2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben 3'te çıkıyorum okuldan,kaçta minibüs vardır bilmiyorum.5 gibi izmir'de olurum sanırım.

en kotu biz biraz once bulusuruz, sende okuldan cikinca yetisirsin, dedigim gibi biyerlere yemek program yaparlarsa cok gece kalamam( bende hala teyze dayi amca, hergun birini gitsem hafta bitiyor, e bigunde ayip olmasin diye kaynanam gile giderim ( ay cok hos bu gil lafi:)))
huu hatunlar siz ne diyonuss, kac gibi uygun sizee, burcular kacta dersiniz bitiyor??...

ayrica kadriye findigiyla yetisebilir mi bu sefer??
bi ses verin organize olalim ben gelmeden...bide nerede buluscaz??

Bence müdürün yanılıyor. ışçiler devlette değil, özelde çalışıyor. Tıpkı 23 Nısan'ın onlara tatil olmaması gibi 1 Mayıs da olmayacaktır. Yani aslında amaç zaten işçilere bayram yaptırmak değil, sağda solda kargaşa olursa diye bunu önlemek. Resmi tatil demek devletin tüm kademelerine tatil demektir.

şimdi müdürüm hakkında birşey yazarım da boşver...neden dersen,bir gün acil bir şekilde kk'ya girmem gerekti,hizmetli 'bilgisayar sınıfını kapattım,müdür beyin bilgisayarından gir' dedi ve ne göreyim,kk google'da aratılmış,yani müdürüm de giriyor,okur falan...inşallah o da ağustos gebişlerine takılmıyordur kaydirigubbakcemile3
uzun lafın kısası,onun sözüne itibar etme konusunda hata bende .

Nerde buluşuruz? Bence ALsancak uygun olmayabilir. Ben gene Konak iyidir derim. Veya İnciraltı olabilir?

ben de konak'tan yanayım,işçievleri'nden sadece konak'a otobüs var.sadece bana değil,en merkezi yer olduğundan herkese uygun olur diye düşünüyorum.sorun olmazsa da size uyarım tabi ki...

Sapıııkıkkk, aramısda sapıkkk var :))) süprizzzzz

burcucuğum gözün aydın ama unutma doktor bana öğrencilere fazla bağırma ıkınma etkisi yapar demişti dikkatli ol canım.
Evet canım ya, ben de bir garip hissettim zaten, taş gibi oldu karnımsenağlamaHiç değmez o halden anlamaz öğrencilereklava:Aptallık bende
Bana bizim okul tatil dediler ama:uhm:Tatil değilse de 4.30'da biter işim

Nevinciğim oğluşunun fotoğraflarını yeni gördüm bu arada. Maşallah ona

canım benim doktorum bakıyo her gitmemde varis için özellikle farklı bi doktora gitmeye gerek varmı?yani bakınca anlaşılıyor bildiğim kadarı ile :bbo:

ayy maşallah mercimekimmm bende 23 haftalıkken 542 gr çıkmıştı paşam hemen hemen aynııı..fotoya bayıldımmm koçummm benim yaa nasılda poz vermiş rocky gibi maşallah :enbuyukkk: kaydirigubbakcemile3
canım şekerin çıkmamış gözünaydın kan içinde hap kullanıcan yediklerinin etkisi çokta fazla etkili olmuyor bildiğim kadarı ile ama sen yinede tahinle pekmeze dayan derim..
ay didommmm benim kan gayet normal ama bende sucuklu ceviz götürüyom hepp keçiboyunuzunda bayılırım delikafadulden
ayyy çok tuttumm bu sözüü süpermişşş heleki erkek olunca malını ölmeden de yiyioo kız olunca o kadar diil mesela bizim babamızın malını abim götürüyo sağolsun bize bişi bırakmıyo sömürüyo -tatlicadiarzu-
canım gözün aydın bebiş iyiymiş geçmiş olsun tabii umarım bel fıtığı çıkmaz işyerinde ayaklarını uzatma şansın olsa keşke..sen 68 olsanda hep çıtırsın güzelim a.s.

geçmiş olsun canım yaa kullanman gerekiyorsa kullanıcaksın bayağı ilerlemiş bendede çıkmıştı ama yüksek değildi fitille felan geçiştirebildim ama aslında benimde tekrar baktırmam gerek tekrar geçmiş olsun

ne çok doktora giden olmuş dün yaa devam edeyim geçmişi okumaya :bbo:

gunaydın guzel anneler herkese hayırlı cumalar olsun

ben iim dun hic giremedim evde işlerim vardı bide dun moralim bozuktu bebiş bi onceki gun oynamadı gecede oynamadı 2 gece tepük yemeden uyudum ama cok moralim bozuldu nerdeyse dra gidecektimki kıpırdanmaya basladı. sanırım o guzel havada arkadasla carsı pazar gezdik yoruldum oda yoruldu ondan. cok sukurki normale donduk.

