ben 3'te çıkıyorum okuldan,kaçta minibüs vardır bilmiyorum.5 gibi izmir'de olurum sanırım.
Bence müdürün yanılıyor. İşçiler devlette değil, özelde çalışıyor. Tıpkı 23 Nİsan'ın onlara tatil olmaması gibi 1 Mayıs da olmayacaktır. Yani aslında amaç zaten işçilere bayram yaptırmak değil, sağda solda kargaşa olursa diye bunu önlemek. Resmi tatil demek devletin tüm kademelerine tatil demektir.
Nerde buluşuruz? Bence ALsancak uygun olmayabilir. Ben gene Konak iyidir derim. Veya İnciraltı olabilir?
şimdi müdürüm hakkında birşey yazarım da boşver...neden dersen,bir gün acil bir şekilde kk'ya girmem gerekti,hizmetli 'bilgisayar sınıfını kapattım,müdür beyin bilgisayarından gir' dedi ve ne göreyim,kk google'da aratılmış,yani müdürüm de giriyor,okur falan...inşallah o da ağustos gebişlerine takılmıyordur kaydirigubbakcemile3
uzun lafın kısası,onun sözüne itibar etme konusunda hata bende .
Evet canım ya, ben de bir garip hissettim zaten, taş gibi oldu karnımsenağlamaHiç değmez o halden anlamaz öğrencilereburcucuğum gözün aydın ama unutma doktor bana öğrencilere fazla bağırma ıkınma etkisi yapar demişti dikkatli ol canım.
Bana bizim okul tatil dediler ama:uhm:Tatil değilse de 4.30'da biter işimen kotu biz biraz once bulusuruz, sende okuldan cikinca yetisirsin, dedigim gibi biyerlere yemek program yaparlarsa cok gece kalamam( bende hala teyze dayi amca, hergun birini gitsem hafta bitiyor, e bigunde ayip olmasin diye kaynanam gile giderim ( ay cok hos bu gil lafi:)))
huu hatunlar siz ne diyonuss, kac gibi uygun sizee, burcular kacta dersiniz bitiyor??...
canım benim doktorum bakıyo her gitmemde varis için özellikle farklı bi doktora gitmeye gerek varmı?yani bakınca anlaşılıyor bildiğim kadarı ile :bbo:Nazan hadi geçmiş olsun umarım şeker ve kan tahlilinde iyi çıkar bebiş de iyimiş çok sevindim.
Fizik tedavi de hamileyken biraz zor olur ama gerekiyorsa yaptırmak lazım.
Bu arada benim annem 3 doğum yapmış ve hamileliklerden sonra bacaklarında varis oluşmuş sonuçta genetik bir hastalık bende varis oluşuyormu diye kalp damar cerrahına gidicem varis için doktora giden oldu mu kızlar?? Doktor ismi verebilir misiniz??
ayy maşallah mercimekimmm bende 23 haftalıkken 542 gr çıkmıştı paşam hemen hemen aynııı..fotoya bayıldımmm koçummm benim yaa nasılda poz vermiş rocky gibi maşallah :enbuyukkk: kaydirigubbakcemile3kızlar ben de dr.a gittim bugün....benim zıpırım da oynayıp duruyodu...sanki bişeyler konuşuyodu sürekli ağzını açtı kapadı...dr.amca annesi bu çocuk sana bişeyler anlatmaya çalışıyor dedi...ne anlattığınıı sonunda anladık...bi kolunu kaldırmış ahanda anne kol kaslarım, çok güçlüyüm ben diyodu..ne garip ya gülmekten öldürdü beni...eşim de sürekli böyle zıpırlıklar yapar durur zaten...ona çekecek galiba..
oğlum tam 23 haftalık idi..satımla birebir uyumlu gidiyorum şu an...554 gr.çıktı..şu an için herşey normalmiş...boyumuz da 28,42 cm...
yazıcımın tarama özelliği çalışmadı..fotoğraf makinasıyla çektim usg fotoyu..umarım anlayabilirsiniz..
