Iyı de annem.. bguun basladı bu manyak sızı.. düne akdar yoktu bole bişi.. ciddi reflü mü dıyorsun yani şimdi..
geçmiş olsun canım,ben midem yandığında ya maden suyu içiyorum ya da sakız çiğniyorum,iyi geliyor.gaviscon'la tanışmadık daha.
Sıcak bırseyler ıctıgın zaman bogazında yara varmıs gıbı yanıyor mu pekı nevinim??
Maşallah bize bekaydirigubbakcemile5Ne güzel çıkmışız:dance:
Kızlar bebişimin bugün maşallahı var. 5-6 kez adamakıllı tepti beni. 2 seferinde babası da hissettidelikafaduldenÇok güzel bir duygu yaaa:lepi:Öööyle baktım kaldım karnıma:asigim:
Bugün bir sınıfa çok sinirlenmiştim, karnım gerilmişti bayağı. Kendi kendime de kızdım ama iş işten geçti. Akşam kuzucuğum öyle tepinince çok rahatladım:1rolleyes:
ya benim eşim neden hala hissedemiyor ki ? CADIARZU sorun benimkinde sanırım :bbo:
6 bıtıyor .. 6 yı dolduuruyoruz, 7 den gün alıyoruz kuzum.
Iyı de annem.. bguun basladı bu manyak sızı.. düne akdar yoktu bole bişi.. ciddi reflü mü dıyorsun yani şimdi..
.Yok 9 aylık oldum de bari :) Ne 7 si anam, 6 yı doldurmadık daha?? Ben soranlara 5,5 diyorum.
Ayrıca çay reflüyü azdırır. Hatta portakal da mahfeder. Süt de iyi gelmez. Sen ılık ıhlamura takıl bir süre. Reflü hiç masum bir hastalık değildir. Boğaz enfeksiyonlarına, dişeti hastalıklarına, diş çürüklerine bile neden olur. Bİraz dikkat et. Az ve sık ye... Çok sıcak ve çok soğuk içecekler yanmayı arttırır.
bence reflu, tahris etmis olabilir bogazini, cunku yavas yavas basliycak artik bu donemlerde, ben artik azar azar yiyorum ki baski yapip yukari cikmsin mide suyu, aksam yemegini bile 2 ye boluyorum, 1 saat arayla yiyorum, oglende oyle, once sandwichimi yiyorum,1-2 saat sonra meyvemi ve yogurdumu... ama yine oluyor yinede oluyor, kullan bakalim bikac gun gaviscon, biraz rahatlatir..:1hug:
buarada biz yarin 1 de tekrara usg ye gidiyozz:)) ozele gdiyoz bu sefer, tibos de gelicek, bebisini gorucek:))) nasil uyucam bu aksam bilmiyorum, cok ozledim minigimi..
Iyı beee.. ne cay mışş anam.. bi bardagımız vardı o da zıkkımın kökü oldu.. onu da içmem.. öfffffffffffffffff :dilcikar:
NEVİN maşallah kuzucuğuna. Burnu kalkık olduğundan mı, yüzünü göstermedi acaba?
kiyamam ben sana, ama buara icme istersen yada haftada 1-2 ic bi acik bardak..cidiyim ilerleyen zamanlarda gaviscon bile kesmicek bu yanmayi, daha beter olucaz(isin tuhafi artik su bile cok icemiyorum, agzima geliyor midem ((
Tibet ismini pek severim,pek karızmatıktır.. ama tibos ne yaa Nurdan.. mahfettin adamın karizmasını kaydirigubbakcemile3
hiç böyle düşünmemiştim kısss,kesin ondan dönmüştür bize k.çını,havalı şey :dilcikar:
Valla seni bilmem, ben 6 yı dolduurp 7 den gün almaya baslayacagım bir hafta sonra.. sen istersen takıl 5 aylık olarak sonuna kadar :))) karısma bana be kadınnnn!!!!! senın ögretmenlıgını de sevmem ben zaten naniknanik
Iyı beee.. ne cay mışş anam.. bi bardagımız vardı o da zıkkımın kökü oldu.. onu da içmem.. öfffffffffffffffff :dilcikar:
Yok 9 aylık oldum de bari :) Ne 7 si anam, 6 yı doldurmadık daha?? Ben soranlara 5,5 diyorum.
.
kıslar,4 izmirli kaldık,buluşmayı konuşalım bari...
müdürüme sordum 1 mayısta tatil olayını, 'bize değil,işçilere' dedi.yine de günler uzadı,akşam buluşuruz.
aksam kac gibi mesela tatlim, cunku ben cok gece kalamam, annemler bi program yapabilir aksamlari, yada kayinvalidelerle((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?