2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

günaydın kıslar[/COLOR esrako cnm ayrıntılya girdim yaw bana kolu çok uzun geldi ne bilim ya herkes bu kordon diyo ama usg çekilirken öle uzun falan gelemdi bide tam net diil foto göbek deiğinin tam altındaydı kafası yaw bide bana gr az geldi 21 haftalık 378 dr normal dedi herşey ne bilim offfffff ...bende evhamlı deliyim

kızlar günaydınlar,
esrako ve gypysesra sağolun varis için verdiğiniz bilgilere.Bu sefe bende kendi doktoruma varis konusunu sorayımm anlarlar herhalde.
tazefasulye ve burko fotolar süper

günaydın kızlar dün bende toplantıdaydım merkezde. okunacak çok şey var. okuyamadım henüz. bugün kafamı toparlayamıyorum dünün yorgunluğu sanırım. dün gün boyu kıpırdamadı denizim. akşam gelir gelmez uzandım bekledim bekledim tık yok . bide bu başladı şimdi ya kıpırdamazsa yandık. gittim duş almaya. şarkı söyledim, konuştum, anlattım. başladı tekmelemeye. yoksa uyuyamayacaktım. burda bir tane doktor var onunlada iyice yüz göz olduk. küçük yer ya o bakımdan. kalk muayenehaneye gel diyecektim nerdeyse akşamın bir vakti ya. ya biz deliyiz ve hepimiz burda toplanmışız. ya da herkes böyle yaşıyomuşda bizim haberimiz yokmuş....

sonuç olarak hamilelik zor zanaatmiş evrimcimmm doğurmadan da bitmeyecekmiş. defalarca doğurabilen anneleri saygıyla kutluyorum.

buarada biz yarin 1 de tekrara usg ye gidiyozz:)) ozele gdiyoz bu sefer, tibos de gelicek, bebisini gorucek:))) nasil uyucam bu aksam bilmiyorum, cok ozledim minigimi..

ay nora cidden ya bende tibet ismini severim ve karizma bulurum tibos yapmıssın adamcagızı:))) bende ibos yapıyorum arada bir ibo der herkes ibrahim lere ya ben ibos diyorum bazende ibis sinirleniyor ibis diyince:)))

bende 5,5 aylık diyorum kendime 22+5 im bugun hatta 5 ay 1 haftayı bitiriyorum yarın 5,5 bile asıl onumuzdeki hafta bitince. ama karnım buyuk millet sorunca bazen ileri atıyroum tarihi:) utanmayayım diye siskoluktan dememek içni:))

resmi tatil herkese olur zaten ayenen fasulyemin dedigi gibi karmasa oldugu için tatil olcak buyuk ihtimalle insalah olur da cumaya geliyor harika valla

keopsss rahat ol :)
mudurun kadınlar klubunu aratmadı muhtemelen:)
google ın yeni bir uygulaması bu geçen gun bende evden birsey arattım aha esim benden evel girip aratmısmı nası yani oldum simdi ne arattıımı hatırlamıyroum çıktı daha evel aratmısım gibi
sonra birkaç gun içinde dikkat ettim ne yazarsanhemenaltında bunu mu yazmak istiyorusn seklinde daha evelden aratılmıs gibi içerikler çikiyor dene bak. bu yeni bir uuygulama.
mesela geçen somon yazdım devamına ne yazsam diye bir saniye durdum somon tarifleri somon saklaması somon bilmemnesi vs kendi siralandı alltta. yeni bir uyglama yani rahat ol:))

Evet ESRAKOm kahve içtik ve tatlı familyasından bişiler yedik :)

GYPSY demek siz de bizim gibi sevişgensiniz :):):)

Kıızlar dün gece bir rüyalar gördüm. Ay çok güzeldi yaaaaa.... Doğurmuşum Doruğumu, dayamışım memeyi :) Bu ikinci oluyor. Allahım rüyası bu kadar güzelse kendisi kim bilir ne kadar güzel (ve acı verici) olacak :) Bır de kızlar, bu konuyu açmayı pek sevmiyorum ama, dün gece sürekli kaybettiğim bebeğimle ilgili yaşadıklarım geldi aklıma. Kafamdan kovup durdum o kötü duyguları ama dönüp dolaşıp gene geldi. Karnıma sarılıp uyumaya çalıştım. Sonra da az önce anlattığım güzel rüyaları gördüm işte :)

günaydın kızlarrr....

bebeğim yine tedirgin etti bugün beni ve yine ben soluğu sağlık ocağında aldım offff ya benmi bu kadar pipirikliyim evhamlıyım ya kafayı yicem valla..... sabah hiç hareket etmedi normalde sabahları uyanınca hemen oda oynardı yataktan kalktım karnımın içi resmen acıyor zaten bebek aşağıda olduğu için vajinama baskı yapıyor arada onlardada acı hissediyorum dedim birşey oluyor dokunamıyorum bile karnıma çürük gibi acıdı korktum eşimle kahvaltı yaptık dedim hemen sağlık ocağına gidelim içim bir rahat etsin gittik şükür bebeğimin kalbi atıyor karnımın acısıda geçti şuan işteyim derin bir ohhhh çektim şükürler olsun mutluyum.....şu 3 ayıda allahın izniyle bir atlatsak....