canım şekerin çıkmamış gözünaydın kan içinde hap kullanıcan yediklerinin etkisi çokta fazla etkili olmuyor bildiğim kadarı ile ama sen yinede tahinle pekmeze dayan derim..kızlar ben doktordan geldim test yaptık sonuçları bekledim
şeker temiz çıktıda
doktor kan sayımıda yapmıştı kansızlık çıktı demir hapını günde 2 ye çıkardı 3 hafta sonta tekrar yapcaz test bide idrar testinde iltihap çıkmıştıya onun için antibiyotik verdi
offffffff ya şekerden korkarken başka başka şeyler çıktı
ya ben kanımın artması için nasıl besinler tüketmem gerek midemi çok bulandırıyo ama pekmez içmeye başlicam aç karna başka ne yapıyım sizce kızlar
hastanede yoruldum baya geçmişi sonra okucam aftabru sende sonuç bekliyosun sanırım inşallah iyi çıkar
ay didommmm benim kan gayet normal ama bende sucuklu ceviz götürüyom hepp keçiboyunuzunda bayılırım delikafaduldenkansızlık için ilaçla desteğe ihtiyaç var sanırım mutlaka..pekmez içmek iyi fikir. bazılarımız ben de dahil keçiboynuzu pekmezi içiyoruz..bir de ben cevizli sucuk var ya içi ceviz dışı pekmez ondan yiyiorum.bir taşla iki kuş..
ayyy çok tuttumm bu sözüü süpermişşş heleki erkek olunca malını ölmeden de yiyioo kız olunca o kadar diil mesela bizim babamızın malını abim götürüyo sağolsun bize bişi bırakmıyo sömürüyo -tatlicadiarzu-Hahaha gerçekten kol kaslarını göstermiş yaramaz sana annesi (mercimekime) sevdim onu..
Aftabru, oturarak çalışmak bizi mahvediyo. Hamilelik de eklenince böyle oluyoruz işte..Geçmiş olsun..
Seerni, üzülme benim de kan değerlerim düşük çıktı, günde 2 kere kullanmam gerekiyo kan ilacını. Ama daha başlamadım tembellikten.. Bide sabah hadi aç karnına alıyoz da e ikinci ilacı ne zaman alıcaz hiç aç olmuyorum ki :))
Yiyerek çok fazla yükseltemiyosun kanını canım ya..İlaç bile bazen fayda etmiyomuş...ne demişler çocuk için "anne karnındayken annenin KANINI, doğduktan sonra CANINI, öldükten sonra da MALINI yermiş" diye...
canım gözün aydın bebiş iyiymiş geçmiş olsun tabii umarım bel fıtığı çıkmaz işyerinde ayaklarını uzatma şansın olsa keşke..sen 68 olsanda hep çıtırsın güzelim a.s.kızlar ben geldim. şeker yüklemem yapıldı. akşam alacağım sonucu. muayenem güzel geçti. bebeğin kafası yukardaymış. tam göbek deliğim hizasındaydı kafası. foto almadık. zırt pırt vesikalık çekmek istemiyorum. en güzel 28-32 haftalar arası görünüyorlarmış, o zaman alacağız bir foto daha.
benim sat 1 kasım ya, ama başlarda bebek 1 hafta kadar önden gidiyordu. şimdiki ölçümlere göre 1 kasımla uyumlu çıktı. ben önce endişe ettim az mı gelişmiş acaba diye, ama doktor sorun olmadığını söyledi. benim plesentanın bir damarından bebek iyi beslenemiyor diye çıkmıştı da detaylıda... ondan endişe ettim ama 1 kasım sata göre 650gr normalmiş. yani 23+4 günlüğüm 24+3 değil. kan sayımımı da yaptılar. sonucu akşam belli olacak ve o sonuca göre iğnemin dozunu artıracaklar. sonuçta doktor 0,4 ml doz verdiğinde ben 50 kg luk bir çıtırdım şimdi ise nerdeyse 58 oldum. dozun da kiloyla da alakası var ya belki artırmak gerekecek.
buarada ara ara belime daha doğrusu sol bacağıma vuran ağrıdan bahsettim, bu aralar çok acıvermeye başladı. herzaman değil ama bir müddet hareketsiz kaldıktan sonra ayağa kalktığımda önce tutuluyorum sol bacağım uyuşmuş gibi oluyor belim aşağı doğru bir acı dağılıyor... bunun için de fizik tedaviye ihtiyacım olabileceğini söyledi. ben çok rahatsızlık çekmiyorum ama doktor bel fıtığı başlangıcı olabilir diye düşünüyor.
Selam kızlar
Mercimekim - çok sevindim bebişine - epey kaslı olacak :smiley-cool:
Bnede doktora gittim - ama ben sizin kadar mutlu çıkmadım - tahlil sonuçlarında yine sorun var - geçen de yazmıştım inşallah yine bişey çıkmaz diye ama malesef her ay telaşlanacak bişeyler çıkıyo - bu sefer idrar yollarımda mı artık nerdeyse ileri derecede iltihaplanma varmış (lökosit değeri normali 3-5 arası bende 129!!!!!)