bide benim bacaklarımdaki sivilceli kasıntılar yine basgosterdi geceleri oluyor sanırım cikolataya cok yuklendim ondan oldu ctesi drumun semineri var gidince sorcam.

bugunde dısarı cıkıcam gezmeye gidicem evde olmanın acısını anca bu sekilde cıkartıyorum napayım tek hayal ettigim bebişim kucagımda olacakmı, tekrar eski vucuduma donecekmiyim, tekrar kariyer kadını olacakmıyım :) sanki hicbiri olmayacakmıs gibi...

bide dun sabah kocisi yolladıktan sonra uyudum bir iki saat ruyamda aglamaya baslamısım karısık ruyalar gordum kendi sesime uyandım . hormonlar tavan yapmaya basladı yani .

sabahları agzım cok kuru oluyo uyanınca 2 bardak kahvaltıdan sonra kac bardak ictigimi bilmiyorum kesmio beni su biturlu dolayısıylada wcden cıkamıom .

günaydın kızlar.dün çok yoğundum akşamda misafirim geldi.dün hiç giremedim.bayağı bi kaynatmışsınız.geçmişi okumaya çalışacağım.

haydaaaaaaa , şimdi doktor aradı, şekerim 143 çıkmış. pzts ya da salı tekrar yükleme yapılacak.
benneyaptımki umarım pztsi testin düşük çıkar geçmiş olsun canım

Ya yavrular;

Benim bir sıkıntım var.. tam yutkunma yerinin bıraz asagısında reflü gibi yanma oluşuyor bende son ıkı gündür.. bu nedir?? ne önerirsiniz?? rahatsızlık verıcı durumda.
bendede aynı dert var canım bebek büyüdükçe mideye baskı yapıoymuş mide asiti yemek borusuna kaçıyomuş nasıl oluyosa -tatlicadiarzu-
kullannn göbeğine mutlaka bişiler bende hiç çatlak yok ama hergün yağlanıyorum asıl bundan sonra gerilcekk çatlama riski başlıcak bende kıllanma oldu sanki acaba bu badem yağındanmı :uhm:
tmm gelcemmm balımmm sen nerde kaldın antepteee sen bilirsinn bizim oraları demekkk a.s.
ayyy bide üstüne beşamel sos yaptımmı üff süperr oluyooo bana ver patatesi her şeklini yerim kızartma fırında haşlama salata her türlü :lepi:
ay maşallah nevincimm kalkık burnunu sevsinler onun şeker yüklemesi çok geç diilmi?bence yaptır o kadar bekleme bak sorunlar oluşabliyor?
maşallah sizeee güzel hatunlarrr pempe pantermi oranın adı bende gelcemm bidaaki buluşmaya bananee bananeee :icecream:
gözün aydın canım bebişin iyiymiş şekerinde düşük çıkar inşallah
canım senin 140 çıkmış benim 160 çıktı malesef.biz de pazartesi günü tekrar yaptırıcaz baklım ne olcak inşallah kötü çıkmaz bu da...
geçmiş olsun canım inşallah pztsi güzel sonuçlar alırsın..
içmeseneee kardeşimmmm ne çayıııımışş :mymeka:
yaaa bi foto koyduk diee burnumdan geldüüü senağlama senn iç çayıı zııkkım olur tabeee delikafadulden

valla benim midede pek bi sorun yok bazen yanıyo bende bi yöntem geliştirdm süper işe yarıyoo yarım bardak süte yarım bardak soda karıştırıyorumonu içiyorum harika bi tad mide yanması felanda kalmıyo delikafadulden o bahsettiniz şurubuda bilmiyorum lazım olursa alrım bende