arkadasın dogru soylemis ya zor suruluyorsa sayet onu surene kadar uyarılmıs olur gogusler ki ben geçende yazdım esler e de yasak artık gogusler falan diye . sıkmamak ellememek gerek çok fazal uyarmamak grek gogusleri. dogru adasım bu mantıkla kullanmamak gerek yada rahat surulen birtane surup hemen kapatcaz cıs memisler ellemiycezz:))

canım bende 22+ 2 de gittim dr a yani 23 haftalık iken 571 gr dedi bir hafta onde gidiyor kilosu falan ama benimkinin erken dollenme çatlatma ignem çokerken yapılıd biliyorum senin budurumda 21 haftalıkken 378s gayet normall. boy da bizde 30 cm. mesela arkadısmım 26 haftalık boy 30 cm 850 gr çıktı bizimki 571 gr a 30 cm niye anne baba uzun aile de uzun çok bizimikde uzun olcakmuhtemelen. yani dr birsey demedi ise takma sakın sakınnn kolu uzun ne demek ayrıcana yahuuuu.

BENıM RUYALARIM:)))

fasulye ne kadar masum ne guzel bir ruya gormussun.
ben ruyamdan kısaca bahsedeyim:))
sakallı hiç tanımadgıım ama karizmatik bir adamın evindeyiz. esimde var hatta esimin yegeni genc çocuk 20 yasında o var :)) ben varım karizmatik adamın evindeyiz adamla ben sevgiliymisiz ama yeni sevgiliyiz.e simle bosanık mıyım neyim anlamadım tabi:) istiyorumki esim gitsin ben adamla birlikte olayım opuseyim falan o tarz heyecanlar pesindeyim gitmiyor bunlar bir turlu nası sinirleniyorum:))))) ay allahım anlatırken guluyorum kendi kenidme halime bak neler goruyorum ruyamda diye:)))) tovbe yaaa. sonra bunlar sizi yanlız bırakalım bikz gidelim modunda davranmaya baslayıro tam seviniyorum hah gidinde rahat bir seviselim seklinde ve o an aa ben hamileyim nası yani olmazki diyorum ay allahım komedi:)))))))))) sonra saat caldı uyandım :))))))

esrako ne bilim cnm ya baya bi kafasına götürmüş elini ben kolu dedikce herkes bu kordon dedi...iide ayrıntılıyı çeken dr da söledi görüyonmü eli kafasında evet dedim görüyom çok güseldi...sonra kendi dr götürdüm sonucu aa bak elini kafasına götürmüş küçüçük burnu tombul yanakları var dedi ii dedim bana çekmicek burnu::) yaw bişi daha dicem sana sen her gittiğinde 4 boyutlu usg lemmi bakılıyo ve ne kadar veiyosun..

BEBEGıN DURUS SEKLı

ben salı gunu dr a gittiimde bebek ilk kez basasagı yani normal dogum için uygun pozisyonda idi simdiye kadar yatay yuzu koyun yada kafası aynen nazanınki gibi gobek deligim hizasında idi çogu kez. ilk kez bas asagı idi ve cinsiyetine falan çok rahat o yuzden bakabildim midemin ustunde poposu oldugu için. daha tekrar donermi acaba bu durus donus son pozisyonmu ki ?? simdiden donmesi benim pek hosuma gitmedi acıkcası erken doum korkusu ayrıca basının kasıklara baskı yapma olayından tedirginim ama bas yukarda oluncada baska dr ters enin bebegin durusu demisti o da tedirgin etmisti beni ne demek yani anormal durummu diye neyse.

bu arada dun aksam oglum parmagını kırmıs geldi okuldan baktım parmak mosmor sis gittik hastaneye atel falan takıldı film ceklidi kirik biraz daha buyuk olsaymıs ameliyatlıkmıs çunku buyume kkirdagını kapsıyormus kırık. ay allahım dedim sok lodum kırık oldugunu ummadan goturdukdu falan neyse. orda oturuyoruz sigorta provizyon falanbekliyoruz bebek nası oynuyor karnımda ama. esim adam gibi bir hissedememisti bu arada aha dedim gel koy çabuk elini koydu tak diye bir vurdu esim yerinden sıcradı tabi biz de gozler doldu hastane koridorlarında aglaycaktım nerdeyse o arada oglum duydu geldi kostu benkoycam elimi ben koycam kavga yapıyorlar berke elini babasının elinin altına soktu ani bir hareketel ve bebek vurud ikisi el ler ust uste oludu halde hissettiler aa bende hissettim bende diye çok keyifliydi yaaaa. uç kisi bebek beklemek çok daha keyifli imis bunu anladım ilkinde esim ve bendik simdi uç kisiyiz allaha binlerce kez sukurler olsun ki. sanırım bebek bas asagı dondu diye acayip kuvetli tekmeler mideme geliyor. ondan evel kasıklarıma dogru oluyordu hatta mesaneme falan sanrıım saniyelik boyle altım ayapcakmıs gibi oluyordum vurdugu an. en kuvetli hareket tekme olsa grek su ara hep midemde ve surekli tum gun vuruyorrr. ç o k gzel bir his yaa.

