Bİraz dikkat et. Az ve sık ye... Çok sıcak ve çok soğuk içecekler yanmayı arttırır.

Iyı de annem.. bguun basladı bu manyak sızı.. düne akdar yoktu bole bişi.. ciddi reflü mü dıyorsun yani şimdi..

bence reflu, tahris etmis olabilir bogazini, cunku yavas yavas basliycak artik bu donemlerde, ben artik azar azar yiyorum ki baski yapip yukari cikmsin mide suyu, aksam yemegini bile 2 ye boluyorum, 1 saat arayla yiyorum, oglende oyle, once sandwichimi yiyorum,1-2 saat sonra meyvemi ve yogurdumu... ama yine oluyor yinede oluyor, kullan bakalim bikac gun gaviscon, biraz rahatlatir..:1hug:

Valla seni bilmem, ben 6 yı dolduurp 7 den gün almaya baslayacagım bir hafta sonra.. sen istersen takıl 5 aylık olarak sonuna kadar :))) karısma bana be kadınnnn!!!!! senın ögretmenlıgını de sevmem ben zaten naniknanik

Iyı beee.. ne cay mışş anam.. bi bardagımız vardı o da zıkkımın kökü oldu.. onu da içmem.. öfffffffffffffffff :dilcikar:

buarada biz yarin 1 de tekrara usg ye gidiyozz:)) ozele gdiyoz bu sefer, tibos de gelicek, bebisini gorucek:))) nasil uyucam bu aksam bilmiyorum, cok ozledim minigimi..

Daha dur bakalım ne taklalar atacagız.. demam az yerim, cay içmem, yemegı 5 e bölerim, 8 e katlarım.. ben yaşamam yaa.. gıreyım akvaryuma balıklarımın yanına.. 3 ay sonra cekıp cıkarın beni beaaa oldu olacakk... püfffff :çok üzgünüm:

Buna da şükür.. buna da şükürr.. bunlar dert değil Evrimmmmmm buna da şükür.... halimize şükür Evrimmmmmmm... hadi canım benim :Saruboceq:

buarada biz yarin 1 de tekrara usg ye gidiyozz:)) ozele gdiyoz bu sefer, tibos de gelicek, bebisini gorucek:))) nasil uyucam bu aksam bilmiyorum, cok ozledim minigimi..

Tibet ismini pek severim,pek karızmatıktır.. ama tibos ne yaa Nurdan.. mahfettin adamın karizmasını kaydirigubbakcemile3

Iyı beee.. ne cay mışş anam.. bi bardagımız vardı o da zıkkımın kökü oldu.. onu da içmem.. öfffffffffffffffff :dilcikar:

kiyamam ben sana, ama buara icme istersen yada haftada 1-2 ic bi acik bardak..cidiyim ilerleyen zamanlarda gaviscon bile kesmicek bu yanmayi, daha beter olucaz(isin tuhafi artik su bile cok icemiyorum, agzima geliyor midem((

kiyamam ben sana, ama buara icme istersen yada haftada 1-2 ic bi acik bardak..cidiyim ilerleyen zamanlarda gaviscon bile kesmicek bu yanmayi, daha beter olucaz(isin tuhafi artik su bile cok icemiyorum, agzima geliyor midem((

Beteri mii kafamçokkarıştı eğlence yeni başlıyor yane.. aman ne güsell delikafadulden

Tibet ismini pek severim,pek karızmatıktır.. ama tibos ne yaa Nurdan.. mahfettin adamın karizmasını kaydirigubbakcemile3

ay yemisim ben onun karizmasini:))...bende seviyorum ismini, hatta oglusa biara 2. isim olarak onu mu versem diye dusundum, dedim o da ogluna verir, sonra dedim uff cok klasik olucak bi aile gelenegi baslatmak..kaydirigubbakcemile3

Alışırsın bir süre sonra... herkese başka başka şeyler dokunur. Bir arkadaşım çiğ meyve yiyememiş mesela. Ama bana elma falan dokunmuyor. Bana dokunan bişi de başkasına dokunmayabilir. Onu sen kendin anlayacaksın.

Yok 9 aylık oldum de bari :) Ne 7 si anam, 6 yı doldurmadık daha?? Ben soranlara 5,5 diyorum.
.

ya ben bu icinde disinda, doldurma gun almalardan pek anlamiorum, bende soranlara ya hafta olarak soyluyorum22-23 yada 5.5 aylik diyorum, ama bu hafta iki kere sordular aa 7 aylik mi diye, yok dedim 5.5, ama cok buyuk dediler...tosunum benim..gamyoncuiremsu

kıslar,4 izmirli kaldık,buluşmayı konuşalım bari...
müdürüme sordum 1 mayısta tatil olayını, 'bize değil,işçilere' dedi.yine de günler uzadı,akşam buluşuruz.

kıslar,4 izmirli kaldık,buluşmayı konuşalım bari...
müdürüme sordum 1 mayısta tatil olayını, 'bize değil,işçilere' dedi.yine de günler uzadı,akşam buluşuruz.

aksam kac gibi mesela tatlim, cunku ben cok gece kalamam, annemler bi program yapabilir aksamlari, yada kayinvalidelerle((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…