Tibet ismini pek severim,pek karızmatıktır.. ama tibos ne yaa Nurdan.. mahfettin adamın karizmasını kaydirigubbakcemile3
ayy çok güldümmm haklısın evrişimm adamıın karizma yerlere düşmüş yaa tiboşşş ay nurdanım alem kadınsınn kaydirigubbakcemile3

kıslar,4 izmirli kaldık,buluşmayı konuşalım bari...
müdürüme sordum 1 mayısta tatil olayını, 'bize değil,işçilere' dedi.yine de günler uzadı,akşam buluşuruz.
bende haberlerde izlemiştim tayyip açıklama yapmıştı resmi tatil diye yanlışmı biliyorum kafamçokkarıştı
gypsy bu hamişlikte keciboynuzu cevizli sucuk yararlı ama libido acısından tehlikeli gülüm haberin olsun :)
olsun be gülüm benim libido hep tavanda zaten öle sorunlarımız yok hatta karıkoca yiyos akşamları sucuklu cevizleri :lepi:

kızlar yaa birşey danışıcam size dün akşam bi arkadaş gittik hatunun bi yaşında oğlu var tabe ben fikir alayım felan dedim,bu lansinosh kremi söyledim ona dediki doğumdan önce kesinlikle kullanma o krem zor sürülüyor ve senin göğüslerinle oynamaman gerek hiçbirşekilde,Allah korusun erken doğumu tetikler benim doktorum kesinlikle önermedi dedi..napcaz yaa benim göğüslerim çok ağrıyo zor sürülüyosa nasıl sürcem mecbur mıncıklancak sürerken tırtsım valla -tatlicadiarzu-

ohh ohh bi sayfayı ben doldurmuşum ne güzell ne çene var bende yarabbim bitmek tükenmek bilmeyen bi çene kaydirigubbakcemile2

canım anlamadıgıım zor sahip olmus olabilirsin bu bebege ama dusuk riskin nicin var ? bebek mi asagıda esi mi yani plesenta mı altta yani nedir dusuk riskin??
mesela bende 16 ay sonunda hamile kaldım 15. ay laproskopi ameliyatkı bile oldum bu arada ikinci bebegim benim bir oglum var 9 yasında. ve ilk uç ay içinde iki kez grip oldum biri atesli idi antibiyotik kullandım mecburen 4 gun yinede atesim dusmedi falan filan. 8 haftalıkken bir hafta suren kanamalarım oldu dr dusuk riski dedi kanama bitincede su andan sonra risk gruubnda değilsin o ayrı bir olaydı bitti dedi yani hep riskli hamilesin demek değil dedi senin baska bir nedenimi var ?? bu mantıkla olsa tup falan yapanlar hepten evden çıkmayıp yatmalarımı gerek bu anlamda sacma ama baska ozel bir neden varsa tabi bilemiyorum

kızlar biz üçüncü trimestire girmişiz artıkın hadi darısı başınıza

ay gozun aydınnn az kaldı hepimiz gircez yakinda çok az kaldı su nisan ayı bitsin diye gun sayıyorum yaaa

banada dr um yarım saat olsun agır agır zorlamadan kendini yuru dedi hem kilo kontrolu saglar hem seker dengeler hemde iyi hissedersin dedi yurumenin hangi hamileye zararı vardırkı anlamadım senin dr u .

varis için ben daha evel dr agittim igneli tedavide oldum hamile değilken ama tabi. acıbadem hastanesinde cem bey vardı docent ona gitmistim. varis tedavisi çok kola y bir islem yatıyorsun yuz ustu arkadan damarlara ilac enjekte ediyorlar toplanan kanı dagıtmak için bacagını dize kadar sargılıyorlar bir gun oyle kalıyor sonra çıkarıyorsun normal seklide kalkıp gidiyorsun sarılıdıktan sonra. ama sonasnıd avaris çorabını yaz kıs kullanman esas yani kalıcı olması için tedavinin ben kullanmadım hatta sonra solaryuma giriyorum her sene guneslenirim bolbl varis tetikliyor bunlar
sirkette ayaklarım usur masa altından fan yakarım sıcak sıcak direk varis olusturuyor ama yine olurum igneli tedavi dedim çok kolaydı:))) napim yani.

yüreğimm..kol kaslarını gösterirken...]

mercimekim massallah oglusuna ya bu profil resimlernie bayılıyorum o agız burunlarını sıkıstırmak geliyor içimden:)))

jenny ya yapma lutfen çogumuz antibyotik kullandık icap edince dert ettigin syee bak ilk uç ay içinde bile deilsn en onemlisi ilk uç ay bu anlamda ben onu bile lkullandım massallahı var su an bebegim çok iyi. ama enfeksiyon ciddi birsey mutlaka kmullanmalı ve takibini yapmalısın

haydaaaaaaa , şimdi doktor aradı, şekerim 143 çıkmış. pzts ya da salı tekrar yükleme yapılacak.

