Daha dur bakalım ne taklalar atacagız.. demam az yerim, cay içmem, yemegı 5 e bölerim, 8 e katlarım.. ben yaşamam yaa.. gıreyım akvaryuma balıklarımın yanına.. 3 ay sonra cekıp cıkarın beni beaaa oldu olacakk... püfffff :çok üzgünüm:
Buna da şükür.. buna da şükürr.. bunlar dert değil Evrimmmmmm buna da şükür.... halimize şükür Evrimmmmmmm... hadi canım benim :Saruboceq:
buarada biz yarin 1 de tekrara usg ye gidiyozz:)) ozele gdiyoz bu sefer, tibos de gelicek, bebisini gorucek:))) nasil uyucam bu aksam bilmiyorum, cok ozledim minigimi..
ya ben bu icinde disinda, doldurma gun almalardan pek anlamiorum, bende soranlara ya hafta olarak soyluyorum22-23 yada 5.5 aylik diyorum, ama bu hafta iki kere sordular aa 7 aylik mi diye, yok dedim 5.5, ama cok buyuk dediler...tosunum benim..gamyoncuiremsu
Bence müdürün yanılıyor. İşçiler devlette değil, özelde çalışıyor. Tıpkı 23 Nİsan'ın onlara tatil olmaması gibi 1 Mayıs da olmayacaktır. Yani aslında amaç zaten işçilere bayram yaptırmak değil, sağda solda kargaşa olursa diye bunu önlemek. Resmi tatil demek devletin tüm kademelerine tatil demektir.
şimdi müdürüm hakkında birşey yazarım da boşver...neden dersen,bir gün acil bir şekilde kk'ya girmem gerekti,hizmetli 'bilgisayar sınıfını kapattım,müdür beyin bilgisayarından gir' dedi ve ne göreyim,kk google'da aratılmış,yani müdürüm de giriyor,okur falan...inşallah o da ağustos gebişlerine takılmıyordur kaydirigubbakcemile3
uzun lafın kısası,onun sözüne itibar etme konusunda hata bende .
tazefasulye ve burko fotolar süper
kızlar yaa birşey danışıcam size dün akşam bi arkadaş gittik hatunun bi yaşında oğlu var tabe ben fikir alayım felan dedim,bu lansinosh kremi söyledim ona dediki doğumdan önce kesinlikle kullanma o krem zor sürülüyor ve senin göğüslerinle oynamaman gerek hiçbirşekilde,Allah korusun erken doğumu tetikler benim doktorum kesinlikle önermedi dedi..napcaz yaa benim göğüslerim çok ağrıyo zor sürülüyosa nasıl sürcem mecbur mıncıklancak sürerken tırtsım valla -tatlicadiarzu-
günaydın kıslar[/COLOR esrako cnm ayrıntılya girdim yaw bana kolu çok uzun geldi ne bilim ya herkes bu kordon diyo ama usg çekilirken öle uzun falan gelemdi bide tam net diil foto göbek deiğinin tam altındaydı kafası yaw bide bana gr az geldi 21 haftalık 378 dr normal dedi herşey ne bilim offfffff ...bende evhamlı deliyim
günaydın kıslar[/COLOR esrako cnm ayrıntılya girdim yaw bana kolu çok uzun geldi ne bilim ya herkes bu kordon diyo ama usg çekilirken öle uzun falan gelemdi bide tam net diil foto göbek deiğinin tam altındaydı kafası yaw bide bana gr az geldi 21 haftalık 378 dr normal dedi herşey ne bilim offfffff ...bende evhamlı deliyim
Evet ESRAKOm kahve içtik ve tatlı familyasından bişiler yedik :)
GYPSY demek siz de bizim gibi sevişgensiniz :):):)
Kıızlar dün gece bir rüyalar gördüm. Ay çok güzeldi yaaaaa.... Doğurmuşum Doruğumu, dayamışım memeyi :) Bu ikinci oluyor. Allahım rüyası bu kadar güzelse kendisi kim bilir ne kadar güzel (ve acı verici) olacak :) Bİr de kızlar, bu konuyu açmayı pek sevmiyorum ama, dün gece sürekli kaybettiğim bebeğimle ilgili yaşadıklarım geldi aklıma. Kafamdan kovup durdum o kötü duyguları ama dönüp dolaşıp gene geldi. Karnıma sarılıp uyumaya çalıştım. Sonra da az önce anlattığım güzel rüyaları gördüm işte :)
esrako ne bilim cnm ya baya bi kafasına götürmüş elini ben kolu dedikce herkes bu kordon dedi...iide ayrıntılıyı çeken dr da söledi görüyonmü eli kafasında evet dedim görüyom çok güseldi...sonra kendi dr götürdüm sonucu aa bak elini kafasına götürmüş küçüçük burnu tombul yanakları var dedi ii dedim bana çekmicek burnu::) yaw bişi daha dicem sana sen her gittiğinde 4 boyutlu usg lemmi bakılıyo ve ne kadar veiyosun..