Abtibiyotik yazmam lazım dedi - yarın tekrardan bi tahlil yaptırcam - yine yüksek çıkarsa ozaman yazsın - içmeme diyodum içimden (çok karşıyım ilaç alımına hamilelikte - çok korkuyorum) içmem diye düşündüm - ben nasıl yüksek tansiyonlar nasıl baş ağırıları çektim yinede içmedim - ama doktor erken doğuma kapı açılır eyep içmek istemezsen deyince moralim sıfırlandı
Çok üzüldüm ya - neden böyle oluyo - hiç bir şikayetim yok aslında hiç bir belirtisi yok - ne bileyim wc ye bile sık sık gitmiyorum ki ilk belirti bu olsa gerek
Dua ediyorum yarın değerler normal çıksın ki antibiyotiğe gerek kalmasın :a015:
benneyaptımki umarım pztsi testin düşük çıkar geçmiş olsun canımhaydaaaaaaa , şimdi doktor aradı, şekerim 143 çıkmış. pzts ya da salı tekrar yükleme yapılacak.
bendede aynı dert var canım bebek büyüdükçe mideye baskı yapıoymuş mide asiti yemek borusuna kaçıyomuş nasıl oluyosa -tatlicadiarzu-Ya yavrular;
Benim bir sıkıntım var.. tam yutkunma yerinin bıraz asagısında reflü gibi yanma oluşuyor bende son ıkı gündür.. bu nedir?? ne önerirsiniz?? rahatsızlık verıcı durumda.
kullannn göbeğine mutlaka bişiler bende hiç çatlak yok ama hergün yağlanıyorum asıl bundan sonra gerilcekk çatlama riski başlıcak bende kıllanma oldu sanki acaba bu badem yağındanmı :uhm:kızlar ğöğüs ucu için doktorum lansinoh diye bir krem verdi.nasıl bileniniz varmı?aldım bugün ama benim sorunum yokki...emzirirkende kullanılırmış üzerinde yazıyor birde kızlar çok kilo almama rağmen ne kaşınıyorum ne çatlıyorum.doktor johnsons baby kullan dedi bu durumda kullanmasam olurmu?kaşıntı ve çatlağım yokken yani...
tmm gelcemmm balımmm sen nerde kaldın antepteee sen bilirsinn bizim oraları demekkk a.s.
Oooof of o doğu yemekleri mahvetti zaten beni. 56-59 kiloluk çıtır bir hatundum evlendiğimde. 2 sene kaldım Antep'te 76 oldum geldim:1shok::1shok::1shok:
Öhöm!4. kolunuz olabilirim:jeyyar:
Ah canıım:1hug:Yakalayamadım seni ne yazık ki. Çok sevindim ama geldiğine. Bizi habersiz bırakma olur mu
Gel gülüm gel, hiç yalnız hissetmezsin kendini. Burada yemek lafı açmıyorsam afaroz edilme korkusundandır. Yoksa çok pistir boğazımcokacimcoook
E ben de merak ettim şimdi:çok üzgünüm:
Puaaaahhhh:roflol::roflol:Seni o halde hayal etti tazem. Acıdım sana vallahi:1rolleyes:
Reflü canım. Siz başlamışsınız ama hepimiz illa ki yaşayacağız. Eşimde olmuştu, ben oradan biliyorum. Baharatlı, özellikle acı yemek yasak. Yatmadan 3 saat öncesine kadar mümkünse sıvı tüketilmeyecek, tüketilirse de az olacak. Yüksek yastıkla yatılacak. Benim doktor gaviscon iyi gelir demişti ama o zamanlar yanma değil de gaz vardı bende:uhm:
ayyy bide üstüne beşamel sos yaptımmı üff süperr oluyooo bana ver patatesi her şeklini yerim kızartma fırında haşlama salata her türlü :lepi:Hah unuttum bir de size sağlıklı patates kızartması tarifi verecektim. Patatesleri kesip tuzlayın, 1 yemek kaşığı sıvıyağı üzerinde gezdirip ellerinizle iyice ovalayın, yağı yesin. Sonra yapışmaz tepside (borcam da olabilir) 180 derecede kızarana kadar pişirin. Normal kızartmadan hiiiç farkı olmuyor. Biz yıllardır böyle yeriz.cokacimcoook
ay maşallah nevincimm kalkık burnunu sevsinler onun şeker yüklemesi çok geç diilmi?bence yaptır o kadar bekleme bak sorunlar oluşabliyor?selam kıslar,
bis bugün doktora gittiiiiik kaydirigubbakcemile2 oğluşum bize küsmüş sanırsam,poposunu dönmüş yatıyordubir ara doktor yakalayıp yüzünün yandan bir fotosunu alabildi,kalkık burunlu bir oğluş olacak sıpam.554 g olmuşuz,şeker yüklemem 1 ay sonra.