tabi boyle bir aksam sonrası az evel yazdıgım ruya hiç yakısık almadı ama insan bilerek gormuyor ruyaları napim :)))

tuanacım bence gayet normal grmı maşallah annesi sen neye dayanarak az geldi dedin anlamadım kafamçokkarıştı

hayır olsun canım sen hep emzirirken görüyosun yani ben hiç görmedim öyle nasıl bi duyguu çok merak ediyorumm ayyy o günleri yaşamak istiyorumm :Saruboceq: rabbim hepimize yaşatsıınn
biz sevişgeniz anacım yani değişmedik aslında normal yaşantımız devam ediyo ama bizim hatunlar bişi yapmyınca biz sevişgen durumuna düşüyoruz kaydirigubbakcemile3

canım ben iki ayr ıdr a idiyorum

asıl dr um dogum yapcagım dr um yani iki boyutlu ile bakıyor eski tarz o yuzden arada acıbadem hast gidiyorum arkadasımın dr una 4b oyutlu ile bakıyor her seferinde o arada gittigimde resim falan alıyorum iste ama aslı kendi dr um siyah beyazla bakıyor
ve artık douma az para kalıyor diye sigorta policemde yaptıgım her gebelik harcaması dogum teminatından dusuyor çunku pek acıbademe gitmiycem bebisi son renkli goruslerim ama artık sure azalmıs olcak kendini gorcem insalah bu hevesle zamanı geçiririm diyorum
normal muayne parası acıbademde 175 tl muayne ucreti ben %20 sini veriyorum ozel sigortamada indiimi vs var 30 tl verip çıkıyorum.

:roflol: ak sakallı dede diildi dimi ...biyerin açıkta kalmadı dimi-tatlicadiarzu-

gypesra cnm ne bişlim sanki daha önce daha fazla olumuş gibi geldi bana burda 21 haftalık dr gittiklerinde geçmiş sayfalarda daha fazla gr olduğunu görüyodum..sağlıkmış çok şükür ikna oldum esrako iimiş 30 lira veriyon 4 boyutluyala baılıyo ben 120 verdim ayrıntılı için onunda arştırdım en uıygunu o idi...

yok valla tuana çok karizma sakallı bir adamdı:)) kme benziyordu bilirmisin izlermisin o diziyi:) binbir gecede fusun diye kadın vardı yah ani evli ali kemalle kocasını kızının resim hocası ile aldattı:) otipte sanki o adamdı da ay bu bilinc altı nelere kadir yaa sanki o adamdı iste bende fusun muydum acaba ruyada:)))

töbeee rüyaya bak kuzum senin toto kesin açık kalmışş kaydirigubbakcemile3 hayır olsun yinede :))

adaşım normal durması gereken pozisyon baş aşağıda ayaklar tepede pozisyonmuş benim doktorum söylemişti ama daha çokk döner dedi benimkide öyleydi ama şimdi poposu tam göbek deliğimde kafa solda ayaklar sağda bakalım bidahaki gidişte nasıl olcak..geçmiş olsun yakışıklınıda nasıl kırmış peki?düşmüş felanmı yada topmu oynarken?

tuanacım ben aydan aya birton para oduyorum ozel sigortama yani 30 verip çıkıyorum tamam ama bir bedeli tabiki var:)
ayrıtnılı ya da 524 tl ye bakıyor acıbadem ondada iste katılım payı olarak %20 olarak bile 105 tl odedim. nerdeyse diger birsuur dr un direk ayrıntılı bakma parası benikmki ise sadece katılım payı ama napalım bebisler sagolsun

dusmemis esracım:) bahcede gezinirken tenefuste ayagına top gelmis baska çockların topu buda vurmus mu tutmayamı kalkmıs topun sahibide kızmıs hızla topa diyemi tekme atmıs buna diyemi atmıs artık hatırlamıyor anlat dedikce mır mır :) suclu ya hastanelere gittik ya ondan sebeh hatırlamaz boyel durumlarda genellikle:) hos çok suclu da değil ayagına top geirse buyuk adam bile vurabilir neyse olmus iste kaza. tekme gelmis eline yani bundan bir alt sıınfta olan bir çocuk tarafından parmak da bosta tak diye gelnce tekma kırılıvermis ya durduk yere is çikti.

dizi felan izlemeyelim anacım yaramıyo biz hamislere bide aşkı memnu gibi rüyalar görsen napcan kimin eli kimin cebinde belli diil delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…