haydaaaa. ( uzuldum arkadasım yaa . ama 135 de çıksa senin takipte olman gerekirdi yani çok çok iyi çikması gerekki pesini birakasın bu is bole çunku sınıra yakın çıkanlarda tekitte oluyorlar . ama bu bir tarama testi 2 li 3 lu test gibi asıl tanı testi 100 gr yukleme ve 4 saatlik olan test insalah onda çıkmaz ben nette çok okudum 100 gr da normal çıkanları umutlandım kendi namıma ama bende yine çıktı umarım sende çıkmaz. çıkarsada dert etme bak ben alıstım bile . ha ruyalarıma girmey ebasladı tatlılar:))
ruyamda tatil koyundeyiz tatildeyim ve bir tabak dolusu tatlı var donutlar prefiteroller falan alsammı diye basında bakıyorum ve arkamı donup gidiyorum tatlıların yanlarından uyandım hem guldum hem halime acıdım ama sonra yiycem gecmistede bol bol yedim acımalık bir durum yok hayat yemekten ibaret değil:))))

hastaneler bilgi veriyor saglık ocaklarına zorunlu bir uygulama bu ama gitmek ve ası olmak zorunda dğlisin canım ne munasebet. gitmem bile ben olsa. geçen bendede hastane bilgi formu doldurdu mahkummuyuz zorla gitcez ası falan dah neler gitme istemiyorsan.

Evet bende demır hapı kullanıyorum ama 4 aydır aralıksız kullanıyorum o hapı.. daha ıkı gundur bu rahatsızlık var bende.. sence yıne de alakalı mıdır? Bneım ılacımın markası ferrum fort..

bende ferrum fort kullanıyroum dr um a sordum arkadasım vermisti ferro sanol var o da olurmu bitince onu da kullanayımmı diye bende hastalıktır evde olanı bitirip yeni sine oyle geçeyim:) yok dedi onun verdigi rahatsızlıklar daha çoktur dedi tavsiye etmem dedi.a ma seninki ferrum fort mus belkide sana iy gelmedi ondan sebep ise sayet dr una sorabilirsin gittginde belki dğistirir

Bı yerde okumustum ıkı yudum soguk sut ıcıldı mı ıyı gelıyor dıye.. az once ıctım.. bıraz rahatladım ama neden kaynakladıgını bılmek derdım.. doktora danıssam ıyı olacak..

ya evet bunu lal ece soylemisti sanırım ben birturul uuygulayamadım çok merak ediyorum ilk firsatta yapacagım

ben bildiğimi yazayım bebekler bu aylarda saçlanırmış ve kilo aldıkçada mideye baskı yaparlarmış.mide öz suyu salgılar oda boğazımıza yumruk gibi otururmuş.geçen gün bir sitede okumuştum...
aynen bende boyle okudum saclanmaya inanmıyorum bebek su içinde kese içinde midemizle ilgisi yok ama baskı yaptgı dogru bencede

kayracım bu catlamaycagın anlamına gelmez suruver nolur elinemi yapısır ?? catlaklra kalıcı seyler lazer falan teadvisi var ama tam kesin sonuç yok artı dunya para ya bakıyro bu tedaviler ben yaptırmadım karnım korkunç catlak ben kremlerle her gun surunludgum halde catladı . surmemezlik etme bence
gogus kremini niye simdidien suruyorsunuz onu anlamadım kasınıyor diyemi ?

canım bu enfeksion ne zaman geçer. benim ağrım var. dün geceden beri antibiotik kullanıorum. yarına filan hafifler mi-tatlicadiarzu-

kızlar idrar yolu enfeksiyonu kum tas vs olaylarında rahatlatan ilk sey bol su içmek ben bol su içerek sistit atlattım gebelikte ilk aylarda 4 litre falan içtim birakç gun ve resmen agrılarım belirgin azaldı su içmesem iki saat artıyordu agrı bol su için .

Bu da bizim Burko Burcu'suyla buluştuğumuzun resmidir. Cicilere yeni bişiler ekledim. Bi de göbeeeeemi ekledim. :)

kızlarrr gloria jeans e gidilmis sanırsamm kahvemi içtinizzzzz ?????

canım senin 140 çıkmış benim 160 çıktı malesef.biz de pazartesi günü tekrar yaptırıcaz baklım ne olcak inşallah kötü çıkmaz bu da...

canım nazana yazdım ykarda seker ile ilgili fikirlerim deneyimlerimi senin içinde geçerli okursun yukardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…