öpüldünüz hepiniz,inşallah herkes böyle iyi haberlerle gelsin...
maşallah sizeee güzel hatunlarrr pempe pantermi oranın adı bende gelcemm bidaaki buluşmaya bananee bananeee :icecream:Bu da bizim Burko Burcu'suyla buluştuğumuzun resmidir. Cicilere yeni bişiler ekledim. Bi de göbeeeeemi ekledim. :)
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...05-g246b252351-350ovumuz-ba351las305n-26.html
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-agustos-bebislerinin-cicileri-burada-21.html
gözün aydın canım bebişin iyiymiş şekerinde düşük çıkar inşallahkızlar bizde bugün doktora gittik.çok şükür iyiymişiz.bir problem olmadığını söledi doktor.ama renkli doplere ancak gelecek ay girebilecegiz.şeker yüklemesi yapıldı yarın alcaz sonuçları umarım sonuç iyi olur.bu arada eğitimci arkadaşlar biz nöbetten kaçıncı haftada düşüyoruz. CADIARZUdoktor sevke nöbetten düşmesi uygundur yazdı ama yönetmelikte son 3 ay kala diyo eğer öyleyse 26 hafta yapmıyo mu? bi fikriniz var mı? ay eğer müdür kabul ederse yarın nöbet tutmuyacağım.yupppppppppppppppppiiiiiiiiii:teytey::sm_cool::lepi:hihoyyytsositososito
geçmiş olsun canım inşallah pztsi güzel sonuçlar alırsın..canım senin 140 çıkmış benim 160 çıktı malesef.biz de pazartesi günü tekrar yaptırıcaz baklım ne olcak inşallah kötü çıkmaz bu da...
içmeseneee kardeşimmmm ne çayıııımışş :mymeka:Sen 7. aydan coktan gün almaya basladın ki Kayram..
ya hayatım evet çay :)) içtim ama o mu beni içti ben mi onu ıctım bılemedım :)) resmen bogazım yanıyor.. nedır bu ?? sadece bende var galiba bu durumm??? kafayı sıyırıcamm yaa.. Norraa bısıler de annem bana..
yaaa bi foto koyduk diee burnumdan geldüüü senağlama senn iç çayıı zııkkım olur tabeee delikafaduldenValla seni bilmem, ben 6 yı dolduurp 7 den gün almaya baslayacagım bir hafta sonra.. sen istersen takıl 5 aylık olarak sonuna kadar :))) karısma bana be kadınnnn!!!!! senın ögretmenlıgını de sevmem ben zaten naniknanik
Iyı beee.. ne cay mışş anam.. bi bardagımız vardı o da zıkkımın kökü oldu.. onu da içmem.. öfffffffffffffffff :dilcikar:
ayy çok güldümmm haklısın evrişimm adamıın karizma yerlere düşmüş yaa tiboşşş ay nurdanım alem kadınsınn kaydirigubbakcemile3Tibet ismini pek severim,pek karızmatıktır.. ama tibos ne yaa Nurdan.. mahfettin adamın karizmasını kaydirigubbakcemile3
bende haberlerde izlemiştim tayyip açıklama yapmıştı resmi tatil diye yanlışmı biliyorum kafamçokkarıştıkıslar,4 izmirli kaldık,buluşmayı konuşalım bari...
müdürüme sordum 1 mayısta tatil olayını, 'bize değil,işçilere' dedi.yine de günler uzadı,akşam buluşuruz.
olsun be gülüm benim libido hep tavanda zaten öle sorunlarımız yok hatta karıkoca yiyos akşamları sucuklu cevizleri :lepi:gypsy bu hamişlikte keciboynuzu cevizli sucuk yararlı ama libido acısından tehlikeli gülüm haberin olsun :)
bende çıkarmayı düşünüyorum ayyy o günlerinde bir gelsinde hayırlısıyla inş. :Saruboceq: cnm benim sorunum 2 yıl uğraştıktan sonra bebiş sahibi oldum yumurta geliştirici iğneler oldum göbeğimden aşılama ile oldu bebişim hamile kaldıktan sonrada 3 ay yine düşük olasın diye göbeğimden iğne yaptım hergün şimdide doktor riskli grupta olduğum için erken doğum riski olduğunu ve hareket etmememi söyledi mecbur katlanıcam artık bazen yasakları delip dışarı çıkıyorum ama sırnaşık şey yada annem servis işlevi görüyor arkadaşıma 10 dk lık mesafeye bile arabayla gidiyorum :çok üzgünüm:
kızlar biz üçüncü trimestire girmişiz artıkın hadi darısı başınıza
bana risk oranından bahsetmedi kocama ve anneme sordurttum çünkü bir defa fırça yemiştim yürüyüş yapmak istediğimde o kadar uğraştın riske atmaya değer mi demişti :çok üzgünüm: yürüyüş yok dedi birkaç kez daha şimdi sormaya korkuyorum fisfisfis
Nazan hadi geçmiş olsun umarım şeker ve kan tahlilinde iyi çıkar bebiş de iyimiş çok sevindim.