BENİM RUYALARIM:)))
fasulye ne kadar masum ne guzel bir ruya gormussun.
ben ruyamdan kısaca bahsedeyim:))
sakallı hiç tanımadgıım ama karizmatik bir adamın evindeyiz. esimde var hatta esimin yegeni genc çocuk 20 yasında o var :)) ben varım karizmatik adamın evindeyiz adamla ben sevgiliymisiz ama yeni sevgiliyiz.e simle bosanık mıyım neyim anlamadım tabi:) istiyorumki esim gitsin ben adamla birlikte olayım opuseyim falan o tarz heyecanlar pesindeyim gitmiyor bunlar bir turlu nası sinirleniyorum:))))) ay allahım anlatırken guluyorum kendi kenidme halime bak neler goruyorum ruyamda diye:)))) tovbe yaaa. sonra bunlar sizi yanlız bırakalım bikz gidelim modunda davranmaya baslayıro tam seviniyorum hah gidinde rahat bir seviselim seklinde ve o an aa ben hamileyim nası yani olmazki diyorum ay allahım komedi:)))))))))) sonra saat caldı uyandım :))))))
töbeee rüyaya bak kuzum senin toto kesin açık kalmışş kaydirigubbakcemile3 hayır olsun yinede :))BENİM RUYALARIM:)))
fasulye ne kadar masum ne guzel bir ruya gormussun.
ben ruyamdan kısaca bahsedeyim:))
sakallı hiç tanımadgıım ama karizmatik bir adamın evindeyiz. esimde var hatta esimin yegeni genc çocuk 20 yasında o var :)) ben varım karizmatik adamın evindeyiz adamla ben sevgiliymisiz ama yeni sevgiliyiz.e simle bosanık mıyım neyim anlamadım tabi:) istiyorumki esim gitsin ben adamla birlikte olayım opuseyim falan o tarz heyecanlar pesindeyim gitmiyor bunlar bir turlu nası sinirleniyorum:))))) ay allahım anlatırken guluyorum kendi kenidme halime bak neler goruyorum ruyamda diye:)))) tovbe yaaa. sonra bunlar sizi yanlız bırakalım bikz gidelim modunda davranmaya baslayıro tam seviniyorum hah gidinde rahat bir seviselim seklinde ve o an aa ben hamileyim nası yani olmazki diyorum ay allahım komedi:)))))))))) sonra saat caldı uyandım :))))))
BEBEGİN DURUS SEKLİ
ben salı gunu dr a gittiimde bebek ilk kez basasagı yani normal dogum için uygun pozisyonda idi simdiye kadar yatay yuzu koyun yada kafası aynen nazanınki gibi gobek deligim hizasında idi çogu kez. ilk kez bas asagı idi ve cinsiyetine falan çok rahat o yuzden bakabildim midemin ustunde poposu oldugu için. daha tekrar donermi acaba bu durus donus son pozisyonmu ki ?? simdiden donmesi benim pek hosuma gitmedi acıkcası erken doum korkusu ayrıca basının kasıklara baskı yapma olayından tedirginim ama bas yukarda oluncada baska dr ters enin bebegin durusu demisti o da tedirgin etmisti beni ne demek yani anormal durummu diye neyse.
bu arada dun aksam oglum parmagını kırmıs geldi okuldan baktım parmak mosmor sis gittik hastaneye atel falan takıldı film ceklidi kirik biraz daha buyuk olsaymıs ameliyatlıkmıs çunku buyume kkirdagını kapsıyormus kırık. ay allahım dedim sok lodum kırık oldugunu ummadan goturdukdu falan neyse. orda oturuyoruz sigorta provizyon falanbekliyoruz bebek nası oynuyor karnımda ama. esim adam gibi bir hissedememisti bu arada aha dedim gel koy çabuk elini koydu tak diye bir vurdu esim yerinden sıcradı tabi biz de gozler doldu hastane koridorlarında aglaycaktım nerdeyse o arada oglum duydu geldi kostu benkoycam elimi ben koycam kavga yapıyorlar berke elini babasının elinin altına soktu ani bir hareketel ve bebek vurud ikisi el ler ust uste oludu halde hissettiler aa bende hissettim bende diye çok keyifliydi yaaaa. uç kisi bebek beklemek çok daha keyifli imis bunu anladım ilkinde esim ve bendik simdi uç kisiyiz allaha binlerce kez sukurler olsun ki. sanırım bebek bas asagı dondu diye acayip kuvetli tekmeler mideme geliyor. ondan evel kasıklarıma dogru oluyordu hatta mesaneme falan sanrıım saniyelik boyle altım ayapcakmıs gibi oluyordum vurdugu an. en kuvetli hareket tekme olsa grek su ara hep midemde ve surekli tum gun vuruyorrr. ç o k gzel bir his yaa.
tabi boyle bir aksam sonrası az evel yazdıgım ruya hiç yakısık almadı ama insan bilerek gormuyor ruyaları napim :)))
yok valla tuana çok karizma sakallı bir adamdı:)) kme benziyordu bilirmisin izlermisin o diziyi:) binbir gecede fusun diye kadın vardı yah ani evli ali kemalle kocasını kızının resim hocası ile aldattı:) otipte sanki o adamdı da ay bu bilinc altı nelere kadir yaa sanki o adamdı iste bende fusun muydum acaba ruyada:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?