Fizik tedavi de hamileyken biraz zor olur ama gerekiyorsa yaptırmak lazım.
Bu arada benim annem 3 doğum yapmış ve hamileliklerden sonra bacaklarında varis oluşmuş sonuçta genetik bir hastalık bende varis oluşuyormu diye kalp damar cerrahına gidicem varis için doktora giden oldu mu kızlar?? Doktor ismi verebilir misiniz??
yüreğimm..kol kaslarını gösterirken...]
Selam kızlar
Mercimekim - çok sevindim bündüm - ben nasıl yüksek tansiyonlar nasıl baş ağırıları çektim yinede içmedim - ama doktor erken doğuma kapı açılır eyep içmek istemezsen deyince moralim sıfırlandı
Çok üzüldüm ya - neden böyle oluyo - hiç bir şikayetim yok aslında hiç bir belirtisi yok - ne bileyim wc ye bile sık sık gitmiyorum ki ilk belirti bu olsa gerek
Dua ediyorum yarın değerler normal çıksın ki antibiyotiğe gerek kalmasın :a015:
haydaaaaaaa , şimdi doktor aradı, şekerim 143 çıkmış. pzts ya da salı tekrar yükleme yapılacak.
saol canım - biliyorum okadar çok kasmamam lazım kendimi ama ne bileyim işte çok taze - 15 dk önce konuştuk doktorla - üzüldüm çok - yani bebeişlerimiz nefesini bile bizim kanımız sayesinde alıyo - ona durduk yere ilaç karıştırmak hiç canım istemiyo ama elim mahkum
Şimdi de aşı olayı çıktı başıma - sağlık olcağından eve gelmişler haber bırakmışlar yarın mutlaka gidip aşı olmam gerekiyomuş - nasıl haberleri oluyo ki hamile olduğumdan - ben sağlık ocağının yerini bile bilmiyorum bizim mahalede - şimdi yarın onunla da koşturacam of
Evet bende demır hapı kullanıyorum ama 4 aydır aralıksız kullanıyorum o hapı.. daha ıkı gundur bu rahatsızlık var bende.. sence yıne de alakalı mıdır? Bneım ılacımın markası ferrum fort..
Bı yerde okumustum ıkı yudum soguk sut ıcıldı mı ıyı gelıyor dıye.. az once ıctım.. bıraz rahatladım ama neden kaynakladıgını bılmek derdım.. doktora danıssam ıyı olacak..
aynen bende boyle okudum saclanmaya inanmıyorum bebek su içinde kese içinde midemizle ilgisi yok ama baskı yaptgı dogru bencedeben bildiğimi yazayım bebekler bu aylarda saçlanırmış ve kilo aldıkçada mideye baskı yaparlarmış.mide öz suyu salgılar oda boğazımıza yumruk gibi otururmuş.geçen gün bir sitede okumuştum...
kızlar ğöğüs ucu için doktorum lansinoh diye bir krem verdi.nasıl bileniniz varmı?aldım bugün ama benim sorunum yokki...emzirirkende kullanılırmış üzerinde yazıyor birde kızlar çok kilo almama rağmen ne kaşınıyorum ne çatlıyorum.doktor johnsons baby kullan dedi bu durumda kullanmasam olurmu?kaşıntı ve çatlağım yokken yani...
canım bu enfeksion ne zaman geçer. benim ağrım var. dün geceden beri antibiotik kullanıorum. yarına filan hafifler mi-tatlicadiarzu-
Bu da bizim Burko Burcu'suyla buluştuğumuzun resmidir. Cicilere yeni bişiler ekledim. Bi de göbeeeeemi ekledim. :)
canım senin 140 çıkmış benim 160 çıktı malesef.biz de pazartesi günü tekrar yaptırıcaz baklım ne olcak inşallah kötü çıkmaz bu da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?